"Дързост и красота":)))) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124206)
 Любов и изневяра (30584)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4772)
 На работното място (3347)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19288)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Дързост и красота":))))
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 2769 пъти
Заедно сме от 6 години и половина.Понякога много го обичам, а понякога не мога да го понасям.Това ли е любовта?!Или просто когато има любов тя остава за цял живот и хората никога не се карат?За цялото време през което сме заедно сме се разделяли сериозно само веднъж, но имаме много раздели за по 2 дена:)))) Казват,че дългите връзки убивали любовта и накрая хората се разделят и се женят за първия срещнат,дали и с нас няма да е така,просто защото вече си знаем всички "кирливи ризи" и затова не сам готова да се омажа за него,макар,че вече два пати съм приемала предложението му, но все отлагам с подготовката за сватбата.Абе много съм объркана и не знам защо не мога да взема решение.Той в повечето случаи е грижовен и мил с мен,кара ме да се чувствам като богиня,да съм винаги центърн на внимание,прегръща ме, целува ме постоянно, гушка се в мен като малко момченце, подарява ми подарачета като малак жест за любовта си,каквото си пожелая ми купува,говори ми мили думи, и в същото време както ме ласкае така може да ме принизи със земята от срам,зашото много обича както да се хвали, така и да се оплаква на приятелите си,всичко относно нашия личен живот.Има моменти, когато изпада в нервни кризи и започва да креши като някой луд и да не си му пред очите:(((Дали не страда от раздвоение на личността?!
Чудя се и искам съвет от вас,заслужава ли си да останеш с човек,който се държи много добре с теб,угажда ти на всички прищявки и през повечето време е добър,но има моменти, в които ме кара да съжалявам, че съм избрала да остана с него. Искам да ми дадат съвет хора,които са семейни,защото само те могат да ми кажат дали хората до тях се променят след сватбата и след децата и дали понякога им се случва да съжаляват,че са се омажили за този човек
Благодаря ви предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: f4929bdee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Е ТЕ ТОВА Е БРАКА,МИЛА-ВЪЗХОДИ И ПАДЕНИЯ!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2593a1ca08
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   ЖЕНЕНА с дългогодишен брак,трябва да се правят комромиси,само не ми стана ясно,след като си толкова обгрижвана от него ,с какво го нервираш,за да изпада в кризи?
Това не е току така ?Ти как се държиш с него , мъжете много държат на УВАЖЕНИЕ,ИНАЧЕ И ДА ИМА ЛЮБОВ, ТЯ ОТИВА НА КИНО БЕЗ УВАЖЕНИЕТО !!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ff6111721b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Кой както го разбира - никога не чух бабите и дядовците ми да се карат, а и сега се възхищавам на хора, доживели златни сватби - по някакъв начин и със свои обикновени разбирания са преживели живота си ръка в ръка, решавали са проблемите си мирно и тихо. Не че сега животът не е свързан пак с работа, отглеждане на деца и грижа за възрастни близки, но защо пък да не демонстрираме един над друг високо образование, вечни претенции, висок стандарт на всяка цена, събирания и раздели за щяло и нещяло - изобщо по всякакъв начин да намерим причини да си усложним живота.
Мечо Пух

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker