Влюбена в друг и на кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в друг и на кръстопът
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1702 пъти
Здравейте,
на 27 години съм и миналата година в средата на октомври се запознах с настоящият ми приятел, който също е на 27. Всичко започна когато той ми писа за първи път на фейсбук и започнахме да говорим. Тогава разбрах, че той е под домашен арест и го пускат след около месец. Стоял е 3 години в затвора тъй като са го хващали 3 пъти да шофира под влиянието на алкохол, освен това има и други прояви за грабеж и т. н.
Аз никога не съм съдела хората за това какво се е случило в миналото им, тъй като за мен е по-важно какъв е човека. И така започнахме да говорим и аз започнах да го харесвам. Виждах в него много голям интерес към мен.. И така след около месец когато го пуснаха от домашен арест се срещнахме. Тъй като той няма кола, нито шофьорска книжка ( поради това че са го хващали да кара пиян) аз го взех от тях и така започнахме да се виждаме и станахме гаджета. Той се държи супер с мен и винаги мисли за мен. Запозна ме със семейството си и ме канеше да празнувам празници в тях, първо на деня на благодарността, а по-късно и за Коледа. Всичко изглежда прекрасно, но за съжаление не е точно така както изглежда. На рожденият ми ден, който е в началото на декември той се появи на моето парти за рд и така се напи, че ме изложи пред всичките ми приятели. Да не говорим че почна да налита на приятелките ми, които бяха на партито. Един приятел и трябваше да го прибира в тях. Беше пиян до такава степен, че не можеше да се държи на краката си и падаше на земята. Грозна гледка. На другият ден имахме сериозен разговор и аз му казах, че няма да търпя такова поведение и че ако още един път направи нещо подобни съм до тука...
Но историята не спира до тук. Един път бях в тях ( беше минало около месец от както бяхме заедно) и видях, че на фейсбук беше писал на бившата си приятелка някакви неща как я желаел и т. н. Скарахме се и той почна да се оправдава, каза че не знаело какво му било станало, оправдания... Простих му, но след около няколко седмици му влезнах в имейла тъй като вече не му вярвах. Знаех му паролата и исках просто да проверя. Там намерих над 20 имейла които е пращал на някакви жени от интернет, включително и регистрация в интернет в сайт за запознанства и за секс за една вечер.. Бях съкрушена и направо не знаех какво да правя. Скарахме се отново, при което той почна да ми казва как нямало да ми изневери, че просто така бил писал, че влизал в порно сайтове и му излизали тези неща...
Направо ужас...
Никога не съм била от тези жени, които следят мъжете си, защото смятам, че доверието е много важно в една връзка, но той изгуби моето и сега го проверявам. В момента ходи на работа от време на време, викат го от бюрото по временна заетост, но не може да си намери хубава работа тъй като нито има образование, нито кола, книжка, живее с техните и лежи на майка му. Разбирам, че не е лесно да се намери работа с криминално досие, но в същото време не смятам че е невъзможно. Аз в същото време имам стабилна работа и съм самостоятелна.. Той казва, че ме обича, че иска да се ожени за мен и т. н., дори майка му вече ме пита каква сватба ще имаме, а аз почвам да се колебая....
в същото време има едно момче в моя фитнес, който ме харесва и е добър и учи и работи, една година по-малък. Почвам да го харесвам много и се чудя какво да правя. Чувствам се като в капан, не искам да нараня сегашният ми приятел, и ме е страх да не съжалявам по-късно ако се разделя с него, защото с него изпитвам нещо което не съм изпитвала с никой друг досега ( освен това имаме и страхотен секс)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6e66b5f395
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма какво да се замисляш, хващай новия. Мъж ти го казва това. Нищо не те задържа при оня.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b376456926
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тоя цял живот ще ти кръшка.Прости си е такъв.Да,интересен е,но не става за сериозна връзка .

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0cc551b1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 Недей я подстрекава,че нали е хванала страхотния секс с големия голтак

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 555c85ae76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, че имате страхотен секс, не означава, че ще имаш хубав живот с този човек. Той е криминално проявен, крадял е, шофира пиян. Какво бъдеще си мислиш, че ще имаш с него? Той също така ти изневерява, това просто го знам! Повече от ясно е, след като пише на различни жени и т.н. Вземи си новия приятел от фитнеса. Нищо, че е с една година по-малък от теб. Не живеем в 18-ти век, да не ти пука от мнението на другите!
Успех!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 77a8a4488f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   приятелят ти видимо не става за сериозна връзка. без образование, стабилна работа, с криминално минало, прави простотии, напива се... не мисля, че можеш да градиш семейство с такъв човек. от негова гледна точка ти може да си перфектната, но мисли предимно за себе си. разбирам, че лошите момчета имат известно очарование, но не и дългосрочно.
дали с другото момче ще излезе нещо, само времето може да покаже. на първо време се раздели с приятеля си, започни начисто и виж какво ще излезе.
Ж43

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1b50d78eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оо момиче какво за бога правиш с такъв? .. Бих казала но преди да се забъркам с почти същия казвам почти защото не е бил в пандиза. Но супер много пуши трева и кръшка а в същото време казва обичам те... направо лудница аз мисля да се отървам от него махай го и ти живота е прекалено кратък за да се впрягаме и само унищожава ме с подобни "мъже".
Момиче 20

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0fb3162b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила, ти сериозно ли? Аре у лево инапред. Щяла да го нарани. С какво точно, на фона на 20-те порно мейла и липса на грам доверие. Не се връзвай на приказки, че иска да се ожените - много ясно, че иска. Мисля, че той се чуди как си му се вързала на акъла, ама ти да се чудиш е голяма глупост. Продължавай напред с/без друг. Този даже не е трябвало да попада в битието ти.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c5332941c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе как и с кво се влюбвате? кьорави и тъпи ли сте, да ви еба "усещанията" и малоумното поведение заедно с всичките "пеперуди" ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker