Мислите ли, че мъж може да пренебрегне егото си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислите ли, че мъж може да пренебрегне егото си?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1864 пъти
Преди година и нещо бях на прага на връзка с много, много свестен мъж. Добър, отзивчив, малко работохолик, хубав.... И не знам какво стана, но точно когато той ми призна чувствата си в живота ми се появи друг. Той беше пълен провал, но това го разбрах по-късно. Като, че ли ми падна някакво перде и се взехме с провала :(. Предполагам, че на първия много съм му засегнала егото, въпреки, че той някак си се издигна над ситуацията. Мина време, вече повече от година и аз пак съм сама. През това време сме си писали от дъжд на вятър, нищо особено. Напоследък много размишлявам над живота си и случилото се. Чудя се как съм го пренебрегнала, просто недоумявам. По моя инициатива контактите ни зачестиха, но някак усещам, че не е същия към мен. Той е на 28 впрочем, а аз на 24. Не се интересува как съм, никога не би ме потърсил пръв, отговаря, любезен е, но в никакъв случай не инициира нищо. Поканвала съм го тук-там, приема само където иска да ходи и без това, примерно кино и се държи изцяло приятелски, което направо ме съсипва. Никакви комплименти не ми прави вече, дори елементарни. Два пъти се изметна от уговорки с мен заради приятелите си, поканили го еди къде си, бил обещал, забравил.... а впрочем тези негови приятели нямат никак добро мнение за мен, вероятно ме плюят здраво зад гърба. Много ми е тъжно, но си мисля, че вариантите са два. Първият е, че не изпитва нищо към мен вече, приема ме за приятел 2-ра ръка, в смисъл ако няма компания за кино да приеме да иде с мене и то на късни прожекции, че да не го засекат случайно негови приятели (наши, защото почти всички са общи), и трите пъти в които отидахме упорито настояваше за късни кина, след 22:00. Втория е, че изпитва чувства към мен, но егото му е прекалено засегнато, за което мога да го разбера и бих приела времето да го излекува. Бих приела всичко, за да го спечеля стига да имам надежда. Просто обаче не мога да понеса мисълта, че ме приема за приятел, а иронията е, че преди време аз исках да сме само това. Оф, никак не ми е вървяло, никога, не знам къде е причината, винаги всичко провалям в живота си. Не, че съм имала много хубави неща, вечно някакви боклуци се овъртат около мене, появи се един наистина стойностен и направо прецаках всичко :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 89dbeb0493
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не искам да отчайвам, но не се надявай. Нека ти разкажа една история. Като начало искам да отбележа, че аз съм човек, който трудно се влюбва. Преди време обаче страшно много се сближих с едно момиче. По цял си пишехме, излизахме заедно, прегръдки, закачки, мили думи... Бях хлътнал до уши по нея. Оставаше само да и предложа и всичко щеше да е перфектно. Един ден събрах смелост и и предложих. Бях напълно сигурен в успеха си и вече планувах къде да я заведа след това. Тогава като гръм от ясно небе тя ми отказа. Причината и беше повече от безумна. Два дена не спах. Тотално бях смачкан психически. След това постепенно взе да ми минава. И до ден днешен контактуваме с нея и дори понякога излизаме, но НИКОГА не я прегръщам, не и правя комплименти, не и говоря мило и така нататака. Не мисля и да променям това свое държание, защото навремето тя счупи нещо, което не може да се поправи.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a1be1db65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти кажа самия факт, че преди време си избрала друг вместо него, а той е отишъл на кино с теб говори много.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 84c73896fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз на негово място не бих ти се вързал, защото един път си ми оставила впечатление /лошо/ и аз само от отчтивост и възпитание бих общувал.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f0f3693383
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще бъда болезнено откровена, макар че съм жена и сигурно се очаква да защитя теб:
Ти не знаеш какво искаш, разиграваш този мъж. Веднъж когато сте били на прага на връзка си го зачеркнала заради нкакъв малоумник, сега с какво право искаш той да ти тича по гъза? Аз на негово място дори не бих излизала и не бих ти отговаряла.
Каквото повикало такова се обадило - всичко си има последици. Блъскай си сега главата за старите грешки, според мен ти си бита карта за този мъж вече :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fff1537b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Знаеш ли, аз преди месеци също прецаках нещата с един перфектен мъж и наистина имахме възможност за връзка, но мои действия го нараниха и от тогава нещата са като в твоята ситуация. Обаче реших да спра, защото няма никамъв смисъл да ни боли и двамата. Прекратих контактите с него и опитите да си го спечеля като приятелче и да си го върна също си ги забраних. Опитах, видях, че не се получава и се отказах. Сега съм много по- спокойна. Спри и ти, няма смисъл. В живота всичко, което трябва да се случи, се случва.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 560a55a760
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво на номер4,аз съм мъж и ще ти кажа следното,никога не допускай тази грешка,един мъж за да се влюби в една жена той трябва в собствената си глава да е изградил образа на идеалната жена,тази която издига него на пиедестал,тази която го поставя най отгоре,ти вече си му демонстрирала ,че той е по скоро резервна опция ,никой мъж не би го забравил,така че търси си щастието другаде. Пожелавам ти късмет

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ef4be4c61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И какво? Избрала си един пълен провал пред свестния, защото провалът сигурно е бил с високо самочувствие(без покритие разбира се), правил се е на отворен и ти си решила, че това е най-големият мъж. Хайде сега си бий главата. Ако този свестния реши, да ти се върже на въдицата, просто излиза, че е много отчаян.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker