Как да си го върна?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си го върна?!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1668 пъти
Здравейте аз съм момиче на 19 години ,което отчаяно иска да си върне бившия приятел,но не знае как да стане и дори как да постъпи .. Всичко започна лятото на 2014 харесвах го от доста време и то взе, че тръгнахме.. Беше наистина една от най страхотните ми връзки дори да беше за кратко изкарахме 2месеца до като една вечер когато седяхме пред нас не започна да говори за бившата му - че се чували,писали.. Как ще заминава за чужбина за да продължи да играе футбол (за което е нормално подкрепях го дори и да не разбирах много от футбол) , но 1:30 минаваше когато телефонът ми позвъня той естествено не видя кой звъни до като не ме попита и аз глупачката не си казах истина (беше един общ приятел на брат ми и мен,който той не понася) след като разбра се издразни и нервира защото ми е звъннал толкова късно,но аз да не съм го искала след като всичките ми приятели знаят че по това време аз не спя.. Той ми се разкрещя каза ми какви ли не думи и буквално ме изгони от колата си .. Казах му, че съжалявам и не съм искала така да стане но той пак не повярва и ми каза край след това по телефона му казах че ще му мине да не се държи така но той рече и отсече че при бивши не се връща ... След 23 седмици замина за чужбина .. На мен не ми излиза от ума .. Адски ми липсва и искам да си го върна но не знам как да постъпя и какво да му кажа след като един ден си подобрихме отношенията уж на само приятели .. Страх ме е че когато поискам да севърне при мен ще ме отхвърли и повече едва ли ще ме погледне .. Помогнете ми някак си, че вече не знам какво друго да направя ... Много го искам този човек просто не мога да се търпя понякога когато се сетя аа него..липсва ми гласът му и усмивката и очите и всичко в него ми липсва ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9eda3f44bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   По-безсмислено и тийнейджърско положение не съм чела май досега...И още нещо: СПРЕТЕ само да пишете колко много си искате бившите гаджета обратно. За да са бивши има причина...даже хиляда..Или те са излезли кретени, или вие сте твърде неориентирани и не можете да ги оцените (ако са свестни)... намерете си себеподобни и се старайте да си поддържате връзката с тях. Миналото е такова, за да си остане минало.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cc9baf1b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Как очакваш да сте заедно при условие, че ти крещи за телефонно обаждане .Защо ти е тоя. Ти достойнсво нямаш ли. После имало насилие над жените.
Ще има я при такива жени.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3bc178e3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   В 1,30 през ноща се говори за секс, и аз бих постъпил по същия начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 73ec05ee1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Детска работа. Ще ти мине, не бой се, още на много неща има да се учиш от връзките. Виж, аз съм жена и не бих допуснала да злепоставя приятеля ми така - в 1:30 посреднощ може да ми се обаждат само много близки хора и само за нещо наистина спешно. Разбира се, нетктични нахалници много на тоя свят и ти не можеш да контролираш постъпките на познатите си, но ако на мен ми се беше случило, щях да започна разговора от "нещо случило ли се е да ми звъниш? ". Ако бях разбрала, че ми звъни "просто да се чуем", щях да му кажа много ясно, че не желая да си позволява подобни позвънявания по никое време и че в момента ми създава проблем и да му затворя. Прав е номер 3 - по това време на денонощието някой може да се сети за теб само от някакви еротични подбуди, абе изобщо след 22:00 не се звъни току така, освен на най-близките. Всеки би си помислил нещо. Така че не е зле да научиш познатите си на малко възпитание и уважение към личния ти живот, вместо да се оправдаваш "кво да направя, като всички знаят, че не спя? " Откъде пък знаят, ако ти не си казала на който свариш, че няма проблем да ти звъни, когато си поиска? Ами ще ги уведомиш всичките, че си лягаш в 22, ако не искаш и следващото ти гадже да те зареже.
Иначе и неговото поведение си е като на малаче - да те изгони от колата посред нощ.... Ядосал се - ядосал се, ама да те върне у вас и после да ти каже, че не ще повече да се виждате. Някак не е по мъжки да остави сама жена нощно време, независимо какво е направила. Кавалерството няма общо с любовта - то ако го има, го има винаги.
Така че и двамата сте.... По-добре се откажи да си го връщаш и гледай да се поучаваш по малко от грешките си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker