Руса/червена коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Руса/червена коса
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3147 пъти
Здравейте. Моят въпрос се касае относно цвета на косата ми. В момента съм руса (естественият цвят също ми е рус, но много тъмно, а сега ми е изсветлено и цвета е като на Блейк Лайвли. Тоест много естествено изглеждащ и в същото време не е такова убито пепелно като на повечето естествени блондинки (без да се обиждате, това е мое лично мнение, а и аз бях такава преди да се боядисам), а е наситено - светлозлатисто без рижави елементи, абе не мога да го опиша. Бих казала "перфектно" русо според мен.
Но на моята луда глава както винаги й хрумват щури идеи. Много обичам да променям прическите си (досега постоянно редувах много дълга с много къса коса, защото и без това ми расте бързо), но сега реших да направя нещо друго. Да сменя цвета си. И много ми харесва червеното - но не изкрящото или виненото, а медночервеното, естествено изглеждащо като на Джулиан Мур. Наистина много хубав цвят, който отива на много малко хора. Аз имам порцеланова кожа. Очите ми са жълтеникаво-златни (цвят кехлибар), определено не са кафяви, но и пъстри не могат да се нарекат, защото няма зелено в тях. Много рядък цвят, аз лично не съм виждала други хора с него. Много хора са ми казвали, че медният цвят би ми отивал много, но пък моето русо толкова добре се е получило, че би било ужасно да го разваля, пък после много трудно съм щяла да си го върна обратно. И аз това си мисля. Много искам да пробвам такова червено, но ако не ми хареса, после ще искам да си върна сегашния цвят и работата ще се прецака. От русо е много лесно да минеш към червено, но обратното? Имах братовчедка, която, за да не я обезцветяват от тъмночервено към русо, стоя няколко месеца, за да й падне боята и беше ужасно грозно, защото отгоре стояха тъмни корени, надолу - червена коса! Аз не бих искала да чакам, но не бих искала и да ме обезцветяват ако реша да мина обратно към русото. Тоест не знам как бих могла. Затова и не искам да рискувам с цвета, но просто отвътре ме изгаря да пробвам. Боята никога не ми е вредяла, но обезцветяването - да, и точно затова при евентуално боядисване и после връщане към русо - не искам обезцветяване. Не знам какво да правя - да си избия ли от главата мисълта за медночервена коса и да остана с това хубаво русо или да пробвам? Моля ви, обяснете ми подробно и дайте съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0635ec25c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   По-важно е какъв е цветът на душата ти...
По цвета на косата ти някой може и да се подлъже, но няма да е за дълго, ако отвътре няма никой...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e0ba36f35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Според мен е по добре да си останеш руса, тази мода с червените коси скоро ще отмине. Все пак ти си решаваш, късмет :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2101d32256
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Значи, първо, кехлибарените очи са собственост на един процент от земното население - радвай се, че имаш такива! Друго - изчакай да пораснат корените ти дотам, че да ги търпиш трудно, после ги изруси и ако още имаш мерак за червено - давай, косата расте, все ще постигнеш същия цвят, ако пак поискаш русо. Не се страхувай от промени ^^

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker