Мъжете след 30-те... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете след 30-те...
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2928 пъти
Реших да споделя и моята история, защото не мога да си намеря място от известно време.
Имах сериозна връзка, 6 години с едно момче, живеехме заедно, но изобщо не се разбирахме. От както заживяхме заедно всъщност разбрах, че постоянно си търси жени, изневерявал ми е и т. н.! Отделно всичко започна и да ми посяга и да се напива.... изживях един кошмар. Реших да сменя града, защото ми дойде в повече всичко. Исках да започна от начало и отидох при сестра ми, в друг град.
Отидох много оптимистично настроена, без намерения за каквото и да е. Запознах се с един мъж във фейсбук от същия град ( аз го намерих, не само него, а и жени, просто за да се запозная с нови хора... ), разбрахме се, че ще излезем на кафе и с него (както и с другите), така си спечелих нови приятели, с които и до сега си поддържам връзка, но с този мъж (който е на 36год. ), кафето мина страхотно, беше джентълмен, а аз такъв не съм срещала...! В края на вечерта той каза, че му е било много приятно и пак да се видим, но нищо повече. Така след срещата чак след 5 дена се засякохме в един бар, после до сутринта бяхме на друг бар аз, той и една моя нова приятелка (там през цялото време си приказваха двамата на сериозна тема, че ми се приспа). На следващия ден пак ходихме на кафе, но той през цялото време един такъв сякаш притеснен да не ме докосне, и затова аз го прегърнах и от там се започнаха едни закачливи съобщения и следващата ни среща, беше в леглото. Там мина страхотно, и на следващия ден пак ме потърси да остана у тях. Искам да отбележа, че всеки път се е подготвил с хубаво вино, бонбони, нещо за хапване... постоянно супер грижовен, отваря ми вратите... страхотно отношение! Преди да отида у тях му казах, че имам зад гърба си от съвсем скоро много дълга връзка и не си търся неангажиращи отношения или просто забавление, ако търси това, по-добре да си останем на ниво познати.
Видяхме се още един път и той нещо се беше разболял... исках да отида в тях да му направя нещо за хапване да го видя, той не ме допусна, всеки път ми казваше не си ми толкова близка не може да ме гледаш така.
Започнах да се ядосвам.... , че е супер дръпнат, инициативата за срещите ни беше моя, той не ме плануваше за следващия ден, но пък знаеше, че ще има работа с мама, или на разходка с приятели.
И сега нещата които ми тежаха - живее сам, но постоянно ходи да яде при майка си, която е сама, или постоянно има работа с нея и в неделя прекарва пак време с нея, като сме заедно му звъни постоянно или пише.
В събота пък винаги е с приятели каквото ще да става ( това са му почивните дни) и е свикнал да ходят по дискотеки или барове петък или събота, или и двата дена. Когато го попитах не може да излезем заедно той казва ние сме още в началото излизаме само мъже.
Исках да излизаме по центъра, и той се съгласи излязохме 4 пъти, но винаги след 17 часа, прегръщаше ме, целуваше ме, държеше ме за ръка, това ми показа, че не ме крие.
Но после два- три дена само си пишем и никакъв план с мен кога ще се видим или да ми звъни по телефона - НИКОГА!
Започнах с въпросите, сега какво се случва с нас, ти се държиш супер дистанцирано, не ме допускаш, не ми звъниш, само си пишем... нещата как да се развият така? Вече мина месец а ние правим едно и също, не сме прекарали и един ден повече време заедно, не си звъним, всяка жена има нужда от внимание! И аз и той почиваме в събота и неделя, но тези дни са запазени за приятелите и майката и аз съм само в неделя вечер.
Сподели ми, че преди 2 години е имал 3 годишна връзка с някакво момиче, с което са живяли заедно, но тя си е тръгнала искала да си живее в нейния град, и сега останали в добри отношения. Гледам, че още пази албум с техни снимки, тя му харесва всяка публикация в ФБ, стори ми се, че още я мисли. От тогава не е имал връзка сериозна, казва, че не му се развивали връзките (как да се развие като не допуска).
Накрая се ядосах и една вечер, пак беше с приятели, и аз се отдръпнах, на следващия ден му писах как си какво правиш, да се видим днес... а той само каза, че имал работа и аз направо спрях да пиша. На следващия ден само ми се обади, покани ме да се видим и ми каза - не мога да ти дам вниманието, което искаш, нито връзката. Не съм готов, ти ме притисна, не ми идва от вътре да ти показвам интерес....! Казах му, да даде шанс да се опознаем, не може да е толкова краен, но той каза няма смисъл, не се виждам с теб! Тогава целия свят пак ми се срина, започнах да се самообвинявам, как изведнъж супер крайно решение.
После му предложих да се виждаме само ей така, да се опознаем и секс а каквото стане, но той каза не искам да имаш надежди, не мога да ти дам връзка, хубаво ми е сам, с приятели. В крайна сметка се съгласи да се видим само за секса, останах у тях и после пак не ме търсише цяла седмица, все много зает, видяхме се и втори път по моя инициатива и след този път се отказах, така само се измъчвам. Не съм го търсила 4 дена и той ми писа снощи само как си.. просто за да ми напомни за себе си, но не и да предложи да се видим!
Кажете как да продължа, искам този човек, той е идеалния за мен, може би малко го притиснах, но толкова ли е невъзможно връщане назад? Дайте съвети, луда съм по този мъж!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 93185a40dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен ако вземат да ме притискат също ще се отдръпна.
м31

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cd2c50502d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха-ха, поставих се на мястото на пича и направо ми призля - типичната отворена провинциалистка, яхнала метлата и дошла да оре в големия град. И си мисли, че още първия срещнат трябва да й отговаря на мечтите и на изискванията. Да я допусне в живота си с отворени врати и обятия, неговия дом да стане и неин, неговото ежедневие, мисли и приятели - също. Че и сметка ти държи! "Какво ставало с нас"? - кои "вас", бре? Това като вицът където бабата и дядото гледали порно и по едно време дядото казал: "Бабо, хайде да си лягаме?", а тя: "Чакай да видим дали ще се оженят!".

Къде останаха скромните и работливи провинциални момичета, които си мълчат объркано и целите засияват ако някой им обърне внимание? Които е щастие да закриляш и ориентираш? И ако ги допуснеш в живота си, то е защото са работливи, тихи, скромни, жизнерадостни, липсва им надутостта и меркантилността на местните кокони...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: adc1ad1833
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 2, жалкото е, че се намират и доста балъци за тези провинциалистки. Аз имам един потресаващ случай с мой познат.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1844df08c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахаха не съм казала от кой град съм се преместила, дали от по-голям в по-малък :))) Вече и селянче от провинцията ме изкарахте, дошла да стане гражданка във Велика СОФИЯ! Споделям си историята и съм помолила за съвети.
Пропуснах тогава срещу такива коментари, че съм момиче, което си има възможности и не съм тръгнала да търся някой да ме издържа, или да ме вози в колата си от големия град, защото си имам своя! Разчитам изцяло на себе си. Дори не съм му търсила помощта за нищо!
Очаквам вашите отговори по темата, а не да гадаете от село ли съм, грозна ли съм, дебела ли съм и т. н. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cd2c50502d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   4, ми селянче или не - на теб не ти вървят схемите, а не на нас... Така че...
И никой не го е еня колко си дебела и колко тънка, а колко струваш като човек и с какви очаквания за живота живееш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d795783c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами авторке, за съжаление даващите съвети, ги дават по такъв начин, че по никакъв начин да не ти помогнат, въпреки че са прави.... Прочети си пак темата и вникни в написаното... насила хубост не става. Проблемът е, че сякаш не осъзнаваш, че срещу теб стои друго човешко същество, което има правото да си разпределя времето и приоритетите си както иска. Щом не съвпадат с твоите, логичното е да търсиш това, което на теб ти трябва някъде другъде. А причината да си се вкопчила така в някого пък идва оттам, че си наранена в миналото... и пак като удавник за сламка.. Тайната на щастливата връзка е тази - тя ще се случи тогава, когато си способна да бъдеш щастлива и сама и най-важното когато не я търсиш, за да запълваш някакви емоционални дупки, не защото имаш нуждата, а защото така искаш. Такива връзки не са изпълнени с драми, вкопчване, следене и там подобни глупости, защото партньорите си имат и собствен живот, не им е нужен някого за да се чувстват удовлетворени от живота, но пък този някой ги кара да се чувстват още по- удовлетворени, т. е. любовта идва като някакъв бонус.
'Твоят' човек недвусмислено ти е казал, че не му идва отвътре да ти показва интерес, какъв по-ясен знак очакваш от това? НО това в никакъв случай не значи, че грешката е в теб (нещо, което жените много често търсим да се самообвиним), това чисто и просто значи, че вашите цели, търсения не съвпадат т. е. някъде там има друг подходящ индивид за теб. Но първо трябва да се отърсиш от тези стари връзки.... нe можеш да градиш нещо качествено на нестабилни основи. Според мен трябва да се вгледаш дълбоко в себе си, мисленето си вместо да насочваш темата в грешната посока - мъжете след 30-те. Насочи я към твоята личност, научи се да бъдеш по-добра, по-интересна и женствена ако щеш ( не в буквален смисъл, а да преоткриеш женствеността си например) и тогава мъжът сам ще си дойде... Обърни внимание какви думи си използвала в темата си, казваш, че си се ядосала на дадения мъж. Ядосването е грях, а и нямаш право да се ядосваш на човек, той дори не е обещавал нищо... Ти не си направила нищо добро всъщност за този човек, а очакваш добро насреща. Ядосала си се, първо зло (дори да не си го показала пряко, негативната емоция се е предала), не си уважила желанията му-второ зло( бил е болен, нормално е да не иска да те види при окаяно състояние), вече му държиш сметка за това че пази снимките с някаква бивша, изобщо само изисквания, изисквания и какво получава той в замяна? И после казваш, че си луда по него. Ами не, не си, луда си по мисълта той да бъде луд по теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8194acabc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо ми няма на човека - просто не е твоят човек. Постъпил е честно - не те е подвел, ти сама си се натиснала за секса, като си обещала да не искаш повече. В случая - ти си тази, която лъже и манипулира, а питаш на него какво му има?
А на теб ти има наранено его - не се залъгвай, че обичаш човек, когото не познаваш. Я вдигни малко гарда и си потърси някой, който е луд по теб и не му е рано за връзка.
Ако решиш да се натискаш с идеята, че той все накога ще размисли - луда си - но не по него, а по принцип. Заслужаваш повече от една връзка и ако точно този мъж не иска да бъде с теб - няма драма - има други които искат, а ти ги пропускаш, преследвайки този.
И последно, ти как би се почувствала, ако не харесваш едно момче, казала си му, че не искаш да бъдете повече от приятели, а той продължава да те преследва и да ти обяснява че е луд по теб и е готов да ти бъде кошче за душевнин отпадъци, докато го оцениш и размислиш? Ще ти кажа - нито ще го оцениш, нито ще размислиш.
Покажи, че държиш на себе си достатъчно, за да не се унижаваш и ще имаш по добро бъдеще, макар и не с него.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a3c8b3851a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това деление на провинция и столица вече става банално. Имам чувството, че само в България в думата "провинция" се влага нещо отрицателно. Ганьо, Ганьо....
По темата: Човекът не иска сериозна връзка. Мисля, че ти го е показал по всички възможни начини. А ти... уж не искаш само забавление, а пък после му предлагаш да се видите, само за да правите секс? Само аз ли виждам тук противоречие? Според мен тук си допуснала грешка. Ясно, че много го искаш, но показвайки отчаяние не си помагаш. Отдръпни се и изчакай той да поеме някаква инициатива. Ако не го направи.... Е, мисля, че са ясни нещата. :-)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ebf98f17f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мина ми през ума, че тази негова майка всъщност е някоя друга, може и да е женен и затова да не те допуска до себе си и да не се чувате. Просто го остави и ще видиш, че ще намериш човека за теб. Виждаш, че нещата не вървят, не се опитвай да ги оправяш. Явно си се вкопчила само в този, защото е първия, който ти е обърнал по-специално отношение в новия град.

Не обвинявайте авторката, че го притискала като всъщност той я омайвал с кавалерски и привързани отношения в началото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ddbdb3def
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aвторке, виждaм, че ти " сипaхa " нaбързо тукa. Виж, протиснaлa си го и то преди въобще дa сте се опознaли тaкa, че и той дa поискa нещо повече. Нормaлно е, че се е пичувствaл кaто aгне нa зaколение. Отдръпни се мaлко, не се нaтискaй, не го протискaй. Aко имa интерес, некa те търси той. Нaли все искaт дa " ловят " мъжете. Изполвеaй моментите, когaто сте зaедно зa приятно прекaрвaне, дa се опознaвaте, ТОЙ дa те опознaе, смейте се, зaбaвлявaйте се. Aко и нa него му дооaдне човекa в теб, то сaм ще пожелaе сериознa връзкa. И дa не, не притискaй, нямa смисъл, сaмо ще си зaгубиш времето, a и ще излезеш нaрaненa.
Излизaй си с други хорa, не покaзвaй зaвисимост, нямa по- отблъсквaщо от товa. Тa ти не си му дaлa възможност дa види кaкво имa зaд лицето ти, извън сексa и т. н. Пък и той явно е свикнaл със свободaтa си и ще е много трудно дa се обвърже и сподели животa си с нвкого. Едвa ли, освен aко не е истински влюбен. С тaкъв човек всеки опит зa нaтиск ще зaвършвa тaкa.
Ще ти кaжa кaк... aбе още вярвa моят съпруг, че ТОЙ ме е " уловил ". Aз си знaех от сaмото нaчaло, че е той. Но беше един дивaк, свикнaл със свободaтa си, нa никого нищо не дължи, от никого не зaвиси, не допускa емоционaлни обвързвaния. Беше свикнaл дa му тичaт подир зaдникa жените, освен другото и хубaвец. Бях единственaтa, която не сaмо не се впечaтлявaше, ( тaкa изглеждaше:) aми си го режех кaто киселa крaстaвичкa. Излизaх понякогa с него, но му подaвaх, кaкто се кaзвa " нa чaс по лъжичкa ". Никaкъв секс няколко месецa, сaмо зaгaтвaния, не с думи, a с поведение, че би бил стрaхотен. Използвaх времето прекaрaно зaедно дa се опознaвaме кaто личности, говорех зa мечтите си, хобитaтa си, смеехме се много. Често откaзвaх срещa под предлог, че ще излизaм с приятели, обикновено си остaвaх у домa с хубaв филм или книгa. Нaкрaя тaкa беше подивял, че ми предложи брaк, без дa е имaло секс дори:).
Хaхaх, когaто ме е целувaл, около 10-15 секунди съм отговaрялa, колкото дa рaзпaля aпетитa и после почти невинно, почти срaмежливо съм се дърпaлa. Улових си ловецa, който искaх.
Подaй му лов, aко е твоят човек, ще се случи.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: aa07af5b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   човекът ясно ти е казал какво иска: устройва го лека неангажираща връзка, при която чат-пат излизате, виждате се, правите секс и толкова. той няма потребност да те вижда всеки ден, затова не прави планове, включващи и теб. приятелите му са по-важни в събота или работата, която ще свърши на майка си.
когато си го притиснала, той се е отдръпнал и не иска да се виждате повече, защото му изглеждаш прекалено задушаваща и обсебваща. остави го и не се тормозете взаимно, явно не е твоят човек.
и следващия път остави и мъжа да поема поне част от инициативата във връзката, не се нагърбвай сама да я движиш. нали уж трябва да сте партньори и да има взаимност в нещата? ти всъщност си включила на бързи обороти, без човекът да има същите намерения. като поизчакаш малко първо му даваш възможност да е ловец, т. е. плячката да не е сигурна, второ сама можеш да се убедиш доколко човекът е сериозен и държи на теб.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f1d20474f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Как може да е идеалния като се държи така дистанцирано и дръпнато и не ти дава това от което се нуждаеш? И друго ако може да изясниш, нали каза че сте говорили, че си имала връзка и търсиш сериозни отношения, той тогава какво ти каза не стана ясно? Ако тогава ти е обещал нещо, значи има вина, че те е мотал токова време и изведнъж ти сервира, че не можел да ти даде връзка. А ако още тогава ти е казал, че не може да ти даде това което искаш, защо си губиш времето с него? И не си мисли, че като ходиш да правите секс изведнъж ще се влюби в теб. След като от самото начало не е погледнал на теб по друг начин, значи ще те ползва само за секс, а твоите чувства ще се задълбочават и тогава да спреш да го виждаш ще ти е много по-трудно. Излизала съм с такъв човек, и на мен ми се струваше идеалния за мен - всичко което съм харесвала като качества имаше, но тази дистанция и непоказване на интерес и незвънене, просто ми подсказаха, че макар аз да имам към него, той няма същия към мен. От такива връзки няма смисъл, аз в много начален етап го видях това и аз прекратих отношенията. Задлуда е да си мислиш, че един ден той ще се събуди влюбен в теб. А и поведението ти наистина говори за отчаяние- ти да му звъниш, ти да му предлагаш да правите секс, ти да го подтикваш да се опознавате. Много е унизително това, имай малко достойнство - така ти го поставяш на някакъв пиедестал и все едно му лазиш в краката. Така човек няма как да те уважава или цени, след като сама не цениш себе си. И друго - съдбата си знае работата, може сега да ти изглежда идеален, но след време да се убедиш че е най-големия ти кошмар. Имало е мъже по които съм била луда и не са се получавали нещата, след време съм виждала че ако се бяха получили съм щяла много да страдам. Именно защото не са били за мен, затова не са се получили. Затова горе главата, не го търси вече, не общувай с него, и след време като срещнеш човека за теб, даже ще ти е смешно, че си се занимавала с този и ще съжаляваш, че си си губила времето с него. Успех и повече не му се подлагай по никакъв начин!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2881acf9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, аз не съм на мнение, че този мъж очаква "неангажираща" връзка, по-скоро обратното. Но начинът, по който ти се държиш, му изглежда повърхностен. В общуването има едно важно нещо - етикет, неписани правила на поведение. Ти нарушаваш този етикет. Ето как:
Първо. Замисли се кой сериозен мъж след месец познанство ще пусне мацката у дома си да му готви, докато е болен. Неадекватно е да му предлагаш подобно нещо. В такива случаи жената пожелава скорошно оздравяване и чака човека да оздравее и да се обади. Затова (абсолютно уместно) ти е казал, че не си му "толкова близка".
Второ. Не можеш да проявяваш непрекъснато инициативата ти, особено при толкова кратко познанство. Има си правила. Той те кани, ти - връщаш жеста. После чакаш нова покана. Да настояваш да те включи в плановете си можеш чак след година стабилна връзка, не по-рано.
Трето. Кой каква връзка очаква не се разисква на първа или втора среща. В началото опознаваш самия човек, личността му; и едва, когато се убедиш, че тази личност ти допада, може евентуално да отвориш дума за регламентирането на отношенията. Не можеш с третото кафе да поставяш едва ли не условия.
Четвърто. Това, че този мъж е добре възпитан (галантен е, умее да посреща гости, а и те е отрязал доста тактично), означава, че липсата на възпитание у една жена би го отблъснала силно.
Няма смисъл сега да се тормозиш, човек се учи докато е жив. Имай си оттук нататък една обица на ухото и следващия път прояви малко повече деликатност.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1844df08c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Значи, в началото му казах, че не си падам по неангажиращи връзки, защото съм имала само сериозни до момента, ако той си търси нещо неангажиращо да си останем просто познати. Отговорът му беше, какви са тези неща, вече съм те преценил, не се притеснявай!
Да много тактично ме реже, но аз когато беше болен исках да го видя просто, под болен имам предвид болеше го крака, и цяла седмица си стоя в къщи. Исках са го видя, може да е било неправилно, но кой може да каже кога е правилно една жена да направи жест или да го изненада с някой десерт или нещо любимо? не се ли радва всеки на някакъв вид жестове, особено в началото?
днес си прекратих всякакви отношения с него, казах му че няма смисъл за мен, а както виждам и за него. И той ми обясни пак че отвътре не му идвало, не бил за връзка в момента, иначе знаел че може да е сериозен. Откакто спряхме да се виждаме той не се прибира у тях, от работа, с приятели. Почивните дни кафета и после на дискотека до 6 сутринта. Това ми е много странно, особено на тази възраст.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f1d20474f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Значи те е подвел, след като ти е казал, че те е преценил, а после не бил готов за връзка. Махай го този, не ти трябва. Освен това на 36 нон стоп по дискотеки наистина си е вече смешно. Хората имат по 2 деца на тази възраст, а той не бил готов. Според мен си бройка жените, а това галантно отношение е просто поза, за да ги впечатлява по-лесно. Иначе отвътре изобщо не му пука как се чувстваш и дали те наранява или не. А и с това незвънене се прави на недостъпен, за да предизвика още повече интерес, както се е случило във вашия случай. Не каза ти на колко години си авторке, все пак ако си по-млада е нормално да се подлъжеш. Особено след като в предишната ти връзка са се държали зле с теб, е нормално да е подлъжеш по някой, който се държи по-мило. Но това че някой се държи мило, не значи че наистина е такъв, запомни го това. Доста кофти хора са си изградили социално желателно и привлекателно поведение към околните, а отвътре са прогнили. И именно защото знаят, че са прогнили са си изградили много добра обществена маска, за да не ги усетят другите. А и това, че на 36 е нон стоп с майка си, нищо хубаво не говори. Може да живее сам, но си е останал маминото синче, и по тази причина на 36 се държи като 16 годишен с тези дискотеки. Замисли се също - ако беше толкова качествен човек, приятелката му едва ли щеше да отиде да си живее в родния град, по-скоро би направила всичко, за да остане с него, ако беше толкова качествен. Друго - не искал да ти дава надежди, ама те ползва за секс. Ако беше мъж на място, който знае че може да ти даде такива, и знае че си привлечена от него, щеше да те зареже окончателно, а не да се съгласява за секс. Махай го тоя боклук, хванал е поредния шаран, но не се оставяй да те мотае повече. Гледай фактите, навързвай ги и никога няма да сгрешиш. Човек който държи на теб ще е точен и отговорен, а не като този хамелеон.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1844df08c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да по-млада съм имаме с 6 години. Там е работата че и сексът после сякаш беше на сила. Само повтаряше не знам какви очаквания имаш... И се пазеше от мен.аз затова му казах. Че не искам нищо вече с него, че няма смисъл както виждам и за него. Той ми се оправда пак че не бил сигурен в това какво ще стане и затова не ми е кзваш нищо. Не бил момента за сериозна връзка. Наистина може би изтълкувах кавалерското отношение с някакви взаимни големи симпатии.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9ce3f5d859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Това, което разбирам от историята ти е, че в началото ти си му казала, че не искаш връзка, защото скоро си приключила твоя такава.. нали?
Тогава защо сега се сърдиш, че му е такова отношението?

Между другото много мъже, които поддържат само интимни взаимоотношение с някоя жена не си правят труда с вина, храна, бонбони, свещи...

Той си е "построил" своя собствен свят в зависимост от етапа, в който се намира в момента.

Според мен, той в началото е хлътнал по теб, но ти си му казала, че искаш само секс и ако го устройва-ОК, ако ли не- довиждане.
Той се е настроил спрямо теб. Изпуснала си шанса.

Успех следващият път!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1844df08c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Точно обратното, казах му, че не си падам по забавленията и неангажиращия секс. Ако той иска нещо подобно, не съм аз човекът и да си останем просто на ниво приятели или познати! Той отговори - преценил съм те, знам....! Вече след това започнах с въпросите, защото започна да ми прилича, точно на такава връзка, срещите ни винаги бяха след 6 вечерта, у тях докато не започнах да искам да излезем и навън, защото се почувствах точно като такава. На всеки мой въпрос, се откланяше темата или все едно не е чул, в краен случай отговаряше в началото сме. Накрая не можел и куп оправдания.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 16b5092e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Добре, ела при мен и ще оправим нещата. Горе-долу съм набор на човека. И аз обичам хубаво вино, хубава храна, излизания и хубави жени. А също съм и джентълмен, събота и неделя почивам. Виж колко прилики. А ти си се затръшкала за този. Я не се излагай. От кога те чакам само, ако знаеш. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 87da81639b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Хаха, задушавала го била! Той да не е момиченце, че ще се задушава? Дърт пръч на 37, още неженен, и незнаещ какво точно иска от живота. А може би иска цял живот да помага на мама (съдейки по написаното - истинския обсебващ! ) и да запива с приятелчетата? Бягай от такива "идеални". Като мъж ти го казвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker