Няма да е отмъщение, а урок - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма да е отмъщение, а урок
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3547 пъти
Пиша на две- на три. Зимата бившата ме заряза заради един лъолъо, който ако се спре на едно място гаргите веднага ще го накацат. Във всяко отношение е пълна скръб милия и то обективно погледнато. Мнението ми е споделено от доста хора. Вече съм си нахвърлил няколко идейки как да я накарам да ме запомни доживот, но много ще съм ви задължен ако и вие ми споделите как бихте постъпили. Според вас от него ли да започна, или от нея. И двамата са безгласни букви и вече понатрупах достатъчно информация за слабите им места. Дали като за начало да не му пратя едно интересно разговорче между нея и 3 нейни приятелки, където тя всъщност разказва колко много го „обича“. Тя със сигурност ще си го отнесе както му е реда, но още се чудя дали и момчето да закачам. Той е жертва в случая и едва ли разбира какво всъщност се случва. Според мен съм длъжен да й „преподам“ този урок, за да знае занапред как да подхожда малко по-цивилизовано. Чакам съвети. Доскоро. Моля да публикувате историята, защото много ми трябват и странични напътствия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4c893cca43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За любов трябват двама. Самият факт, че ти не можеш да преживееш, че ТЯ те е зарязала е очеваден - ти май си под нивото на нея и льольото.
Сам не си си научил уроците, а искаш да даваш на други.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2298cf72cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пълна детинщина със записа.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7cc42e6194
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей.Много добре те разбирам,че си ядосан,от това което си преживял.Защо трябва да й отмъщаваш?Не си ли си се замислял,че един ден то ще и се върне?Защо трябва да отмъщаваш на хора,за който не си заслужава?Ако постъпиш така,че да и отмъщаваш,един ден ще се върне и на теб!!!!! Все пак ти си знаеш!!! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4c2d308c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво ти е виновен горкият нещастник, че се е хванал с ковричка като твоята?
Не стига, че Господ го е наказал, ами и ти ще наливаш масло в огъня... Таковай си я нея!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 376431185d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Вземи порасни най-напред..

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eaa8cb94c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Номер 1, най-лошото е, че тя ме заряза от инат. Иначе не бих казал, че чувствата не бяха споделени. Дори ми се струва, че нейните бяха по-силни. Аз съм човек с воля и навия ли си нещо на пръста, го постигам!!
Тя знае отлично, че е така и ако ще да е последното нещо, което ще направя на този свят- е , Богу, ще я довърша психически. Ще разсипя тази девойка. Където се вика, знам и най-малки подробности от жалкия й животец ( например обожава сирене) и това много ще ми помогне. Една битка само е приключила досега. Войната продължава с пълна сила, но противниците са мноооого неравностойни. :) :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e944462442
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предай си на себе си урок по правопис, правоговор и разни такива други сладки, чак после седни и мисли дали ще се правиш на кифла някаква или ще бъдеш МЪЖ

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ee9ff70ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма никакъв смисъл да правиш каквото и да било. Гледай си живота и не се занимавай с тях. Не виждам защо трябва да падаш толкова ниско.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dd0a5e73c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не си губи времето! Търси друга.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0ba50e8376
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма смисъл. Аз бах зарязан от една и съща два пъти и ми загуби около 7 години, и двата пъти постъпи много подло, лъга ме и много ме нарани първия път изобщо, след което ми трябваха няколко години да я забравя, докато не я срещнах пак и всичко се повтори и така загубих страшно много време, а я обичах. Да, обичах я безумно много и и вярвах. Бях решил да и дам и аз урок. Само, че срещнах друга, която промени абсолютно всичко в мен - тя се оказа, всичко, което онази не беше и въобще забравих за нея и глупостите, мъките и т. н. - просто погледнах философски, тя не беше моя човек, а само тест за да оценя истинската. От тогава дори не съм я чувал и не съм се сетил до сега, когато ме подсещаш. Вярвам, че и ти ще я забравиш и няма нужда да и даваш урок, не можеш да научиш някого на нещо насила. Забрави я и си намери истинския човек, който ще те прави щастлив :) Аз и простих и всъщност нека е ок, ама по-скоро изобщо ми е безразлична и не ме интересува какво става с нея :D

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cdb7c604e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Според мен най-голямата "жертва" си ти, затова, че ти липса разум и разсъдък. Остава хората да правят какво си искат. А ти си върви напред и си търси истинския човек до тебе.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7abc07585f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си по-зле от льольото, щом са те зарязали заради него, та сега ти е накърнено егото и искаш да си върнеш достойнството. Само че това не е достойно, така ще станеш още по-жалък. Остави ги да си чупят главите и сами да си учат уроците. И без това те този твой урок няма да го разберат, а само ще се озлобят към теб и не се знае, те какъв урок после ще искат да ти преподадат, та да ти се стори тесен света. Не си мисли, че ще ти останат длъжни. Достатъчно е да се оплаче на някой мачо, който иска да я впечатли и ще те направи труден за рисуване, та ще станеш бин пишман. Не си мисли, че само ти можеш да преподаваш. Ако разсъждаваш по този идиотски начин, то е въпрос на време да попаднеш на неправилния човек и много бързо ще си начуиш ТИ уроците.

Иначе според мен ти имаш много повече за учене от онзи льольо, който на теб не ти е виновен с нищо. По същата логика можеше бившия и да те поначуи на някои неща теб, докато сте били заедно.

Боже, много злобни и комплексирани хора има.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 27dbddba0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Като и двамата са под нивото ти, какво си тръгнал да си пилееш енергията да се занимаваш с тях? Явно нещо егото ти е здраво засегнато, а на преценките на такъв човек не може да се вярва. Може и ти да си льольото, а те да са нормални.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 68d4231a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Братле, много яко си се комплексирал... Стегни се и не се излагай като п***а, дръж се мъжки, запази достойнството си на мъж, какви са тея п***нски номерца дето ги мислиш....

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 68d4231a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   "един лъолъо " - май льольото си ти, щом са те зарязали заради такъв?
"Мнението ми е споделено от доста хора. " - е ти какво искаш да ти кажат приятелите ТИ и познатите ТИ - че е по-добре от теб ли?
---
Като цяло доста злобничко и комплексарско; поведението и мисленето ти не е никак мъжкарско, а и не само това - начина ти на изразяване също е момичешки - "милия" и тем подобни. Направо ми стана жал за теб, но не се учудвам, че са те зарязали. Както се казва - "вижте гредата в собственото си око... " Не искам да те обидя, а да те накарам да се замислиш върху собственото си поведение и какво е накарало момичето да те зареже заради "някакъв по-долен от теб" (според теб)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f2552bcf1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Дано да си на около 20год иначе жалко като гледам разсъжденията ти. Не се заяждам, просто погледни нещата не от егоистична гледна точка. Защо си мислиш, че тя трябва да си понесе последствията щом те е зарязала. Не я оправдавам, но хората не си принадлежат един на друг. А той няма вина за това, че да се чудиш чак от кой да почваш! И за какво? Какво ще постигнеш? Живей си живота и не се обръщай назад.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 675d8907fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Поздравления за чувството за хумор, което имаш - много се смях на начина, по който си представил историята. №1 е прав/ а за това, че ти не си преживял случката, което говори за ниско самочувствие. Не прави нищо, защото нещата в този живот стават така, както трябва да станат - с две думи урокът е за теб, а и за нея, ако го схванеш, разбира се. Оставяй ги да влачат и си помисли защо те е е зарязала. Сам казваш, че тя има нужда от повече цивилизованост. Е, за какво ти е такава кифла? Тя няма да го схване като урок, ами като отмъщение. По-добре дай повече самоуважение и не се занимавай с нея- така само ще й докажеш, че ти пука и това много ще я изкефи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 675d8907fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Поздравления за чувството за хумор, което имаш - много се смях на начина, по който си представил историята. №1 е прав/ а за това, че ти не си преживял случката, което говори за ниско самочувствие. Не прави нищо, защото нещата в този живот стават така, както трябва да станат - с две думи урокът е за теб, а и за нея, ако го схванеш, разбира се. Оставяй ги да влачат и си помисли защо те е е зарязала. Сам казваш, че тя има нужда от повече цивилизованост. Е, за какво ти е такава кифла? Тя няма да го схване като урок, ами като отмъщение. По-добре дай повече самоуважение и не се занимавай с нея- така само ще й докажеш, че ти пука и това много ще я изкефи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3df740dfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Щом те е зарязала, значи си има причина. Ако правиш мръсни номера на всяка, която те зареже, считай, че ще си умреш сам.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1adee82e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Най-жестокото отмъщение, с което можеш да накажеш някого е абсолютното игнориране, пълната липса на всякакъв интерес. Това важи в пълна сила при жените. Колкото повече показваш незаинтересованост, толкова повече печелиш. Това е истината.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7a0fb9ab85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не злобей! В льольото може да е намерила нещо, което при теб и е липсвало. Защо изобщо трябва да преподаваш уроци и прочие. Остави ги нека тя сама разбере какво е изгубила ако те е обичала ще го разбере рано или късно... Не падай толкова ниско! Така само ще им покажеш, че ти не можеш да преживееш това, че тя те е зарязала... Гледай собствения си живот и остави другите.. и знай че Господ бави, но не забравя! Ако има какво да и се връща Господ ще и го върне!!!
Успех ;)
Ж 20.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7abc07585f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   "знам и най-малки подробности от жалкия й животец ( например обожава сирене) и това много ще ми помогне"

Ти или се бъзикаш с нас, или не си добре, или си адски комплексиран. Дано се бъзикаш, защото ако не, то с най-приятелски чувства, без да се заяждам, ти казвам, че с такова мислене, ти щастие в живота си няма да видиш, а само стадание. По-скоро се прегледай при психиатър (не се бъзикам), отколкото да отмъщаваш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2d01ca7e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не се занимавай, просто няма смисъл. Тя ще си го получи по един или друг начин!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eaa8cb94c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   12 и 15, това, което я очаква е несравнимо по-неприятно и оставащо отпечатък от физическа саморазправа. Желанието ми е да мине още време, за да си го получи точно когато най-малко предполага. А казвате, че щели да отвърнат. Няма такава опасност, прекалено за незначителни. Нали знаете- в днешно време информацията за някого е най- доброто оръжие срещу него. Ще й покажа черно на бяло резултата от неправилното й подбиране на врагове. :) И ще се убеди, че не се шегувам и грам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4c893cca43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Аз съм на принципа „Който чака достатачно дълго на брега на река Ганг, ще види как труповете на враговете му минават покрай него“.
И аз така не си тровя живота с отмъщения, но ако имам удачен случай помагам на съдбата без да превръщам живота си в отмъщение. При теб не виждам дори защо да отмъщаваш - просто те зарязала една госпожица, която не си обичал дори.
При мен се получи, че първият ми приятел ми изневерявал с най-добрата ми приятелка през цялото време и дори отричаха като разбрах. Но отрових ли си живота заради тях?
НЕ.
Просто продължих.
Какво разбрах след години -тя правила аборт от него като момиче (докато аз настоявах за кондоми, слава Богу) и май не може да има деца от тогава. Те дори се ожениха, макар че той ми се моли на колене на обществено място да се омъжа за него :))), разведоха се дори ...защото ТЯ му изневери...ха-ха.
И след 15 г. почти този човек ми пуска покана във Фейсбук - зарязан, БЕЗ ДЕЦА и за посмешище на малкия град, в който още живеят и двамата. СМЯХ.
Ето как се случват нещата.
Аз пък ще направя в същия този град скоро огромна сватба и дори не трябва да му отмъщавам. Просто се наслаждавам
Така се случва с всичките хора, които са ми вредили.
Обикновено такива хора просто не вредят само на теб, а са си такива по принцип и ги удря винаги съдбата им. Защо да падаме на тяхното ниво?

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6020e23c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Авторе, толкова си злобен, че нямам думи...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5d38d063ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Това се нарича сарказъм и много добре си го написал. Ставаш за актьор или сценарист. Наистина има такива оскотели комплексари по нашите ширини и това е много жалко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eaa8cb94c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Така ли? Смятате така, защото досега вие винаги сте били от другата страна на бариерата и тези, с които сте си имали вземане- даване са падали в мрежите ви. Сега обаче моята изгора ще научи, че монетата има и друга страна. Но аз пък искам и тя да си мисли точно като вас, че всичко е театър. Какво по-хубаво има от това да те подценяват, когато определено има с какво да ги ''изненадаш''. Обезателно след това ще ви споделя как е протекло всичко на ''снимачнта площадка''. А и тя предполагам ще изпише доста истории, за да сподели радостите си. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5f6a6e92fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Подкрепям номер 20. НЯМа по- дразнещо нещо от пълната липса на интерес. Живей си живота и недей да наказваш никого за нищо. Не си ти този, който трябва да наказва другите. Те сами си подреждат живота така, че и горчивите уроци не закъсняват ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fa7f8798b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Пълна подкрепа за 20,26 и 30.Изтрий ги от съзнанието си или ще се превърнеш в нещастник жалък.
М50

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ff67c08ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ти момченце злобно и комплексирано, защо си мислиш, че някой е твоя собственост в този живот и че ти е длъжен с нещо? Всеки има право да избира с кого иска да контактува и с кого не. Видяла те е, преценила те е, тръгнала си е. Какво има да отмъщаваш?
Както те гледам какво си злобарче, напълно я разбирам защо те е зарязала - просто е видяла колко пари струваш! От такъв като теб всяко нормално момиче би избягало с 200. Че за какво и е такъв злобар? Как може да бъде спокойна с такъв? Утре от къде да знае какво може да ти хрумне на болния мозък. Ужас!!! Пази Боже от такива психопати.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 32f05461a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Спрете да съдите момчето преди да сте чули подробностите. Авторе - разкажи по какъв начин точно е приключила връзката. Дошъл е някакъв си и тя просто ти е била шута без обяснения и без зрял разговор?

Значи, ако тя е едно свястно и сериозно момиче... седнала и е разговаряла с теб искрено за чувствата си към теб и това, че я тегли към друг човек - съгласна съм с коментиращите. Не можеш да си позволиш отмъщения, защото никой няма вина за това накъде го тегли сърцето.

Но ако тя си е била чистокръвно недорасло лигаве, неоценящо човешките взаимоотношения, залитайки след всеки втори.....Или примерно е действала зад гърба ти (!!!) и съответно без обяснения защо ...Мисля, че си в правото си да си гневен и да искаш да си отмъстен. Никой не обича предателството, особено ако ти в случая си имал силни чувства. Била съм в това положение и съм страдала много. Понякога човек не може да чака Господ да си свърши работата - може да получи справедливост чак след месеци или години, когато на теб вече ще ти.. дреме меко казано...понякога го искаме тук и сега....Масово хората не си получават заслуженото, давам прост пример: убийци и други криминално проявени, които ден след ден правят подсъдими неща, а не са в затвора...Злоупотребата с човешките чувства и взаимоотношения също не е по-малко съществено...Особено ако е в случая, който описах по-горе. Но виж - ако момичето е било добро и мило, а просто се е случило да хлътне без да го иска..имала е смелост да разговаря с теб - не си никой да я съдиш.

Ако държиш да отмъщаваш, трябва да го направиш тихо и интелигентно, без саморазправа, без циркове. Просто да пускаш мухата, а останалото да се случи от само себе си ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eaa8cb94c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   ''Ако държиш да отмъщаваш, трябва да го направиш тихо и интелигентно, без саморазправа, без циркове. '' Така ще бъде, мутренски изцепки не са ми присъщи. И ще бъде така, защото това, което съм й приготвил, ще я заболи и закопае много повече от физически саморазправи. Това, че се бавя, просто трябва да е сигнал към нея, че изпипвам всяка една малка подробност, за да не изникнат неочаквани ситуации за мен. Тя си знае дали нямам ресурса да го направя и дали ми липсва основание. После ще седя отстрани и ще наблюдавам блажено. Комплекски, злоби, обиди, говорете си- аз каквото съм си намислил, знам как да го реализирам. :)

Съвсем интелигентно ще и припомня ''накъде я тегли сърцето''.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c5c0a2d4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Всеки има право да прекрати връзка, както му е удобно според случая. Дори и да е била лигаве, та дори и дете да има от някого, щом е решила, че не е за тази връзка, има право да си го направи по начин, по който й изнася.
Авторът много добре знае, защо го е направила, но това, че тя е първа в играта, го вбесява.
Първото нещо, което показва с тази злоба е липсата на чувства към това момиче, а само наранено его.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2484dda5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Въпроси към автора:

- Когато ти скъсаш с някое момиче, смяташ ли, че тя е в правото си да ти отмъсти?

-Права ли е да използва нещатата, които е разбрала за теб, докато сте били заедно, за да те изложи пред следващата ти приятелка?

-Има ли право да преследва, тормози или да се разправи с момичето, с което си в момента?

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b8a873bff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Никой не е собственост на никого, така че претенциите ти към бившата ти са неоснователни!!! Щом си й отмилял, има право да си търси щастието при друг, ако ще и при най-големия льольо - това си е нейно право! Апропо, от написаното разбирам, че си изключително дребнав, да не кажа направо жалък - щом си го докарал дотам да замисляш "отмъщения", вместо да запазиш достойнство и да продължиш напред, както би трябвало, замисли се сериозно кой е льольото!!! За твой ужас не можеш да отмъстиш на хора, които не се интересуват от тебе, така че ти предстои да се почувстваш повторно изигран - като разбереш, че хората не дават и пет пари за тебе и смешните ти отмъщения!! Опомни се навреме, преди да си станал за смях!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4c094014be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   А, на теб какво ти пука за бившата? Или май още не си преживял обидата, че те е зарязала? Това си е нейния живот и може да си го живее както иска и с когото иска. След като сте се разделили, на теб не ти влиза в работата новият и какъв е. Ама, я си признай честно, май още я обичаш, защото ако не я обичаше нямаше да си губиш времето с такива глупости, а щеше да продължиш напред. Така, че не се излагай и не падай до това ниво, че да правиш циркове заради миналото. Разбери, каквото и да е имало между вас, свършило е! Сега е време да затвориш страницата и да продължиш напред без да те е грижа тя сама ли, има ли някой до нея, какъв е той и т. н. Така, че приеми съвет от една кака, не си губи времето с тази и новия и, ами си потърси нова приятелка, която ще те оцени. Повярвай ми, отмъщението не носи толкава много утеха колкото си мислиш. Накрая самият ти се чувстваш по-празен и от преди и се чудиш дали наистина си струваше вместо да си щастлив да хабиш толкова сили и енергия за да отмъстиш и да нараниш. И си казваш, не, не си струваше!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: eaa8cb94c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   '' За твой ужас не можеш да отмъстиш на хора, които не се интересуват от тебе, така че ти предстои да се почувстваш повторно изигран - като разбереш, че хората не дават и пет пари за тебе и смешните ти отмъщения!! ''

Искам авторът на тези мъдри мисли да запомни много добре какво е казал. А отмъяенията са винаги според калибъра на този, който ги извършва. За съжаление стигнахме дотам да се мерим кой какъв калибър е, но тя имаше доста шансове да не се стига дотам. Повече няма да се обяснявам, мисля че дадох прекалено жокери. Спете спокойно. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1e371cefae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Недей да си отмъщаваш на момичето! Аз също съм много наранена но мен ме зарязаха по много долен начин които сто процента не се доближава дори до вашата раздяла. Не съм тръгнала да си отмъщавам а и няма смисъл, просто недей.. нито ще я върнеш при себе си, нито ще ти стане по добре, по късно ще разбереш че съм била права! Аз поисках само едно простичко нещо за да мога да дишам спокойно, за да мога да си позволя да обичам отново, исках да ме освободи от себе си, от своето влияние над мен. Исках да направи това което беше най правилно в цялта ситуация но разбира се той не го направи... явно бе преценил че трябва да страдам!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 32f05461a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Аз съм 34. Според мене 1 звездичка натискат само хора, които обичат да постъпват непристойно и ги е страх да им бъде отмъстено.... Българино, ЧЕТИ, преди да се вживяваш като велик съдник:

Не е такава драма, че даден човек иска да прекрати една връзка. Никой не е казал, че ТОВА заслужава отмъщение. Желанието за отмъщение е оправдано САМО в случаи когато раздялата е станала факт чрез задкулисни действия, нулеви разговори и предателства. Човек има право на нов живот с друг човек, стига да обсъди трезво положението и доводите с настоящия си партньор. Какво? Пак ли ще ми натряскате ниските звезди от злоба? в кое греша? аман от псевдолибералисти, които поощряват развейпрах хора. После защо нацията пращи от 'морал'... заради лекомислия. Нали понеже е супер лесно да зарежем някого само щото така ни отърва, без от КАПКА уважение към споделеното време заедно, да се обсъди причината за раздяла. Това са деликатни неща и не може да си чупиш пътя щото на Пенка или Дончо тъй им кефнало. Колкото и да е била кошмарна дадена връзка, трябва преди всичко да си ЧОВЕК и да сложиш картите на масата. После като искаш да си тръгнеш, така или иначе никой не може да те спре.
Никой не говори за отмъщение от чиста злоба, а от желание за справедливост. Защото някои хора трябва да си научат урока за уважение и зряло поведение. Никой не е принадлежност никому, но си дължим най-малкото тактика и искреност в дадени решения.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 92c9d92e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Отмъщението е за слаби и нищожни хора, не се занимавай с глупости, насили се да победиш лошата си страна - гарантирам, че след време ще си благодарен ако ме послушаш. Вярвам ти, че сигурно тя си го е заслужила - да направиш това, което си намислил, но това значи да паднеш на примитивно ниво....
M 36

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker