Не знам какво става с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво става с мен
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1509 пъти
Аз съм 19 годишна, необвързана от около 3-4 месеца. Привлекателна съм, смея да кажа че съм интелигентна и уверена, имам доста ухажори.
Приключих последната си връзка, която беше с мъж, за какъвто мечтаят много жени, защо не изпитвах нищо към него. Бяхме заедно почти година. Той беше красив, забавен, обичаше ме наистина много, но аз... Беше ми безразличен, колкото и коравосърдечно да звучи.. Много пъти съм се чудела защо е така, помислих си че просто с него не си пасваме и не е за мен. Нито за секунда не съм си помисляла да се върна при него, нито искам, не представлява никакъв интерес за мен.
След него започнах да ходя по срещи с различни мъже, на различна възраст, с различни възгледи.. За тези месеци излязох със 7-8 мъже, като само с един стигнах до втора среща. Не излизам с всеки, претенциозна съм, което означава че съм имала симпатии към всеки от тях.. Но сякаш всичко в мен угасва, когато видя че човекът отсреща ме харесва наистина, не само визуално, и ако пожелая, ще е мой. Осъзнавам колко тъпо звучи...
С последния стана същото. Той е свестен, добър и симпатичен, но има приятелка. Е, някак си, и аз не знам как, го накарах да се влюби в мен. Не само заради външността ми, привличам го и дори каза на приятелката си за мен. Поиска й две седмици време да помислел, да реши коя иска.. Това стана преди няколко дни, тези дни имаме време и си говорим по-често. И за това кратко време, той ми стана досаден и неприятен. А го исках! Нямам представа защо става така, не съм глезла, не съм повърхностна и искам да обичам.. Но когато видя, че някой се привързва към мен, губя интерес. На някой от вас случвало ли му се е нещо подобно? Странно и неестествено е, знам, а ще продължи ли? Възможно ли е винаги да съм такава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: a246a5ffc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В днешно време е често срещано. Проблемът ти е в АЗ-ът или лазано разбираемо, самовлюбена си. Не може едно 19 годишно момиче да се описва по този нелеп начин, който си направиша по горе. Толкова си вглъбена в себе си, че нямаш никакво време да се огледаш и ослушаш, не можеш да опознаеш никой, защото виждаш хората като предмети за удоволствие.
Разбира се ще се влюбиш в някой, който ти играе игрички, който се държи непристойно и по този начин ще те накара да си мислиш че чувстваш нещо, поне така ще си мислиш ти.
За да изпиташ нещо би следвало да се промениш изцяло, което предвид възрастта ти ще е доста трудно, да не използвам далеч по тежка терминология.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7fd0e93743
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен ми се случи от преди някъде месец и още не съм се променила... Напълно те разбирам! Ужасно е. Аз като видя красив мъж ми светват очите, гледам го и го искам адски, но после се запознаваме започва разговор и още преди да е приключил разговора на мен ми става безразличен... Може физически пак да изпитвам някакво желание но не е същото като първия път... И аз не знам какво да правя и дали ще се променя... :((

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d00794df2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Aми, осъзнaлa си, че е лекенце. Имaл приятелкaтa, пък поискaл две седмици дa се чувствa кaто в хaрем- толкоз пък желaн от двете. " Въъй, сигурно съм Бог". Зaтовa ти е стaнaл неприятен, би стaнaл нa всякa женa тaкъв. Спокойно, млaдa си, хубaво е, че отсявaш и не се поддaвaш нa временни тръпки. Просто още не "рaзчитaш" прaвилно вътрешният си глaс/интуиция. Щом тaкa чувствaш нещaтa сегa или зaнaпред- не се съмнявaй, че не е твоят човек.
Зa 15 г. в хубaви и в лоши моменти, никогa досегa не сме се съмнявaли дaли пък не е по- добре дa се рaзделим.
Ок си, сaмо трябвa дa знaеш, че съвсем не е неоходимо нa всякa ценa дa бъдеш във връзкa във всеки момент от животa ти. Може би имaш нуждa мaлко дa спреш със срещите и дa се порaдвaш нa себе си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 973e593f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката, до номер 1:
Не, не съм самовлюбена, нито съм вглъбена в себе си. Описах се
така, защото исках да подчертая, че не съм нито особнячка, нито момиче, което трудно може да привлече внимание. Проблемът ми по никакъв начин не е свързан със самооценката ми.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4c082e3aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спокойно, нищо ти няма. Аз съм доста по- голяма от теб и съм в същото положение. Или се влюбвам в боклуци и неподходящи, или прогонвам свестните, защото ми идват досадни и обсебващи. За себе си избрах към момента да не се срещам с никого и съм в период, в който предпочитам да съм сама и да не създавам връзка. Явно не му е сега момента. В един друг период преполагам ще се случи, но ще го усетя и ще действам.
Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 550ea7b091
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиче, на 19 години си :) Поживей си малко, мисли повече за себе си, прави каквото си искаш.

Повярвай ми, в един хубав момент ще срещнеш правилния човек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker