Как стигнах до тук? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как стигнах до тук?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1774 пъти
Ще бъда кратка, просто имам нужда да споделя... Ако някой иска да коментира или да ми даде съвет, ще бъда благодарна.
На 28 съм, в сериозна връзка от 3 години. Нямаме особени проблеми, бих казала, че се разбираме и ни е добре заедно... до преди 2 месеца. Срещнах друг мъж, на 30, в сериозна връзка от 8 години. Влюбихме се.. залепени като два магнита сме, не е детска любов, напълно осъзната е. Но... и двамата решихме, че това, което правим не е добре. Предаваме хората, които са до нас, а те с нищо не са заслужили да им изневерим. В крайна сметка изневяра има, секс има, чувства има, но решихме, че не постъпваме добре и в името на това да не ги нараним, избрахме да нараним себе си и прекратихме нашите отношения. Ще се постараем да се забравим и да се отдадем изцяло на връзките, които имахме преди да се срещнем.
Чудя се, дали това е правилно??? Хора, много ми е трудно, той ми липсва... аз на него също, но сме инати и няма да зарежем с лека ръка и да нараним хората, които са били до нас през тези години, за да се отдадем на наше си щастие...
Мъчно ми е... ще го забравя... само, че не знам кога....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 050c27bee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   " Но... и двамата решихме, че това, което правим не е добре. Предаваме хората, които са до нас, а те с нищо не са заслужили да им изневерим. В крайна сметка изневяра има, секс има, чувства има, но решихме, че не постъпваме добре и в името на това да не ги нараним, избрахме да нараним себе си и прекратихме нашите отношения. Ще се постараем да се забравим и да се отдадем изцяло на връзките, които имахме преди да се срещнем.
Чудя се, дали това е правилно??? "

Мисля, че това НЕ е правилно. Правилното е било, преди изневярата, да си признаете на предните си приятели, че имате чувства към други и тогава да се впуснете в нова връзка. Вие вече сте ги опозорили, правили сте секс, а после разсъждавате дали сте ги предали!? При тази ситуация, по добре си признайте какво сте вършили и напуснете старите връзки, а дали ще бъдете щастливи в новата и докога, един Господ знае. Най често се случва, че ще срещнете трети, който превъзхожда вторият и така докато старостта ви кротне. Вие вече сте сгазили лука, съвети няма да ви помогнат, а лъжа и лицемерие, трудно се потулват. Ако постъпите така както сте решили, ще се измъчват читири човека, а и няма да сте щастливи, а ако се разделите с първите и се вземете с любовника си, ще страдат само две души(предните), което е по добро от четири.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e243d02103
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всеки човек сам решава с кого иска да прекара живота си. Това, че имате връзки от Х-години не означава, че трябва да прекарате живота си с тези хора, само защото имате продължителна връзка...
Ако сте влюбени и останете с "официалните" си половинки, само защото сте решили, че "така трябва" ще направите и тях, и себе си нещастни.
И двамата трябва да решите за себе си на кого принадлежат сърцата ви. И да ги последвате, без обаче да изневерявате и да наранявате другите.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ec6e3e34d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Винаги ми е било чудно това нещо. Имате си сериозни вързки, всичко е наред, нищо не ви липсва и изведнъж вече сте влюбени в някакъв друг и правите голяяяяма жертва, като се отказвате, вместо да се чувствате леко виновни. И естествено типичното "не знам как стана".

Все едно сте изпаднали под някаква хипноза и като сте се събудили, вече сте били изневерили, без да помните нищо и без да сте го желали и да сте имали контрол над съзнанието си.

Ами сори, ама животните и те са така. Имат си деца от различни мъжки, не мислят за никой от бащите, не мислят за чувства, ангажименти и т. н.

После циганите били първосигнални, че забременявали на 12 и не знаели кой е бащата. И каква е огромната разлика между вас и тях? Че вие по-рядко забременявате?

Нищо лично, просто споделям мислите си. На мен ми е все тая с кого се...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5cd442cb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да предадеш човек с когото си бил толкова много време е нещо меко казано ужасно.. Не разбирам как въобще може да направиш подобно нещо..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 230706f4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   След като е толкова силна любовта ви, защо не я последвате?

Да, ще нараните хората около себе си, но вие за тях ли живеете? В крайна сметка животът си е ваш и е редно да го живеете по начин, който ви кара да се чувствате вие щастливи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7c11620f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Та вие вече сте ги предали като сте им изневерили. В момента просто разигравате дебилните драми дето гледате по телевизията. Айде събирайте си се и отървете горките си половинки от себе си. Пък "истинската ви любов" ще видим колко трае.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: aa231bbcf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какъв е смисъла да си с някой,когото не обичаш?Ако не с тоя с друг ще му изневеряваш.Раздели се с твоя и си търси щастието,за да може и той да си го търси, а не да го лъжеш още много години

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker