Между две нежни създания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Между две нежни създания
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1879 пъти
Здравейте, ще помоля редакторите да публикуват историята, знам, че има подобни, но и всеки такъв случай има своята специфика. Няма обиди или други неподходящи неща все пак

Моля за съвет, мъж на 26 г съм и имам сериозна връзка от 5 години с едно момиче. С нея се караме често, обикновено заради нея-тя често е изнервена от различни проблем, и и се ядосва бързо, при което човекът наблизо го отнася. Аз съм търпеливият буфер, който успокоява нещата в повечето случаи, но понякога наистина почва да ми лази по нервите. Били сме на няколко пъти пред късане след ужасни обиди, но винаги се сдобряваме, чувстваме се отлично и добре заедно. И така до следващия скандал, когато всичко хубаво рухва. В някои неща сме пълно противоположности, в други се допълваме страхотно.

Преди време излязох на кафе с една стара приятелка, с която се познаваме от 7-8 години. Нямах никакви задни намерения, наистина това беше просто среща между приятели. Късно вечерта я закарах до тях и докато я изпращах буквално ми падна пердето и се целунахме. Последваха 10 минути страхотни целувки и натискане, все едно сме на 17, а тя ми призна, че си падала отдавна по мен. По едно време осъзнах какво правя и я изпратих, след което се прибрах.

Сега се усещам, че мисля много за тази жена и не съм безразличен. В същото време имам чувства към приятелката си, макар и притъпени от тези години сериозни скандали. Имал съм доста връзки, и сериозни, и кратки. Винаги съм бил обект на интерес от жените, но никога не съм бил в такова положение или толкова дълго с някоя. До този момент никога не съм спал или бил с някоя, докато съм във връзка. Не съм типът по изневерите или въртенето на две едновременно.

В живота съм сериозен и праволинеен, с много отговорна професия. Обикновено нямам проблеми с взимането на решения, включително и сериозни такива, но в случая наистина не знам какво да правя. И двете момичета са страхотни, умни и хубави, и двете са ми истински приятели. В момента сериозната ми връзка е в криза. Определено не съм безразличен и към двете и след онази вечер го осъзнах. Не искам да губя истински приятели и знам, че също съм направил грешки. Тези дни не ми излизат от главата, какво да направя?

Моля, дайте някакво мнение, ще съм благодарен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6dd9314833
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Добре, де какъв е смисълът да я публикуваш през ден тази история? Просто от любопитство. Само това ми обясни и ще съм ти много благодарен. Понеже аз мислих, мислих и не можах да измисля смислена причина за мотивите ти.

Да не би да имаш склероза и да забравяш. Ето да си припомниш, ако си забравил.

http://spodeli.net/4/story-83466.html

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b8c2d3801c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не изпускай питомното, за да гониш дивото. Това, че си целунал някоя си, не е повод да слагаш край на 5 годишна връзка. Всяка връзка има сривове и спадове. Това не значи, че трябва да се отказваме толкова лесно. Сам казваш, че си сериозен и отговорен, че не изневеряваш, тогава какво трябва да направиш?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6d0c0d29f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да ме изпаднеш в положението на магарето, което било на равно разстояние между две купи сено, и докато реши към коя да тръгне за да се нахрани взело че умряло от глад, ти предлагам да сложиш кръст и на двете истории, година-две да си "починеш" от жени, за да ти се поизбистри съзнанието, след което да се пробваш пак с някоя.
По този начин ще си спестиш много излишни дилеми и руски рулетки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cb58dee03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора :
За двойното публикуване-имах проблеми с интернета и е станала грешка, не е нарочно изпращането по няколко пъти. Извинявам се, тази история може да се изтрие

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 623f43d266
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако чувстваш че с приятелката ти нещата не вървят а тази нова тръпка с новото момиче се усилва и е наистина силно разделете се. Човек не избира в кого да се влюби. А и момичето те е харесвало отдавна. Всяка връзка има начало и край и за всеки край си има причина явно това е вашия. Помисли добре преди да направиш крачка.
Кати

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e1ef3ff6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Последвай сърцето си. Това е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c0fc9bcabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как реагира когато тя ти призна какво чувстваш? Ти каза ли и че и ти изпитваш чувства към нея, мислиш за нея, липсва ти? Връзката м/у двама души трябва да носи наслада, а не да чакаш поредния скандал. Казваш, че през тези години си буфер, а какво ще стане след още 10? Ще можеш ли да издържиш на всичко това-сега сте двама но като дойдат децата? Някой по горе те посъветва да държиш питомното и да не гониш дивото-ама да не се окаже след време, че дивото е по добри от питомното! Тук има различни хора и всели ще ти даде различен съвет, но единствено и само ти решаваш как да бъде. Послушай сърцето си, а не разума. Хората се разделят всеки ден щом не се допълват изцяло. Ако смяташ че можеш да живееш с приятелката си и ти е добре, просто остани с нея но говори открито с другата, никой не харесва лъжите и изчакването на стен бай! Ако пък смяташ, че с другото момиче усещаш мир, спокойствие, цялост просто говори с нея докато все още имаш възможност-тя няма да те чака цял живот да решиш, но сложи край с приятелката ти и си останете приятели-доколкото е възможно. Трудно решение стои пред теб, затова ти пожелавам успех, но в никакъв случай не изчаквах дълго и не ги мотай и двете, защото ще останеш сам накрая! Все пак всеки е свободен да търси щастието си нали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker