Как да разкарам нахалницата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разкарам нахалницата?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 5540 пъти
Колеги сме от близо две година.. знаете как се случват нещата.
Прекарвате по цял ден заедно, сближавате се, обединяват ви общите фирмени цели.
И двамата семейни с по едно дете.
Мъжът ми пълна противоположност - обикновен простак, иначе е много добър, но... не е онзи мъж, който винаги съм искала до себе си. Да е амбициозен, да е интелигентен, да разговаряме, да изкарва свестни пари, да обядваме в някой ресторант.
И така се събрахме. Сексът беше върховен, изпробвахме толкова различни неща, толкова сме разкрепостени и двамата. Той извади на показ от мен нещо, което дотогава не съм помисляла, че имам. Постоянно ни е забавно.
После жена му ни спипа и се разведе с него. Бяхме говорили за наш общ живот и аз също казах на мъжа ми и се изнесох от нас.
И повярвах, че всичко ще е наред. Той се разбира с детето ми.

До онзи ден, когато я видях. Не, не съпругата му, а една негова бивша любов, за която ми е споменавал, даже и снимки ми беше показвал. Стана ми интересно дали е тя и се обърнах да видя дали е тя, а погледа му в този момент беше поглед на луд човек. Тя минаваше покрай работното ни място. Наблюдаваше я съвсем изключил за мен, за това, че има други хора, едновременно с въсхищение, с радост Полудях! Поисках да знам защо я гледа така.

И започнах да ровя и да разпитвам за миналото му. Какво се оказа. Тази кифла е имала нещо с него, когато са били още студенти. После са се разделили, след това пак са се срещнали, имали за връзка, тя го е зарязала, после той се оженил, после му е била любовница.
Преди като ми е разказвал за нея, ми беше спестил всички тези подробности. Но не пропусна да каже, че е много готин човек и много точен приятел.

И какво разбирам днес? Той като се е развел, уж заради мен, я е потърсил и са се виждали.
Побеснях. Намерих й телефона в НЕГОВИЯ указател и й звъннах. Обясних й какво и е мястото и да не се бърка, където не й е работа. Тя през цялото време мълча, което ме влуди още повече.
А накрая ми затвори телефона. Като я набрах пак - не вдигна. Звъннах й от номера на сестра ми след един час и тя вдигна. Като ми чу гласа, ме позна и ми каза да спра да й се обаждам, ако обичам.
Еми не, не обичам, миличка!!!! Искам да знам всичко.

И сега не знам какво да правя. Как да я избия от главата му и от живота ни?
Няма да изпусна този мъж, зарязах си семейството заради него, за да позволя някаква пикла да дойде и да ми го вземе.

Забравих да кажа, че ние все още официално не сме двойка и може тя да не знае, но аз й го обясних много добре по телефона. Надявам се да спре да се вре, но всъщност не вярвам. Само като я видях ми стана ясна от кои е

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 461bc8be07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направо да се чуди човек какво да ти напише? !

Може би единствения ми адекватен съвет е да спреш да тормозиш момичето, че да не подаде жалба срещу теб.

Много ме отврати тази авторка.. честно

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 18cd6c513e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моментaлнa кaрмa...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bf5835ce15
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   И като я разкараш какво? Твоя ще си намери нова. Явно си е такъв. Ама ти сама си си го надробила.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1ca320b0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Много глупаво си постъпила към мъжа си, но ето, че всичко се връща. Сега като те зареже този вземи и си осъзнай грешките. Не си ли анализираш сама поведението още много има да ги сменяш. Голяма простотия си направила да звъниш. Сега момичето като му каже на колегата ти си вкарваш директно автогол. Мъж не се задържа като бягаш след него, а като си ценна и уважавана и той бяга след теб.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1ce2b9a713
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Много злоба лъха от теб, авторке. Търсиш вина у момичето, а когато мъжа до теб е бил семеен и ти си се явявала "нахалницата", постави ли се на мястото на жена му? Не, нали? Е, сега ти си на нейната позиция, честито! И още преди да си обявила "официално" за вашата връзка, той вече ще е с другата. Всичко се връща!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 539dc0adda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз така като чета историята оставам с впечатлението, че не "нахалницата" се "вре", ами мъжленцето на авторката е инициатор на срещите, защото не може да спре да обича младежката си любов.
Също така оставам с впечатлението, че авторката е изтъкана от злоба, но това вече е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d09e5a9014
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей авторке,
Има една порода мъже, които вечно копнеят по жената, която не могат да имат. Все си мислят, че ето тази жена (а не тази, която е до тях и ги обича), ще им донесе това така търсено и мечтано щастие.
Вярват, че щастието е в другите, а не в нас самите и се мъчат да запълнят тази дупка в живота си с нови хора.
Те обожествяват тази жена, приписват й качества, които често не притежава, не виждат недостатъците й.
Ако тази жена стане тяхна (както се е случило с теб) - те разбират, че и тя е просто човек и проглеждат за недостатъците й, не изпитват онова щастие което търсят и вместо да го потърсят в себе си те се насочват към друг човек, проектирайки всичко, което търсят върху него.
Ти от друга страна виждаш другата жена реално, без да си сляпа за недостатъците й и знаеш, че и тя е просто човек, вероятно с нищо по-добър от теб.
Но в неговите очи тя е специална, защото не е негова и проектира върху нея своя идеал за жена.
Лекува се лесно - като поживеят заедно малко той ще прогледне и за нея, както вероятно е прогледнал и за теб.
Как да я разкараш - не можеш, пък и дори да успееш не си струва, защото той вероятно ще си намери друга подобна, която да обожествява.
Вероятно това е разбрала жена му и затова го е изоставила.
Мъжете, които горещо жадуват любовници бързо охладняват, когато любовницата стане съпруга.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: aff80d576e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Авторке, всичко в живота се връща, а историята ти даже ме разсмя :) другата била кифла... ами ти каква си? типична такава! да не се мислиш за нещо повече... разделила си мъж от жена му, изоставила си твоя заради друг и имаш наглостта да нападаш друга жена? :D

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4872500bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Щом е изневерил С теб - ще изневери и НА теб.
А тази явно има доста силно влияние върху него, по един или друг начин... което, за съжаление - по твоите думи, ти не можеш да промениш. Не ме разбирай грешно - вероятно бих разсъждавала като теб... поне на 90 процента като теб... но в случая не мисля, че има какво да направиш, освен да говориш с него и да изясните ситуацията, за да видиш какво му е сегашното мнение за нея (след като вече ти е разказал подробностите, които до скоро не си знаела). И, предполагам, че би могла след това да му поставиш условието "ти или тя", но сама трябва да се замислиш дали си по-добрата от нея - във всяко отношение. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c6864009a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извинявай, че ще ти го напиша, но си много долен човек. Какво очакваш да ти се случи, когато ти самата си недостойна и с неприемливо държание? Как спокойно само си написа за ситуацията с мъжа си и любовника и как бил простак... Като те чета се замислям кой от двамата е простака в същност... И да, някой горе написа-споходила те е моментална карма, така е.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1d17414626
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторката е отвратително същество... направо ми се доповръща докато четях!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5234ec44c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ама ти сериозно ли си се обаждала на жената? ! Не ТЯ е обвързаната, а мъжът до теб! Така че каквито и претенции да предявяваш, трябва да са насочени към него, а не към нея! Къде ти е достойнството? Ако той залитне по друга, пак ли така ще реагираш? ! Егати живота!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 18fe7881a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   и с какво право й звъниш, след като дори не сте двойка? нотариален акт ли имаш за този мъж, че го смяташ едва ли не за собственост?
а и като описваш поведението му, едва ли ще се спре да тича след мацките и да се задоволи само с теб: били гаджета, после се оженил, но тя му била любовница, после ти, после жена му го зарязва... и това са само фактите, които знаеш:-)) не мислиш ли, че ако не е тази жена, ще е някоя друга? ;-)
Ж43

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fb74315fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много ме кефят такива като авторката - не пиклата е виновна, а мъжът, с когото си се свързала. И не, ти не си напуснала семейството си заради него, а заради това, че съпругът, когото ти си си избрала не е отговарял на твоите очаквания. Така че спри да се самозаблуждаваш и да се обаждаш на въпросната "пикла". Твоят разговор трябва да бъде с този, с когото си, а не с нея.

ж46

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d517acde92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не веднъж съм казвал, че има жени които съсипват всичко до което се докоснат. Проблемът е в липсата на отговорности и нежеланието да се погледне човека отстрани. Хайде съпруга бил простак, лентяй и какво ли още не, обаче сега някаво момиче да е виновно за това, че тоя с който си в момента е същият като теб и може да е отговорен само на думи, е прекалено много в историята. Нещата логично няма да завършат добре.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4535ab812f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ама какви глупости си натворила, не е истина! Развела си се с мъжа си заради някой с който дори не сте двойка, тормозиш напълно невинно момиче (едва ли той и е казал за отношенията си с теб) и тя горката, се чуди какво става. Като нищо той може и нея да омайва и тя да си вярва, че е единствената жена в живота му и си представи какъв шок е бил за нея да и се обадиш. Така, че ако някой е за бой това е мъжът, който май разиграва и двете ви и на всяка от вас говори колко е уникална и специална. За това, вместо да тормозиш това момиче, по-добре си поговори хубавичко с твоя красавец и ако трябва се разделете. Едва ли ще можеш да се събереш със съпруга си, но поне си си научила урока и друг път няма да се доверяваш толкова лесно на разни, които ти свалят звезди, а в последствие се оказват пълни боклуци.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3c7b1c653c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ето така става, когато действаш без да мислиш. Ти дори не си си направила труда да опознаеш човека, заради когото си си зарязала семейството. Не изпитваш ли поне малко съжаление, заради семейството си? Ти си обрекла детето ти да живее без баща, не помисли ли поне за детето си? Всичко се връща. И занапред мисли, преди да действаш! Мисли!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: eebb5d7113
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Имаш проблеми с Егото. Вие да не сте женени с тоя мъж, че да му държиш сметка кого харесва? Да не би да имате деца, нещо? Човекът просто иска да врътка жени, апък ти искаш да бъдеш връткана. На всекиму - своето. Ти си имала мъж и деца и си постъпила безкрайно егоистично.. ами това е резултатът.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7e92684416
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Нахалницата си ти!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ee42896686
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Напълно нормално е твоето положение. Вие със сегашният ти приятел сте от тия, които са склонни лесно да сменят партньорите си. Трябва ви само някой, в който да се влюбите и всякаквъв разум, вярност и морални задръжки се изпаряват. Искаш да е твой, но появи ли се по-привлекателен за теб, и сегашният ти ще се присъдедини към съсловието на бившия ти съпруг. Искам да кажа, че всичко при теб си е наред. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 815ea066dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Така като чета, не любовницата е тази която се бърка където не и е работа, а точно авторката. Подобни телефонни обаждания са си чист психически тормоз и би трябвало да се преследват от закона. Ама не и в БГ.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bc520b3cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   От разказа оставам с впечатление, че авторката не е изневерявала заради забавление, а е имала чувства, особено след като е започнала нов живот с този мъж. Тя няма вина, че се е влюбила в него. Но грешката според мен е, че търсиш тази жена. Трябва да поискаш обяснение от мъжа и с него да се изясните, защото може той да е този, който я търси. А и съм на мнение, че третият човек няма вина. Той ако иска, ще бъде с нея, ако ли не, няма да й обръща внимание, независимо тя какво прави. Така че или е женкар, или има нещо към нея. Но това трябва с него да го обсъдиш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a955e986e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   От кои е???

как да я изкараш от главата му - ако не стане след удар с бухалка, значи не можеш
Какво да правиш, за да не изпуснеш този мъж? Вържи го вкъщи за таблата на кревата (нали сте разкрепостени) и не му давай да се храни една седмица, а го тормози с разкрепостен секс. Ако това не свърши работа, значи ще трябва да седнеш и да се примириш с една житейска истина - човек насила не можеш да го задържиш, можеш да бъдеш само човек, достоен за обич.
Разбира се всякакви психически атаки, манипулации и сълзи ще ти свършат работа, но за твърде кратко време.
Като те гледам нямаш много, много срам и не ти пука за нищо, следователно съм сигурна, че ще излезеш със старото оръжие "Ще му вкарам малко вина" или "Ти си длъжен да останеш с мен, защото аз заради теб зарязах страйотния си живот, обичам те толкова силно, че родителите ми сега ме наричат еди как си, детето щях да си оставя заради теб, а ти? Заради теб" и т. н. (щом го пробва тук с нас, някакви напълно непознати, ще му я приложиш и на него тази хватка)

Като го гледам и него - не че не си е заслужил да го тормози някакъв вампир. Ще си оставя аз моето дете, заради разкрепостен секс, за да гледам после чуждото.

И авторке още две неща и приключвам:
1. Ти си КИФЛА. От онези меркантилни, чука*и се наляво и надясно застаряващи вече кифли, които не ценят истинските неща в живота. Аз не прочетох - обичам го. Прочетох "той ме води на ресторанти, много е амбициозен със сносна заплата и няма да го изпусна" И ще ти кажа, че ще го изпуснеш именно заради това. Ще посети с теб известно време заради вината, която си му вменила, защото ще чувства отговорност някаква спрямо проваленото ти семейство, но не забравай, че ще ти търси сметка и за своето провалено такова. В неговите очи ти си жената, заради която вечер не целува детето си за лека нощ, онази мръсница, с която жена му го е спипала. Всяко несъвършенство в теб ще му напомня това.. ежедневно.

2. Не мога да го подмина просто. В българския език няма представка въС, там се пише ВИНАГИ буквата з. Говориш ми тук за интелигентни хора, амбиции, сложни житейски казуси, фирмени цели и дрън, дрън, а не си дори достатъчно грамотна за обикновена сервитьорка.

Мразя жени, които са си повярвали, че заслужават лъскав живот, защото за разкрепостени.

Айде със здраве.

До три години макс сте се разделили

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0d2b3179ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Авторке, връщай се при мъжа си, докато е време. Все още имаш шанс. Признай си грешката, реви, скуби си косата, моли го, кълни се, че обичаш само него, че си направила глупост - и въобще целия репертоар. Иначе ще останеш между два стола на земята. Ти си послужила чисто и просто като повод на човека да се разведе. Дамата, която тормозиш в момента, очевидно е голямата му любов. Въпрос на време е този вече свободен мъж да свърже живота си с нея. Фактът, че въобще не е влязла в комуникация с теб, издава, че е интелигентна жена. Твоите постъпки дотук, за жалост, говорят точно за обратното. А ако е и хубава въпросната дама - нямаш никакви шансове.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3f895de0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторке или не разбираш какво се случва, или си изпаднала в много голяма илюзия. Първо казваш, че жена му се развела с него, когато разбрала за вас. След това казваш, че той се развел с жена си заради теб. Има доста голяма разлика между двете. Изглежда човека се е развел, защото жена му така е поискала. И също така изглежда, че това е мъж който няма собствено мнение, а се оставя по течението. Имал връзка с едната, не се е получило, след това се оженил, пак имал връзка с нея, после се появяваш ти. Е това не говори за сериозен човек, просто е трябвало по-добре да го опознаеш преди да си зарежеш семейството. Въпросната ти "съперница" може и тя да е била влюбена в него, но щом не е създала нещо сериозно с него, сигурно просто е видяла, че е мъж който не може да се бори за някоя жена, а се оставя на която падне. Изобщо много си сгрешила. И момичето няма никаква вина, а мъжът с който си, разбери го това. Няма какво да се занимаваш с нея, ако наистина му е голяма тръпка, не можеш да я изкорениш от съзнанието му, а и начинът по който я е гледал го доказва. Ти просто си поредната в живота му, по-добре се раздели сега с него, или се помотай 1-2 години, но резултата пак ще е раздяла. И последно, но не по-важност- с тази злоба и негативна енергия, трудно ще предизвикаш истинска обич в някой. Казваш мъжа ти бил простак, и твоето поведение не е много интелигентно, а това че не те водил по-ресторанти е доста тъпа причина да го оставиш, но ти си знаеш.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7b26b32e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   човека с който си в момента е женкар, развел се е не заради тебе, а вероятно защото е изневeрявал много и такъв ще си остане.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7b26b32e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   и не тормози момичето, аз от такива съм се оплаквала в полицията. ще се оплаче и ще спреш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a2e0cb3dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Веднага го зарязвай тоя! И не, не се опитвай да се връщаш при горкия ти БИВШ мъж, защото първо, че НЕ го обичаш и уважаваш.. второ, той НЕ заслужава такава глупава жена като теб.. остави го да намери ИСТИНСКА жена, която знае какво и КОЙ иска. Относно сегашния, според мен е най - добре да се разделите, щом от преди си е такъв едва ли точно с теб ще се промени и не мисля че ще спре да търси въпросната госпожица щом казваш че може и заради НЕЯ да се е развел. Най добре остани сама и обмисли всичко случило се.. И след време имай винаги едно наум.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 32bc109207
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Каквото повикало, такова се обадило!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e7ac2f52b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторке, описваш съпруга си като "обикновен простак". Би ли ми отговорила, каква точно жена трябва да си, за да се омъжиш за такъв? И не, не се заяждам, нито имам намерение да те обиждам. Но точно в този твой отговор се крие ключа от загадката за ситуацията в която се намираш.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b0bda62898
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ти се държиш като луда и като жена, която е лишена от всякакво достойнство. Поне си осъзнала и си се убедила, че той има силни чувства към въпросното момиче. А това че си зарязала семейството заради него си е изцяло твое решение и не обвинявай никого за него. Остави ги на мира и си живей живота, защото с това си поведение ще отвратиш въпросния мъж от себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 69981ae242
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Каквото повикало, такова се обадило. Много добре ти се случват тези неща!
Ти със секс и злоба не можеш да задържиш мъж. Може да не е обичал жена си, но и теб не обича и най-вероятно ще те зареже в полза на момичето. Ти си само една жена от многото в живота му и явно си си пасвала повече с мъжа си (простака)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 29dc7aa9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   всъщност ти си натрапницата и го знаеш. ти дори нямаш връзка с него, докато те се познават половин живот и се търсят постоянно. имай малко достойнство. с какво право звъниш на непознати да им обясняваш нещо? от позицията на каква? изтипосала си се в цялата си красота пред жената: искам да имам мъж, толко съм отчаяна, че чак на непознати звъня... до седмица ще си зарязана. о, чакай. ти даже нямаш връзка, за да те зареже!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3e7f0564e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Аз просто я игнорирах.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker