Влюбен съм в най-добрата си приятелка от 3 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в най-добрата си приятелка от 3 години
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1637 пъти
Аз съм момче на 19. Имам много близка приятелка на 17. Не живея близо до нея. Изобщо даже, но няма да давам чак такива подробности. По характер не съм агресивен, нито заядлив и не измислям шеги свързани с други хора и техните проблеми. Винаги съм мил с всички и се опитвам да не ги засягам. Веднага щом пристигна там където тя живее излизаме навън и се прибираме чак към 9-10 часа. Не ходим по дискотеки, а седим в парка, отиваме да ядем в някой ресторант или ходим или на някое тихо местенце. Никога не ни е скучно и все измисляме нещо интересно, макар и да не звучи така. Наистина много я харесвам и не мога да си представя да я нараня или обидя. Веднъж, и' се обадих и я питах дали иска да излезем и тя се съгласи естествено. Каза ми, че иска да отидем в един парк и да останем до по късно, защото иска малко тишина и спокойствие. След час се срещнахме и както винаги се прегърнахме, но не за малко, колкото да се поздравим, а доста дълго. Винаги, когато я 'гушкам' е толкова топла, че не искам да спираме. През деня си говорехме и се смяхме, но към 10 стана много тихо, нямаше никой а ние седяхме на пейката в парка. Когато се стъмни изглеждаше сякаш сме в гора. Чуваха се разни птици и беше много приятно. Мълчахме и от време на време си говорехме за това, че е много интересно да си сам в парк през нощта. Цели 3 години съм я харесвал и просто не се сдържах... Хванах я за ръката. Тя не се дръпна, явно защото винаги си държим ръцете, но сега беше по-различно. Мислех си да се приближа повечко, но осъзнах, че сме точно един до друг и ми стана смешно за това колко съм отвеян. Погледнах я, и тя ме погледна и ми се усмихна. Прегърнах я, а тя се облегна на мен. Правим го обикновено, но както казах, този път беше адски различно. Тя беше толкова топла и тиха. Гледаше към дърветата за да види птиците и ме питаше дали съм чувал такива, а аз не отделях поглед от нея. Целунах я по бузата, нищо че умирах от срам. Погледна ме леко учудено, но след това се засмя и ми каза: ''Виждам, че днес си много отвеян. Не знам защо и не искам да се меся ако е лично, но да ти кажа, че си личи доста. '' Знам, че тя е много умна и че може да е разбрала. Знам също и че ако тя ме харесва ще иска аз да и' кажа, защото я познавам много добре и е ината. Обичам е слаба дума за да опиша чувствата си към нея. Винаги ми е много мъчно когато не съм близо до нея. Не знам дали тя изпитва същото, но ви моля за съвети, каквито и да са те.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 074a9f62dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Човече моята история е почти същата, само, че живеем близо един от друг. Аз се престраших казах и какво чуствам към нея. Започнахме да се държим като повече от приятели и всичко беше супер, само че тя ми каза, че не можела да се държи веднага като гадже, а аз я чаках 2-3 месеца. И сега се разбрахме да я забравя и се държим студено един към друг.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: de3237b91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Много сладка история, дано да се получи между вас! :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e083282343
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди мъж и действай! Жените харесват решителни типове. Поведението ти ми се струва нелепо пасивно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 21c7264828
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нали се сещаш, че ако се получи между вас и като се разделите само ще си развалите приятелството?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9cecad81d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм в сходно положение :) Обаче съм момиче и живеем доста далеч един от друг, но въпреки това един ден не се сдържах и му признах всичко, което изпитвам. Звучи адски смешно момиче да си сподели първа чувствата, но не се сдържах просто. Аз си знаех, че дори и след като му призная, че го обичам това няма да промени нищо между нас, но просто имах нужда да ми олекне, като го призная. Бях права разбира се де, не промени нищо, просто си има хора, които е по-добре да са си само добри приятели. Някой друг би ти казал да се замислиш, тъй като ако нещо между вас се получи и не провърви най-вероятно ще съсипете доброто си приятелство. Аз обаче ти казвам да си смел, тъй като познавам това, което изпитваш.. и знам, че не направиш ли нещо ще съжаляваш дълго време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker