Разликата в годините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разликата в годините
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1671 пъти
Здравейте :) Момиче съм на 16.. От близо година излизам с мъж на 28. Родителите ми го познават и вече се разбират с него.. Малко трудно го приемаха в началото.. Нито на мен нито на него му пука за това че говорят другите.. Преди него излизах с друго момче, но с него изобщо не се получи-удрял ме е и т. н. Добре че беше сегашният ми приятел да ме светне че няма смисъл да съм с онзи.. С него започнахме да излизаме като приятели в компания с братовчедите ми, които ни запознаха.. Държеше се много добре с мен и ми обръщаше внимание и просто започнах да го харесвам.. След известно време излязохме само двамата и беше страхотно. Цялата вечер говорихме за най-различни неща.. В един момент просто ме прегърна.. бяхме в колата и ни се спеше :Д.. целувахме се.. беше много нежен.. Няколко пъти излизахме сами.. Даже веднъж останах да спя в тях, но не ми говореше за секс и такива неща това ми направи впечатление.. Знаеше че съм девствена и не отваряше темата.. Говореше ми така сякаш сме гаджета :Д милоо котее и т. н. Пред другите също.. И просто се нареждаха нещата.. Грижи се за мен и ме гледа като писано яйце :Д.. Но се чудя дали има смисъл това и дали след време можем да бъдем нещо по сериозно от гаджета

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 71dd0e88ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не трябва да си с него, той е мъж и рано или късно ще ти поиска секс, а е наистина доста голям за теб, ако ми беше дъщеря щях да те заключа в банята за 1 седмица без храна и вода, за да ти дойде акъла. Вашите трябва да се безотговорни, за да го приемат. Който и да е мъж до 30 годишна възраст вече трябва да има жена и дете, ти какво на 18 мислиш да родиш ли? Да си провалиш живота и да станеш доманикя, вместо да учиш и да обикаляш света? Къде ти е акъла бе момиче? Аз на твоите години исках нови кецове, а не гаджета. Вземи учи, а не се занимавай с глупости, защото ще ти вкара големия в гъза скоро време. Мъжа не може да кара дълго на чикии, като не даваш секс поне ще го лапнеш, не се тревожи. Никой няма да те гледа за хубавите очи, те въжат само в началото, после секса става нужен. Мъжа без да се освободи, започват да го болят топките и ти като не му даваш секс той ще си намери друга, а и според мен ще си му само за забава, ти на тези години не можеш да застанеш като горда успяла съпруга до него, сигурно ще си намери някой по на 25-26 и тебе ще те има за разпускане.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2ed799c875
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този човек е близо до годините, когато трябва да създаде семейство, ти нямаш дори още 18, ще учиш още там две години, ще речеш аз искам да живея, а приятеля ти ще вика искам деца.

Да не говорим, че ти си на 16, докато станеш на 20 години, чувства и всичко друго може да се отлетели, но ти си знаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8a629ab2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако ти беше на 20, може би 12-те години разлика нямаше да са толкова много...Но ти си на 16 не знаеща какво иска пикла, още ученичка в 10 клас, на различен акъл сте! Ползва те само за секс, мен лично би ме било срам ако съм на 28 да излизам с 16 годишна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e25cf57165
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   след 3 години ти завършваш и ще си на 19, той на 31. След това ще учиш в университет още 4-5 години и, когато ти си на 24, той ще е на 35... ами докато си намериш стабилна работа и започнеш сама да се грижиш за себе си? Няма да стане нищо, ще иска семейство и ще си провалиш живота. Мислиш ли, че ще те чака 6-7 години да се наканиш, за да се омъжите, да му родиш деца и заживеете щастливо? :D Това не е филм. Не си проваляй живота и си намери момче на твоите години или по-голяма най-много с 1, максимум 2 години. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dff4367184
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 4 - и направо ги пенсионира хората заедно!
И какво като поиска секс? Да не мислите, че 17-годишните пикльовци не искат секс? Разликата е, че един мъж на 28 г. поне знае къде се намира дупката.
Авторке, аз на твоите години също имах връзка с мъж на 28-29 г. Правих секс на 17 г. с него и не съжалявам, защото поне не ме забремени, а и да го беше сторил - можеше да поеме отговорността, имаше доход и жилище.
Не останахме заедно, разбира се - аз си поех по своя път, но не съжалявам.
Приятелката ми роди на 18 г. от един хлапак и остана в градчето ни да продава бензин за 450 лв. заплатка.
На 16 г. е все едно с кого ще си - все ще се разделите заради обстоятелства или промяна в характера, но поне ако един човек на 28 г. до сега не е наредил дечица, ще знае да те пази.
Сексът го представят тук като най-лошото нещо на света, а не е - хубаво нещо е иначе нямаше светът да се върти около него, войни да стават заради него, но трябва да знаеш как да го правиш с разум, а като поне мъжът е пълнолетен вероятността един мозък да проработи е по-голяма.
Момченцата на твоята възраст само ще искат да те минат и на другия ден цялото даскало ще знае - ще те натискат по коридорите и ще ти се смее половината град и не са по-малко сексуални от големите мъже - точно обратното!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a597fa4127
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, разликата ви в годините е точно колкото нашата и аз бях на 16, когато тръгнах с приятеля си! Ето моят съвет -изживей това, но НЕДЕЙ да влагаш и да даваш големи надежди в тази връзка, просто вие с те на съвсем различна вълна... разбира се отначало всичко ще върви по мед и масло, както беше и при нас, но ще мине време и ще разбереш, че тази връзка е обречена... просто в едни момент ще ти се наложи да избираш- той ще иска нещо по-сериозно, ти ще искаш да си живееш и бъдещите ви намерения просто няма да съвпаднат..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ae5f686eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледай си кефа, но за нещо по-сериозно се съмнявам да излезе. Вуйна ми и вуйчо ми са с разлика от 13 години.. ами на вуйна ми още й се живее какво да ти кажа. Просто се забавлявай и толкова. Секса не е лошо нещо, не си малка, щом вашите приемат приятеля ти, какво толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 23bb67e0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На вас, пък, все деца и семейства са ви в главите. По колко връзки има човек средно в нашето съвременно западно общество преди да създаде поколение? Голяма работа с кого ще прави секс момичето. Иска ли го едва ли нещо би я спряло. Сексът си е секс - физически акт, който рано или късно обикновено се състои.
Притеснителното е, че не мисля че един достатъчно зрял човек на 28 може да хлътне по хлапе на 16. Аз съм на 28 и на тази възраст ми се виждат баш деца. Интелигентността си е интелигентност - или я имаш, или я нямаш, независимо от годините. Но опита, зрялостта, приоритетите, светогледа?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c57dea437e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма значение възрастта, важно е любовта, подкрепата, уважението, приятелство и доверието. Може да си с някой на твойта възраст и да лъже, изневерява, а може дори да си с човек, който имате 15-20 години възрастова разлика и да те гледа, както се изразяваш като писано яйце. Наистина на 16 си и твърде малка за такава връзка, но никой не може да каже кога ще срещнеш човека за теб, ако те обича много той ще изчака поне още 7-10 години за дете и т. н.
Моята сестра намери правилния човек на 25 години, той е с 19 години по-голям от нея, никога не е бил женен, нито е имал деца, германец е- разбират се чудестно, най-важното я прави щастлива и е добре с него, преди близо 2 години роди им се момиченце- тя на 29 години, а той на 48 години тогава бяха- още повече се грижи за нея.
Така, че никога не се знае кога ще срещнеш човека за себе си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c0f3f80671
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще повторя номер 8 - Опита, зрелостта, приоритетите, светогледа са различни! А това оказва голямо влияние.

В крайна сметка ти можеш само да изслушаш твоят партньор, не можеш да го разбереш. И той ранно или късно ще усети това, ще му дотежи да движи с теб и ще си тръгне. А ти може да го изживееш болезненно.

Годините нямат значение, мой колега на 60г. движи с 30 годишна, обаче горе - долу са на една вълна.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8ffbd9ac9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката - Благодаря за коментарите.. Ние вече водим полов живот.. Винаги ме е пазил той.. С него ми беше за пръв път и знаеше какво прави.. Секса е невероятен.. Знам че съм само на 16 но според мен е нормално.. Той като цяло е на моя акъл.. Той е с мен защото не иска деца и т. н. Ясно ми е че няма да остареем заедно.. Всичко си има край.. Просто той ми показа света такъв какъвто е.. Докато родителите ми никога не са ми говорили за това.. В семейството ми е голяма драма.. С него мога да споделя всичко.. Чувствам се много добре.. Защо другите виждат проблем втова че е по голям.. Той е наистина добър с мен..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker