Жените в живота му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените в живота му
преди: 9 години, 14 дни, прочетена 2480 пъти
Здравейте,
С приятелят ми сме от две години заедно. Знам,че ме обича,усещам го на 100%. Постоянно си говорим за нашето съвместно бъдеще,той го иска,казва го и го показва. Казва,че не съжалява за нищо,което е правил преди,но казва,че вече не го иска този живот,вече няма нужда от него. Показва ми,че е щастлив с мен,благодарен е че ме е срещнал и го е страх да не ме загуби. НО! Аз на мен ми е много трудно понякога да свикна с мисълта,че е имал много жени в живота си. Трудно ми е да свикна с мисълта,че е имал такъв живот,че е правил това и това.. не знам дали е ревност или яд,не мога да го обясня,но понякога като го гледам и само като се сетя и ме обзема ужасно чувство,което не разбирам. Хем ревнувам,че ги е целувал,че ги е докосвал,хем ми е гадно в един момент да правя секс с него,именно поради тази причина. Седя и го гледам и започвам да се чудя,кое го е накарало да се промени,дали наистина се е променил,защо изпитвам това чувство. Той ми казва: "Не виждаш ли,не ти ли показвам,не усещаш ли,че искам да съм с теб? Не искам да съм с други! Искам да съм с теб,чувствам,че искам да живея с теб от тук нататък,не искам други. Ти си всичко от което имам нужда!",но аз не мога да се отърва от това мое чувство. Обичам го,гледам го и го обичам.. искам да имаме общо жилище,искам да имам деца от него и да живеем заедно,щастливо,както сега.. но това няма как да се случи,докато не подтисна тия чувства и мисли.Преди мен е имал две сравнително дълги връзки,които по никакъв начин не могат да се нарекат любов.. И в един момент се появявам аз,видиш ли, и всичко се променя? Как?!?!... Искам да съм щастлива и спокойна и да изтрия всичко това! Ще съм ви благодарна,ако споделите мнение. Аз съм на 24,той е 26.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 12 дни
hash: d61e3cb4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   мацка, аз имам същия проблем с моята любима. Ревнува ме от миналото, което е глупвао и незряло. Съвземи се, защото може да му писне и да си бие шута. Казвам ти го съвсем сериозно.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 96861b03cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз така бях с моята приятелка, след като и взех паролата във фейсбук започнах да ги чета и ми стана лошо буквално. Цяла година и кусор във връзката не ми излизаше от главата. Не мога да кажа, че е ревност било, защото от този с най-дългата й връзка не съм ревнувал въобще, даже и не съм го мислил. Беше ме яд за някакъв на някакъв купон с който е спала, за някакъв друг който на втория път на гости у тях я насилва и спи с нея и му прави някакви неща и направо не ми го побираше мозъка месеци наред. За следващи връзки въобще няма да гледам с кой е била, какво, що и т. н. следващата, защото ще си съсипвам нервите излишно. Такъв е живота за жалост, фейсбук, голотиите по телевизията и пошлите текстове направиха така открито всичко, хората да се чу*ат за спорта, но най-гадното е, когато жена ти е чу*ана така, и аз трудно щях да го приема и забравя това с моята приятелка. Иначе с мене си беше ок и може би се беше наживяла, не ме е лъгала и прочие, но е факт, че тези неща трудно се забравят и приемат. Вие жените мислите малко по-рационално относно тези неща и държите да се случват добре нещата към настоящ момент, да ви обръщат внимание и да ви обичат, а не задълбавате в миналото, ти си друг тип, такъв какъвто съм и аз, така че може би няма да го преодолееш, аз лично не успях

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 8710667221
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това е просто страх, че някой ден пак няма да тръгне по този път. И според мен този страх си е напълно основателен. Защото по мои наблюдения бивши к*ари няма. Да, временно може да му омръзне, да се е почувствал самотен, да иска известно време да обича, да има сериозна връзка, но всичко е временно.

Вие сте заедно 2 г. След още 2 г. ще започне да си взима мерака и от сериозна връзка и ще започне да си припомня добрите стари времена. Особено ако ежедневието, битовизмите и някои грижи за семейството, парите, работата станат факт, а това е незибежно в даден момент и като нищо ще се върне към старите си навици.

Това или си го имаш в теб, или го нямаш и трудно се променя от днес за утре. Не че няма и такива, ама обикновено става гореописаното.

С подтискане няма да стане, само времето ще покаже дали съм прав, но само да не стане така, че да покаже, когато си му родила 2 деца и после да си чупиш главата сама с децата. Така че не подтискай нищо, а само наблюдавай и не бързай. Но и не си вкарвай някакви комплекси, не това е начина. Той ако има такива намерения, рано или късно ще стъпи на криво. Просто изчакай поне година-две, преди да предприемеш нещо сериозно. И без това сте млади и няма за къде да бързате още. След 2 г. и ти самата може да си на съвсем друг акъл.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 9f6de05b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички мъже са едни лъжци. По-добре недей му вярва толкоз много и недей да си мислиш, че си единствената мила... след много кратко време ще се увериш, че нито си единствената, нито си незаменима.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 3275744e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Предполaгaм, нa 1- во място е стрaхът ти, че нямa дa е СAМО с теб, след кaто е свикнaл с много... зa товa, дa, имaш прaво дa се притеснявaш, при мъжете не се променя желaнието дa "тъкaт" нa няколко местa. Товa си е въпрос нa лично възприятие, хaрaктер, ценностнa системa и т. н. Зa другото, кaк не се е влюбил в други две, пък в теб дa, кaк с теб искa дa прaви семейство, не мисля, че би лъгaл. Зa кaкво му е, с други не е нaмерил товa, което в теб. Вярвaм, че щом е имaл повечко възможности, но се е спрял нa теб зa семейство, те цени и обичa. Зa първото обaче... не мисля, че дълго ще устискa сaмо с теб. Ще е дискретен, явно не искa дa те губи, но...

 
  ...


...
преди: 9 години, 12 дни
hash: e281795d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   човекът явно е срещнал жената за него, т.е. теб. защо ти е толкова трудно да го приемеш? на младини всички сме вършили глупости и неща, с които не се гордеем. е, някои доста повече от други, но не пишеш да е правил нещо незаконно или неморално, следователно приемам, че е в рамките на приемливото. имал връзки - имал, какво те притеснява?
по-добре се фокусирай върху връзката си с момчето. ако наистина е това, което искаш, не търси под вола теле. не можеш да изтриеш миналото му, но и той не ти дължи обяснение за него.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 51d15958ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миналото не определя какъв е човекът в настощето. Може да ти се стори клише, но всеки е правил грешки, твоят приятел си е поживял в което няма лошо. Ти не можеш да го съдиш, това си е неговият живот. Най-важен е ностоящият момент!

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: b07163baf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ами мъжете не се променят ,щом е бил с много ,така ще е и занапред .

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 2cd3282d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей!

Не съм сигурна доколко си подготвена за коментарите тук и ще ти обясня защо. Вероятно ще получиш два типа коментари - единият, да спреш да се тормозиш за неща от миналото, защото не могат да бъдат променени пък и сега е с теб, а не с другите жени и вторият тип, че такива мъже не се променят.

Лошото е, че ти имаш вече едно наум за този мъж. И с право. Преди време имах чувства към един, който както твоят в случая ми се обясняваше в любов, че въпреки многото жени в миналото му с мен е друго, по-различно, че се е променил заради мен към по-добро. Реших да му дам шанс (грешка, няколко шанса). Издъни се във всеки един. Ще бъда откровена и ще ти кажа, че нямаше нищо подобно, като промяна и едва ли не 360 градусово преобръщане от един човек да се превърне в друг. Просто той си е такъв, женкар и не можеше да задържи вниманието си дълго само върху една жена (не говоря за любов, защото силно се съмнявам, че такива хора могат да обичат). Е, аз не бях готова и не исках да приема ролята, в която той от време на време ще бъде с друга, а после да се връща при мен с думите "сгреших, съжалявам, искам да съм отново с теб". И да, с този човек отдавна прекратихме сложните си взаимоотношения. Чувствам се по-добре без него. Намерих си приятел, който е пълната негова противоположност и съм добре с него. Не се терзая за отминалите му, не знам си колко на брой връзки, защото в предишната ми връзка с онзи мъж, това ме изяждаше от вътре. Така, че много добре те разбирам.

С този човек обаче вече би трябвало да сте се опознали. Не сте заедно от днес или от вчера. Така, че трябва да знаеш сама дали наистина е искрен с теб, или това са просто празни приказки.

Съвет: Не се подвеждай по чужди коментари, включително и моя. Това е бил моят опит, с онзи мъж и става въпрос за две напълно индивидуални истории - твоята и моята. Общото е и че двамата в миналото си са били, нека си го кажем в прав текст, женкари. Онзи мъж не се промени. При вас може да е друго. Ти си тази, която знае и усеща най-добре. Аз за такива мъже винаги си имам едно наум и честно казано смятам, че не подлежат на промяна, защото се убедих с очите си. Но ти си знаеш как седят нещата при вас. Помисли си хубаво и си реши сама за себе си, за да не съжаляваш след време. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: 4ce515715d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами човек като си няма проблеми и сам си ги измисля и създава, та и ти с много уверени крачки си тръгнала натам.

В един момент на момчето ще му писне да ти обяснява по 100 пъти очевидни работи, а ти да продължаваш да не му вярваш, и ще ти тегли балтията!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 дни
hash: ff1a47e1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се вкарвай в излишни филми. Колкото повече го мислиш толкова повече несъзнателно ще отблъскваш момчето. Няма значение колко и какви са бил преди тебе. Безспорно е имало и по-красиви, и по-добри в секса може би от теб. Но след като този човек е с теб значи има за какво. Преди години бях обсебена от абсолютно същите мисли като теб. Като си представях с коя е бил и какво са правили ме обземаше такава ярост. В един момент започна да ми доставя удоволствие, че именно аз, а не някоя друга е с този човек. Към днешна дата сме вече 7 години заедно и се радваме на две сладки близначета, а миналото отдавна е зад гърба ни. Гледай напред и бъди щастлива, защото това зависи само от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: e9b88f9d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Прочетох доста внимателно написаното от теб и донякъде споделям терзанията ти. Направи ми впечатление, че ти коментираш само неговите любовни връзки (две), но пък никъде не споменаваш за твоите връзки, дали си била девствена когато си легнала с него, защото на тази възраст надали си "непорочната Дева". Също така не споделяш как той възприема твоите похождения ( ако ги е имало ) и задаваш ли си въпроса, дали на него му е приятно. Накрая стигам до заключението, че човека те приема такава каквато си, но не и ти него. Ти си от жените на които нито един мъж няма да допадне, винаги търсите някакви оправдания за своите копнежи по всеки следващ мъж който винаги в началото е по-добър от предишния и след като го завоюваш започваш да му търсиш кусури. Този мъж не е попаднал на точната жена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 дни
hash: b07163baf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   аз имам случай като н 9 ако е женкар, ще си остане такъв н12, откъде знаеш, че впоследствие няма да ти изневери и си толкова спокойна?

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: b07163baf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   аз имам случай като н 9 ако е женкар, ще си остане такъв н12, откъде знаеш, че впоследствие няма да ти изневери и си толкова спокойна?

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 6e96bbd0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Писнало му е да излиза с различни и е решил да е само с теб за разнообразие. Ще мине време и това щр му стане скучно и ще обурне монетата.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 дни
hash: c1fc6dc5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ОТ АВТОРКАТА(за тези, които все още следят темата):
Има хора, които са ме разбрали погрешно или по-точно - не напълно. Аз не казвам, че е бил само с две момичета, казвам, че сериозните му уж приятелки, преди мен, са били две. Иначе е бил с далеч повече от две. И не, аз не съм била девствена, но винаги съм държала на честта си и съм внимавала и мислила какво правя. И ако трябва да съм честна ми беше по-интересно да искат да спят с мен, а аз да съм недостъпна хях.. :) но това са тинейджърските ми години. По принцип винаги мисля какво правя и преди него съм спала само с едно момче, за което не съжалявам, но като цяло можеше и да помисля още малко.. и ми е малко трудно да приема, аз която толкова много държа на това, да ми се падне такъв мъж, а на него такава жена. С него си поговорихме на тази тема, попитах го с колко момичета е спал, отговори ми(като цяло мисля, че не ме излъга, закле ми се, защото аз просто се чудих как да му вярвам и си го изпросих, дори и да е лапешко, просто търсех някаква сигурност), числото, което ми каза не е толкова голямо, колкото съм си мислила през цялото време ии мъничко ми олекна, чее се доближава до бройката на "не бройкаджиите", но като цяло, когато имаме такива проблеми се настройвам малко срещу него и започвам да се замислям, обичам ли го наистина, за да правя от мухата-слон(макар, че за мен не е така), минава време в което го мисля всичко това, обичам ли го, защо правя и т. н. и си мисля, че никога няма да е същото, но минава. Просто когато сме скарани за нещо и отношенията ни са обтегнати, като го чуя и ми се доплаква.. Леле.. колко мога да говоря за тази връзка и за моите и неговите чувства, само за чувства.
Благодаря на всички за мненията ви и на тези, които са неодобрени все още! Всичко хубаво! Ще следя..

 
  ...
преди: 9 години, 9 дни
hash: 2f63e67c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Защо и как реши, че преедишните му две дълги връзки по никакъв начин не могат да се нарекат любов? Ти ли така си помисли, или той така ти каза? Защото човек не стои в една дълга връзка прост ей-така, без чувства. Това-в случай, че ти си мислиш така. Ако пък той ти го е казал-помисли върху следното-щом е стоял в две връзки, и то дълги, без чувства, или просто на момента е мислил, че има такива, но от позицията на времето, е разбрал, че греши, тогава каква е гаранцията, че и с теб няма ва стои ей-така, в нещо което също по никакъв начин после да не може да нарече любов. Виждаш, че има опит с такива отношения. Може и да си търси някоя скромна приятелка, която да му прощава, докато той си хойка. Не вярвам двете момичета, с които е бил, да са стояли с него, ако не е бил мил с тях, ако не им е казвал мили думи, ако не е бил добър любовник! И дали това няма да се повтори с теб? И ако не си имал чувства колко лицемерен трябва да си бил! Разбира се, пиша това само въз основа на твоите думи, а може и ситуацията да не е такава. Може и да ги е обичал, но ти като си го разпитвала и си му вадила душата, просто за да има спокойствие ти е казал така. Ти най-добре познаваш ситуацията, ние отстрани можем само да предполагаме. Но душата винаги знае какво трябва да се направи. Затова и имаш смут в нея. Ясно ти е, както и на мен, че нищо няма да излезе. Прави ми впечатление също начина, по който описваш приятеля си. Не си писала за него нито една добра дума, освен това, че е спал с много жени. А човек освен сексуална, има и друга страна в живота си, но ти се интересуваш и наблягаш единствено на секса, който е правил. Затова не се терзай, а си намери приятел, с когото ще си щастлива, и ще ти е спокойно на душата. Любовта не трябва да измъчва.

 
  ...
преди: 9 години, 9 дни
hash: c595e199ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Приеми го!Няма как един мъж на 26 години да не е имал други жени в живота си,нормално е.Просто остави миналото назад и се радвай на това,че сега е с теб.Всъщност даже е хубаво,защто има опит,изживял си е младостта и знае какво иска от една жена във всяко едно отношение.Избрал е теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 дни
hash: 42ef1894b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   до Авторката, ами ти само с него ли си била, само той ли те е галил и целувал, ами ако и той започне да мисли като тебе дали си се замисляла какво би последвало?

 
  ...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 42ef1894b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   до Авторката, ами ти само с него ли си била, само той ли те е галил и целувал, ами ако и той започне да мисли като тебе дали си се замисляла какво би последвало?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker