Изкушение на работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изкушение на работа
преди: 9 години, 18 дни, прочетена 1508 пъти
Здравейте! Пише ви едно момиче, студентка в Англия. От април имам сериозна работа в едно магазинче за сувенири и други дреболии. Работех известно време с двама германци, единият от които наскоро напусна (слава Богу), и на негово място шефът нае техен приятел - испанец. Аз не знаех за това до деня, в който бях повикана от шефа да отида до магазина без да знам защо ме търсеше. Тогава се запознах с испанеца и разбрах, че скоро ще работим заедно. Причината, поради която шефът ме беше извикал, беше да остана да им помогна с работата. И така около 2 часа си хвърляхме погледи и си говорихме закачливи приказки с испанеца, той изглеждаше изключително приятелски настроен, отворен и позитивен, и не на последно място - супер чаровен, хаха, както повечето испанци (принципно много си падам по испанци). Тъй като имах лекции и изпити до края на първата седмица на юни, работех само събота и неделя, и по изключение някога, когато можех, и ме викнеха. Испанецът работи от края на май и има смени предимно понеделник, вторник, сряда и/или петък. Откакто се запознахме имам огромен интерес да го виждам и да работя с него, за да го опозная, но първата ни смяна заедно засега е и последна. Няколко пъти си намирах причини да намина през магазина за да го видя и той все се държеше така, сякаш се познаваме отдавна, имаме си свой поздрав и си говорим. Шефът беше казал, че ще ми дава повече смени, но все още работя само събота и неделя, и много се дразня, тъй като беше обещал, и се дразня не само заради това, че искам да работя с испанеца, а наистина искам да си изкарам пари, затова останах тук за лятото. Та днес съвсем случайно видях испанеца да се прибира от работа и го поздравих на испански, той ме прегърна и целуна по бузата (тяхна традиция). Направо се разтапям и спирам да дишам, хаха.. С 3 години по-голям е от мен, аз съм на 19. Германецът, с когото работя, ме покани да излезем на бар, и предполагам, че ще са двамата с още други хора, и просто нямам търпение това да се случи, само за това мисля. Кажете ми, знам, че не е правилно да имаш някакви непрофесионални отношения в работата, но просто искрата не остава незабелязана, и мисля, че шефът забеляза това още същият ден, даже каза, че тъй като съм единственото момиче в магазина, сигурно мъжете проявяват много интерес към мен, но какво е вашето мнение? Искам повече смени, предполагам, че така ще има и развитие с испанеца. Искам да разбера дали си има приятелка и дали не е поредният мачо, тъй като германецът ми е казвал, че си говорят с момичета като идват в магазина, взимат им номерата, но аз съм сериозна, а и обичам преследването докато не получа това, което искам. Не искам да изглеждам твърде настоятелна, имате ли някакви съвети за това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 17 дни
hash: 576673524b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хaхa, внимaвaй с испaнският чaровник. Те сa си тaкивa- усмихнaти, веселяци, екстровертни, чaровни, стрaстни... мноого ревниви (! ) и нa тaзи възрaст испaнец, aко влезе в сериознa връзкa, ще е изключение някaкво. Повечето преди 30- те сaмо се зaбaвлявaт. Инaче, aко просто се пуснеш по течението, ще имaш незaбрaвими преживявaния с него. Те всичко изживявaт нa мaкс. Пък знaе ли човек, що пък дa не се влюби? ! Aко обaче смятaш дa пробвaш нещо с него, не ти препоръчвaм дa влизaш в същaтa смянa. Виж, той и шефът ти е кaзaл, че вземaт тел. номерa нa момичетa. Може дa се ревнувaте, дa си носите сръдните и нa рaботa... докaто ескaлирaт нещaтa.
Aко бях свободнa и имaх тръпкa бих се повеселилa :-).
A поздрaвa им е целувки по двете бузки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker