Иска да се разделим ако замине - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска да се разделим ако замине
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2168 пъти
С него сме от почти година, имаме силни чувства. На 17 съм, а той на 19. След 12 клас иска да следва и ако не го приемат тук, отива в София. Ще си идва всяка седмица, но снощи ми каза да не се привързвам толкова.. след като го попитах защо, той отговори, че скоро може да не сме заедно.. Тоест, да скъсаме. А аз искам да продължим, казах му, че разстоянието и времето няма да променят чувствата ми и ще издържим, но той не мисли така. Отдавна ми няма доверие, заради стари грешки, въпреки, че досега не съм целунала нито спала с някой, изобщо друг не съм поискала дори в ума си. С него имаме прекрасни мигове, и в добри и в лоши мигове е до мен, но струва ли си да захвърли всичко ей така? Не заминава завинаги, а само за 5 дена. Готова съм да преглътна болката от това, че въпреки сегашните ни виждания всеки ден, тогава може да се виждаме 1-2-3 пъти в месеца. Но няма да мога да понеса болката от това да ме остави завинаги. Когато ми каза, че до два месеца ще разберем решението, се разплаках.. След два часа рев главата щеше да ми се пръсне, стана ми лошо и повърнах.. А какво ще стане с мен, ако ме остави? Не съм с него само, защото не искам да съм сама, а заради него самият. Наистина имам силни чувства и всеки ден нарастват, а той иска да ги убие.. Кажете ми, как да го убедя, дори да замине да останем заедно? Аз съм сигурна в чувствата си и в него, но той в мен не е.. Какво да правя? Не ми казвайте, че той не единствен, Знам, че не е, но искам съвет как да запазя връзката ни..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3d5703223
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   явно не те заслужава... дръж се на ниво
не ти трябва да лазиш след него, а той

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8e2ac821e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Знам, че сега нещата ти изглеждат много драматични. Любовта на тези години обикновено протича така...
Ако можеш, пести си емоциите и чувствата! Просто не си заслужава, но в това ще се увериш след години...
С моя пръв приятел беше подобна драма... Все щеше да заминава някъде, все ми беше гадно, дори се разболях от тези драми. След време, като се разделихме, установих, че всъщност ми е много спокойно без него.
Знам, че вероятно няма да ме послушаш, но според мен трябва да скъсаш с него още сега. Една връзка може да се запази от разстояние, но само ако има взаимно желание за това. Не можеш да го накараш насила, а и да успееш, това ще е против желанията му. Едва ли искаш някой да е с теб, без да го желае, нали?
А щом знаеш, че бе прекъснал връзката ви при подобна трудност, значи не планира да останете заедно завинаги. Следователно само ще се мъчиш оттук насетне в тази връзка.
Просто не виждам вариант, щом ти е казал да не се привързваш, значи иска да си измие ръцете. Колкото по-бързо продължиш напред, толкова по-малко ще страдаш.
Успех!
Ж26

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 00ce122c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не искам да те разтройвам, но ще ти го кажа като мъж. Щом още от сега е с нагласата, че ще късате, значи вече всичко е угаснало, повярвай ми. Казваш, че си убедена в обичта му към теб, но един мъж винаги има едно на ум след грешки от страна на момичето. Ако много те обича, ще направи последните месеци, седмици, дни специални за теб, а не още от сега да ти казва за раздяла, която (ако я има) ще е след 2 месеца, и да го приема ей така. Е, има хора и хора, той може да е различен. Не мога да те посъветвам, защото ти казах, че щом отсега е с тази нагласа за раздяла, значи ще скъсате. Ако не те обича, и да ревеш и да се тръшкаш - все му е едно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 849d551990
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Насила хубост не става. Той щом е решил така да бъде, значи така ще стане. Очи които не се виждат, се забравят лесно. Още си дете, ще си намериш друг. А и виж какво ще пишат секс-маниячките, как може секс, само 3-4 пъти в месеца!? Това е невъзможно според тях.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 62cd858371
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами момчето, като се връща няма да иска да се вижда само с теб а и с приятелите си.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2a12874783
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не те обича достатъчно. Аз какво да кажа, като с моя приятел се виждаме веднъж в месеца? Той учи във военното и не всеки път го пускат. Дори и през ума ни не е минало за раздяла заради такава глупост. Да, глупост е, защото едното разстояние не може да попречи на истинската любов. Трудно е и за двама ни, но няма цял живот да е така. А приятелят ти според мен си търси оправдание да те остави.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c074bb2c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма начин да я запазиш, на тия години е така. Някой ден като имаш семейство и деца, тогава. ще запазваш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b8194d8050
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Човек не знае какво ще стане утре, нашия прави планове за след два месеца-смешно е, отделно още отсега си прави и сметката да те реже, пък ти си седнала да ревеш за тоя, смешно е

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3ba7e96faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Раздялата винаги дава повече от колкото взема! Запомни го! И също така знай, че всеки човек е минал през това и винаги е тежко когато обичаш, но... всичко минава колкото и трудно да е и болезнено. Това е опит, а и ще те направи по-силна и по-сигурна и знаеща какво искаш в следващите си връзки! .. [hug]]..
Ж20..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5810e87628
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо винаги времето и разстоянието пречат на една връзка? ...

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eeb467e424
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не знам какво да правя.. Казва, че не иска да се разделяме, обича си ме, знам го и го чувствам.., но го е страх докато той е там да не си намеря друг. Много пъти съм му казвала, че няма да търся, за да намеря, защото искам само и единствено него.. Страх ме е да подхвана темата, защото имам чувството, че е взел вече решение да ме остави. Аз вярвам в него, вярвам в нас и знам, че ако чувствата са истински, то няма нищо да застане между нас, но какво да му кажа, за да го накарам да повярва в мен..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e36a46a94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз се разделих с бившия си приятеля, защото той замина да учи в чужбина. Преди да замине ми обясняваш, че ме обича и че ще сме заедно или поне ще си останем приятели. След като замина обаче нещата се промениха. Първоначално се заяждаше с мен като ми пишех, а впоследствие спряхме да контактуваме. Разстоянието променя хората. В началото да ми беше гадно, но после осъзнах че е по-добре така отколкото да си вярвам, че ме обича докато се забива с още 3 на другото място.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker