Избягвам мъжа, когото харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Избягвам мъжа, когото харесвам
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2507 пъти
Никога не съм мислила, че някога ще срещна такъв мъж! Запознахме се покрай работата ми. Това е мъж, който ми въздейства по всякакъв начин. Но не мога да си позволя нищо с него, защото съм омъжена. Умишлено започнах да ограничавам контактите си с него, защото усетих накъде отиват нещата(поне за мен), а и защото не е честно спрямо мъжа ми. Но истината е, че се оженихме много набързо и напоследък се замислям дали не съм направила грешка. Той е добър човек, сигурна съм, че ще бъде добър баща един ден, но аз дали ще бъда щастлива, понеже между нас няма страст. От друга страна си мисля за този мъж-той е истински мъж, такъв, за какъвто всяка жена мечтае. Мислех си, че ще ми мине, но не спирам да мисля за него. Ами ако е моментно и за едното чудо нараня съпруга си(ако се разведа и започна връзка с този мъж)? Аз се старая да не ми проличи, държа се на ниво, отбягвам мъжа, когото харесвам, той дори сигурно си мисли, че ми е неприятен, но истината е друга.
Били ли сте в подобна ситуация. Моля ви изразете мнението си. Моля модераторите да публикуват историята ми. Не знам какво да правя-от едната страна стои щастието ми, от другата е мъжа ми и сигурността, която той предлага и аз ни знам къде да застана. Помогнете ми, объркана съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 0288933867
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай си брака и бъди щастлива. Спри да мислиш за другия и ще го забравиш, спокойно. Говоря от личен опит.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d5acb4fea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Ами ако е моментно и за едното чудо нараня съпруга си(ако се разведа и започна връзка с този мъж)? "

Аха и ти като жените тип маймунки - ще пусна клона, ама само ако следващия е сигурен. Демек не обичаш мъжа си, ама понеже и онзи не е сигурен, ще си стоиш на сигурно при мъжа си.

Дали ще стане нещо с новия или не и дали е временно или не, няма никакво значение. Има значение само, че връзката ти с мъжа ти е изчерпана и би било честно да поговорите, а не да се чудиш с кой е по-сигурно. Такова поведение винаги ме е отврщавало у жените, а за съжаление това си е доста типично за повечето.

Ако смяташ, че нямаш бъдеще с мъжа си, раздели се с него и после вече кеф ти с новия, кеф ти с друг, кеф ти сама. Не си отговорна към никого. Но не поемай отговорности, за които не си готова. Повече правят грешката да пускат на други мъже под предтекст, че "нещо им липсва", само че никой не е длъжен да ти чете мислите. Ако нещо ти липсва, говориш с човека, оправяш го, ако е възможно, ако не - поне бъди честна пред себе си и пред и него и се разделете. Ама не с к*рвенски приоми, които най ги мразя.

Явно изпадаш в стрес при мисълта, че може да останеш самотна и не ти стиска. Ама разбери, че така само отлагаш проблема и си губиш собственото време. Лъжеш себе си. Утре ще се окаже, че нямаш ни брак, ни връзка, годините са си минали, а ти си живяла в илюзия. Че и деца коа му направиш, става още по-сложно.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b41abc2a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сигурно повечето не биха се съгласили с мен, но от опит ти казвам да послушаш сърцето си, защото времето и възможностите не се връщат, а както казват 'В края на живота си съжаляваме за това, което не сме направили, а не за това което сме"". Аз лично още съжалявам за неща отпреди години и бих те посъветвала да си спестиш това чувство каквото и да ти струва, защото никак не е приятно. Остава едно усещане за.. недовършеност накрая.
Жюли

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7c2d8c770b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Е-е-е, това вече на нищо не прилича - 5 КОМЕНТАРА ИЗТРИТИ!!! Между които и моя, в който смея да твърдя, че нямаше нито нещо нецензурно, нито нещо осъдително. Излагате се! Жестоко!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a926eb1243
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всяка история една и съща - дали не сбърках с тази връзка... Абе що аджеба се сещате да се питате дали сте сбъркали, едва когато се появи някой друг???

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 113fd8654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами продължавай да го избягваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: faa75750b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Щом не ти харесва твоя го разкарай и хвани новия. Щом не правите и деца явно не сте един за друг.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b408cdbfab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   По принцип избягвам да реагирам на такива истории, но сега съм провокиран от изказването "той е истински мъж, такъв, за какъвто всяка жена мечтае" то извиква в мен поредица от въпроси, на които и сама можеш да си отговориш (нали може на ТИ). Как определи, че е "истински мъж", коя част от мъжествеността му пробва? Как разбра, че "всяка жена" мечтае точно за такъв мъж? Ако "всяка жена" мечтае за такъв мъж, защо е сам до момента или може би не е сам? Аз такива "желани" съм ги виждал, цял живот избират, опипват и оглеждат, пробват, мерят и все нещо не им пасва - да не се окажеш и ти поредната пробвана! И не на последно място, това че ти го харесваш не означава, че той те харесва! Няма да те съветвам да си гледаш мъжа и семейството защото явно вече си ги прежалила, но няма и да те посъветвам като номер 8 "послушай сърцето си".
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker