Много ли оплесках нещата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ли оплесках нещата?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1606 пъти
Та.. много харесвам едно момче, пишем си от около 2 седмици, видяхме се много набързо понеже той работи в чужбина и замина два дни след запознанството ни... впечатли ме с държанието си, маниери обноски, интересите ни съвпадаха.. казах си- не трябва да го изпускам.. и там ми беше грешката..
Та той замина, обещахме си да поддържаме контакт, личеше си, че не е безразличен към мен и така пишехме си всеки ден, той работеше от сутрин до вечер, но ми отговаряше когато може... и така забелязах, че е на линия, но не ми отваря съобщенията и това стана почти ежедневно, отваряше ги след работа ( а той работи до 02:00)..
Осъзнах, че в стремежа си да го спечеля го отблъснах.. задавах му твърде много въпроси, говорих му мили неща, снимки... дори му казах, че много ми липсва и нямам търпение да го видя.. абе вообще все едно сме гаджета, а не сне...
Въпроса ми е.. има ли начин, като се отдръпна да привлека интереса и вниманието му отново... и как? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6e8fb8c1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   мисля, че много добре си постъпила даже и няма за какво да си го отблъснала. Ако се отдръпнеш ще го отблъснеш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bdff788adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Във същотото положение съм но никога не пиша първа не говоря за връзка(а той говори) даже му казах,че засега си пишем само като приятели аз също го харесвам ,но играя на недостъпна ;) моя работи нощна смяна и обикновено ми пише по време на работа ,азпък му се сърдя че не пише през деня когато е свободен . Според мен пишете си за обикновените неща като приятели ,познати питай го как е минал денят му и така спри да му казваш че ти липсва , говори къде си излязла със кой покажи му,че си имаш и други занимания освен него спри да пишеш първа и най важното трай докато се обади или ти пише пръв играй малко незаинтересована мъжете не обичат постоянно да ги търсят чувстват се притиснати ако не ти се обади до седмица значи не го интересуваш.намекни му за друго момче аз така направих и почна по често да се обажда :D бъди търпелива и не забравяй ако не те харесва той губи ,навън има много свестни момчета ;)
Момиче на 21

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7ea0dfa399
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   От авторката:
Да, това и мисля да направя.. понеже досега в повечето случаи все аз го търсех и той сякаш си свикна че ако не ме потърси ще го потърся аз... таа преди 2 дни (в четвъртък) си спрях фейсбук, с идеята да видя дали ще забелележе изобщо и дали ще ме попита защо и какво има.. ноо все още не е писал, а е бил онлайн в whatsap примерно... явно чака аз да му пиша, но този път няма да го направя... та да ще изчакам още няколко дни и ще видя... интетесното е че когсто излизахме той подхвана на шега темите чеее говорили с неговия най-добър приятел за мен и той му казал -" е тя е много хубаво момиче, взимай я " и като ми го разказа и ме пита -"ще те взимам ли? " и аз тогава само се усмихнах :D, после беше говорил на съквартиранта си за мен и някакви такива... абе сякаш преди седмица се държа супер сладко и аз бях подтикната от него да се държа така... ама сгреших явно.... :( а другото което е може да си пише с друго момиче защото има едно на което му харесва почти всичко.... на мен нищо не е харесал ( но това не е определящ фактор... може и да си въобразявам)
Та като излизахме ми изглеждаше доста сериозен и заинтересован от мен... дори не искаше да заминава на летището а сега не знам.... дано си въобразявам... защото ми е много гадно и се чувтствам някак си виновна за всичко....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker