Тя не знае какво иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не знае какво иска
преди: 9 години, 20 дни, прочетена 2364 пъти
Здравейте. Аз съм на 23 години.
От около година имам връзка с момиче, 3 години по-голямо от мен. За отрицателно време се влюбих така, както никога до сега не бях. През това сме си имали проблеми, разделяхме се веднъж, но се събрахме и всичко беше наред до преди няколко дни. Съобщи ми, че бившия и се прибира за две седмици от чужбина и да не я търся в този период, защото искала да се види и с него и не е сигурна какво иска, не е сигурна какво чувства към мен и дали още обича него.
Какво да направя, да чакам ли, има ли смисъл според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 19 дни
hash: 4808b99c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом трябва да я чакаш, за да реши какво ЧУВСТВА, значи вече си изгубил битката. Ако за 1 година не е разбрала, че ти си човекът, кога мислиш, че ще го разбере? Не си губи времето, това е моето мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 6ab71a45d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти сериозно ли питaш дaли дa чaкaш? ! Тa момичето в прaв текст ти кaзвa, че винaги ще бъдеш втори, зaпълвaне нa време, дойaто се пияви подходящият според нея, без знaчение дaли бившият или друг. Aко не те бъркa през тия две седмици се зaбaвлявaй тогaвa и ти с други, после aко те потърси, aко си се пренaстроил вече дa зaпълвaш време и с нея. Дa си сексите без излишни емоции. Aко обaче не можеш дa я видиш по този нaчин, по- добре си бий кaмшикa и дори дa те потърси след товa време, не се връщaй нaзaд. Кaжи и, че вече е зaтворенa стрaницa зa теб и товa е.
Тя зa дa ти прaви товa, съвсем ясно говори зa отношениятa ви, ти- послушно и вярно кученце, винaги нa рaзположение зa нея, тя... твоятa нелепa, нереaлнa нaдеждa. Нямa дa се промени, не можеш дa и имaш доверие нито сегa, нито зaнaпред.
Точкa и финaл!

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: a35128364c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Кво значи "да чакам ли" - ще чакаш благоволението на КОЙ? За коя се мисли тая нагла патка? Ти уважаваш ли себе си.. , а тя уважава ли те..? Кеф ли ти е да си резервен вариант? Не е сигурна какво иска - ами първо трябва да порастне, за да се научи, че не може да има всичко и всеки когато си пожелае и да носи отговорност за решенията и избора си! На теб как ти се струва ситуацията отстрани?? Ама ти не можеш да я видиш отстрани, щото си изпуснал сърцето си.. На мен ми звучи като "чакай да се изчукаме един два пъти с бившия, ако не усетя нещо по конкретно - ще се върна при теб (за да ми тича някой подир гъза), докато си намеря някой друг - по -подходящ... Знам, че те боли и си объркан, но ако можеш събери сили и й бий шута със засилка!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 19 дни
hash: a570353535
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя много добре знае какво иска...иска него!
Не бъди резервния вариянт!
Имай малко достойнство и си тръгни.

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 190a52f34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   момче, вземи се стегни ако не искаш след време да гледаш и нея и детето от предния

 
  ...


...
преди: 9 години, 19 дни
hash: d789bc4599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За съжаление ми е пределно ясно какво иска тя...
Бившият и ще дойде и тя желае да бъде с него през това време, без да я смущаваш... Пък след това може и да се върне при теб, без да и "тежи на съвестта", че ти е изневерила.
Моят съвет е да не позволяваш да те потъпкват по подобен начин. Или и казваш да решава сега, но че ти няма да я чакаш, или директно я зарязвай и продължавай напред.
Пожелавам ти да срещнеш взаимна любов, в лицето на някоя по-точна мадама.
Успех!

Ж26

 
  ... горе^
преди: 9 години, 17 дни
hash: de904e6f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе пич, как може да позволяваш на неква мърла да те разиграва така? !? !? Щом ти казва директно такива неща, за нея ти си никой. Няма по-обидно от това една жена да те държи на резервната скамейка! Сега ще се чука с мъжа, който и е тръпка, а пък после ако и стане скучно и закъса за секс, ще ти звънне и ще ти ги разправя врели-некипели. Такава директно я заебаваш. Ако ти е само за секс ок, но да пилееш емоции по такава пача, просто е безумие. Истината е, че просто гледа да те разкара по деликатно.

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: a35128364c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4- ако "Тя много добре знае какво иска... иска него! " - защо не зареже автора и да върви при бившия си с изяснени чуства? ! Отговорът е : Защото е малоумна овца и си мисли, че може да тъче на двата стана паралелно, но е твърде тъпа и нерешителна за да прояви характер и да направи категоричен избор! Освен това е и очевидно нагла до безобразие и нахална по същество, но след като има кой да й търпи евтините, курвенски номера и да ни пита нас какво да правел..!? - ок, кой както я нареди в крайна сметка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker