Просто иска секс или нещо повече?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто иска секс или нещо повече??
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3323 пъти
Понякога не мога да ги разбера мъжете!!! Срещам се с едно момче, което е обвързано, но при него нещата не вървят. От доста време ме е харесвал и един ден излезнахме. Доста бързо се опознахме той много ме хареса, аз него също! Но ми направи впечатление как постоянноо ми казва, че ме желае сексуално. Това трябва ли да ме притеснява, че иска да правим секс още преди да сме обвързани? ! Не мога да мисля трезво вече. Моля за съвет! ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 31b84c9668
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че има нещо ненормално. Обратното - ами ако не те желаеше? Тогава щеше да ревеш, че не те иска.
Стига се вкарвай във филми. Иска да спи с теб, разбира се, за какво обвързване обаче говориш? Първо се опознавате, после се обвързвате - НЕ ОБРАТНОТО.
Какво очакваше? Да ти даде годежен пръстен ли?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 02d67ac195
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха не естествено! Благодаря за коментара все пак! Много добре зная, че първо трябва да се опознаем затова и още не предприемам нищо, но някак си за мен не е нормално първо в леглото след това да сме нещо повече от приятели.. Може и наистина да се вкарвам във филми, но това е защото го харесвам наистина и просто не искам някой да се подиграе с мен и да ме захвърли след това.

Авторката..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 31b84c9668
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Защо да не е нормално, Авторке?
Нали ако станете приятели после няма да искаш да спиш с него, за да не си развалите приятелството. С мъжа ми бяхме на втората седмица в леглото и 2 години не разбрахме, че сме почнали да ходим :)
Няма истинска, силна връзка без сексуално привличане. Мъжете първо това изпитват. За тях сексуалното влечение е израз на любов и специални чувства. Ако не те желаеше, тогава имаш проблем.
Сестра ми като теб вярваше в някакви глупости и винаги бягаше от истинските мъже. Омъжи се за баламурник, който я чакаше 2 години, за да спи с нея и после с триста зора направиха и дете. Истината е, че той не я желае сексуално, а си пада по малки момичета на по/под 18 г., с които си чати и по нета.
Преди него пък беше 2 г. с гей, с когото спаха в едно легло без секс - той я използваше за алиби, а тя си въобразяваше, че много я бил обичал и я бил чакал.
АЛО??? Нормално е да иска секс мъжа. НЕнормално е обратното.
Замисли се - кой е будала да чака 6 м., година някоя да си разтвори краката? Само НЕнормалникът.

Според мен ти си попаднала на опитен, точен господин, който знае какво иска и не е свикнал да увърта и да се преструва. Много по-добре е от това с месеци да се влачиш с някакъв баламурник-мамнино синче. Твоят човек поставя ясни граници и лошо няма - ти решаваш

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dee571ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Изненадаха ме коментарите дотук.
Авторке, ако не искаш да си използвана, моят съвет е да изчакаш да се раздели с приятелката си и след това да предприемаш нещо повече към него.
Този сценарий ми е много познат: обвързан е, ама или нещо не върви във връзката, или му е доскучало, и си търси нещо... Ама не ще да се разделя със сигурната ди приятелка, защото вече има и навик, и комфорт. Пък с ново гадже не се знае какво може да стане - я се получи, я не.
Иначе лошо няма, че иска да спи с теб, лошото е, че е обвързан и постъпва грозно спрямо приятелката си (което говори зле за него).
Та ... изчакай да видиш дали ще се разделят или той само си говори, и тогава другото.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5e9655b5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Я го остави иска само да те използва , щом толкова настоява значи е ясно защо е с теб ! Намери по - добър , който ще те уважава и ще те чака толкова колкото е необходимо , този боклук не ти трябва .

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 842f2e7c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хаха казваш авторке, ама ти си за хаха. Толкова теми има, толкова други начини има да разбереш това, което те интересува, но ти не искаш истината, а искаш това, което е в твоята глава. Само този цитат от номер 3 : "АЛО??? Нормално е да иска секс мъжа. НЕнормално е обратното", би трябвало да е достатъчен, за да разбереш за какво става дума. И цитата е от изказване на жена!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 69b2fa5799
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   те много могат да искат ако е красива и... н 3 щом толкоз лесно си разтваряш... не си ценна за мъжа....

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 02d67ac195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за коментарите! Много добре знам, че е нормално мъжа да иска сеск не там е работата. Просто исках да чуя и други мнения и мнения от мъже. За мен в момента е проблем, че е обвързан затова задавам така въпроса. Просто може би и не съм очаквала толкова отворено и директно да говори с мен и да заявява, че много го иска (сеска). И номер 6, точно истината искам да чуя, защото в главата нямам някаква си нагласа, че да искам да чуя нея... Явно повечето хора поставят на много високо горно ниво сеска, но за мен не е най-важен... Естествено това не мисля, че ме прави задръстена в това отношение и аз си имам нужди като всеки нормален човек, просто искам човека до мен ПЪРВО да ме цени и уважава след това да ми говори за секс..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0f07ebe873
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   до Авторката и нейната реплика, коментар 2, гаранции няма и никога няма да има, ти си решаваш искаш ли секс или не, повтарям гаранции не съществуват

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7e591f23a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре, представи си, че си на мястото на онова момиче и с теб постъпват така? Представи си, че тръгнете и му доскучее с теб и си потърси друга "курва" за секс за разнообразие, защотото ти излизаш точно като такава. Ще преспи с теб и пак ще се върне при сигурното с което е свикнал. Не прави грешката да излизаш поредната курва и после да говорят зле за теб :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 02d67ac195
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 10.. Извинявай, но не съм курва няма и да бъда. Не съм правила секс с него поради причината, че още е обвързан. Блг за коментарите. Просто явно ще изчакам всичко с тях да приключи и от там нататък ще видя как ще се развият нещата с нас и дали ще се получи нещо.

Авторката.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bbe6cb900e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, наумила си си нещо и си го въртиш ли въртиш. Хората ти го казаха. Нормално е. Един мъж, ако не легне с тебе как да те хареса (или пък обратното да не те хареса). Жените все искат да бъдат "оценявани". Той вече те е оценил по свой си начин щом много иска да спи с тебе, спокойно. По-висока висока оценка от мъж едва ли ще получиш. Чуствата на мъжа идват след секса, не преди. Забий си го това хубаво в главата! Трудното е да задържиш мъжа след секса, ако не си му харесала, но ако си, тогава може да няма отърване. По ме притеснява това, че е обвързан, но какво пък сега, как той да разбере дали да тръгне постоянно с тебе или не, ако не спи с тебе. Наебете се едно хубаво и нещата ще тръгнат да се нареждат от само себе си. Не прави големи драми там където ги няма и не се опитвай да прекрояваш света, според това, дето се върти в главата ти. И друго мъж никога няма да зареже една за да тръгне с друга, ако втората не превъзхожда значително първата - иначе става от трън та на глог. Затова гледай да се представиш добре в леглото и като цяло.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a90c354b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторке, а какво губиш ти от това, ако правиш секс с него. Първо и ти го харесваш, второ секса е за двама и ще го опознаеш и от тази му страна, пък после както се стекат нещата. Връзката започва доста след като сте правили секс и то многократно. Я си представи, че започнете срещи, романтика, обяснения и след подобаващо време/според твоите представи/ си легнете и... о ужас-не става и изобщо не си пасвате. Тогава какво правиш-почваш да търсиш елегантен начин да го разкараш и излизаш като"всички жени сте такива". Отдавна мина времето на "още не съм готова за това", сега жените сме много по-освободени и знаем какво искаме. Ти си млада, нищо не губиш, ако опиташ. Ако не се получи има и други хора. ще срещнеш подходящ. Но да чакаш обещания, сигурност, за да започнеш някакви отношения-е това е доста инфантилно.
ж42

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 45735d6a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, губи САМОУВАЖЕНИЕ, това губи! А тя го има, моите адмираци за което! Не ги слушай, момиче, НЕ Е НОРМАЛНО да ти говори за секс в тази ситуация и по този начин- той не си заслужава.
Ж41

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 02d67ac195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Е извинявам се, но аз не съм от тези " по-освободени" жени. И не бих позволила да си прави кефа с неговата приятелка, а след това с мен!!! И какво ако не си съвпаднем в сеска за мен не е болка за умиране, за който е да си хваща пътя. :) А и аз не съм споменавала "още не съм готова за това" нали? .. Явно малко хора тук разбират какво точно исках да кажа и споделя с тази тема. Също така мисля, че отдавате твърде голямо значение на сеска като цяло. И според казаното от номер 14 явно, за да опознаем по-добре човека трябва да спим с него.. е извинявай, но за мен това не е приемливо. ;) Има си време за секс има си време и за опознаване.
Благодаря за коментара номер 15! :)
Авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 69b2fa5799
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   я си представи че само се възползва от нея и я зареже, определено има какво да губи... , , разбира се че може да не е готова

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4b270a6c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторке, потвърждаваш, че отваряш тема с въпрос и очакваш предварително избран и харесан от теб отговор. Не приемаш отговори като на 14, благодариш на отговори като 15 - за какво е цялата работа тогава? Какви отговори ще харесваш и прилагаш в живота си е твоя работа, но щом имаш предварителен отговор на въпросът ти, за какво питаш тогава? Задаваш въпрос и четеш отговорите - това е! Останалото е пропаганда на определен манталитет.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ae5e3fbb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Авторката все още не се е усетила, че повечето от коментарите писани тук са именно от момчето под въпрос (или в краен случай от някой в същата ситуация, но едва и щеше да се престарава толкова, ако нямаше изгода). Личи си от еднакви стил, еднаквите съвети и дори от еднаквото обръщение "Авторке"..
Малко пр0озрачно и много жалко..
Иначе по темата - държанието му не е нормално от гледна точка едно, че е обръвзан, второ, че толкова настойчиво ти говори за това. Всички момчета го искат, но не всички го правят приоритет. Всъщност момчетата, които искат сериозна връка, не говорят за това за да не уплашат момичето, а и вярвате или не - момчетата също искат да опознаят момичето първо малко (преди секса) ако искат сериозна връзка с нея, че след това само им създава порблеми ако са спали с нея и не са си паснали.
С две думи - факта че иска секс е ясен и ок, проблема е как го прави и това че е обвързан.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ae5e3fbb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Проблем има, но той не е толкова това че иска секс, а във факта че явно САМО това иска. Момче, което иска връзка никога не се държи така..

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7391db7ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз съм момче лошо впечатление ми направи, че жени я съветват да си легне с въпросното момче. Това, че я желае е нормално но при положение, че той е обвързан бих посъветвал авторката да му постави ултиматум ако иска секс нека се раздели с сегашната си приятелка. Според мен просто той си търси разнообразие остави го и си намери някои сериозен. Надявам се да съм помогнал желая ти всичко най-хубаво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker