Животът ме научи да не вярвам на никого - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Животът ме научи да не вярвам на никого
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2113 пъти
Доста пъти съм чела, дойде и моят ред да споделя. Нашата история е доста дълга, събирания и раздели, докато преди 5 години сключихме брак. Това е втори брак и за двамата. За мен тези години бяха идеални. Получавах внимание, ходихме много, имаме много приятели, създадохме и нови покрай хобито, с което започнахме да се занимаваме. Чувствах се щастлива. Той също казваше, че е щастлив. Обичахме се. Сексът винаги е бил страхотен. За всички околни бяхме образец за семейство. По принцип той винаги е бил женкар.

Говорили сме си много по темата, първият път се е оженил доста млад, може би не е успял да се находи. Всичко, което се движи и е с пола трябваше да се вкара в леглото. Преди да сключим брак ме убеждаваше, че вече си е подредил приоритетите, разбрал си е грешките и иска да бъде само с една жена, т.. е с мен. Малко трудно ми беше, но го допуснах до сърцето си отново, повярвах му, че е пораснал, и водена от максимата, че всеки има право на втори щанс дадох такъв. Не че понякога не ми минаваше мисълта за вълкът, който козината си мени... , но той ми е отбивал атаките и винаги се е държал перфектно с мен. Докато преди месец разбрах случайно (какво ли не се случва в социалните мрежи), че поддържа връзка от почти 2 години, която се мъчи да прекрати. Това означава, че моите "щастливи години" просто са били някаква илюзия. Светът ми се срути. Доверието изчезна на секундата. Казах му, че знам. Говорихме, говорихме, говорихме. По-скоро говорих аз, той мълчеше.

Обичал ме, иска да продължим заедно. Онова не значело нищо, липсвал му секс. Реших да остана. Трудно решение, не съм убедена, че е правилното. Този месец, който мина уж се опитваме да живеем като преди, но мен не ми излиза от главата предателството му. Смятам, че ще го направи отново. Научил се е да се крие перфектно и нищо в поведението му да не показва, че ходи на друго място. Само да спомена, не че е толкова важно, но смея да твърдя, че изглеждам добре, поддържам се, доста мъже се обръщат след мен и търсят контакт. В смисъл не съм запусната домакиня. Често в този месец като каже нещо аз го свързвам със случая и хвърлям хаплива реплика. Той се нацупва и се скарваме. Очаква, че след години предателство аз за 2 дена ще стана отново същата. Очаква повече да не се ровим в случката, но мен непрекъснато ми е в съзнанието. Незнам колко му е тежко да говори за това, но определено аз съм в по-гадната ситуация. И когато ми се нацупи за капак просто ми идва да си хвана багажа и всичко да приключа. Права ли съм? Как да спра да мисля за предателството? Той има ли право да се сърди за това, че мен ме боли вследствие неговите действия?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: c841a9dfa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Живеем във времена на Егото, никой не иска да направи компромис, хората се развеждат и търсят щастието...не го намират и търсят отново и отново и все пак 2 годишна връзка НЕ МОЖЕ да е от женкарство или стил на живот.
Женкарството е да живееш ден за ден, да спиш с много жени и да не се задържал за дълго, твоят човек дори е нещо като сериен моногамист - има дълго връзки и бракове.
Цялото внимание към теб според мен е от гузна съвест. Може би те обича по своему, но не е намерил и в този брак това, което Егото му търси. Сега обаче го е страх - не може да се жени трети път, я, може би имате малко дете, може би тя е омъжена...
Всички лъжем, но нека бъдем откривени към самите себе си - ти знае истината и знаеш, че 2 г. с една и съща любовница не могат да са от женкарство, дори заради секса, защото сексът ще омръзне след месец два. Нещо им пречи да са заедно. Може би бракът ви, но може би по-сериозни причини. Ще поживееш и ще видиш, но не вярвам да не се върнат към връзката си - просто като е влюбен човек не може да се контролира. Понякога дори любовницата се уморява, намира друг, създава семейство, а мъжът продължава и тогава да пише, да търси контакт.
Не става дума за предателство, а за просто любов, секс, приятелство между обвързани...
Ако нямаш деца с него, много внимателно помисли дали си заслужава да получаваш внимание и ласки по задължение и дали не заслужаваш нещо истинско.ж30

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 27aaac76f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, мислех дa ти пишa нaдълго и нaшироко, че тепървa ще отровиш душaтa си от предaтелството, aбсолютното недоверие от тук нaсетне, от присъствието нa един пaтaлогичен лъжец и егоист, ( че и нaгъл, ТОЙ бил стрaдaл? ! ) и т. н. но... ИМAЙ УВAЖЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ!!! Че той не те увaжaвa, не знaчи, че ти не трябвa! Че той не те обичa, не знaчи, че ти не трябвa! Нaвън имa и свестни мъже, някъде ще е и твоятa точнa половинa, просто не е този. Естествено, че ще продължи дa те лъже. Тa виж моля ти се кaк " бедничкият " се цупи и стрaдa, кaто е изловен. Кaк може дa си толковa нетaктичнa пък ти? ! Не рaзбирaш ли, че ти си му aкaлa в гaщите нa него? Пфу... бий му шутa и изобщо не се обръщaй нaзaд, не зaслужaвa нито секундa повече дa се тровиш, зaрaди тaковa същество.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c8969fb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Радвай се жено, ти си попаднала на секс машина. Щом всичко ти дава в леглото и семейството, какво повече искаш. Щом има в излишък, защо да не зарадва още някоя нещастна жена? Ето какво пишеш:- " Чувствах се щастлива. Той също казваше, че е щастлив. Обичахме се. Сексът винаги е бил страхотен. За всички околни бяхме образец за семейство." Щастлива си, обслужена си, живеете нормално, защо е този егоизъм. От секс няма да му се износи х.я. Само да не ти донесе някоя болест, поне предпазни мерки да взема. Играч с качества е, щом не си го разбрала с години. Докато ти дава твоето, прави си пас, започне ли да сдава багажа, сменяй го.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 446bed71f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твое място не бих останала с този мъж,доверието вече никога няма да е същото.Тръгни си от него без да губиш време,и излекувай душата си!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4a4396120a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Искам и аз възпитана, образована и стойностна жена като теб. Ти не заслужаваш такъв женкар. Защо всички такива жени са заети? Писна ми от интригантки и маймуни.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a3b41d8feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката съм. Благодаря на всички отговорили. Да, жената е семейна с малко дете. Ние общи деца нямаме. Имаме от предните бракове. Не мисля, че ще се върне отново при нея, мисля, че ще е друга. Чак пък класен играч не бих го нарекла, имаше признаци, но когато не съм сигурна в нещо не е имало смисъл да вдигам скандали. Когато бях убедена, че ходи, тогава повдигнах сериозно въпроса. Не бих искала да съм някоя истеричка, която за 5 мин. закъснение вдига панаир. Според мен има някакви комплекси, но не мога да хвана точно какви. Да бъде харесан от всички ли, да се доказва ли..., не знам каква нужда има от това. Не е някакъв хубавец, но приказката със жените винаги му е вървяла. На 42 г. е, но не е и криза на средната възраст, защото винаги е изневерявал. Знам, че тепърва ще минавам през ада, пак казвам, не съм убедена, че това е правилното решение - да остана. Не знам дали в един момент просто няма да го намразя...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c664fbbfe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не знам момче на 23 години какъв съвет може да ти даде, но такън теп мъже си остават такива цял живот. Моят баща беше такъв.Ако продължиш да бъдеш с него те чака живот на страх, на съмнения, на болка. Сигурен съм, че някъде там те чака твоя човек с когото да бъдеш истинска щястлива! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker