Не искам да го губя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да го губя...
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2022 пъти
Здравейте. Първо ще помоля модераторите да публикуват историята ми, защото това е вече 3-ти опит.... Преди половин година се запознах с един човек, който адски много обикнах и това продължава и до днес. Стана така, че вече не се виждаме толкова често и си пишем все по-рядко, но аз не мога да го забравя, всеки ден мисля за него, всеки ден любовта ми става по-голяма и по-голяма, не знам какво да правя. Проблемът е там, че той знае за чувствата ми, но аз не знам дали е взаимно, нито е отричал, нито е потвърждавал.. Най-лошата мисъл, която може да се появи в ума ми е, че може да ме забрави и да намери друга... Много, много искам да се боря за него, но не искам по никакъв начин да му досаждам, да го притискам или да му се натрапвам, но ако аз не му пиша, той ще се сети да ми пише след месец-два, което ме натъжава. Искам да му кажа, че се нуждая от него, че ми липсва, че искам да сме заедно, но не искам да изглеждам като лесна жена в очите му. Искам този човек, повече от всичко, не искам да изчезне от живота ми. Моля ви, помогнете... имали ли сте подобни случаи и да предприема ли някакви действия или просто да остава нещата, такива, каквито са. Благодаря, че прочетохте това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8f9475da95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, което научих аз до сега: ако някой иска да е с теб или да осъществи контакт с теб, ще те потърси! Ще ти звънне, ще ти пише - стига да иска! Ако е искал, е щял. Второто, когато някой има нещо към теб - той го показва!!! Имах подобен случай и чаках ли чаках... предприех действие накрая аз и знаеш ли какво стана - разочаровах се. Не е казано, че и при теб ще стане така, но мило момиче, АКО ("ако" е велика дума! ) този човек искаше да бъде с теб или беше взаимно, все щеше да направи нещо, че да ти покаже поне какво изпитва към теб. Но държиш ли да знаеш какво има към теб - опитай, сподели чувствата си, но знай, че има риск човекът срещу теб да не изпитва такива емоции, защото цитирам: "ако аз не му пиша, той ще се сети да ми пише след месец-два, което ме натъжава"... Ще те попитам съвсем честно - месец/два за теб равно ли е на чувства? Не те познавам, но според мен на този човек не му пука за теб. Ти като искаш да разбереш някой как е, го търсиш нали?? И защо изобщо трябва да се бориш? Ще се чувстваш ли добре след това? Само ти да се бориш, а той... пръстчето си да не мръдне. В любовта не трябва да има борба. Не мога да приема как някой ще се сеща за мен след месец/два и аз ще съм окей с това. Както се казва "been there, done that" и ми прилича на нещо, което няма бъдеще. Спести си болката, мило момиче и продължи напред. Направи си изводите. Аз лично не бих се занимавала повече, а бих продължила напред, за да може да попадна на някого, който ще ме оцени наистина. Покажи, че си силна личност!

EL

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f3827a6d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен напиши му всичко това което си написала тук. Бъди себе си, кажи му всичко. Нищо не губиш ако опиташ, губиш сами ако не опиташ! А й, ако е писано този човек да бъде част от живота ти той ще бъде, ако ли не дали сега или след два месеца все ще напусне живота ти. От личен опит аз така се сдобих с най-добрият ми приятел сега, тогавашна любов. Рискувайки не губиш нищо! Само печелиш, много добър приятел, връзка или пък урок... :) успех

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c4b2401a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съветът ми е да му кажеш, че имаш чувства и определено искаш да опитате, попитай го какви са неговите намерения, не пише на колко годи сте, но все пак му обясни, че всеки има право да знае истината, а не да се самозалъгваш, ако отговора е не, отдръпни се колкото и не ти се иска, винаги съм казвала, че колкото и да обичаш един мъж, след като нещта не се получават просто трябва да приключат, дори да ти звъни след това бъди дистанцирана, отказвай. Там някъде ще има момче, което ще заслужи твоята обич и внимание, казвам това от опит. Извинявам се ако има грешки, но пиша от телефона.
26г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 76c6097f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, имах подобен случай. Момче съм, не се влюбвам лесно и тн, студен съм но към нея бях много чувствителен, обикнах я, плаках за нея. Съвета ми е, намери го и му кажи всичко което мислиш, излей го. Така поне да ти мине и да можеш да продължиш. Аз продължих и не съжалявам.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 04ec931c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички за коментарите. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker