Писна ми!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми!!!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2854 пъти
Здравейте мили читатели ,в момента ви пиша и съм супер бясна .Става дума за "чудесния" ми приятел ,който ми съсипа живота.Всичко започна преди година и половина ,тръгнах със едно много мило и грижовно момче,което обикаляше половината град само за да види усмивката ми , да ми казва и показва колко много ме обича .Абе направо хвърчах през този период .Но уви всяко чудо за три дни .Сега от 2-3 месеца насам той почти не ме поглежда ,държи се с мен не като с партньор а като с някой да си излее яда .Е поне правехме секс до преди два месеца , а сега в седмицата един път, и то ако го накарам иначе надали.ЗАБОГА ХОРА ЖЕНА СЪМ ИМ АМ СВОЙТЕ НУЖДИ....Буквално си прави каквото иска с мен а аз глупавата седя при него като вярно куче на стопанин..Чувствам , че не издържам психически вече .Кажете ми какво да правя? .Как да постъпя? . Не йскам да се отнасят с мен като с вещ !! Заслужавам поне уважение ! .Той вижда ,че въпреки всичко не се отказвам от него ,затова си прави каквото иска с мен .. Писна ми ,но нямам смелостта да прекратя всичко. Дали всичко се е изчерпало? .Пиша тук за да ви попитам , дали някой е имал подобни случай и как се е справил ?!.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9a86b94304
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Нямаше да е лошо да напишеш на колко години си, но все тая. Ще ти кажа, че един мъж спира да се интересува от една жена, когато види, че тя е негова и няма опасност от това да бъде взета от някого друт, той си знае, че си му станала едва ли не собственост и не се грижи да те печели. Моят съвет е да станеш студена към него, отказвай секс, не го целувай, не му се моли, бъди все едно не го харесваш вече. Не разбрах много дали живеете заедно или не, но май да. Предполагам имаш приятелки или поне една по-близка. Ходи всяка петък вечер, ако можеш и събота или друг ден на дискотека. Купи си къси роклички, токчета, прави си прическа, един ден права, един ден къдрава, третия ден с екстейшъни, гримове, като те пита къде отиваш му кажи, че ще се забавляваш, нищо повече не обяснявай, нито пък с кого и къде. Отиди, забавлявай се, надявай се да те проследи и да види, че и без него можеш, а ако не дойде, тогава се погрижи фейсбук профила ти да е пълен със снимки от партито и статуси колко е било разбиващо, намери момчета които да се съгласят да се снимате как те целуват по бузите и го качи. Започни да си пишеш с този и онзи така че чата да може да бъде забелязан от гаджето ти, ако те пита какво става просто кажи.. нищо, личен живот.. и се махни от стаята. Нека се почувства зле, да види че има конкуренция, че си харесвана жена, тогава ще видиш как бързо той ще стане кученцето, а ти стопапина, но дори всичко да стане както преди, не пропускай поне два пъти в месеца пак да ходиш по купони, за да не мисли, че всичко е по старому. Кажи после какво е станало.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 05c4a312c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да, аз бях в подобна ситуация и дори живяхме заедно с него. В момент, в който той не го очакваше от мен, аз се изнесох сама на квартира. Мислеше си, че ще търпя дълго време подобно пренебрежение. От тогава минаха няколко месеца и напоследък започна да търси контакт с мен, но съм убедена, че нищо не се е променило и не бих се върнала назад. Събери смелост и се откажи, хората не се променят, особено ако сте на възраст 20 и особено 30 , какъвто беше и мочкият!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ffbb906648
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Просто не можете да решите кой път да си хванете и да се разделите май ще е най-добрият вариант. Защо да сте заедно и да правите напук, като има някъде някого за вас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ed620e7251
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, аз бях в твоята ситуация.. Всичко се е изчерпало от негова страна... Но и той от навик ли не знам, и той не смее да те напусне. Но и това ще стане.
Един съвет, нещо, което аз не успях да направя и сега горчиво съжалявам - НАПУСНИ ГО. Без излишни обяснения, без скандали.
Или наистина нещата ще приключат по този начин, или това ще го уплаши и той ще хукне след теб, нали знаеш като Том и Джери....
И без това вече си в такава ситуация, че няма кой знае какво да губиш.
Чудя се като ти чета изповедта, какво въобще чакаш? И какво аз също чаках някога?
Сега вече знам отговора и за това си позволявам да ти изкажа мнението си.
Имай кураж, но без скандали, а като достойна жена, с високо вдигната глава!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e6ece86f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Сменяш визиятa... неговaтa! С тaкъв кaто твоя е лесно. Сaмо му посочвaш врaтaтa. Не зяслужaвa обяснения, пък aко питa- " щот тaкa ми е кеф".

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e10926a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Прекалено много такива теми изчетох и взех наистина да се чудя, защо така се получава? Много мъже в началото се държат страхотно и не след дълго захладняват и почват да се държат зле. Не че няма и такива жени, но като че ли го виждам повече в мъжете. Явно такива не са способни да обичат толкова дълго или просто им омръзва да бъдат само с една... и аз не мога да си го обесня.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 875fd71e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бягай!!! в противен случай ще се измъчваш и страдаш още дълго, нима искаш и занапред да бъдеш така.. пази си здравето и психиката, момиче! Престани да се тормозиш, само в началото е бил доброто момче, показал ти е истинската същност, какво повече очакваш.. Не искаш ли по-нормални взаимоотношения, не заслужаваш ли в крайна сметка, ще си тровиш нервите и душата за някакъв нехранимайко, айде моля ти се.. Разчисти място в живота си за прекрасните неща, които заслужаваш, имай вяра, нямаш друг избор, а съсипващите животи да си гледат работата..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 58bcd4a3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Така като те слушам - по-далече от такива като тебе.
Не уважение, ами никой не заслужаваш изобщо да те погледне през живота ти.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 11b51de13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Отнасяй се с него така както той с теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bb33b99adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, прекрасен съвет, по далеч. Нали точно това иска момчето, правите му много добра услуга. Той си е получил своето, а момичето да си кльопа това което си е надробило. Не момчето е виновно, а претенциите на тази самонадеяна к.. фла. Вижте как разсъждава, щом идва от другият край на града, значи я обича!? Това за нея е критерий!? Когато на другият край на града има евтина стока, която ме устройва и аз бих отишъл до там. Типично кифленска история, но е добър урок за друти лекомислени к.. фли. Но за това ще трябва да имат поне малко разум, иначе и Господ не може да им помогне.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5a0424f9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 8, защо трябва да се започва винаги с лошото? Ако авторката беше момче веднага щеше да има "Остави я тая, не те заслужава. Такива курви като нея са навсякъде.. ". Двойните стандарти са ми до болка познати.
Мило момиче, според мен вече е дошъл моментът, в който връзката ви се е изчерпала. Може би той си е намерил друга, но иска да си стои на сигурно при теб, защото знае, че винаги ще го приемеш и ще му угаждаш. Но има вина и в твоето поведение. Като за начало трябва да се опиташ да го игнорираш. Хората сме такива същества, че се сещаме за нещо чак, когато го изгубим. Ако нещата продължат по същия начин, вече обмисляй как ще прекратиш тази връзка. Един път, като се отскубнеш от него, колкото и да ти е трудно, ще видиш, че си взела правилното решение. Успех, мила.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e6f3c43c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Остави го и се обгради с хора, които ще те ценят.. качил ти се е на главата. Прекрати тази връзка и потърси щастието си, животът е кратък! Успех.. :) ;* Loli

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7f3d16355b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката от къде си? На колко си?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e88bd749e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Май толкова те е обичал. Не може да си влюбен в някого, и да му причиняваш това. Разкарай го по-бързо, само си губиш времето с този. От какво те е страх, има много други мъже, и с някой от тях ще ти е много по-добре - ще се обичате истински.
м31

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 66e638707b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мило, момиче!

На първо място ще трябва НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ПОГОВОРИТЕ С НЕГО.
Доста некомпетентни коментари стоят по-горе. Това не са решенията да се цупиш и т. н. това са глупости.
Първо разговор... напряга ли го нещо, обича ли те още... а ти същата ли си? Само, когато той ти сподели ще разбереш. Разбирам, че го обичаш или си свикнала с него и не искаш да го напускаш.
Опитай това по-горе и ще видиш... опитай да идете някъде за 2 дни за разпускане.

И мисли... навреме... може ли с този мъж да изкараш живота си и може ли да се грижи за теб и бъдеще ви деца???
Младостта ще отмине... няма как, а за после този мъж ти е нужен за хиляди моменти на подкрепа, доверие, нежност... мисли.

Пожелавам ти да успееш да изясниш проблема. Погледни и себе си -имаш ли промяна---------------------

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker