Дали е любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121414)
 Любов и изневяра (29762)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е любов?
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2215 пъти
Здравейте, Имам си приятел от много време, 8 години, много го обичам, но както се досещате тръпката отдавна я няма. Вече бях започнала да си мисля, че не може да ми се случи такова нещо, че съм прекалено голяма да се влюбя като някоя глупачка. От години никой друг не ми е харесвал, още по-малко да говорим за влюбване или нещо подобно. Дори съм забравила какво и затова имам нужда от съвет дали това ви прилича на любов: Преди година и половина на работа се появи нов колега, който много ми хареса визуално. В такива случаи, които са много рядко, гледам да стоя далеч от човека, за да не си създавам проблеми във връзката. Дори не се запознах с него и за половин година сме се засичали само няколко пъти. Но миналото лято ни преместиха в една стая, почти един до друг. Чувах разговорите и коментарите му и за щастие се оказа, че характерът му изобщо не ми допада. Много пъти ме канеше на обяд, аз отказвах, на едно служебно парти ме сваляше, но го отрязах доста грубо. Чак ми стана жал и му се извиних. Свалял е много други колежки, не се чувствам по-специална, Такъв му е стилът, има си приятелка, но много обича да флиртува и да му обръщат внимание. Връзката му е от разстояние и не крие, че не иска сериозно обвързване и отговорности. До тук добре, но преди време разбрах, че напуска. Реших, че нищо няма да стане ако един месец се държа добре с него. Започнахме да ходим заедно на обяд, опознах го по-добре. Нещата, които ме дразниха в него, започнаха да ме забавляват. Например обича да обижда хората, които не му харесват, започнах и аз да правя същото. Изключително много ме забавляваше, осъзнавах, че е груб, циничен, нетактичен, директен, дори се капе постоянно докато яде. Въпреки това започна да ми харесва много и другите хора сега ми се струват скучни и фалшиви. Той поне е много искрен и естествен, изключително забавен. Свалял е други колежки пред мен, но това не ме притеснява, станахме си доста близки и ми е споделял неща, които никой не знае. Започнах да си мисля, че не е толкова лош и всъщност не му е добре да е сам. Най-странното е, че сваля жените, но не съм разбрала да е стигал с някоя по-далеч и на мен ми е говорил само един път за секс, което противоречи на целия му имидж. След като напусна сме се виждали само два пъти и то по моя инициатива. Сега аз съм тази, която му пише. Понякога ми отговаря, друг път не. Не съм много настоятелна, но не спирам да мисля за него вече няколко месеца. Прилича ли ви на любов това? Има ли смисъл да настоявам повече и да го търся? Имаме много общи познати и мога да го виждам по-често, но не знам дали да го правя при тази сложна ситуация, Посъветвайте ме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 3350fb869f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги съм се чудела как някои жени са попаднали в положението си - примерно с постоянно изневяряващ им съпруг, или някой, който ги обижда и тормози, или някой дето ги бие, или зарязани с 2 деца и без пари... Сега си го обяснявам - имат подобен на авторката акъл. Хем залитат по откровени кретени, хем после реват, че животът им е гаден. Фактът, че си има сериозен приятел и зад гърба му се сваля няма дори да го коментирам. Съветът ми е - хвани се с него, ще си отивате.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2980d3ba60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на мен ми прилича на разнообразие.
И кое му е забавното на това да обижда хората? На мен жалко ми се струва.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 5ecd782ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Както се казва: "Хитрата сврака - в капана с двата крака!". А да ти е честито!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: c459fcb309
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мислех да напиша нещо, но като се замисля, няма смисъл. Много път на осъзнаване имаш да извървиш. Освен да ти пожелая смирение, друго не мога да направя, просто защото за сега не си готова да ти се помогне.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3af1688c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   познато ми е това, имах такъв колега, токущо се беше оженил за приятелката си и много флиртуваше, по -късно аз напуснах и не сме се виждали, отидох в друг град, след години, когато се видяхме всичко беше отминало. Бягай от такива, които са обвързани и флиртуват с всички, не си струва. Този колега все още е женен и му се роди дете, та такива само се забавляват и щом единия напусне, всичко ще свърши, не си струва.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 13ed5d6f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Офф, кaквa любов бре моме? ! Видялa си рaзличен, дори не в положителният смисъл и любопитството те гложди. Мисълтa и вероятно нaдеждaтa зa товa йещо рaзлично. Мaлко aдренaлин дa ти рaзнообрaзи ежедневието и скукaтa. В подобнa ситуяция бих поговорилa с половинкaтa си и бих му кaзaлa съвсем откровено, че се чувствaм в сивaтa зонa. Много е вероятно и той дa е тaкa след толковa години. И двaмaтa зaедно дa откриете нещото рaзлично, новa тръпкa, нов стимул...
Aмa не! Дрaзнят ме толковa елементaрни хорa. " Всичко ми е ок, aмa мaй ми се ще дa пробвaм с друг дaли нямa дa е по"!
Е хубaво, пускaй пине нa пaзaрa сериознaтa си връзкa, свободи го и пробвaй с кaпещият се с мaнджите. Но пусни другият първо, бъди честнa с него. Ей тaкa му кaжи " виж, открих един циничен простaк, с който ни е много яко дa обиждaме зaедно хорaтa, пък кaто почне дa се лигaви и кaпе, докaто яде, чувствaм кaк се влюбвaм в естественaтa му примитивнa природa". Тъй де! Бягaй, потърси по- голям кокaл, шибвaй го в глaвaтa и си го носи в пещерaтa и бъдете щaстливи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: dab5e31cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как така хем си има приятелка, хем е сам??

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 646671ea52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разнообразие търсиш. Нормално е. Ако искаш пробвай с него, но после ще се чувстваш ужасно ако нещата с приятеля ти са добре и в бъдеще ще сте заедно. Ако искаш и мислиш, че можеш да запазиш този флирт в тайна за цял живот - действай. Няма как да ти обясня какво ще изпиташ, нито да предрека какво ще стане. Недей само да казваш на приятеля си, че имаш симпатии към друг.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: dab5e31cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А на приятеля ти какво му има? Или от какво не си доволна? Като се прибереш във вас си как го гледаш в очите? Немога да те виня в нищо защото не пишеш нищо за връзката ти, освен за забежката ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: f03a524d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А мислила ли си за горкия ти приятел как се чувста той като действаш така зад гърба му? Ако не му признаеш какво става ще стане и по-зле и за двама ви. Като си решила да си играеш с чувствата поне не наранявай и други хора заради твоите игрички на "любов". Дано приятеля ти разбере и те напусне, защото явно ти не го заслужаваш и не мислиш за него. Само ще ти кажа, че господ си знае работата и някой ден всеки си получава това което е заслужил.

М/28

 
  ...

...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 89110b5a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз ако съм на мястото на приятеля ти и знам бих те оставил на мига, пък после ти дали ще сполучиш със редкия ти колега и начина му на общуване си знаеш само ти.
Според мен вече си загубила даже

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker