Отчаян съм от липса на любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаян съм от липса на любов
преди: 9 години, 21 дни, прочетена 2236 пъти
Аз съм млад мъж на 21, за първи път тази година имах приятелка, бях нямал досега. Излизах с момичето месец и половина, докато не разбрах каква е всъщност и скъсах с нея. От тогава съм различен човек, търся вниманието на жените, така както никога досега(буквално).

С това момиче се запознах естествено чрез фейсбук, та и сега отново по този начин се опитвам. От всичките момичета, на които бях пратил покани, 10-12 ми бяха приели, и с нито една от тези не се получи нищо, то проблема беше, че или ме игнорират, или са лигави, или комуникацията не стига до никъде. С първата ми приятелка се получи, защото тя беше такава комуникативна, пишеше с всеки, и тя ме търсеше в началото.

Нека да не ме упреквате, че търся приятелка чрез фейсбук, няма как да стане иначе при мен, защото с компанията, с която излизам, не излизат с нас момичета, няма как да сменя компанията, защото няма друга, а и не търся друга.
По-важния проблем е, че нямам подход въобще, а относно визията, не мисля, че съм грозен, но не бих казал, че съм красив.
Бих казал, че съм различен от повечето хора, но това не се харесва на жените. Добър ли си с тях, нежен ли си с тях, или френд зоната или направо не си достатъчно добър за тях.

Та след толкова много провалени опита да се запозная с момиче, да си чатя с него, да не се изчерпва приказката на третото изречение(в буквален смисъл на третото), се отчаих, сериозно дори. Бях в депресия преди първата си приятелка, лека полека излязох заради нея, сега май пак се връщам там.

Освен подхода, както казах и комуникацията ми е проблем, не знам какво да им пиша. Започвам със здравей или здрасти, питам ги може ли да се запознаем, ако приемат поканата или кажат да, разпитваме се взаимно за години, училища и т. н., но до там, повечето време нямам или не знам какво да им кажа, много ми пречи това определено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 20 дни
hash: d2c785134b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 20, момиче. Мисля, че няма определена стратегия, а е до пасване на интереси и характери. Важно е бързо да минете от общи приказки към нещо конкретно, което да си обсъждате-

 
  ...
преди: 9 години, 20 дни
hash: b87c956671
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " От тогава съм различен човек, търся вниманието на жените, така както никога досега(буквално). "
Не сa ли ти кaзвaли, че товa сa типa мъже, които нaй- много отблъсквaт? ! Кaк може дa се довери едно момиче нa мъж, който търси внимaнието нa жените кaто отчaян някaкъв? ! Че той винaги може би ще си е тaкъв... товa си мислим.

 
  ...
преди: 9 години, 20 дни
hash: f5dfa521a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Привет!
При осъществяване на контакт с друго човешко същество, разбира се, поздравът е задължителен. (имам предвид "здравей" под всичките му форми) "Може ли да се запознаем" е един от най-тъпите въпроси, които се въртят в нашия живот, по мое мнение. На мен лично повече би ми допаднала "Искам да се запознаем" или директно минаване към питане за имена и прочие. А колкото до въпроса със запознанствата по нета, за мен винаги са били по-интересни тези, които започват директно с дискусия. Дали закачлив (или не толкова... ) коментар за нещо, което те е впечатлило в профила или пък захващане на тема, която е актуална към дадения момент, няма голямо значение.
Един от най-добрите ми приятели към настоящия момент го "срещнах" за първи път в нета. Започнахме разговора с коментар от сорта на това, че нямам и една снимка навън сред природата, а според разни постове и картинки изглеждало сякаш я обичам или поне така твърдя. Само че го бе написал по много закачлив начин, което автоматично доведе и до моя интерес към неговата личност. Останахме си само приятели заради огромни разминавания в посока бъдеще, но пък едно приятелство плюс никога не е излишно.
Друг човек, с който не запазих контакт след като се разделихме, но тая към него истинско и безкрайно уважение, започна разговор на тема живот. Бях цитирала нещо, а той оспори факта, че то е валидно за настоящето. И просто ей така от нищото писахме часове наред, разисквайки дадения въпрос, прехвърчайки и към редица други междувременно.
Та... това са два примера. Мога да изкопам още 3-4 подобни от паметта си, но е ненужно. Колкото до разговорите, които са започвали със "Здравей! Може ли да се запознаем? "... те са десетки, ако не и стотици, но 95% от тях не са довели до среща, камо ли пък връзка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 20 дни
hash: 390b73c627
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами няма какво друго да очакваш, то нещата тръгват така обикновено пък после може и да се развият. Дай си малко търпение! Хората са срамежливи в началото на запознанство и се опитват да са сдържани, но всеки човек е една малка вселена и ако опиташ да разбереш дали има интерес към теб ще го преоткриеш по-подробно чрез по-дълъг контакт! Най-важното е да правиш нещата истински и със сърце, изкуствените неща изтъркват емоциите ти безсмислено.

 
  ...
преди: 9 години, 20 дни
hash: 602d8ff719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Недей да се натягаш никога. Това е като за начало. Влезете ли в чат не се чувствай длъжен да я питаш за тривиалните неща, защото така или ще и стане тъпо, или ще се почувства като на разпит. Питай я въпроси, който усетиш, че биха имали продължение. Усети й интересите и насочи чата в тая посока. Веднъж почнете ли да си пишете простотии за повече от 1 час, я покани да излезете. Възможно е и да ти откаже, разбира се, но не се отчайвай. Ако усетиш, че си и интересен, но трябва да си сигурен, можеш да си позволиш да и се дърпаш леко. Така ще започне да те иска повече. Просто трябва да уцелиш момента. И опитвай деликатно и с различни. А не всяка да знае за какво я търсиш и да те е игнорирала преди да си и искал покана. Успех и до края на юли с нова приятелка.

 
  ...


...
преди: 9 години, 20 дни
hash: 65d3ddf235
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Каква ти любов, приятел.. Консуматорщината и меркантилността превзе безвъзвратно българския народ и особено младите поколения...
Стани милионер и ще имаш "любов" колкото си искаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 20 дни
hash: 9cd48849a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пичага, имаш проблем като много други млади мъже, но с малко съвети и смяна на подхода всичко ще си дойде на мястото.

Първото, което ми идва на ум от написаното е, че трябва да спреш да питаш мацките дали може да се запознаеш с тях. Просто се запознаваш, Кратко и ясно се представяш и казваш, че ти е приятно. Твоята грешка е, че търсиш позволение и одобрение, а това е непоносимо за жените. Те искат да виждат увереност у мъжа, защото самите те са неуверени и търсят у мъжа опора и подкрепа. Когато ги питаш за всичко, ти индикираш, че търсиш одобрение и разрешение, тоест сам не се харесваш достатъчно и нямаш самочувствие. Това отблъсква жените, особено по-младичките, които определено харесват много по-нахакани мъже, дори леко арогантни. След като кажеш (или в твоя случай напишеш) "здрасти, как си, приятно ми е да се запознаем" и си кажеш името. Потърси допирни точки, разбери какво я вълнува и търси някви общи интереси. Значи, тъпо е ако си металист да речем да чатиш с луда чалгаргка, щото просто имате различни предпочитания. Та след като си се запознал почни няква лека тема, която вълнув аи двамата. Харесвам фейсбук свалките защото от нейния профил мога да си набавя инфо за нея и да разбера нейните интереси, предпочитания и т. н. Впрочем в хода на разговора с жена, тя непрекъснато ти подава теми, просто слушай внимателно и ИЗСЛУШВАЙ! Никога не бързай с романтиката от самото начало, а го давай леко. Аз например никога не подарявам цветя на първите няколко срещи, освен ако случайно тя няма повод (рожден ден, 8 март и т. н. ). Не я питай къде и се ходи, а просто и кажи, че ще я заведеш еди къде си. Жените си умират за мъж, който да ГИ ВОДИ, да знае какво прави, да бъде отговорен и мъжествен! Освен това, всяка млада мацка тестува мъжа за да види дали той ще се връзва на номерцата и и доколко е раболепен пред нея. Парадоксално е пич, но мисля, че ти си със своето сервилно поведение към жените ги отблъскваш. Запомни, че жените харесват мъжествени мъже, които си знаят цената имат самочувствие и са дръзки и дори леко арогантни. Разбира се, има грааници, които не бива да преминаваш и не е нужно да ставаш простак, но твоето поведение трябва да излъчва самоувереност. В крайна сметка ти си мъж, който трябва да им вземе тока. Чест трик на малдит е мацета е в хода на разговора да вкарат темата за секса. Тук много млади и неопитни мъжее се провалят, защото се смущават. Пред една жена не покажеш ли сексуален интерес, в крайна сметка ставате... просто приятели. А ти не искаш това, нали? Искаш гадже и то готино, сладко, младо гадже, с което да имаш сексуални преживявания и разбира се връзката ви да се развие защо не до нещо красиво и хубаво (брак, деца). Много млади мъже обаче са осакатени от майките си или от малоумните филмчета или обществени клишета. Когато излизаш с жените недейе да мислиш всичко логично. Много момченца на твоята възраст си мислят, че ако направят това и това за нея, тя ще им върже, но после става обратното и недоумояват защо тя е избрала някой простак да речем. Еми простичко е, жените са емоционални и тяхната "логика" е друга. Просто с времето като се научиш да отключваш у жените емоции, които да ги карат да се ЧУВСТВАТ добре с теб, ще станеш машина с жените, ще придобиеш самоувереност и няма да пишеш за отчаяние. Дотогова, най-напред почни да се харесваш и обичаш сам себе си такъв каквътво си, а промените ще настъпят лека полека!!!

М31

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: bdb8f93457
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Правиш основна грешка, която забелязвам при повечето отчаяно търсещи - имате нагласа, че обекта на заопознанство ви е длъжен с нещо за вниманието, което им обръщате. Никой с нищо не е длъжен, особено в интернет. Никой не го интересува, как се чувстваш, какво преживяваш, дали страдаш, какво искаш - това са филми в собствената глава. Трябва да си интерерсен с нещо, за да ти обърнат внимание. Или с визия, или с маниери, или с пари. Най-добре е и с трите, но понякога се налага да се правят компромиси. Виж какво можеш да подобриш от тези неща и действай.

М

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: c182bc1939
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Такива запознанства правехме в mIRC, когато Интернет навлезе. Сега не знам дали някой ще се върже сериозно. Казваш, имаш проблем с комуникацията. Добре, не може да нямаш някакви интереси - музика, филми, спортове, книги и т. н. Просто търси момичета със сходни интереси, пък запознанствата ще тръгнат от само себе си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 17 дни
hash: ce4f977042
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе човек, има си сайтове за запознанства. Елмаз например. Просто трябва да се научиш да разграничаваш нормалните от отрепките. Ние така се запознахме с мъжа ми и сега сме си заедно и дете си имаме. По него време с доста свестни хора се бях запознала. Който знае какво търси, го намира.

 
  ...

...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 4a4504fe38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абсолютно съм съгласна с номер 8!
Жена, 22.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker