Комплексите я съсипват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Комплексите я съсипват
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2998 пъти
Здравейте. С приятеля ми сме заедно от известно време. Разбираме се чудесно, нищо не ни липсва и двамата сме подсигурени и ни остава да мислим само за кариерите си. Притеснява ме само това, че предишната, която за него е била една от многото, си е навила на пръста, че е ''любовта на живота му'' и безспир се опитва да пробие пак. Той дори и секс не е правил с нея, защото ми казва, че доста бързо се е отказал да се занимава с нея, но тя не и не. Като че ли си проси да чуе зловещата истина- че родителите му никога не биха допуснали да има нещо сериозно и общо с подобна евтина използвачка. Не би им причинил подобен срам и резил. Много е комплексирана. Да я ожали човек направо. Поводите й за това наистина не са малко, но това въобще не ме засяга. Бръщолеви ги някви несвързани, прави жалки опити да съхрани малкото достойнство, което й остана, но нищо не става. Още малко ще я потърпя и ще взема крути мерки. Дайте съвет как да й поднеса поредния студен душ, който си проси. Визията й в никакъв случай не е по-добра от моята и това ме успокоява. Една с огромно лице като лопата, нос като чушка, ужасно криви зъби, смее се като задавено муле. Много е жалка. Моля модераторите да публикуват темата, за да видя становищата и на други жени, които са патили от подобни паразити като тази общачка. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7fae221e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си далеч от нещата миличка, но остани си със заблудата, ти няма да разбереш каква е истината и сама ще се прецакаш накрая!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 75feb10692
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз знам отлично истината, миличка. Просто той я е възприемал като уличен парцал и й разби психиката, а тя се самоуспокоява, че постъпва така с всички. Дори още като залиташе по нея му подшушнах какви ги е вършила и с други преди това и му отворих очите за каква мърлява никаквица става на въпрос. Клета кибритопродавачка. Според мен не си струва да се занимаваме с нея, но той смята, че си е заслужила да й поднесе една страхотна и НЕЗАБРАВИМА награда. Ще видим. Сюрпризът ще е определено от сърце.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 367b07d7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Не си играйте с момичето защото колелото на живота се завърта. Винаги. Нарича се карма. Само се чудя защо при някои толкова се бави, че аман от такива които се мислят за неотразими. Много насериозно сте се вземали. Защо не си гледате щастието и любовната идилия вместо да се занимавате с глупости? Или те е страх от нея, да не би да я обича още.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 35c7303ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е не, това трябва да спре. Колко още теми смяташ да пуснеш?? Ту си мъжа, ту си момичето, ту си новото ? гадже, сега пък си новата си приятелка сам на себе си? Абе колко личности живеят в тебе, шизофреник ли си, кво ли си? И колкото и модераторите да ме трият, истината е тази, един и същи човек спами форума с хиляди теми и коментари, представяйки се за различни личности. То направо вече е жалко и смешно, чудя се само кога ще ти писне, защото тук има хора с реални проблеми, които не ползват форума като поле за изява и чесане на нараненото си его, а за истинска помощ. Спри се, човек, жалък си!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 64e7e15007
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ей като е тазвоз плашило онази, с какво те стресна толкова, че чак съвети да искаш? Като гледам, си мнооооого над нея та няма да ти е проблем. Или има нещо, което не ни казваш? :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 75feb10692
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 4, май не си е пил(а) лекарствата. Какви личности какви теми какви пет лева. Искам съвет от нормалните жени как да покажа на една бездомна скочубра къде е истинското й място, а ти ме нападаш. Българина толкова се е озлобил и завистлив е станал, че се пали от най-малкото. За какво его става изобщо въпрос. Говоря за РАЗБИТА психика на една повлекана, а това е много по-тревожно и жалко от нечие наранено его. Явно се бъркаш нещо. Номер 3, момичето ще бъде оставено на мира, нямай грижи за това. :) Ама че невъзпитани хора значи. Аз изпитвам силно съжаление към момичето най-вече заради самозаблудата й, че ще й се размине само с обидите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7fae221e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом искаш съвет от нормални жени, кажи ни какво толкова е сторило това момиче за да ви раздели с любимия ти, как точно ви се бърка в отношенията например. Аз никога не съм се занимавала с подобни драми защото съм над нещата, знаеш ли колко жени са се опитвали да привличат вниманието на моя приятел, но той винаги е гледал само мен и не им обръщаше внимание, по този начин ми е доказвал че ме обича!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 64e7e15007
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Авторке, съжалявам те съвсем сериозно. Остави горкото момиче докато е време. Ти си от хората, които никога не могат да се зарадват на своето положение, а само на чуждото нещастие. И тази жертва като се разправиш с нея, после какво? Пак ще ти е криво и ще си търсиш някой друг да се гавриш, но не се знае кога на хората ще им писне и някой ще ти свети маслото. Ти няма как да имаш добро семейство, защото и децата си ще отровиш с твоята злоба и желание за мъст. А мъжете се уморяват от такива любителки на драмата и ще видиш как и твоят един ден ще пише по сайтовете за съвет как да се отърве от енергиен вампир като тебе. И ще си мечтае да се е хванал овреме с "коплексарката" или която и да е друга жена без такъв сериозен психичен проблем. Тежко му.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 25f91fe0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Нима ти наистина си мислиш, че е хубаво един мъж да възприема една жена като "уличен парцал", каквато и да е тя, макар и да не е най-красивата, най-умната или най-харесваната? На това ли му се вика мъжество? Явно на днешно време е похвално да разбиеш нечия психика и да нараниш нечие его. Това е най-долната постъпка от всички и възможно най-грозният модел на поведение от страна на един мъж (в случая приятелят ти). Ясно е, че не можем да обичаме всички, не можем да се влюбим във всеки и да възприемаме всички по един и същи начин, но това ли е отношението, което трябва да даваме на хората, които поради една или друга причина не желаем да бъдат част от живота ни. Обиждай, мачкай, използвай - това ли е най-голямата човешка философия?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 75feb10692
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вижте, тази нещастна пача си го просеше от много време. Вреше се там, където ама изобщо не беше за нея и заради това така си изпати и травмира. Казано на достъпен език- селянката си търсеше дом, където да живее, за да не й се налага да спи по подлезите и взе, че си повярва, че номера й ще мине и тук. Донякъде споделям вашето мнение, че наистина не си струва да си хабим нервите с тая долна нищожница, но той твърдо е решил да я изненада и като гледам колко връзки използва за тоя прословут ''подарък'' чак му се чудя. Но долкото подучувам какво й е намислил, ме хваща и яд, защото после няма да може да се отървеме от нея. Ще ни тропа по вратите ежедневно. Бъдете сигурни, че след като видя този смрадлив и кривозъб пропадляк нещастен, нямам как да не съм щастлива.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 48b5ff5f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Наистина тъжна история... съжалявам авторката от сърце, не й е леко... Говори за комплекси, а не вижда своите. Не знам ти как си възпитана, но ако беше толкова "достойна" за родителите му - не би обиждала наред и употребявала такива грозни думи по адрес на някого, независимо какво ти е сторил. Наричаш нея жалка, но погледни себе си отстрани - така както ние те виждаме, и се замисли за какво всъщност става въпрос тук... Отвратително е да доносничиш за сметка на своето его по адрес на някой друг! Какво беше онова, че си му "подшушнала" за нея и т. н. какви са тея интриги...? Говориш за нея, но май гледаш в огледалото, а?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 75feb10692
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ама грозните думи са най-малкото, което тази шаврантия заслужава и ще го усети на гърба си- фино, бавно и докрай!!!! Едно птиченце ми каза, че й е уредил среща лице в лице с един нейн много близък роднина, който не е виждала от много време. Щял да му плаща да присъства на някакво предстоящо събитие. Така и не разбрах какво имаше предвид, но по ентусиазма, с който ми го каза, останах с впечатлението, че много ще я ''зарадва''. И това щяло да бъде само една стотна от пакета с изненади. Това селянче явно още не асимилира в какво се въвлече.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 26 дни
hash: 918b674968
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хах. ще падна от коня. На авторката й личи от километри че никак не е сигурна в това дали приятеля й напълно е забравил момичето което обижда така просташки. Много грозен език имаш.

 
  ...
преди: 9 години, 26 дни
hash: 570754a20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз пък ако чуя приятелката си да говори по този начин амаа веднагичеки щях да и тегля една майна, такъв тип изразяване не отива на една жена!

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: ffa71c41c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Нaдявaм се товa дa е елементaрнa измислицa от елементaрен човек. Aко допуснa, че е истинa... е, нямa кaк дa не ти кaжa, че си умирaш от злобичкa към товa момиче. Явно, че ти сaмaтa осъзнaвaш колко ПОД нивото и си и товa те побърквa. A, че приятелят ти продължaвa по някaкъв нaчин въобще дa се зaнимaвa с нея... може дa те покaнят някой ден нa свaдбaтa- тяхнaтa, опитaй дa бъдеш и ти нa ниво тогaвa:-).
A, лекувaй се! Спешно е!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 9c4bda611e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Класическа сценка е това. Скъпа авторке струва ми се че ревнуваш защото усещаш че той не е безразличен към нея и това те разяжда. Намали малко тази злоба за да не вредиш на себе си. Любовта на мъжете не се печелу така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker