С Него съм от съжаление - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С Него съм от съжаление
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3016 пъти
Сигурно „патилата‘‘ ми са се случвали на много от вас. Проблема ми е на пръв поглед лесно разрешим но същевременно на мен ми е адски объркано и вече не знам какво да правя. Преди извесно време се обвързах с мъж към който изпитвам уважение, благодарност, но не и любов и привличане каквито всяка жена би трябвало да чуства към приятеля си. Като че ли си повлиях от съветите на хората около мен, а и съм жена- часовника ми тиктака и си реших че по-добре в категорията на обвърните, дори и без любов, отколкото сама, чакаща Човека. Още отсега усещам как като съм с него и усмивката и поведението ми са супер фалшиви и правя всичко това само да не го нараня, защото той прави много неща за мен, е естствено прекалено скромни, защото и възможностите му не му позволяват, но все пак това не е важно. А и женския ми инстикт ми подсказва, че този човек не е много надежден, не го виждам в графата на „успелите“, не знам. Имам чувството, че прави тези дребни жестове, защото осъзнава, че момиче като мен има много по-качествени потенциални партнъори за себе си и това го кара да е в панически страх да не ме загуби. Според вас струва ли си да продължавам да заблуждавам момчето, а и най-вече себе си. Хубаво ли е да споделяш леглото си с някой по здължение? Съжалаявам ако съм ви отегчила, но имам остра нужда от странични съвети какво да правя и как да подходя. Мерси предварително и ще очаквам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: a14a7453b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не е хубаво. Потискаш себе си, а това може да доведе до лесна раздразнимост, изнервеност ... Колкото по-дълго стоиш с него и играеш, толкова повече работиш за собственото си нещастие.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a221ee1291
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де авторке, какво точно означава според теб "успял". Ти колко си "успяла", за да имаш някакви претенции. Дефинирай ми понятието "качествен партньор" според твоите разбирания.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 84d4378883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При мен е подобна ситуацията, обичам го като брат, но не съм влюбена в него. Тръгнахме, защото дълго време бях много самотна и със занижено самочувствие. И аз не знам... Та често разсъждавам над твоя въпрос и мисля, че не е правилно да мотаеш така човека, когато от твоя страна просто липсват чувства. Заедно сме от около година и през това време бях убедена, че ще си остана с него, защото смятах, че най-важното е мъжът да те обича, а за "пеперудите в стомаха" се бях примирила, че ще мина и без тях. И ето, че наскоро се запознах с човек, към когото изпитвам страхотно влечение, мисля за него непрекъснато и всичките останали симптоми на влюбването. В същото време нямам смелост да оставя приятеля си, защото това ще го съкруши, а той не го е заслужил с нищичко.
Знам, че е смешно да давам съвет, който аз самата не мога да изпълня, но най-правилно е да се разделите. Аз също се подготвям за този момент и ми е доста трудно, но това фалшиво щастие, няма бъдеще.
Освен това казваш, че той осъзнава, че момиче като теб има много кандидати. Защо тогава си с него изобщо, ако има някой, който да ти допада повече?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e9b22c570f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви задължениянимаш към него не разбрах? Договор ли сте сключили? Най добре спри да го лъжеш, той и без това вероятно е на ясно и няма да е изненадан.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6e8a791a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   НЕ НЕ НЕ И НЕ!
Аз загубих 2 от общо 4 години с бившия ми така, пропилях безброй шансове да бъда с момчета, с които се харесвахме ( а дори не се целунахме, защото бях заета да стоя ОТ СЪЖАЛЕНИЕ с гаджето си ) и сега ужасно съжалявам, но връщане назад няма. А резултатът е, че вече 2 години съм сама, а само като си помисля че през времето с бившия съм рязала по 4-5 момчета на година.... Заслужавам го сигурно, щом преди време така наказах себе си. Не допускай моята грешка!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ee1e3fbec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако наистина имаш и по-добри вариянти обмисли ги, но ги цени по това, което носят в гърдите си, не по това в джобовете. Отчаяна реакция е параноичната ревност, дребните жестове са знак на любов. Пак ти казвам, ако не го обичаш не стой с него, но не го зарязвай, само защото няма много пари. Не разсъждавай така подло.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0540b6db82
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твоята история е 1 към 1 историята на сестра ми и ще ти разкажа как се разви нейната. Никога не е обичала или желала дори чисто физически днешния си мъж, а просто се лепна за нея и до ден днешен тя е с него преди всичко от съжаление или поне така твърди - щял например да се самоубие и тем подобни.
Само, че в момента тя чака дете от него (чака 18 г. той да си намери работа и накрая реши да роди, защото остаря в чакане), а той чака тя да донесе заплатата. Хваща се чат-пат на черно да работи, но винаги нещо не му харесва и разчита на нея, така както преди е разчитал на родителите си. Няма нито един ден трудов стаж, но има големи претенции и вкус към хубавите неща. Така например иска да спи върху матрак за 800 лв. и веднъж имаха скандал, защото тя била скръндза и му дала само 20 лв. (толкова имаше в себе си), защото това не били пари - поне 50 лв. е трябвало да му даде за джобни.
Да, иначе много се съобразява с нея и много я глези -върши домакинската работа, понякога ? подарява дребни неща (от магазина 1 лев без майтап) и търпи настроенията ?, но всъщност тя е под неговия контрол на 100%
Например я убеди да не се учи да кара кола и да не се учи да работи с компютри и смартфони - той всичко щял да урежда за нея. Така тя няма никакъв контакт с други хора, освен с него. Има смартфон, на който има само скайп с общ профил, който той чете. Тя не може да има дори фейсбук.
Всъщност той е много ревнив и вярвам, че я обича по някакъв си негов шантав начин. Многократно я е заплашвал, че ще се самоубие, ако го зареже, но не го е правил, макар че са се разделяли.
Сега ще имат дете, защото не можеше да се отлага повече и едвам-едвам станаха нещата, защото тя не изпитва страст и желание, а децата не се носят от Щъркелите.
Все още е с него от съжаление и той това го знае, но не му дреме. Не правят секс с месеци, дори с години, но това не е важно във връзката им и без това, а взаимната зависимост
Любовта на подобни мъже мога да я сравня само с прегрътката на паразитиращо растение, което бавно, но сигурно ти изпива последните силици.
Мисля, че стоите с такъва мъже не от съжаление, а от слабохарактерност, защото знаете, че с тях можете да си правите каквото искате - те никога не биха ви зарязали, а с нормален мъж трябва човек да се съобразява и да инвестира във връзката си.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 783d7aadda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Оххх, колко всеотдайна хорица имало. Много ви благодаря мили мои. Наистина ме трогнахте. Номер 7 горкичката ти сестра, наистина. Чак и секс не правили с години, ще ме разплачете бе хора. А иначе това, че мъжът ти преди е разчитал на родителите си ме води на мисълта, че не е копеле( дете без баща). Моят случай е много по-различен. Искам да се прекратя тази връзка, защото човекът всъщност е човекоподобно. Да, точно така. Доста е нелицеприятен и почти не излиза от вкъщи поради тази причина, а аз понеже съм адски, ама адски добра, разбирайте направо- ангел, реших да сторя това добро дело и да ощастливя един изпаднал в беда човек. Но не мога хора повече, разбирате ли. Той живее с 200 лева на месец ( завърши образование, но е адски неоправен и наивен и отвсякъде го изритват, )и от тях отделя по 10 лв. да ме зарадва с нещо (последно ми подари колие, което се оказа че го е спечелил от Зрънчо, но все пак жест- много е инфантилен милия) и останалите за кое по-напред. Имам и проблеми със здравето. Психически съм почти на ръба на отчаянието, само преди няколко седмици ‚“излезнах“от тежка депресия, заради несподелена любов и като че ли това с този мъж още повече задълбочи нещата. А и номер 7, сестра ти поне ще има дете. Аз даже и за това не мога да мечтая, защото ''моят'' е бездетен, но и да можеше, не бих рискувала до такава степен, все пак искам децата ми да приличат горе долу на хора. Не мога да повярвам, че се въвлекох в този филм сама. Някъде тук по историите наскоро май попаднах на едно момиче, което беше споделило, че е в тежка депресия на ръба на отчаянието. Е, същата съм и аз. Оплела се сама в капана на нещастно обвързване, обречена да няма деца и измъчваща горкото момче. Ох, не знам вече почвам да си мисля, че моята любов е ЛЮБОВТА КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪСТОИ. Скоро мисля да прекратя целия този ад, дано само да не е с летален изход. Но така е, да знаете, може да сте приятел с някого от съжаление, да му дадете пари на заем, да му кажете добра дума, но обвържете ли се от съжаление ви чака само горест. Много е тежко, дори в момента отново плача. И предходния коментар ми заприлича малко на моето положение. Знам, че той никога не би ме зарязал, защото досега не е имал връзка дори, а винаги е влизал в ролята на „мъжка приятелка“, и е напълно безхарактерен, буквално правя с него каквото си искам и върви след мен като паленце, но нее, не това искам от проклетия живот.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9eb27ebdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Боже Авторке как само описа живота ми, и аз съм с момче което не обичам дори не харесвам. Какво ще се правим мила? , много искам да скъсам с него но супер много го Съжалявам. Няма подкрепа от никой доста е зле финансово, и влюбен до лудост наистина казват че с пари не се живее а с любов ем то нито пари та нито любов смятам да скъсам с него наистина не трябва да се наказва ме така те ще свикнат без нас но ние с тях не. Тъй че остави го всичко минава

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9bf6bb9240
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблема на всички ви е, че сте без цел и посока.
Не помагам на хора, които сами не желаят да си помогнат.
Бедноста не е ппорок, то е психично заболяване!

Със съжаление:М50

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 96ae4ac800
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И аз съм все недоволен. Не харесвам кой знае колко моята приятелка, в началото беше по-красива и се отличаваше от другите, имаше стил, прическа и беше атрактивна, сега не е. Постоянно гледам чуждите мадами, които се отличават, моята ме дразни по телефон, по фейсбук, но когато я видя, когато я прегърна, еее няма такава друга тръпка. Не поддържа онзи външен вид, когато беше руса, с по-дълга коса и обеци по лицето, но тялото й е хубаво, а и знам, че не ме лъже и използва и за това тази тръпка е толкова силна, когато се виждаме на живо. Ценете хората, начинът по който се отнасят с вас и чувствайте, а не само дс гледате. И на мен ми е трудно, признавам. Харесвам жени с дълги коси, предимно руси, много слаби, лачени, добре облечени, гримирани.. Но тези жени (повечето), със сигурност не са от най-свестните, все искат нещо, някой използват, други лъжат, за трети като се скараш с тях и веднага си намират заместител. И това момче може да е свестно, а утре да срещнеш някой който ще те прави на маймуна. И на мен всички ми казват тя не е за теб, защото винаги изглеждам добре, но тя е по-бедна, по-скромна, защо да не е за мен, добра душа е. Трудно ми е да гледам вътрешността, но изпитвам привличане когато я гушна не от визията, тялото и т. ню, а че усещам чист човек с чиста душа който ме обича, за това искам да спра с пояърхностното

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3910c07ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "А и женския ми инстикт ми подсказва, че този човек не е много надежден, не го виждам в графата на „успелите“, не знам. " - а женския ти мозък свикнал ли е да ти подсказва, че го мързи повече от инстинкта ти и му е доста трудно да оцени реално ситуацията, в която ти очакваш най - успелия и най - надеждния мъж да дойде и да стане твоя Принц? ! Добре де, що да избере точно теб - ти си най - хубавата ли, най - умната ли, най - скромната и прилежна домакиня ли? или какво точно си ти и с кво си повече от останалите жени, ми колко да имаш - чифт цици имаш (надявам се).. и една п*тка! Много грубо нали, сори, ама ти сега ще поискаш да те оценя и като личност..? "Чакаща Човека" - виж колко тъпо и елементарно нереално звучи, кой човек чакаш - твоя човек естествено, кога ще разбереш, че е твоя човек - първите 2 години, докато ти пърхат пеперудите и бръмбарите в главата или след 22 години, когато въпреки всичко е останал до теб и се е грижил за теб и децата ви?? А Кога се разбира "Кой е човека"..? ! Щото и на немалко мъже им се случва да си помислят е на - те тва ще да е ЖЕНАТА и след година две Пепеляшка се превръща в каквото е, тоест мързи я вече да играе и се оказва поредната обикновена Куротрошачка... Ама няма лошо де, търсете си човека, мисълта ми е, че и да го намериш - ще е човека с главно Ч за известно време, после ще почнеш да се чудиш какво би могъл повече да бъде заради ТЕБ (щото ти си невероятна нали) и ще почнеш да търсиш другия ЧОВЕК.. И още нещо като за финал - оня "по успелия" дето го чакаш, мислиш ли, че ще си му достатъчно интересна и ако да - то колко време? Питам, щото него го чакат сумай ти Пепеляшки и се надяват да заобича баш тях (всяка поотделно разбира се), а? А той пък, знаейки какво се търси и харчи измежду Пепеляшките е решил, че може да посее семе тук и там и го кара така, че да не му се налага да се занимава и да угажда само на една от тях, що да е само с една, като може да вършее на повече ниви??

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker