Как да тълкувам поведението му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да тълкувам поведението му?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2775 пъти
Здравейте,

Вече година харесвам един колега в университета. Още от първия път, в който го видях, не спряхме да се гледаме и така винаги, когато се засечем (от един факултет сме, но различни специалности). Та наскоро си чаках пред залата, когато той мина покрай мен, повъртя се малко наоколо и събра смелост да дойде и да ме заговори. Бъбрихме си разни глупости, запознахме се, но вече трябваше да влизам и си казахме чао.
Мисля си дали има някакъв интерес към особата ми, дали не се самонавивам напразно? Не искам отново да се разочаровам. Все пак, ако съм права, бих искала да го поканя да излезем някъде заедно, но без да изглеждам като лепка. Нямам никакви негови координати, разчитам на случайни срещи из университета. Винаги съм давала съвети на мои приятели в подобни ситуации, както и на непознати тук, но когато ми се случи на мен, изпадам в страхотни чудени и ще се радвам на странично мнение.

Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 70b1314122
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Най-сигурният начин е да го попиташ дали изпитва някакви чувства към теб, или дали би искал да се получи нещо между вас. Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d73c44afef
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Aз aко чaкaх нa моето мило съпруже когa ще се престрaши, сигурно още щеше дa ме зяпa кaто пукaл. Смятaл, че нaй- много дa му извъртя някой шaмaр, изглеждaлa съм билa твърде нaдутa зa скромнaтa му особa. То едни мъже срaмежливи се нaвъдихa, сaкън дa не ги поступaш мaлко:)))
Виж, aз чaкaх- чaкaх, нaкрaя просто со го " гепцнaх " и си се омъжих зa него. Мъжете сa нaплaшени и комплексирaни, рaзбирaм ги. Нaли всички в тон пеем кaк искaме по- по- нaй. Зaтовa и вероятно не смее момчето, кaто учите в един университет и ще се рaзминaвaте и зaнaпред, си спестявa срaмa може би. Щом ти хaресвa, покaни го ти. Инaче ще се гледaте до зaвършвaне тaкa и нaкрaя ще се рaзминете. Зaтовa, че тaкa се държaт днешните мъже, сме си виновни ние жените. Че покрaй досaдните идиоти, режем нaред и свестни момчетa. Хвaщaй го зa врaтa, преди някоя другa дa реши същото:).
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5816b2df38
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Е покани го да излезете, например ако аз харесвам някоя ще ми бъде приятно да ме поканят на среща

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e4479cde97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди смела. Знаеш ли, този човек може да ти е сродната душа а може и да сте напълно различни и да не стане нищо. Никога няма да разбереш ако не опиташ. Може даже да го е срам повече от теб самата. Щом вече сте се запознали просто го покани на разходка и си поговорете за да се поопознаете. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 063022fe2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз така гледах една колежка като студент. Мислех, че като е много красива, ще е надута и съм недостоен едва ли не.
Като зъвршвахме се оказа, че момичето е много земно и добре настроено към мене, но късно е либе...

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 26cd1fb7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   "бих искала да го поканя да излезем някъде заедно, " - като искаш, какво чакаш. Вече сте се запознали, бъбрили сте си "глупости"(както се изразяваш), тогава какъв ти е проблема? Стига в тези "глупости", да не си се показала лекомислена и глуповата. Щом е дошъл да те заговори, значи е готов за среща. Като се видите, не си говорете за глупости, като малки деца, а си разменете телефонни номера, покани го на кафе, покажи, че той ти е интересен. Нищо не рискуваш, но без твой намек, ще си помисли, че е безсмислено да се занимава с тебе. Той вече е направил първата крачка, остава ти да му отговориш разбираемо. Огъня вече е запален, трябва да го подкладете и да го поддържате.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2cba278d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти, авторке. Първо да те успокоя, че случилото ти се е съвсем нормално. Мина ми през главата, но за разлика от теб аз се поразрових доста надълбоко за заслепилото ме момиче и постепенно се отблъснах. Като за това помогна и тя до известна степен с комплексарското си поведение. Поинтересувай се какъв е като човек, как е постъпвал с предишните си половинки, що за стока са приятелите му, има ли нормално семейство. Тези неща се проверяват от по-интелигентните хора, за да си спестят разочарованията след време. Дори и да се сближите, в началото всеки е сложил маската и се представя в неистинска светлина, но ако се поинтересуваш и провериш за различни отрязъци от миналото му, ще ти се прояснят доста неща и най-вече дали ще има смисъл да продължаваш да се занимаваш с този човек. Аз навреме прекратих всичко и сега съм адски щастлив с момичето до себе си. Изглежда страхотно, възпитана, умна, забавна и напълно здрава- психически и физически. Казвам го, защото предишната бях подучул че има някакви проблеми със здравето, да вярно несериозни, но и това много натежа, защото разумните хора които имат намерения за сериозна връзка с някого и го възприемат на подсъзнателно ниво като потенциален родител на децата си, искат да са убедени че той е генетично и физиологически здрав. При мен впоследствие се оказа че оная, където съм имал глупостта да се занимавам с нея, има и сериозни психични проблеми, но това не е толкова важно сега. Така че, първо го проучи, после се опитай да се сближите и ако има съвместимост готово. Пожелавам ти той да е Човека. Аз срещнах моя и те уверявам, че е страхотно. Успех и после да кажеш какво е станало.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6a54e198fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом е дошъл и те е заговорил, значи давай смело

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 487acd1c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   станете приятели в социалните мрежи... това ще му даде кураж!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d18475b957
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом те е заговорил си му направила впечатление със сигурност. А щом се е въртял преди това, го е било срам може и да има чувства :) Късмет.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c40494d991
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   №2, е браво, браво! По-добре цял живот сам, отколкото с "жена" като тебе. Честно!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1f5d7a1313
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен го покани. Сегашното ми гадже аз го заговорих (момиче съм) и не съжалявам. :) Успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 28199c815f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Щом е събрал смелост да те заговори, и го е направил, значи със сигурност те харесва!!! Говорете си още и намери някакви негови координати за да общувате. =]

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b1a6efede5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ето ти съвет - страхът е грях, и следователно страхът ти от разочарование също е грях. Плюс това е неоснователен. Като искаш нещо, си го взимаш. Няма нищо неестествено да поканиш човек, който харесваш, да излезете. А оттам нататък ще видиш дали нещата ще се случат. Не ги разбирам тия притеснения и чудения. Кое е срамното в това да поканиш друго човешко същество на приказка с чаша кафе? Само децата ги имат тези страхове заради неопитност в отношенията, отърси се от това чудене, защото много вреди. Сигурно само го мислиш, както и той. Сериозно, животът е адски кратък, няма никакво време за такива дълги размисли. Действай пък да става каквото ще!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9f31f0d97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Е, какво пък ? има на 2? Аз я намирам за забавна. Не видях, може аз да не забелязвам, но какво толкова лошо е написала?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6148b6a9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Те някои мъже докато се назлъндисат изтърват всякакви влакове и после пълно със срамежливи ергени. Авторке, като се видите го поздравявай и се спирай, не ми изглежда да е като мъжа на номер 2. В каменната ера жената като го бухне с бухалката и мъжа светва за какво иде реч. Болезнено, просто и ефективно. В 21 век можеш да прочетеш какви ли не съвети как да познаеш дали те харесва - тялото му сочело натам, друго му сочело не знам си накъде.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a1e6e4b163
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   11 Кофти ли ти е да ти кажат в очите истината, че винаги жената избира мъжа, който ще я избере!
Колкото и да криеш глава в пясъка като щраус, това си е реалноста, ако имаш жена до теб то тя те е избрала не ти нея.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 433429684f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Следващия път, когато се засечете го заговори ти :)))) Нещо - еи здрасти, какво става... Научи нещо за него, питай го какво учи примерно, от къде е... Нещо такова и го питай иска ли да се помотаете някой път на някъде заедно и така. Щом те е заговорил, значи има интерес:-))))) така, че действай смело. И квото стане, стане:)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d8de365d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И защо, номер 11, какво не харесваш в номер 2? И защо от номер 3 скачаме на 11, да няма пак назначен нов модератор с желание да се доказва? Аз, за протокола одобрявам мнението на номер 2.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5232577d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Със сигурност ако го поканиш на кафе ще приеме, със сигурност ако го поканиш у вас, пак ще приеме, със сигурност ако поискаш целувка ще ти я даде, ако поискаш секс веднага ще се съгласи. Това е мъж, не му трябва да мисли, не му трябва да е влюбен. Като видя жените колко са колебливи и ми става смешно. Запомнете мъжете обожават секса и за него са способни на какви ли не глупости от това да плащат сметки, подаръци, коли, всеки според възможностите. Има един лаф куцо-кьораво-сакато всичко, мъжа не подбира. Виж вие жените сте придирчиви, обмисляте нещата, въртите ги на кантар, мъжете не са такива. Така, че шанса жена да отреже мъж е 90% а шанса мъж да не отреже жена е 90%, така че ако те кефи не чакай много много а действай.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e3ee5b1918
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   A, че се рaзсърдил н 11:)
Хaйде дa те " щипнa " още мaлко. Хaресaх си го, чaкaх го дa се престрaши, нaкрaя го помолих уж дa ми помогне с нещо, ( възможност дa покaже силaтa нa тези 6 кв. рaзгънaтa площ- голямо момче) попрепишкaх си го, мaркирaх си и после по женски му дaдох възможност дa ме " лови " цели 4 месецa.
Не съм го пердaшилa:))) aко товa те е ядосaло.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 46475fdc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравейте пак,

Аз съм авторката на темата и не знам дали някой ще го прочете това, но все пак толкова хора писаха, че се чувствам длъжна да кажа какво стана: Няколко дни все не успявахме да се засечем, докато най-накрая го срещнах в кафенето на университета и откарахме там 5 часа в размисли и страсти. :) После го поканих да отидем на кино, всичко мина супер и... вече сме заедно.

Благодаря отново за съветите, вдъхнаха ми смелост! :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 88574cf3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Честито aвторке, е зa товa идеше реч:)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker