Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1809 пъти
Много съм объркана. Ходех година и половина с едно момче, от една година вече не сме заедно, той много ме нарани и продължава да го прави. От година не сме заедно, а той постоянно се появява за да ме съсипва. Преди месец бях тръгнала с едно момче и той ни видя. Седмица по късно вече беше тръгнал с моя приятелка. С онова момче се разделих защото не се получиха нещата но моя бивш и "приятелката ми" ме съсипаха за много кратък период от време. То беше унижение, заплахи, обиди и какво ли още не... Онзи ден той ми прати покана за приятелство в фейсбук и ми каза че са се разделили и че е бил с нея само за да ми отмъсти че ме е видял с друг... дори ми се извини и каза че съжалява за всичко. Всеки път прави така, не издържам.. този човек ме съсипа. Винаги ми прави мизерии, после ме потърси да ми се извини, мил е с мен, даде ми надежда, аз се хвана и после той почне да ме обижда, псува и отново изчезва за малък период от време... и така постоянно.. Къде е спасението от този омагьосан кръг??? Помогнете ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 328b8c6bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто го зарежи и го игнорирай не общувай със него дори като приятел, и си гледай своя живот хич да не ти пука със кой е и какво прави!!!
Ж21

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e15134a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спасението е да престанеш да бъдеш гъска и да му теглиш една. И не ми казвай, че не можеш. Можеш, ама не искаш, защото предпочиташ да си в ролята на страдащата. А после защо има много жени, страдащи от домашно насилие... ами ще има. Докато има балъци, ще има и тарикати!

Аннабел

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d39bf0971a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като редовен посетител в сайта, мога смело да заявя, че поне в последните 3 страници, историите които чета са абсолютни дебилизми.
Като знаеш, че е гаден, защо му прощаваш. Сама си си виновна. Явно мазохизмът е станал на мода след като излезе 50 нюанса.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e356475487
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам ги тези гадни типове. моят бившия е същия. Беше същия докато един ден не му се опълчих. Тези са живи манипулатори. Прочети във интернет за манипулаторите, мисля, че ще намериш много общо със твоята ситуация (знам го от личен опит). Не се страхувай от него, той разчита на твоя страх, пък и "куче, което лае не хапе". Само страхливците обиждат, защото знаят, че всъщност са безсилни. Изправи се и му покажи цялата си сила. Апък и ако наистина тръгне да прави нещо, кажи му - Мислиш ли, че аз не го мога? Не забравяй, че и аз съм силна! Важно е да не моказваш страх или милост. Поеми дъх, заеми сериозна и УВЕРЕНА позиция и следвашия път във който ти се извинява или нещо подобно, му кажи КРАТКО и ТОЧНО, че не ти пука. (много е важно да е кратко, точно и ясно казаното, защото манипулаторите се страхуват от точните и ясни хора. Или още нариначи "сериозните" хора) Манипулаторите мразят 3 неща. 1-во - Някой да не им обърне внимание (обичат вниманието и точно за това се филмират). 2-ро - Непукизъм. (например със обиждането, ако на теб не ти пука и си някаква - каквото искаш си говори, на мен не ми пука за теб, пък камоли за мнението ти. - ще полудее от гняв. )
3-то - В мигът в който дойде да се извинява, ти да го отрежеш. (кратко, ясно и точно го режеш, след което си тръгваш напълно непукисто) Това ще го изкара извън релси.
Е това са няколко примера. На мен те ми помогнаха, надявам се и на теб. Прочети допълнително някоя книга (например - Самозащита със думи, от Барбара Беркхан) също така може да ти помогнат и бизнес книги. Ще питаш защо? Ами за да бъдеш бизнесмен трябвада си най-малкото манипулатор, за да владееш играта, а в бизнес книгите са описани манипулаторски трикове, които дори се среращ изключително често и в ежедневието ни, но ние просто не го осъзнаваме. :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5f9ae89022
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Спасението е да го разкараш от живота си един път завинаги. Пишеш му едно съобщение да не те търси повече и накратко защо и го блокираш навсякъде. Не му вдигаш телефона, не му отговаряш на смс-ите, не го поздравяваш по улицата.
Той няма да се откаже известно време най-вероятно, но ти бъди твърда.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker