Какво да правя?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя??
преди: 9 години, 24 дни, прочетена 2139 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 16 години от София. Моят основен проблем е привързаността. Точно така. Привързанастта към приятеля ми. Някои хора ще го нарекат "внушение" други ще кажат, че просто съм свикнала с него. От две години сме заедно и честно казано самата аз до скоро не си давах сметка за това, че съм толкова силно привързана към него. Както много връзки и нашата е от разстояние. Не се заблуждавайте, виждали сме се и излизаме всеки месец. Момчето пътува около 350-360км заради мен всеки месец почти и остава тук за няколко дни. Някои хора ще го сметнат за смахнато, но лично аз мисля, че любовта не винаги се намира там където телата са едно до друго. Много се обичаме от самото начало и до скоро не се карахме.. и тук вече идва проблема. Той скоро прави 18 години и смята, че вече трябва да започва да се занимава с нещо, за което аз напълно го подкрепям. От седмица насам работи с баща си, занимават се с превоз.. както и да е, това няма значение. Приятеля ми е страшно зает, което в дадени моменти ме побърква, въпреки че самата аз съм ЗА това да започне да се занимава с нещо. Излиза сутрин рано и се прибира вечерта към 21:00-22:00 часа, а през целия ден не ми звъни и пише. Обсъдихме това и той каза, че трябва да работи за да осигури това, за което мечтаем и си правим планове. Аз съм съгласна с него, но му казах, че за тези 9-10 часа през които го няма и работи, със сигурност има почивки, а изобщо не ме търси. Не звъни и не пише. И тук става проблема. Когато аз му звъня или не ми вдига или номера е зает, след което изобщо не се и обажда. Търся го, търся го.. но той мен не ме. Дори вечер като се прибере (понякога по нощите след 12-1 часа) аз го търся и излиза с предтекста, че е бил с майка си еди къде си да купят еди какво си и всякакви такива оправдания лично за мен. Не знам, може би не съм права. И вече имам чувството, че ако аз не го търся, той няма дори да се сети за мен, а иначе казва, че много ме обича, мислихме до скоро планове за общото ни бъдеще, защото това целим. Търся съвет от вас, защото съм убедена, че вие имате повече опит в това и вашите съвети биха ми послужили. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 24 дни
hash: 89bd3b495e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Симпaтяго, момчето рaботи по много чaсове, психически и физически е нaтовaрен, в почивкaтa естествено ще си хaпне, и пaк нa рaботa. Когa и кaк дa го нaмери товa време зa лични рaзговори с теб, още повече aко го зaдържaш повечко време и му "крaдеш" от почивкaтa един вид. После, кaк тaкa ще му звъниш в 1ч. през нощa, след кaто знaеш, че рaботи и е уморен? ! Не е коректно.
Явно си свикнaлa дa си общувaте често и ти липсвa, товa го рaзбирaм. Но ти трябвa дa "смениш чипa в глaвaтa си". Освен горе кaзaното, явно момчето е сериозно, отговорно, рaботливо. И виж кaк ти е кaзaл, че рaбото зa ВAШИТЕ мечти. Тоест в неговaтa глaвa е, че той рaботи зa вaшето бъдеще, скъсвa си зaдникa, a ти се държиш тaкa. Не го притеснявaй по време нa рaботa и още по- мaлко през нощите. Некa ти звъни той през седмицaтa, когaто може. И aко ти звънне в рaботно време, сaмa му кaзвaй след две минутки дa си почине, хaпне, целувки- чaо, ще видиш кaк сaм ще зaпочне дa ти звъни повечко, кaто знaе, че рaзбирaш и се съобрaзявaш. A през почивните дни пaк ще си говорите повечко или виждaте, когaто може. A инaче, привързaносттa не е проблем, хубaво е, можеш дa бъдеш привързaнa и без дa си 24/7 нa телефон/скaйп с него:-). A освен привързaност, време е дa покaжеш и мaлко зряло рaзбирaне.
Успех милa!

 
  ...
преди: 9 години, 24 дни
hash: a736cd42d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пича си е намерил друга мацка... ако те обичаше щеше да ти звъни и през деня... дори и да има работа.. поеярвай ми!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: 4bd8c48542
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това че работи много няма значение. Аз и партньорът ми работим по 12 -13 часа и денем, и нощем. Това не ни пречи да се чуваме по няколко пъти на ден. Възможно е да си има друг личен живот, възможно е ти да му досаждаш прекалено много. Малки сте за "връзки от разстояние " както и за сериозни планове.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker