Той ме отблъсна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме отблъсна
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3303 пъти
Здравейте. Болката ми е неописуема. ГОЛЯМАТА ми любов ме отблъсна. Дълго време се прикривах, опитвах се да се посближим и дори си повярвах, че ми се е получило. Всяка божа вечер си мечтаех за общото ни бъдеще. Направо летях и всички около мен забелязваха това. Никога не съм имала толкова дълбоки чувства преди. Чак сега разбрах, че предишните ми забежки са били само убиване на време. Знаете ли как боли да те отблъсне, да ти каже, че не е готов за връзка, а много ясно да осъзнаваш, че единствената причина за тези му думи е, че не желае ти да си жената до него. Да плачеш, да плачеш, докато всичко загуби смисъл. Унижението от това, че съм жена и сама се предложих избледня пред мисълта, че никога няма да го имам. Раната ми е дълбока и непрестанно кърви. Трябваше ли толкова бързо да си хване друга? Защо никога на мене не ми е вървяло? Или си падам по мъже, които са обвързани, или по такива, които не гледат на мен със сериозно око. Знам, че никога не мога да забравя, защотто в него открих неща, които у никой друг досега. Пиша и се изповядвам вече пред всеки само и само да ми олекне. Много ми е болно. Мъже, знайте, че да отблъснете жена, която ви обича е убийствено за душата и психиката й. Не го причинявайте никога. Няма да ви се разсърдя на четящите ако ми вдънете малко кураж и ми подскажете как да излезна от това блато, защото животът ми изцяло се е преобърнал. Винаги ще те обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: f86695a9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз имах приятелка, която обичах ТОЛКОВА МНОГО, че се биех с мъжете заради нея. Обичахме се страшно много, обаче се скарахме и се почна, аз за това, тя за онова и се разделихме. Молих я да се върне, плаках, какво ли не правих... НЕ!! Не се върна. Мина време и ми стана безразлична, дори вече не й гледах профила, а тя ме блокира отвсякъде и си хвана някакъв откачалник... Спокойно, не бързай толкова, вярвай на Господ, а не на късмета.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4083131e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това твоето ми прилича на наркомания, не на любов...
Влюбила се силно - голяма работа. На всички ни се е случвало, и в повечето случаи - безуспешно.
Не си го слагай на сърце. Времето лекува. Има и други мъже, при това не по-лоши от него.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1679bb9e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, не знам на колко си, но знам какво е чувството. Макар и за краткия ми 17-годишен живот, съм имала много разочарования в любовта.. винаги съм харесвала момчета, които или не са готови за връзка, или не ми обръщат внимание. Мисля, че 1-2 пъти имаше случай, в който и двамата се харесваме, но никой не прави нищо и всичко отмина. По първата ми любов страдах 4 години и половина, после някакви мимолетни харесвания, без резултат естествено, след това година и половина харесвах един, отначало ме отхвърли, 2 седмици по-късно ми писа пиян, че ме желаел, че не знам си какво. От моя клас беше, гледах да не му се поддавам, като му пиша и аз такива неща, но накрая се издъних, излях си душата, че ме привлича и той, мислех, че наистина ме иска, макар и за секс, бях и на това готова, адски много ме възбуждаше, исках го, но така и нищо не стана, скарахме се и показа чатовете на класа. Показваше признаци по едно време, че наистина иска тези неща с мен, но пак не съм сигурна.. така и не разбрах истината, и това отмина. От 1 година пък харесвам един друг, който май не е готов за връзка, но ппостоянно се закачаше с мен доскоро, много е весел такъв, точно и затова го харесах... но понеже често прекаляваше с лигавщината не му обръщах много внимание, а пък и откакто го харесвам ме е малко срам от него :D, това имаше 1-2 големи гафа от моя страна и сега почти не ми обръща внимание и само рева в нас.. На мен просто влюбването ми е като слабост.. трудно се влюбвам, но и трудно се разлюбвам. Пробвала съм да съм с момче, към което нямам чувства, но не.. просто не мога. Няма тръпка. Не искам да лъжа момчето, нито себе си.. нали той ще иска нежност, да сме заедно, да се целуваме.. а мен като не ме привлича.. Правила съм секс с 2 момчета, които не ме привличаха особено, но просто имах нужда от ласки, от момчешки допир, а нямаше как да ги получа от човека, който истински желая. Не ми беше приятно. Единственото, което мога да те посъветвам е да си силна, намери някакво хоби, аз така правя, поне нещо да ми отвлича вниманието, не се затваряй в себе си, излизай, че ако бездействаш още повече ще усетиш празнината..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d5b18785e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам много за това че те боли така, знам какво е защото и аз открих наскоро че човека който обичам си пише с други колко ги обича. Мисля да се самоубия, не виждам смисъл да продължавам, но аз съм една идиотка а ти звучиш силна и ще оправиш повярвяй ми

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: bdc13037e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дали знам как боли да те отхвърли човека, за който си убеден, че е сродната ти душа и обичаш повече от себе си? ! За мое съжаление знам. И аз като теб споделих с него какво изпитвам. Може би не беше в удачен момент или по правилният начин, но така или иначе получих насреща директен и категоричен отказ по възможно най-грубият начин: "Еми... ти ме обичаш, аз теб - не. Ок ли сме? Айде, че трябва да излизам. " Беше доста разрушително. Поплаках 1-2 вечери и после си каза, че заради такава грубост не си заслужава да си губя времето в самосъжаление. Премислих и, че все пак беше откровен и е постъпил правилно като не ме е мотал с разни илюзорни залъгалки... Реших да си дам време, в което да преживея и осмисля ситуацията. Да отчета и моите грешки за да не ги допусна в бъдеще с някой друг. НО, взех твърдо решение, че с този човек няма да се случи нищо! Без да се самозалъгвам! Влюбена до полуда, просто реших да продължавам напред и това е. До ден днешен го обичам. Има хора, които винаги си остават специални и са важна част от живота ни. Силните чувства няма как да ги махнеш от себе си. Какво ли не правих за да се отърва от тях, но... не успях. И се научих да живея с тези чувства. Да ги приемам като нещо положително, което ми напомня, че мога да преодолея себе си и страховете си по много начини :)
По стечение на обстоятелствата малко след това се появи сегашната ми половинка. Но тогава не се впуснах в отношения с него веднага, защото не исках да се получава "клин, клин избива". Подобно нещо, според мен, обременява една връзка изначало. Но сегашната ми половинка е доста напорист и със зъби и нокти ме докопа, дори и след време. Сладурче :D Дочака ме да откликна :)
Ако съвет от мен би ти бил полезен, бих ти казала това: дай си време да ти е мъчно, но не много дълго! (2 седмици макс стигат! ) След това премисли ситуацията като преживян опит - какво, как, кога и защо според теб се е получило така. После се обърни към себе си, виж се и се самооцени. Заобичай се отново, защото знам, че сега не се обичаш много-много и се обвиняваш за това, което си направила или което не си. За да продължиш напред е важно да си преодоляла болката и страха от отхвърляне. А чувствата към този, който те е наранил, може и да си останат. В един момент, те само биха те върнали в приятен спомен за някой споделен момент и толкова. В крайна сметка чувствата, емоциите, болката са едни от нещата, които ни карат да се усещаме живи. Отърси се от горчилката и заобичай човекът в себе си отново. И когато това стане ще си готова да отдадеш цялото си внимание, обич и топлота на някой, който ще ги пожелае и оцени :)
Ж31

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 27b94c89b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Познавам авторката и след известно време ни очаква съвместен воайаж :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b83c623c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В Любовта е като на война! Любовта си има собствени закони ....Гаранции няма за нищо и изненадите нямат край. Готви се и за приятни и за неприятни изненади. Връзка иска взаимност и воля от двете страни. Спокойно не е болка за умиране, преживява се. Както се казва във филма "Мемоарите на една гейша" -В морето има много риба.....Намери си хоби, забавлявай се, чети книги, гледай филми, сади цветя, пътувай, отиди на спа, прическа, маникюр...............

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: fe599179bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, напълно те разбирам. И аз бях в твоята ситуация и вярвах, че ще го забравя, но уви 3 години след това все още се сещам за него и вечер се чудя къде ли е сега, как е, с кого, променил ли се е, изобщо как му е протекъл живота. Много милипсва и едва когато окончателно пътищата ни се разделиха усетих и осъзнах, че той е любовта на живота ми. Бихдала всичко само да го зърна за няколко секунди.

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 82f3e93285
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти потърси ли го? Каза ли му тези неща, които пишеш тук. Евалата че умееш са обичаш толкова силно. В днешно време това е много рядко срещан феномен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker