Разделени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделени
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1549 пъти
Здравейте, преди няколко седмици се разделих с моя приятел. Преди него съм имала и други, но откакто се появи в живота ми, ежедневието ми стана по-приятно и с него се чувствам по-добре. Той също показваше, че държи на мен и ме цени. Имахме някои противоречия, но става дума за спорове, каквито има между всички двойки. Големият проблем се появи, когато се поддадох на моята неувереност и послушах някои приятелки. Въпросният мъж, за когото пиша, има много приятели и познати, а сред тях има и жени. Той е хубав и има добра работа и е апетитна хапка за всяка. В главата ми влезе мисълта, че може да предпочете някоя от тях. Особено ревнувах от две негови приятелки във фейсбук, където той харесваше техни снимки. Сега като се замисля, какво като е харесвал техни снимки, след като търсеше и гледаше мен?
Първоначално той понасяше това, че избухвах за дреболии, че започнах все по-често да искам да се чуваме, дори когато е на работа. Той е директен човек и знам, че щеше да ми каже, ако иска край на връзката ни. Но въпреки това се тормозех и изливах негативните емоции върху него. В един момент се осъзнах до известна степен и се опитах да се извиня, но твърде късно. Той каза, че ще е по-добре да си останем приятели, а в бъдеще ако нещата се променят, може да подновим отношенията си. Отговорих му, че аз лично не виждам как може да сме само приятели. Миналата седмица си писахме и той се държа, сякаш все още сме заедно. Но все още усещам у него отчужденост. Реших да замина за известно време, но всеки ден непрестанно мисля за него. Като се сетя за хубавите ни моменти, плача и искам да съм с него. Но не знам как да постъпя. Неудобно ми е аз да го търся и не знам дали той има все още чувства към мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 652f7a8113
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Само фейсбуците са ви в главата. Живейте в реалния свят, фрийкс!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 40150a78ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Темата ти е подобна на друга пусната тези дни, като общото с другата е, че и в двете авторките говорят само за себе си, а като споменават за човека до тях го описват като предмет. Имате краен дефицит на човрчност и праеите всичко че егото ви да бъде начесано. Истината е няма уважаващ се мъж, койъо да изтърпи подобно нещо, защото той ще иска преди всичко човек до себе си, нормален земен, а не индивид с комплекси и свръх егоизъм, който много трудно би могъл да се фокусира върху отглеждането на деца един ден, тъй като винаги на първо място ще е егоизъмът. Също така няма умен мъж който да те приеме за повечеот някаква бройка, когато си сменила доста мъже, ще разбере това лесно и когато установи това, колкото и да не му се иска ще те разкара. Така че вероятно описанието ти за човека до теб не е реално, както и вероятно ще попадаш само на слабохарактерни мъже, които обикновено не се запомнят с нищо, просто защото другите ще те игнорират.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6ad49ba9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Когато човек загуби нещо, тогава го цени. Сега гони дивото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7efae4ce3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на коментиралите! Искам да се обърна към номер 2 специално, за да поясня, че под това, че съм била и с други, нямах предвид, че съм сменила много мъже. Просто преди него ходех в гимназията с едно момче, но не се получи и се разделихме, след което се запознах с друг, който ми беше първият. Иначе за егоизма сигурно си прав. Но аз наистина се разкайвам и искам д поправя отношенията ни.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b3176977a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За да разбереш дали той все още има чувства към теб, бъди откровенна. Попитай го, нищо няма да ти струва.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 97d9f84fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Късно е миличка, подлееш ли вода на някой, сама ще се подхлъзнеш, пък и какъв е смисъла да се връщаш назад? Сега си сърбай попарата и гледай да не дробиш подобна занапред, пък и нали това е живота, учим се от грешките си и ставаме по внимателни, така че давай и не сглупявай повече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker