Държах се зле с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Държах се зле с него
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1828 пъти
Шест месеца един мъж ме ухажваше. След това започнахме да си пишем. Не започнахме веднага връзка, макар и двамата да имахме желание за такава. Излизахме веднъж, а през останалото време си пишехме почти всеки ден или когато той можеше, тъй като е доста зает. Той живее в родния ми град, а аз уча в друг и се прибирам през уикендите и почивните дни.
Скарах му се, понеже му писах, а той не ми отговори. На другия ден последва извинение, че чак сега е прочел какво съм писала. Обясни и че е влязъл в сайта, за да провери някакви страници за работата. Не бил там да пише, нямал време и затова не ми отговорил в момента, когато съм писала. Аз се извиних на свой ред за острата ми реакция. Но все пак дълбоко в себе си не приех оправданието, макар досега да не ме е лъгал.
Прибрах се за събота и неделя в родния си град и случайно се засякохме на улицата. Той ме поздрави, аз отговорих. След това пита какво правя. Отвърнах му, че отивам да напазарувам. Не питах той какво прави и не се спрях да си говорим, както може би се очакваше. Като се прибирах от магазина, той беше пак на тази улица и си говореше с някакви приятели. Отдалече ме забеляза и ме гледаше продължително, непрекъснато. Аз му хвърлих само бегъл поглед. Като минавах до него, той ме заговори. Пита ме не съм ли на лекции днес, нали тази събота се отучвала. Отвърнах, че не съм и той каза, че не знаел.
Опитах се да демонстрирам безразличие, а всичко в мен викаше, че го искам. Отначало бях горда, че съм се направила на недостъпна. Но след това се запитах дали не се държах прекалено студено, дали не прекалих и дали не го отблъснах от себе си. Разкайвам се дори за поведението си. Но не знам как да го поправя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: e9c8506dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не си прекалено студена. Трябва да си твърда с един мъж. Винаги по възможност да се държиш гадно, а ако той е с друга това е само уловка, реално иска теб и също гледа да е недостъпен. И така докато той не се ожени (не за теб, целта е да се държиш гадно, а не да гониш мъжа, които ти харесва). Винаги трябва да си твърда с мъжете. Ти жена ли си или лукова глава? !

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ddad458211
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И всичко това, защото не ти е отговорил?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 64e0738f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Значи първо ти дава обяснения, които по принцип не ти дължи. После те поздравява първи и те пита какво правиш, а ти се правиш на интересна, Накрая въпреки цялата сценка те заговаря отново. Ами аз направо се чудя на търпението на този човек. Трябва да се потрудиш доста и да спреш да си вириш носа, понеже ако твърде дълго си показваш рогата, той може да си потърси някоя по-мила и по-възпитана. Жена съм за протокола.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0597dcaf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно както е писал номер 1 - и аз мисля така, трябва да си недостъпна и горда, не показвай никакъв интерес, иначе може (недай боже) да те сметнат за "лесна", а пък то както е ясно в нашето съвремие "лесни жени" почти няма. Въобще не му пиши, или пък ако той ти пише пръв хич не му отговаряй - нали се сещаш "той ако те обича(на кво отгоре да те обича не е ясно, но да кажем щото го отбягваш) и харесва - ще те гони, ще сваля звезди, луни, каляски, тикви и докато да стане време да те убеди, че ти си неповторимата - ще разубеди себе си..
"Опитах се да демонстрирам безразличие, а всичко в мен викаше, че го искам. " - браво, браво - това е изкуство, шедьовър!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker