Избор между двама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Избор между двама
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1768 пъти
Аз съм жена на 22 г. Когато бях на 17 г. , имах връзка с един мъж , който е по-голям от мен с 2 г. и с който се познаваме от съвсем малки. Като малки си играехме и той ми дърпаше плитките , а като пораснахме , станахме гаджета. Връзката ни обаче не беше спокойна. Няколко пъти се разделяхме и събирахме. Той ме напускаше , а после се връщаше. Аз всеки път го приемах , но последния път аз прекратих отношенията ни , защото чувствата ми към него бяха вече изстинали.
Заминах да уча в друг град и там той ми се обаждаше с предложение да опитаме отначало. Казваше , че се променил , че съм ,,момиче за милиони'' и че не иска друга. Аз обаче бях непоколебима в отказа си и той прекъснахме всякакъв контакт. Той си имаше друга приятелка и бяха заедно доста време. Аз от своя страна отдавна бях започнала нов живот.
Наскоро с него си писахме кой как е днес , но от приятелски разговорът прерасна в повече. Той каза , че се сетил за спомените ни и му липсвало онова време. Предложи ми да прекараме време заедно , да отидем на екскурзия , да ме запознае с приятелите му и семейството му и да сме заедно. Аз отказах. Няма да лъжа , основната причина е , че доскоро имах връзка с друг мъж , в който се влюбих до болка и все още имам чувства към него. Причината е , че в момента няма възможност да се виждаме толкова често , колкото ни се иска. Краят между нас сякаш остана отворен , защото той каза , че в бъдеще вижда връзката ни възможна.
Толкова съм объркана... Не знам какво да правя. Да чакам ли този , в който съм влюбена , да очаквам ли отношенията ни да се развият , или да дам шанс на бившия от миналото , а с времето може и любовта да се върне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: c90a3bc3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какъв съвет или отговор очакваш? Кой знае по-добре от теб? Ясно е, че и двамата те искат, ясно е, че и ти ги искаш. Просто направи избор. Ако този по-скорошният няма да е около теб в скоро време, то пробвай с приятеля от детство.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d0f464dae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещата са простички, не случайно някой е останал в миналото ти, има си причини за да го наричаш бивш, аз лично никога не съм се обръщал назад
м45

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9102fe5e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Малко мъжка логика. С едно момиче, момчетата се разделят, само ако срещнат някоя нова. Зарязването става с гадно държане от тяхна страна и решение на момичето да прекрати връзката. Когато "новата" ги зареже, се обаждат на предишната си приятелка и казват. че съжаляваме и тя е момичето на живота им. Понеже тя го е зарязала решава да даде нов шанс на връзката мислейки, че той се е оправил, а истината е, че на момчето просто му се прави секс и в момента е сам.
Тръгва пак с нея и се оглеждаме за нещо ново. Докато няма друга и сваля звезди, срещне ли друга почва да се държи пак гадно.
Това може да се повтори много пъти, в зависимост от наивността на момичето.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ddff13c1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз обичам една поговорка: Старата любов е като прочетена книга... колкото и да я препрочиташ знаеш КАК СВЪРШВА

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker