Дали е със мен заради парите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е със мен заради парите
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2345 пъти
Здравейте момиче на 22 наскоро се запознах със мъж на 26 по скоро той ми прати приятелство, симпатяга е ;) така че го приех Писах ме си и се виждахме поскайпа около 3 месеца искахме да се видим, но нямаше как на разтояние живеем аз в единия той във другия край на страната. той дойде във моя град по работа и предложи да се видим беше планирал да да остане 1 ден, но остана 3 дена през които се срещахме не сме преспали или нещо такова той остана във хотел. Дори не сме се прегърнали мислих си че сме само приятели, комплименти не ми прави но когато се появи друг мъж ми вдига скандали.. Когато се срещнахме беше изключително притеснен, постоянно се въртеше поглеждаше на страни, а по скайпа не е тъкъв. Та си помислих е не ме е харесал, но последваха други покани от негова стана та се успокоих малко :D, имам приятелка от неговия град та тя ми казвала че има слава на плейбой, че е надут но със мен не се държи тъкъв. На третия ден преди да си тръгне взаимно си направихме подаръци, аз му подарих часовник, а той на мен ПРЪСТЕН И аз бях като WTF, но пред него се усмихнах и му казах колко ми харесва подаръкът му. Преди като си говорихме му споделих за свадбата на колежка която е след месец беше ме попитал със каква рокля ще съм, малко страно ми се видя но му я показах, купил е пръстена точно за тази рокля и иска да си я сложа тогава, предложи да отидем заедно.. но има един проблем, аз съм свикнала да мъжете да ми правят комлименти да ме ухажват а той никога не го е правил та се чудя дали ме харесва изобщо или е със мен заради парите ми наследени от родителите ми, не съм му казвала че съм богата даже се прикривах добре, пред него не носех скъпи дрехи и т. н няма познати във моя град но може да е чул от някои. Срашно сън объркана :( искам да знам как изглежда ситуацията погледнато отстрани от чужд човек!!!
Ще съм изключително благодарна на модернаторите ако публикуват историята ми!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9b92028d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Първото, което ще ти кажа е, че имаш нужда от уроци по български, не е срамно да не знаеш граматиката, но е срамно да не искаш да я научиш. Като имаш наследени пари ги използвай разумно, не за часовници на разни мъже, а за образование, което силно ти липсва. По-малка съм от теб, но пиша 100000 пъти по-вярно. Елементарни думи не знаеш как се пишат, направо ми се искаше да се раплача, само като започна историята ти. Пише те раЗСтояние, стаТба. Пред ЧЕ винаги има запетая. Смешно е, разбери. Според мен няма как да знаеш дали той е с теб заради това, но най-вероятно не е. Не му прави подаръци, не му давай пари и така ще разбереш с времето, а и някой мъже не обичат да правят комплименти, дори същност да си ги мислят. Аз съм имала гадже, което много ме обичаше и явно ме мислеше за красива, защото иначе нямаше да е с мен, но никога не ми е правил комплименти, само когато аз кажа.. еее много съм хубава.. и той се е съгласявал, но никога не го е казал със собствени думи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2abfa090bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Научи български. Изфука ли се?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6bcfc02731
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Подкрепям №1 и 2 научи се да пишеш грамотно и след това тръгвай да се хвалиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2f6e2d827d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке щях да пиша много, но се отказах... просто ще ти кажа само едно.... "Не си добре"!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e1f1457201
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много е странно да ти подари пръстен от първия път - пръстенът носи послание. Неговото поведение е съмнително, внимавай.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8198f66c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ама че агресивни коментари.... толкова неграмотни неща се пишат тук, но рядко това предизвиква такава агресия... дали пък факта, че имаш пари не прави хората толкова заядливи?
Но, да се върнем на въпроса ти... само времето ще покаже. До колкото разбирам не се познавате от дълго време. Щом го харесваш, продължавай напред, но бавно и внимателно. Кажи му, че искаш да го видиш отново, че искаш да дойде в твоя град заради теб или да отидете някъде заедно. И виж как той ще реагира, особено когато стане въпрос за разходите за това пътуване. Ще дойде ли на свои разноски или ще почне да мрънка и да се ослушва дали ще предложиш ти да платиш.
Говорете и слушай какво казва той, колко са важни за него парите, как коментира другите хора с пари? Какви са целите му в живота, какво иска да постигне?
По отношение на това дали те харесва, ами може пък да се срамува, защо не го окуражиш лекичко? Някоя вечер му прати СМС за лека нощ или че просто си мислиш за него, може да сложиш и целувка и виж какво ще ти отговори.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker