Дайте съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте съвет
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1526 пъти
Здравейте.
Преди 4 месеца се запознах с един мъж, ходим на един и същ курс.
Виждахме се няколко пъти на курса, той непрестанно показваше интерес и ме изпращаше до вкъщи след това. Аз избягвам да показвам интерес понеже не съм сигурна и не искам да избързвам. Сега аз не ходя там, пише ми съобщения. Пита ме дали съм женена, дали си имам приятел, искам ли деца, много въпроси. Аз нищо не го питах, но той сам ми казва. Свободен е, няма и гадже. Казах му, че и аз и нямам деца и не искам да се женя, а деца след 5-6 години. Иска да излезем, аз му казах че не ми се занимава със срещи и са скучни за мен. Той пита какво тогава и аз намекнах за секс. От тогава той ме пита кога искам да се видим, аз не му отговарям. Деня преди вчера ме пита дали съм готова, казах му не. Вчера ме пита дали го обичам, нищо не му отговорих. На 25 години съм, той на 31. Знам, че на моите години не е нормално да му мисля толкова, но нямам много опит. Имала съм само една връзка за тези години. Много се притеснявам, че нямам опит. И наистина не ми се занимава със срещи, въпроси, отговори, обаче не ми идва отвътре просто да му напиша "готова съм" и да го направим. Объркана съм. Виждам, че вече не ми пише толкова често и скоро ще започне да губи интерес.
Мисля си, ако го направим, после ще ме търси сигурно, а аз съм много заета и не искам гадже много. Абе не знам има ли смисъл въобще от цялата работа, или да си стоя сама и да спра да се притеснявам. Все си мисля, че ако срещна точният човек, който да е интересен събеседник за комуникация и всичко останало, ще искам гадже и връзка и ще ми е приятно времето прекарано с него. А с този няма какво да си говорим и не ми е интересен. Но пък е мой тип като външен вид. Дайте съвет, моля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 70e744f5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, на 25 г. си, зряла жена, от какво те е страх?
Очевадно човекът има интерес и то сериозен, не само да спи с теб - просто бъди естествена. Не си лягай с него веднага! Питай го например дали му се ходи на кино или на театър и започнете да се срещате и извън университета... нещата ще се случат от само себе си.
С какво си толкова заета на 25 г.и откъде знаеш, че нямате какво да си говорите? Дай му шанс, защото годините текат и ще си стара мома и то с причини, а ако сте излезнали 3 пъти и още не ти харесва и нямате какво да говорите- отрежи го, но да отрежеш някого ей така - от страх - е глупаво.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1f8b78ed59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А бре уж нямаш опит, а ти си му намекнала за секс.... и знаеш ли кво ще си помисли той.... "Тя щом ми прави намеци значи е лесна... ще си я чукам поне... ''
Мисли малко...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4ec5b5b7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Излезте заедно и тогава прецени как е. Човек неможе да бъде интересен във всичко, рядко е това, неможе хем красив, хем забавен, хем богат, всеки си има нещо хубаво.
Аз например като се запознах с моя приятел мислех, че нищо няма да стане, но вече сме доста време заедно..
Ако опиташ, няма да изгубиш, на човек му писва вечно да е сам.. Друго си е да имаш някого до себе си...
И да не стане нещо, може да намериш приятел...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d5ad8eb3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   " Все си мисля, че ако срещна точният човек, който да е интересен събеседник за комуникация и всичко останало, ще искам гадже и връзка и ще ми е приятно времето прекарано с него. А с този няма какво да си говорим и не ми е интересен. Но пък е мой тип като външен вид. Дайте съвет, моля. "
Не се зaнимaвaй щом не е " твоят " човек. Освен aко не искaш сaмо секс с него, но бъди яснa и откровенa, зa дa не си създaвa илюзии, че после ревове и проблеми. Той явно вече се оглеждa зa сериознa връзкa, виж, че дaже и зa децa те е питaл. Все пaк моето мнение е дa не се зaнимaвaш, зaщото мъжете след един- двa пъти секс, обикновено си мислят, че имaт някaкви прaвa и се зaпочвa с циркa.
Уж предвaрителни уговорки, уж ясни отношения, мaй смятaт, че неминуемо женaтa се влюбвa след кaто сa я " облaдaли " мaчовците:))) Aбе кaто не си готовa зa връзкa, що не си нaмериш момче нa твоите години, което не е ритнaло още зa семейство? !

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 54c7b130af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Така значи вече си изпращаме мръсни съобщения.Не знам аз все още го мисля.Днес се видяхме за малко на курса.Всъщност не е толкова скучен и имаме общи интереси.Имам няколко сценария на развитие в главата,но не включват среща.Едното е да отида в офиса му и да го възседна там(той е сам там).Притеснявам се ,обаче все някога трябва да придобия сексуална увереност.А другото да изчакам като ме изпрати следващият път(ако има такъв) и да го целуна,или да му дам зелена светлина той да го направи.Или също докато сме в колата да го придърпам към мен.Или пък да му изпратя смс,че този уикенд може да ме покани на среща.Само че какво да правим на тази среща- на кино,театър,дискотека ще е скучно.На разходка в този студ абсурд.В нас не искам да го каня и какво остава?Май не ми се ходи по срещи.Дайте идея за първа среща,не искам да изглеждам лесна,както каза номер 2.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker