Типажа „Лошо момче“ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Типажа „Лошо момче“
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4004 пъти
Извинете, дами и господа, ако пускам ''изтъркана плоча''.
Но моя мозък не го побира. Как може момичета да харесват лоши момчета? Какво виждат в тях? С какво са повече от другите? Какво притежават повече?
И истинският въпрос е към момичета. Какво харесвате в едно момче по принцип? Знам, че всяка иска различни неща. Така че споделете какво трябва да има едно момче, за да ви накара да се влюбите в него и да искатe да имате сериозна връзка с него. Или пък в случай, че не желаете обвързване, какво трябва да има той, за да искате да правите с**с за една нощ?
Благодарско на модераторите, ако пуснат историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 65a79e09ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Братко, харесват идиотските им действия, които "добрите" не могат да предложат, та просто си търси нормална.
Лично аз не харесвам глупави момичета, които не осъзнават на кой свят са, нито подобни приятели.
Много к*чки има в България, докато в чужбина учениците учат, не псуват и се уважават...
(ходил съм в Италия)
Трудно ще намериш нормално момиче/момче в България, тъй като имат грешни представи за "нормалното".
*Това е моето мнение, не искам да чувам "ние сме такива или онакива"

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6f3e5a23fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Надявам се да нямаш в предвид тук разни мутри и престъпници, а действително „лошите момчета“
Съпругът ми мога с чиста съвест да кажа, че е едно пораснало лошо момче. Като по-млад например е въртял три приятелки едновременно в три различни квартала на София, имал е връзка с близначки като едната е знаела, а другата му е била официална приятелка, в бизнеса е много твърд и има имидж на неприятен човек. Не е нужно да казвам, че има вече един провален брак зад гърба си и доста проблеми, защото не отстъпва и винаги се заяжда с хора и ИНСТИТУЦИИ - не си плаща например глобите към КАТ дълго, заяжда се с КАТ, заяжда се с данъчни и община и има няколко действащи граждански дела и дори осъди счетоводителя си за безхаберие, защото беше забравил да внесе в НАП някакви документи.
С две думи - действително на пръв поглед и за непознатите е лош, неприятен човек, „голяма работа“, облича се със скъпи костюми и кара съответната кола, но който го познава (семейството му и аз, децата му) знае, че има много меко сърце, че понякога лесно отстъпва - например увелава непрекъснато заплатата на работниците си над нормалното, прави разни компромиси с приятели и семейство, лесен е общо взето и много лесно съчувства на по-слабите и на бедните хора, страх го е от провала, страх го е от самотата като цяло, страх го е да не го обичан и да не го харесват хората и скърби за починали близки - понякога бълнува на сън най-страшните си страхове - всичко е просто фасада.

Какво искам да ти кажа с това - няма лоши момчета.
Да, като млад мъжът ми е правил доста глупости (с жени особено), но това е било заради несигурността му и нуждата му от любов и внимание. Един вид да прикрива някаква своя слабост. Радвам се, че не съм го познавала тогава, защото още е търсил себе си и е наранил доста хора по пътя.
Мисля, че жените са го харесвали, защото на вид е с голямо самочувствие, много уверен в себе си и създава чувство за сигурност и че владее ситуацията. Аз някак си успях още в самото начало да му влезна под кожата и да го анализирам и ми се разкри, видях слабостите му и някак си съумях да му покажа, че е обичан. Не питайте как - паснахме си като характери, темперамент, душа. Кротна се и си седна на задника.
Има и братовчед, който е още по-лош - кара Корвет, облича се екстравагантно и има разни екстремни хобита, включително жена - модел, но и той е всъщност една тъжна, самотна душа с много страхове и като се напие или „шмръкне“ виждаш тъгата в очите му - не може да си има деца заради някаква болест от детството и това го тормози от самото начало. Като млад е бил много добър и мек, но жените са го използвали и са го изоставяли. Винаги е гледал да бъде с жена с деца, защото не може да има свои и за благодарност тези деца не му се обаждат, макар че ги е отгледал. Боли и явно с фасадата се пробва да се защити от нови наранявания.

С две думи - не завиждай на Лошите момчета. Вярно, жените ги харесват(ме), но не това, че са лоши, а въпреки това. Има и жени - временните в живота им - които ги използват известно време за секс, пари, партита, връзки, но тези мъже не са за завиждане - зад лъскавата фасада винаги се намират много големи проблеми и болки.

Затова - живейте си живота и не си мислете, че лошите мочета са нещо в повече. Напротив - имат проблеми. Не им завиждайте и за лъскавите жени, защото те като ги изсмучат финансово винаги ги зарязват или им изневеряват с треньора си по карате.
Рядко такива мъже имат нормално семейство, докати вие може по-трудничко да намирате жени за секс, а и да правите по-трудно запознанства, но като цяло все някога ще създадете семейство, деца, които ще ви обичат заради вас самите. Може жените да си падат по лошите момчета, но бъдете сигурни, че нищо не губите.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0d630e0cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Евала за статията!
За мен момчето трябва да има отношение към едно момиче, трябва да бъде свестен и общо взето това е. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 68747bb875
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Рядко заглеждам "лоши момчета"и то защото някои ме привличат физически, но не бих имала връзка с такъв тип момчета, даже и само за секс, тоест само зяпам :D В момчетата, като става дума за външен вид, харесвам високи, няма значение каква коса-харесвам къса, както и много дълга, с чаровна усмивка, сините очи са ми слабост. Харесвам умни момчета, не много срамежливи, забавни, да са себе си, да не са много ревниви или да се привързват много към мен (особено, ако се привържат за кратко време) - последните две ми действат много отблъскващо. В никакъв случай да не слуша чалга, а рок, метъл и т. н. Може да пие алкохол и да пуши цигари, но да не прекалява.
В.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: afa5dc2d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм за добрите момчета :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1221648657
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Така наречените "лоши момчета" просто имат по-висока самоувереност от "добрите момчета" и това е основното, което привлича жените. "Добрите момчета" в дискотеката стоят в ъгъла(ако въобще са отишли на дискотека) и се страхуват да се запознаят с момичетата отсреща, а "лошите момчета" отиват и почват да им говорят простотии. Мацките се кефят, просто защото някое момче е проявило интерес към тях, дори и да е говорело простотии. В този момент "добрите" стоят в ъгъла и завиждат на "лошите"... Ето затова.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1d310463fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми то вече сaмоуверените мъже със сaмочувствие други ги нaричaт лоши, пък подобните жени- кифли, тъй че...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5eaadef5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей. Тъй като питаш за мнение моето е такова:Винаги съм предпочитала момчетата, който имат добро възпитание, чувство за хумор, не се държи като кретен, има уважение към хората с които общува. Според мен едно момиче, ако мисли правилно, ще хареса момче, което ще бъде себе си. Аз обичам такива хора. Просто не трябва да се правиш на друг за да се харесаш на някого, защото просто няма смисъл. Просто човек трябва да бъде себе!!! :) Момиче 15

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9cf7159f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поразгледай тази тема - http://spodeli.net/7/story-19407.htm :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e0e76c2e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче и ето какво искам:
1. външен вид - да е средно телосложение(нито слаб, нито дебел) и да е висок поне 1. 80
2. да е смел, т. е. когато някой го нападне или обиди, той да отвърне, да се защити, а не да стой и да гледа, или с други думи: искам да има високо самочувствие и самоувереност
3. и последно, но НЕ на последно място, или даже на първо място - да ме ОБОЖАВА! Както и аз него, разбира се! После да се оженим, да имаме поне един син(защото дъщеря не искам) и да сме много щастливи.
4. Може по възможност да не е българин.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5542968d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Aз съм минaлa през товa, мaкaр и още нa 13 години, вече хaресвaх този тип момчетa. Опъвaт се нa всеки, прaвят се нa вaжни, мислят се зa нaй-нaй, но не сa! Опитвaт се дa привлекaт чуждото внимaние, в повечето случaи не сa лоши, a сaмотни, поне aз тaкa мисля. Относно кaкъв тип момчетa хaресвaт момичетaтa. Товa е достa обобчaвaщ въпрос, имa рaзлични момичетa. Нaпример aз, сегa ще ви кaжa кaкви момчетa хaресвa отличничкa, леко момчешки хaрaктер, но с обноски и леко нaдменно държaние. Хaресвaм момчетa, които сa умни, нa които можеш дa се довериш, кaто нa нaй-добър приятел. Момчетa, който се грижaт зa теб кaто зa принцесa. Дa сa силни, не сaмо физически, но и психически. Дa не ги е стрaх дa се изпрaвят пред бaщa мии дa му кaжaт "Обичaм я, и ние сме зaедно! ", зaщото бaщa ми е полицaй с две дъщери и ни пaзи от всичко, не дaвa нa никой дa ни доближи.
В повечето случaи момичето търси "копие" нa бaщa си, a момчето нa мaйкa си. При всеки всичко е рaзлично. Късмет с момичетaтa/момчетaтa ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0171564487
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз лично винаги съм се впечатлявала от отношението към мен, без значение лошо или не чак толкова лошо момче е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 803d1a067c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   В защита на "лошите момчета" ще кажа, че не всички са толкова "лоши", а причината жените да ги харесват е, че "лошите" момчета обикновено не са отчаяни за женско внимание гъзолизци и конформисти като останалите. Обикновено си имат собствен характер; не са част от стадото.

Вземете си поука, "добри" момчета ;-)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 827fe879e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Емоционално уравновесен
Емоционално осъзнат
Емоционално/психически стабилен

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: aed2c4b2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 10, нещо против ли имаш против българите? И те са хора като западняците, американците и т. н. Може да не сме с добро име, но трябва да се подкрепяме като нация и да се харесваме такива, каквито сме. Да не се оплюваме един друг.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e8a59ebbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не знам какво точно имаш предвид под лошо момче, но аз, да речем харесвам забавните, тези с откачените идеи, с които можеш да се забавляваш и да щурееш истински. Нали знаеш, всеки ден да е приключение. Но, в същото време да е мил и добър, да не ме наранява, да е честен, дори да боли от това. И трябва да кажа, че съм най-щастливото момиче в момента, тъй като съм намерила точно това, което търся. Заедно сме вече година и се караме - да, но след 10 минути вече вършим поредната детска щуротия и всичко е наред. Разбира се, имаме си и сериозните моменти, но без тях не може. ;д

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 28eb3ae74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Всички коментари тук са адски тъпи. Момчето пита какво харесваме в "лошите момчета" ами аз ще ти отговоря :
Като за начало този тип момчета са по-смели и с по-силен характер. Обичат предизвикателствата. Когато харесат някоя си казват " ще се боря за тази мацка" а не - "е твърде съм добър за нея, не си заслужава" Просто добрите момчета са мухлювци. Аз лично предпочитам момчетата, които са против правилата, естествено това не значи да е някакъв наркоман, които псува учителите и след време да направи супер голяма простотия и да отиде в затвора :Д Хубаво е и да не е супер тъп, но да прави нередни неща и най-важното е характера - да ме разсмива и да ми е приятно в компанията му. Пич, просто силен характер и самоувереност! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 934ac1e86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Харесвам тези, който имат собствено мнение, интелигентни, самоуверени във себе си, уважаващи се, както и всички останали, независимо какви са, винаги съм харесвала тъмни очи - залени, кафяви. Тъмна коса. Макар и външният вид да не е толкова важен, винаги съм мразела сини очи на момче и въпросното момче да се опитва да изпъкне с тях, на всяка снимка да набръчква чело, сякаш очите му изкачат, мислейки, че момичетата обичат това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5e8edcdcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   "В защита на "лошите момчета" ще кажа, че не всички са толкова "лоши", а причината жените да ги харесват е, че "лошите" момчета обикновено не са отчаяни за женско внимание гъзолизци и конформисти като останалите. Обикновено си имат собствен характер; не са част от стадото.

Вземете си поука, "добри" момчета ;-)"

Що за коментар?
Каква поука да си вземем, след като "лошите" имат една много негативна страна - идиотщината.
Не съм отчаян за женско внимание, не съм лош и пак си имам самоувереност! значи съм отчаян, даже при "собствен" характер? ха-ха-ха

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5725e26e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Всичко си е до възраст, етап от живота, зрялост и т. н.. Ето например коментарите тук, без никакъв проблем ми е да различа лапешките мнения, писани от момичетата в ученическа възраст от тези на зрелите жени. Истината е, че младите момичета наистина харесват лоши момчета, такива, с които да си правят купона, които не зачитат правилата, които изглеждат силни и опасни, а добрите се считат както беше написано по-горе - за мухльовци. След някоя и друга година, същите тези, харесващи опасните и лошите, ще започнат да си променят мнениято лека-полека, особено когато са в етап, в който ще поолегнат, в който ще започнат търсят истинска и пълноценна връзка и половинка. Та тогава обикновено става ясно, че "мухльото" е доста по-добър вариант за спътник в живата и баща на децата им, отколкото незачитащото правилата лошо момче, можещо да прави купона...

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 32e6d2d355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Здравей аз съм момиче на 16. Никога не съм харесвала т. нар. лоши момчета. Не знам защо, може би е в тяхната арогантност и надменност. Моята приятелка си пада точно по такива и от 3 години точи лиги по него. Докато аз си падам по що годе добрите момчета. Примерно момчето, което харесвам е супер срамежливо, но и същевременно разговорливо и забавно. Не е от типа, които се занасят и играят с момичетата. Един вид е скрита лимонка. Гледаш го - срамежливо момченце, но добрижиш ли се повече- истински мачо. Така че от този пример ти давам, че ние момичетата си падаме по мистериозни, а не по тяхните лоши черти. (Всяко лошо момче е мистериозно и крие нещо )
Общо взето добрите момчета са за предпочитане, ако решат да покажат и малко тъмна страна

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 222b4d042b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Номер 17 100% съм сигурен че слушаш чалга.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bf0f7f97da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Аз не харесвам лоши момчета, супер самоуверени и дразнещи са и въобще не ме привличат. Търся си свястно, добро, интелигентно и мило момче. Но в никакъв случай мамино синче или мухльо, които са супер дразнещи. А не знам защо момичетата са глупачки и захвърлят чудесни момчета заради надъхани пикльовци... Но зависи и къде търсиш. Ако търсиш при кифлите, няма как да не патиш, момче. Сложна работа. Лично мен не ме привличат високи мъже - предпочитам да е между 1. 70 и 1. 80. Но това не ми е критерий за избиране на партньор. Фигурата няма голямо значение - не харесвам нацепеняците, предпочитам атлетична фигура пред това, а също може и леко закръглен или слабоват, стига да не е прекалено. Русите мъже със сини/зелени или пъстри очи винаги са ме привличали повече, но както вече казах, външният вид няма голямо значение. Важното за мен е да не е простак със самочувствие, а да бъде добър и мил джентълмен. Както и да ми се подчинява в леглото ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7e847f5cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ами аз не мисля, че всички момичета харесват лоши момчета. Зависи до човека :) Аз лично имам няколко неща, които търся в момче:
- Да е интелигентен
- Мил и грижовен
- Чаровна усмивка, за предпочитане с прави и бели зъби :D
- Да е по- висок от мене

Иии... да слуша чалга, за да може заедно да се кълчим на песните :D :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5d6af75b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Няма "лоши" момче. Това е само измислица. Има момичета, които са възпитани такива, които са арогантни и невъзпитани. Всички искат гаджетата им да са супер готини, но няма значение как изглежда, защот
ще си допаднеш по характер и пи душа. Аз от личен опит знам това. А относно с**а за една нощ вече зависи от момичето, но не е добре. При повечето се случва, защото са пияни, но нада ли има свестно момиче, което би го направило.-момиче

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9f053e609b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не че се правя на умен, но посред преобладаващите ЖАЛКИ коментари става някак неволно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5c91ea8729
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Като представител на "добрите момчета" ще кажа, че нямаме успех, защото сме мухльовци. Неприятно е, но е факт. Едно момиче няма да се впечатли от това, че се справяш добре в училище, не и пука дали пушиш и пиеш и т. н. Те не че търсят "лошите момчета", просто "лошите момчета" намират тях.
Седя си в дискотека и пия Джо и гледам как някакъв отвратителен катил се доближава до някаква очевидно напълно непозната мацка(изглеждаща свестна, освен красива), говори и нещо 4-5-6 минути и почнаха да се целуват...
Не знам после какво са правили, не ме и интересува. Аз без да се хваля, ама по всеки критерии съм по-добър от това момче(само за размера няма как да съм сигурен), но няма шанс да я уговоря. Освен ако не ми скочи тя, нищо няма да стане. И си казах първо, че тя е лека, че такава не ми трябва, че е пияна, че Марс оказва силно влияние на Венера... После се замислих и стигнах до заключението, че съм (сме) мухльо. А тая болест си е доста сериозна и трудно се лекува. Дори и да стана 100 кила мускули, 20 см достойнство, 30к доход, пак ще съм си мухльо и селския бек с аутизъм ще има по-голям успех в 90% от случаите, без значение от обстоятелствата.
Та така. Ще се появят хора, които ще кажат(напишат), че принципите/ценностите/гледните точки са се променили и ние сме си наред, но няма да са прави. Нещата са така, както са и щом не ни се получава, значи проблемът е в нас. Няма оправдания. Първата крачка е да си го признаеш. Втората в момента я работа. Успех на всички мухльовци, може би има надежда и за нас, кой знае!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 326415b9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   до 29:

Поздравявам те за реализацията! :)

Може да ти е интересно да четеш за pick-up.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d6ed720fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Зрасти! Аз съм си още мъничка- на 17, но винаги съм си харесвала такива момчета. Да има самочувствие. Не казвам да се държи като задн*к другите хора или да е арогантен, но просто да знае, че изглежда добре и да не го е срам да си признае. Сегашният ми приятел е лошото момче на гимназията, в която и двамата учим. Занимава се с музика, облича се по по- европейски и бунтарски начин. Никога не бих допуснала да тръгна с глупав човек, а и няма как, защото такива хора просто ме отвращават.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 56cab95692
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Това, което страшно много ме привлича в лошите момчета е мистерията, приключението, изненадите. Повечето "добри" са много скучни.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 48f4eb4473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   И аз съм на мнението на номер 32 :). И добавям няколко неща. Честно казано, не обичам да ми се правят на романтични или мн мили, и накрая да няма какво да си кажем защото е прекалено срамежлив. Това не се среща при лошите момчета - затова палец нагоре. Понеже е момче, очаквам да се интересува от мен, да ми задава понякога въпроси и да поддържа разговора, което при лошите момчета също е случая. С други думи да е самоуверен и сигурен в себе си.

Gwen

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4829cc7125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Незнам за вас, но аз никога не съм харесвала много българските момчета (живяла съм в Испания доста години). Просто ми се струват глуби и простовати (не е нищо лично просто преценка). Ако искате вярваите, но в училището там един път не съм чула някой да псува. Когато 2011 се върнах в България не знаех една псувня ( изобщо не преовеличавам всичко е истина). Аз лично винаги съм харесвала добри момчета.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 64cff8904a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   И аз си мислех, че си падам по лошите момчета. Търсех самоувереност, надменност и арогантност във всяко момче, обаче все нещо не се получаваше. Изревах си очите, понасях обиди и пак прощавах и тичах след лоши. Накрая срещнах един добър и се влюбих в него, по дяволите!
Хареса ми, че ме уважава, кавалерства ми и ми прави комплименти. Беше също много начетен (но не се фукаше, че е умен, а просто му личеше), забавен, искаше да опитва нови и нови всели неща. Прекарах само два дни с него и се влюбих до ушите. Разбрах, че понякога е твърде несамоуверен и затворен в себе си. За жалост не сме от един град, а и не се чувствам готова за интимна близост, но все пак имам възможност да го виждам периодично (роднини сме, но не кръвни).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker