Дали е възможно?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е възможно?!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1817 пъти
Здравейте аз съм момиче на 19 години което иска да разбере дали на някой друг му се е случвало същото което на мен ми се случва, за това Моля редакторит да соделят историята ми!!
Ще започна направо с това, че съм имала няколко връзки най-дългата от които е 1 год и половина другите не са чак толкова много, но да мина на проблема си.. Не мога да кажа ''Обичам те'' ако не е на майтап дори и на родитлите си (на тях не е нужно да казвам след като им го доказвам всеки ден).. Но с момчетата които съм ходила не мога както казах без да е майтап.. не мога да го почувствам.. А сега съм объркана защото имах 2 месечна връзка (едно лятно красиво изживяване с едно невероятно добро и искрено момче) която за съжаление приключи.. Нормално ли е да съм искала да му кажа "Обичам те'' през тези 2 месеца.. Сега толкова много рамишлявам и наистина съжалявам, че не съм му го казала поради простата причина, че мислех тази постъпка за смешна и брутална.. Дали е възможно да кажеш "Обичам те" за 2 месеца.. И той едва ли щеше да я приеме на сериозно.. А сега когато се разделих мене спирам да мисля за него.. Толкова съм отчаяна, че настина не знам какво да правя.. Хора помагайте.. :'( :-[

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8fda9034cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче на 21, същия съм. Думите обичам те, не мога да ги изрека. Не че е имало на кого, не съм имал приятелка досега, но нещо не мога да ги изрека тези думи.

До някаква степен те разбирам.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 12b1c430d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на мен също ми е трудно да казвам "обичам те". когато за първи път го казах на мъжа ми той изумя, попита ме наистина ли, просто защото никога не му бях отговаряла до онзи момент. и тогава не му отговорих, а просто само излезе от устата ми. говорила съм с него на тази тема и той е наясно, че ми е трудно и ми е казвал, че е напълно убеден в чувствата ми и без да ги изричам, защото всеки ден съм му го показвала. мисълта ми е, че не е нужно да го казваш, а да го доказваш!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0f0944f118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авотрка: Имах в предвид, че съм ходила с това момче едва 2 месеца и исках да му кажа "Обичам те", но така и не му го казах.... та мисълта ми беше нормално ли е това и дали на някой друг му се е случвало наистина да чувства за за толкова малко време за да каже тези 8 букви..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e00213e133
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Момиче съм на 17 години. При всеки човек усещането е различно. Има хора, които обикват по-лесно околните, има и хора, които могат да живея с даден човек цял живот и пак да не го обикнат. Много си зависи от теб и от това какво предизвиква отсрещния човек у теб. Аз например обикнах един човек лятото, случи се за около 1 месец и все още продължавам да го обичам. А това дали казваш "обичам те" или не, няма никакво значение, понякога просто го усещаш в действията и жестовете на другия.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 220262bb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке същата съм, така че не се притеснявай. Ами единствено ти можеш да си отговориш на този въпрос. Нормално е, защото има хора, които дълги години са заедно, но ето че и след време не изпитват нужда да кажат тия думи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7ee0b2e7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, може би не е било точно любов, обикновено човек не се замисля дали е дошъл момента да каже обичам те, то просто се случва и излиза от устата ти без да си искала. Аз съм на 26 години, вече омъжена и мога да кажа, че на 16 год. си мислех, че обичам е изрекох го и след което съжалих от тогава не го бях изричала докато не срещнах съпруга си, чак тогава разбрах, че това е човека, който обичам безрезервно. Иначе, няма време за тези неща можеш още на 1 месец да си адски влюбена и да знаеш, че това е човека за теб и да му кажеш обичам те.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3fedc0f695
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "За да можеш да кажеш "Аз те обичам", трябва първо да се научиш да казваш "Аз".
Айн Ранд

Може би този цитат ще помогне. За да кажеш "обичам", трябва първо да си наясно със себе си и с това лично ти какво влагаш в тази дума. Аз например "обичам" всичко и всеки. Когато някой колега ми направи услуга, не му казвам "Благодаря ти, Иване!", а "Обичам те, Иване!" И Иван ме разбира правилно. "Обичам" казвам на приятелките си с повод и без повод. "Обичам те" казвам на срещнатите по улицата кучета и котки и т.н. Защото за мен тази дума означава: харесвам, одобрявам, приемам. Може би съм я обезценила донякъде, но така съм я чувствала винаги.
А за теб, авторке, какво означава? Може би приемаш смисъла й като "задължавам се", "ангажирам се", "обричам се", "предавам се" и затова свободолюбивото същество в теб се бунтува срещу изричането й.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker