Самозаблуда? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самозаблуда?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1590 пъти
Здравейте!!! Реших да пиша в тази категория, защото искам да чуя мнението на възрастните с повече опит от мен. Не мисля друг би имал по-точни отговори.
Има ли смисъл да се надяваш, когато виждаш, че човекът, в който си влюбен, не ти отвръща със същото? Ти си лягаш и се събуждаш с мисълта за него. Когато го видиш, се вълнуваш. Знаеш, че няма никога да изпитва чувствата, които ти изпитваш. Няма да те гледа по начина, по който ти гледаш него. А теб те боли всеки ден, когато го виждаш отдалеч как гледа някой друг и е щастлив. Но въпреки болката вътре и сълзите, който напират, продължаваш да таиш надежда. И спираш да вярваш, че ще има утре, в което някой ще те обикне и ще се смееш на това, което си си мислил преди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: bd404ac91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не естествено. Няма надежда. От изповедта ти не се разбира дали си момче или момиче. Дано не си жена, защото за нас да бъдем отритнати и пренебрегнати от човека за който копнеем е меко казано жестоко. Остава белег до живот. При мъжете е много по-лесно. Тюхкат се известно време и после го надживяват особено ако имат набор от качества. Но не малко мои приятелки са си губили разсъдъка само от това че не са и опитвали целувчица с мъжа по когото са били болезнено влюбени. Дано съм помогнала. И все ак, ако си жена- мога да помогна с добър психотерапевт.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7074aab4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Бях в подобен период с голямата ми любов, която остана несподелена. Три години се надявах, правих чудеса от храброст, загърбих достойнство и всичко, за да мога да го видя поне за малко. И накрая нищо. Бяхме се разбрали да отидем на концерт заедно и след като го чаках 40 минути, го видях. В началото не подозирах, че е той, защото беше с някакво момиче, което целуваше и прегръщаше, а и бе тъмно. В последствие се оказа точно моят човек. Това ме прекърши съвсем и просто се примирих. С времето нещата утихват, но винаги остава това чувство, което имаш към Него - някаква слабост, умиление и малко тъга.
Дори сега да ти се струва невъзможно, това ще премине... Ще срещнеш друг, ще имаш връзки - успешни и неуспешни, кой знае. Сега, когато погледна назад, се чувствам малко глупаво, че потроших толкова нерви за човек, с когото нямам шанс, но тогава не мислех така.
Наистина е по-добре да откажеш. Ще страдаш, ще плачеш, но както казах, все някога късметът ще ти се усмихне.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 762da934f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Самозаблуда е! Аз съм в същото положение, с тази разлика че спрях да се надявам. Искам но на сила няма как да ме заобича. Затова и спрях да се надявам

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41e21e057f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, няма смисъл, и ако упорито не искаш да го разбереш по лесния начин ще го разбереш по трудния, когато той/тя се влюби в друг/а и те изостави без никакви угризения.
А ако вече има чувства и ти се явяваш просто отдушник и заместител на нейната/неговата истинска любов, това пък е възможно най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка - да си влюбен в човек, който е с теб, но си напълно наясно, че е влюбен в друг/а...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5ceed912de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм така, защото няма нищо лошо в това човек да мечтае. Надеждата умира последна, тогава защо да спираме да я таим? Мечтите поддържат човека жив и го правят щастлив. Когато някой е влюбен, той е по-щастлив, по-усмихнат и открит. А и не забравяйте най-голямото богатство - да обичаш и да бъдеш обичан.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 07de711d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Сега, напълно е възможно човекът, в когото си влюбен след време да е влюбен в теб по същия начин, НО... най-вероятно ще се разминете във времето с тези влюбваници. Какво имам предвид - обикновено влюбването трае около 2 години (защото то е като болестно състояние за организма и той се опитва да се самоизлекува от него) и ще се получи така, че докато той/тя успее да се влюби в теб, ти ще си вече "прегорял" и няма да ти пука особено. Това обаче е в случай, че все пак общувате със съответния човек - приятелски, служебно, а защо не и интимно.

Така че недей да таиш много надежди, особено за това всичко да е взаимно и да е сега, на момента.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker