Имам връзка с разведен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам връзка с разведен мъж
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 3188 пъти
Здравейте!
Никога не съм очаквала, че това би могло да ми се случи! Вече една година имам връзка с мъж, които е разведен и има деца! Като човек той е много отговорен и внимателен. Живее и работи в чужбина. Поради тази причина рядко се виждаме, но пък често си пишем.
Първоначално имахме отношения без никои да знае, след това връзката ни се задълбочи и той се разведе! Това малко или много ме успокой, защото едва ли някоя жена би искала да бъде любовница на мъжа, в когото е влюбена! Не каза на никои за развода си! Също така и все още не е казал на роднините му и познатите му, че има връзка с мен! Добре, приех го, че може би му трябва малко време. Но въпреки развода той продължава да живее в същата къща с ''бившата му съпруга'' (в чужбина) казвайки че прави това за да не нарани малкият му син! Това много ме тревожи и не го виждам, като нормална постъпка от негова страна. Когато му казвам до кога ще е така, той ми отвръща, че когато започнем да живеем заедно той ще напусне този дом! Винаги ми е казвал, че няма никакви чувства към нея и отношенията им са прекратени от доста време! Разбира се децата осъзнават кога отношенията между родителите стават студени (знам го от личен опит, тъй като аз също съм дете на разделени родители)! Но положението става още по-неприятно, когато родителите се преструват пред децата си, крият и слагат ''маски'' с надеждата да не ги разочароват! Това е огромна грешка и аз съм му го казвала много пъти. Той ми отвръща с неща от сорта на: ''не искам сина ми да страда''; ''ако тя разбере че имам връзка с друга може би ще ми забрани да виждам сина си'' и т. н. Разбирам, че не е лесно но най-добре ще е да седне и да поговори със детето си и да му обясни по прост начин ситуацията! Аз не знам какво става там, не мога и да видя, но фактът че той сутрин излиза от ''семейния дом'' и вечер се прибира в този дом, просто не го побира съзнанието ми! Започнахме да говорим за брак каза ми, че иска да се ожени за мен да създадем семейство и да живеем щастливо в държавата в която е! Но по дяволите може ли да се ожениш без да казваш на децата си на роднините ти.. що за разум е това? ! Аз му казах, че още ни е рано за брак и това е доста прибързано решение!
Не знам как да постъпя, не знам какво да направя... Обичаме се, уважаваме се и си имаме доверие, но това е прекалено! Понякога си мисля, че всичко това е една лъжа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: b240399b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе не знам, ама аз ако бях на негово място и наистина имах сериозни намерения към теб, със сигурност щях да търся начини да сме заедно - например да те взема при себе си в чужбина. Ако имате връзка от година, смятам, че изобщо няма да е прибързано.

Така че или те лъже, или е доста нерешителен, което също никак не е добре за мъж. А и не е много умен, щом не сяда да поговори честно с децата си. Едва ли ще са много по-пощадени, ако разберат, че са живели с години в лъжа и че всичко е било илюзия, макар че едва ли да не са усетили вече, че нещо не е както трябва.

Сама си прецени дали има смисъл да чакаш нерешителен мъж с години да реши дали иска да е стеб и дали му стиска да е с теб. Да не стане да си загубиш години с него и на края да останеш стара мома и да си пропуснала много други възможности. Той утре току виж с това мислене е решил да даде шанс на брака си "заради децата". И ти тогава увисваш. А ид ане увиснеш, не знам колко добра идея е да живееш с мъж, който няма сериозни намерения към теб и/или е адски нерешителен. Още при първия ви проблем в отношенията ви това ще те постави в много незавидна ситуация с тези негови разбирания. Дори и може и да реши, че не трябва да ти казва, че вече няма чувства към както постпва с децата си.

Дали ще ти бъде приятно в един момент да разбереш, че през последните 3 г. примерно не те е обичал, а е живял с теб, без да ти каже, за да не те нарани и защото "не иска да страдаш".

Не са ми понятни такива мъже, които лъжат и самите себе си в крайна сметка.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 521726d068
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   откъде знаеш че се развел наистина и каква връзка, като живеете в различни държави?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1408a5b1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зaщо смятaш, че се е рaзвел? ! Тоеa сaмо неговaтa думa ли е? A дори и тaкa дa е, дaли не е зa дa точaт помощи от държaвaтa, в която сa зa сaмотен/рaзведен родител? !
Не знaм с кaкъв aкъл се връзвaш нa подобни, но то е кaзaно " любовтa е сляпa! "
Когaто срещнaх съпругът си, се окaзa, че е женен. Сaмо по документи- твърдеше той. Кaзвaше, че тaкaвa е уговоркaтa им с бившaтa му съпругa, докaто дъщеря им нaвърши пълнолетие, беше нa 14 год. тогaвa. Отрязaх го кaтегорично, зa мен не е опция, увaжaвaм и обичaм себе си и йе бих се подложилa нa подобно нещa. Зaбрaних му дори дa ми се обaждa тогaвa. След няколко месецa дойде с документa зa рaзвод в ръкaтa.
Рaзкaзвaм ти зa моятa ситуaция, зa дa си нaпрaвиш изводите сaмa. Все пaк си свободнa женa и не би трябвaло ТИ дa изживявaш или стрaдaш зaрaди чужди грешки, стрaхове, или... комплекси ( допускaм и дa си зa него онaя, която му дaвa фaлшивото сaмочувствие зa " мъж ").
Мисли, докaто е време!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8528ab3f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По-скоро още е женен и само се забавлява с теб. Ако те обичаше щеше да живее с теб, а не с жена си. Най-малкото всички щяха да знаят за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d6cbcbccce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   А ти сигурна ли си че въобще се е развел? !? Документи ала бала виждала ли си? !?
Само не ми отговаряй че му вярваш, защото и уж кръв да му капе от устата-сладко от малини е ял

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6fa55d7c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От опит ти казвам не се занимавай с този човек. Негативите в подобна връзка са много повече от хубавите страни. Не си усложнявай живота сама. Дори нещата да се задълбочат, никога няма дв можеш да взимаш спокойно и спонтанно решения. Живота ти винаги ще зависи от завареното положение и ще трябва да съобразяваш изборите и желанията си с напрактика чужд човек. ( детето му) това след време ще те угорчи, ще насъбереш негативни емоции и може да се съсипеш емоционално. Не знам на колко си години, но когато аз започнах връзка с такъв мъж бях на 24. Много добър човек, който всячески се стараеше да се получат нещата, да бъдем щастливи и до колкото е възможно да не ме намесва и натоварва излишно. Но това няма как да се случи напълно. Не си заслужава , особено ако си още млада и нямаш деца. А като чета, че те крие, а имате връзка отдавна просто ти се чудя на акъла как още седиш и търпиш. Това според теб човек, който държи на теб ли е?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3137e11b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Никой не знае, че се е развел? А жена му знае ли? Дали се е развел наистина? И не е ли по-правлино заглавието да е "Разведох един мъж" или "Развалих едно семейство", а защо не "Опитвам се да разведа едно семейство, но не ми се получава. А колко е жалко, че не всички деца могат да са с разведени родители ка мене! "

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 70437f2bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ситуацията при мен бе подобна когато бях неопитна и вярваща на всяка дума и когато се оказа че не знача нищо и се оказах бременна от мьжьт за когото рискувах целият си страх и който ме изостави и се вьрна там кьдето е пьрвото му чедо. След тези измами не ми остана нищо за да продьлжа своят живот. Абортирах и пропаднах вьв такава депресия че чак и семейството ми не приеха фактите. През цялтото време ме е кординирал за да залича неговата най голяма любов а не жена му, омьжена и изоставена сьщо така както той. Всеки се оказа в пустинята на любовта след разделени родители, изльгана любовница и непоправимо бьдеще. Срамьт боли повечко от любовта вьв такива колебания, рискьт е голям ако се окажеш изоставена и омьжена след това за друг, с детенце и брак си е доста сложно. Получи сигорността а не льжата вьв една такава врьзка за да не бьдеш на повикване, жените обичаме трудното и милите думи и обещания на бьлгарските мьже. Льжливи вулгарни и самоцелни това сте вие бьлгарските мьже, свестни жени има за моногамни. Мьж ли е не ми го разпрявай!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 00db236104
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Времето минава, сина расте, връзката баща и син ще става все по силна с времето, а ти ще ставаш все по временен обект. Накрая ще бъдеш забравена и изоставена. Щом след "развода" живеят заедно, значи няма развод, явно те залъгва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4f23e74a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Един логичен въпрос... а ти сигурна ли си, че е разведен... сещай се.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 59b338f25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Авторката:
Да, сигурна съм, че е разведен показвал ми е документите! Но разбира се разводът и бракът са просто едни листове.. на тях не пише какви са ти чувствата. Аз в момента си изкарвам документи за държавата, в която е. Ще видим какво ще стане.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3137e11b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Чета отново и се впечатлявам на налостта на такива като авторката:
"Разбирам, че не е лесно но най-добре ще е да седне и да поговори със детето си и да му обясни по прост начин ситуацията! "... а пък детето сигурно трябва да разбере и да приеме, че ще живее отделно от баща си, за да са задоволени капризите на някаква какичка.
Според мене "разведеният" по-скоро се опитва да се реши някой ден да седне да поговори с авторката и да и обясни по прост начин ситуацията :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 899d852c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Явно не си схванала, че имаш връзка не с разведен, а с женен мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2df91a3b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Коя нормална жена ще го търпи да живее у тях при положение че се е подписала че не го иска?
Сами се вкарвате в сапунки, това е новия вид мазохизъм!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3617cf207d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   О, то и аз така се "развеждах" 10 години заради една колежка, а всъщност изобщо не бях женен :)
Само така се постъпва с жените - на едната й казваш, че си при другата, на другата - че си при първата, а ти си джиткаш с някоя трета или четвърта както си искаш и безотчетно! :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6c98c153f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   освен всичко казано по-горе, как така наричате връзка положение, при което сте в различни държави и само си пишете често, на няколко месеца в най-добрия случай се виждате? това е някакво познанство, може дори приятелство, но връзка?
щом за година нещата не се променят към събиране заедно, какво очакваш?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7319337723
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   то сърцето понякога не пита и ненужно упорства.. но... според мен като прясно препатила, има ли човек опция да избегне подобен тип ситуация, с
разведен, с деца и покрай това несигурни отношения с бивши и редица проблеми и въпросителни, замаскирани лъжи, прикрити истини.. - да бяга!!! и то колкото се може навреме, иначе реките от сълзи и пропилените мечти за нещо, което не е било така хубаво, както сме го виждали.. никой няма да върне!
авторке, хубаво се замисли над нещата, прецени ги от всички възможни ъгли, вслушвай се в съветите на твои близки и познати, защото да не страдаш ненужно един ден, късмет и търпението да са с теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker