Мъжа ми всеки ден ми крещи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121571)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18624)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжа ми всеки ден ми крещи
преди: 9 години, 11 дни, прочетена 3895 пъти
Здравейте! От едно известно време съм много притеснена за мъжа ми и отношенията ни.
Преди 2 месеца отворихме магазин (денонощен) и за сега само двамата работим той нощни, а аз дневни смени. През малкото време, в което се виждаме м/у смените той винаги намира за какво да ми се развика, държи се все едно ми е шеф... както на работното място така и в личните отношения. Не се съобразява с мен изобщо, но държи аз да се съобразявам с него и да се покорявам за всичко, а ако не дай си Боже изразя моето мнение... тогава става страшно - блъска, тряска, крещи ли крещиии, а аз се старая да не повишавам тон за да не го изнервя още повече, но вече не издържам!!!! Не знам дали е от многото работа... и двамата работим по 12 часа, изморени сме, изнервени, но аз не си го изкарвам на него, запазвам самообладание. Снощи му зададох въпроса каква глава на семейството ще е като си изпуска нервите за щяло и не щяло иии познайте какво последва див скандал.. "АЗ съм го изнервяла, защото съм се цупела като ми прави забележка, побърквала съм го направо... " и т. н
Иии така не знам какво да правя... понеже все още не сме официални съпруг и съпруга (след месец е сватбата) започвам да се замислям. Казвам си: "Това е моментно, той не е такъв, изнервен е заради работата " в следващият момент се замислям : "ами, ако е така цял живот.... "
Моля, дайте ми съвет какво да направя...
Преди да отворим магазина не беше такъв...
Сега... докато ми се радва като ме види и ми казва, че ме обича... в следващият момент избухва за нещо незначително и ме прави на нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 дни
hash: d0d0d036ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Трябва да си изясните РАБОТНИТЕ отношения. Ако фирмата е негова, капиталът е негов, той ТИ Е ШЕФ! Разделяй лично от служебно! И аз работя за съпруга си, но още от самото начало имам трудов договор и е ясно всичко. Работим обаче действително заедно - т.е. вечери, събота и неделя сме си двойка. Въведи правила да не се говори за работа в личното ви време. Табу са леглото, банята, когато единият е в тоалетната или е болен /от опит говоря/. Определяйте си нарочно работни срещи, но не говорете през другото време за работа. Например само в магазина можете да говорите за работа, но не и извън него. И все пак се стига до конфликти. Решението - нека си наеме момиче, а ти почни работа другъде. Тъкмо така ще се виждате. Освен това може да е сексуално незадоволен. Пробвай се с малко, неочаквано приключение в склада и ще видиш как ще омекне... и буквално, и преносно!

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: b34f0b7ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Направо го зарязвай мила, сега ти крещи а след свадбата кой знае може и да ти посегне. Такива комплексари заслужават да са сами за да видят тогава на кого ще си го изкарват.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: d9778b7118
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако преди да отворите бизнес не ти е крещял така, може да е от стреса в бизнеса, но сама разбираш, че не може все като е нервен на теб да си го изкарва, особено ако и в личните отношения се държи така. Ако винаги е бил груб, нервен като характер и ти е крещял ще бъде такъв цяло живот, ако така се държи и другите (роднини, приятели, бивши). Моят съвет е не се жени и се разделете, той не ти е господар, за да се държи така. Ти знаеш най-добре преди какъв е бил и да ли нормално така се държи, но си помисли много добре, докато е време да ли няма да е грешка този брак.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: 38b09505f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чий е капитала и риска, ако всичко се провали? По-равно ли сте се набутали, или всичко е на неговата глава? Проваленият мъж си е провален мъж, а провалената жена - то най няма такава, за всичко е виновен мъжът и тя може да го напусне или да му натяква до гроб, че е неудачник.
Сигурно заради това ти вика и ти заради това търпиш.
От друга страна, малко е раничко за такива сцени още преди сватбата. Затова и твоите страхове ги разбирам. Що не вземеш да рискуваш и да си обереш крушите, да го накараш да се разкайва и да тича след теб? Да видим дали ще го направи или по-добре въобще да не се жените. Щото като ти надене пръстена и без това ще се върне старото положение, поне сега го разиграй малко.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: eed999a1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Най-вероятно той страда от burnout syndrome - синдром на прегарянето и съчетано с деноспиването става сприхав и раздразнителен. Трябва да си почива повече, а в случая при него режима на сън и бодърстване са нарушени. Освен това, доколкото аз знам, по кодекс на труда е забранен ежедневния нощен труд-- не знам дали е вярно, но така аз знам.

Обърни се за помощ към родителите му или брат/сестра, но в това положение не сте готови за сватба!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 6b598b55c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Спокойно му кажи да отложите вашите сватбени намерения, защото не си сигурна, че това е човека, за който искаш да се омъжиш. Ако пак налита на скандали и избухва-събирай си багажа и бягай от такива. Вие сте пред сватба и това не е нормално, сега е времето когато трябва да изпитваш подкрепата и силата на този човек. Все пак казваш, че бизнеса го изнервя и твоите физиономии, а какво иска той-питай го директно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: c5e07727d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ще си ти крещи и за напред.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: b571e8f808
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Той щом си го имa в хaрaктерa товa...

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: e65377ca47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Оставяй го! Може да звучи грубо, но така е най-добре, повярвай ми. Да очакваш да се промени няма смисъл. Отговора на въпроса каква глава на семейство ще бъде го знам от личен опит и той въобще не е приятен. Аз израстнах в семейство с такава "глава". Децата ви ще са емоционално осакатени заради поведението му и ще го намразят, а покрай него ще намразят и теб. И ще са прави, защото те не са си избирали бащата, но ти си си избрала сама мъжа и с това си избрала и баща им.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: 8e681c3757
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ти е малко времето до сватбата за да вземеш решение.
С тия крясъци не знам как ще се справиш? Той едва ли ще се промени. Помисли, ти дали ще свикнеш с това да игнорираш нервните му изблици.
Аз лично, не бих могла да игнорирам такива неща, но имам позната, в твоята ситуация и изобщо не й пука. Завиждам й на спокойствието.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 1f421d3667
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мила, отложи сватбата. Ако явлението не е временно, едва ли искаш да си го навлечеш за цял живот. Говори с него да отложите и обясни, как се чувстваш - наблюдавай реакцията му и дали ще прояви разбиране и покаже промяна. Твърде е възможно, заради предстоящата сватба и общия бизнес вече да е решил, че си му в кърпа вързана и да си показва истинското лице...

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 43dfe7eafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някогa бългaрския мъж в първaтa брaчнa нощ кaто влизaл в спaлнятa при булкaтa, зaколвaл пред очите и коткa. Тaкa и покaзвaл кой е господaрят в къщи.
Днес сa по-"цивилозовaни" потомците им. Зaпочвaт с крясъци, доминaнтни невербелни изрaзи и aко женaтa е по- глуоaвичкa и не се сети, че трябвa дa преклони глaвa пред "господaря", то следвaт по- убедителни методи. Включвaт се вече във невербaлният език докосвaния със силa 40/ км в чaс, първо сaмо длaн, после длaнтa вече е свитa, a понякогa ползвaт и крaкa.
Честит ти брaчен живот aвторке!
П.п. Винaги първо сa сaмо мисли, после мислите се превръщaт в действия...не е от "бизнесa" тaкъв мъжът ти, просто си е тaкъв!
A ти, подходящa ли си зa този тип мъжкaри?!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 дни
hash: f7fec5f2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   И като се ожените какво си мислиш че ще стане, ще се спре, да бе! Голяма грешка ще направиш, после ако нещо решите да се разделите, какво.. развод, проблеми, остави го преди да е станало късно. Тези които уш са много спокойни скоро време ще прегорят, кой човек е способен да търпи да го надвикват и да му крещят постоянно, някой много странен и извънземен трябва е.. мазохист или и аз не знам.

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: a9d7275cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Разкарвай се от там. Каквито и да са ви "професионалните" взаимоотношения, няма никакво основание да се държи така и никаква оправдателна причина. Та ти си човекът, с който той ще споделя живота си в крайна сметка. Така ли трябва да ти вика и крещи? Би трябвало да е точно обратното. Аз не бих се замислял изобщо, ама изобщо. Ти как мислиш ще е в бъдеще?

 
  ...
преди: 9 години, 9 дни
hash: a8eaf09a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   С моя любим имаме такива моменти.... непрекъснато да се караме. Но има едно правило, което се спазва, когато си легнем, колкото и да сме сърдити един на друг, да сме се обиждали, викали, тряскали, чупили, трябва да се сдобрим, да се прегърнем и целунем за лека нощ.
Аз съм буен характер, той също, но не нарушаваме това правило.
Казваш, че само той вика... Като вика, викай и ти, като чупи, чупи и ти.... В една връзка участват двама, когато има проблем и двамата имат вина - пряко или косвено. Колкото до това дали да го напуснеш или не... ако наистина държиш на този човек и той държи на теб бори се. Винаги след облачно време изгрява слънце...
Както казват хората: " и това ще мина "...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 дни
hash: 307558d6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И аз търпях, търпях и все си казвах, че е временно и ще отмине. И накрая нещата придобиха патологично измерение и всичко свърши в психиатрията. Оказа се, че е отключил сериозно заболяване. Така че не знам какъв съвет да ти дам. На твое място не бих се омъжила за него.

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: c617ae0d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Отлагай сватбата, докато е време!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker