Дали съсипах най-хубавото нещо в живота си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97826)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23026)
 Секс и интимност (11349)
 Тинейджърски (20293)
 Семейство (4905)
 Здраве (7886)
 Спорт и красота (4117)
 На работното място (2206)
 Образование (6023)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1511)
 Други (13360)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали съсипах най-хубавото нещо в живота си?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2590 пъти
Ето и самото начало накратко за мен после и за това за което се мъча и не мога да спра да съжалявам.
Та аз съм на 23 години момче, животa ми се развива странно, много премеждия болести операции, до 16 годишен бях безкруполен наркоман, не след дълго влезнах по болници наложи ми се да спра всичко, почнах да изпадам в множество депресии параноични състояния, тежки яростни състояния викове крясаци писъци, просто така, след известно време когато се изчистих от зависимосста си към дрогата цигарите и алкохола се замислих сасипах ли си живота и точно в момента в който се чувствах най-зле психически самотен загубен, се появи ТЯ за да запзаим името Й в тайна ще я наричаме просто ТЯ/НЕЯ.
Та както в началото на всяка нова връзка, емоциите са силни, неконтролируеми парвични и силни разбира се до тука всичко е нормално, ТЯ ми помогна да вида светлината в мрачния тунел, забравих напълно всички глупости с които тогава се занимавах или се бях занимавал някога, чувствах се сигурен защитен обичан, но въпреки всичко от време на време пристъпите от миналото ми се връщаха, виках и с карах без причина на нея на други хора, на родителите ми, после на мене ми минаваше и всичко си продължаваше по старо му, целувките прегръдките топлината, всичко това беше налице до преди близо месец, когато тя почна леко като чели да се отдръпва, малко по малко, държанието ми не мислех, че съм го променил коренно от първата ни среща до ден днешен, когато осъзнах всъщност, че можеби съм станал властен манияк, обсебващо ревнив преследващ, момента в който осъзнавах това нещо реших, че трябва бързо и коренно да се променя, реших да започна постепенно и горе долу тайно с цел да я изненадам накрая, всъщност когато вече бях прескочил най-трудното а именно осъзнаването на проблема, точно в същият момент ТЯ ми каза, че е объркана, че не е сигурна дали можем да продължим да сме заедно, че има нужда от време пространство и свобода за да изясни нещата за себеси как стоят, това се случи преди три дни и от тогава не спирам да се питам ДАЛИ НЕ СЪСИПАХ НАЙ-ХУБАВО НЕЩО В ЖИВОТА СИ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 45a8ab9696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Знаеш ли, много хубаво е че си даваш сметка за всички тези неща! Човек се увлича в тях без изобщо да се усеща, и чак когато дойде неизбежната катастрофа вижда колко глупаво се е държал. Ти обаче имаш опит с наркотиците, със зависимостите и си даваш сметка, умееш да се наблюдаваш. Сега.. ТЯ едва ли ще се върне, щом е тръгнала да си отива, значи вече се е разочаровала и те е разлюбила. Това обаче не ти пречи ТИ да си направиш съответните изводи за себе си и следващия път, със следващата ТЯ да не ги повтаряш.
Помисли добре над това! И знай - винаги бъдещето предлага възможности за по-добри, по-истински и по-пълноценни преживявания отколкото миналото. Не зацикляй! Върви винаги напред и не се обръщай назад. Греши, после мисли, анализирай грешките си и повече не ги повтаряй!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b5a170ade8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Отговорът е- ДA! Тя не е мaйкa ти, че дa се чувствaш " сигурен, зaщитен, обичaн " и въпреки товa дa ти трaе истериите.
Хубaвaтa новинa е, че животът не свършвa с товa. Имaл си перфектният пример кaкъв НЕ трябвa дa бъдеш. Зa следвaщият път ще си знaеш. Не знaм в крaйнa сметкa дaли нямa дa сбъркa момичето и дa се върне към теб, ( aз не бих! ) но е време нaистинa дa нaпрaвиш сериозен рaзбор нa животa си до моментa.
Виж, дaно рaзбереш, aко нaистинa поне мaлко обичaш, увaжaвaш момичето, остaви я дa си поеме въздух и дa бъде щaстливa, a? ! Към моментa си сaмо еднa чернa дупкa, която я зaсмуквa нaдолу и изцеждa всичко положително. След кaто порaботиш върху себе си, се овлaдееш, се излекувaш емоционaлно, можеш дa я потърсиш. Aко е свободнa и желaе, тогaвa поне би могъл рaвностоен във връзкaтa ви. Хaйде остaви сегa момичето, нaй- чистосърдечно ти го кaзвaм. Не си готов зa връзкa, вземaл си повече от колкото е поносимо, без дa дaвaш... некa си почине и усмихне.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 58546077a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Както е казала, тя не е сигурна. Това означава, че все още имаш шанс да не я загубиш. Обясни й, че си осъзнал грешката си и ще се бориш да се поправиш в името на връзката ви. Ако те обича ще те разбере и ще ти даде този шанс. Не се отчайвай, винаги гледай от добрата страна на нещата! Просто бъди онова момче, в което се е влюбила преди.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 465b8c7b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, което си написал е ужасно мило и силно.. понякога хората от другия пол могат мнооого да ни помогнат! Дай Й време .. щом ти казва, че е объркана значи е така, но не се отдалечавай от нея.. не и давай да всиква без теб! Надявам се да се оправите, наистина! :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cda9f149b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, сигурна съм, че нещата ще се оправят, дай и малко време, скоро ще усети липсата ти и ще те потърси. А ти трябва да я посрещнеш с отворени обятия, готов да и дадеш всичката тази любов. :)))

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d43ae1e948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ами потърпяла ти е мъргъзите и й е писнало. Ще си научиш урока ти, ако трябва и по трудния начин.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3b59de010d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   вместо да пишеш тук й го кажи това същото. Освен думи, естествено ще трябват и действия. Кажи й го въпреки, че иска да се разделите за известно време. Може би като види промяната която ти си постигнал заради НЕЯ, ще си върне любовта.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 531af00011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Развалина...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ba5ca6ab31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   , , Дали съдбата не е виновната в този случай или самия ти, , РАЗБИРАСЕ ЧЕ Е СЪДБАТА. ВИЕ НЕ СТЕ СИ ПОДХОЖДАЛИ. ТИ СИ МЛАДО МОМЧЕ ИМА КАКВО ОЩЕ ДА ПРЕМИНЕШ

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a0b1d24b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не, не си:)

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 619521c406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Късметлия си, че си видял толкова "ТЪМНИНА", на такава ранна възраст.
САМО ТАКА, можеш да оцениш светлината!

Успех ти желая и знам, че ще имаш всичко, което пожелаеш и ще го изживееш страхотно!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3a5fef699b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Според мен не си съсипал нищо... имаш много време да й докажеш колко я обичаш и колко държиш на нея. Никога не е късно да се промениш. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4da12c8c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момичето е било до теб в твоите трудни моменти, не бива да се отнасяш лошо с нея, а да си й благодарен и да я уважаваш. Извини й се, помоли я за прошка и единствено ако си сигурен, че можеш да бъдеш добър с нея, тогава я помоли за втори шанс. Никой няма да е вечно в живота ни, така че оценявай добрите хора около себе си и не ги предавай! Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker