Силна Привързаност. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силна Привързаност.
преди: 9 години, 8 дни, прочетена 3323 пъти
Искам да ви попитам попадали ли сте на подобни хора.
Вкопчват се във вашата връзка и каквото и да стане, те не престават да ви търсят. За тях да се сложи край на вашите взаимоотношения е сякаш краят на светът. Сякаш губят нещо по - ценно от живота си. Сякаш само когато сте до тях те са способни да водят нормален живот.
Не говоря само за продължителни връзки и току що приключващи. А такива при които хората се опитват да бъдат с вас дори години след като сте прекъснали взаимооношенията си и когато ви намерят, не ви упрекват, че сте изчезнали за дълго, а отново сияят от щастие, сякаш са изгубили нещо много ценно и след това го намират.
Говоря за предимно млади момичета - но вероятно се проявява и при други видове хора.
Мисля си, че това е някакво заболяване. Не ми се вижда нормално това. Само че нямам база на която да сравня.
Повечето момичета не са ме допускали близо до себе си, това направиха само две момичета. Но те имаха подобно държане и аз се уплаших от жените. Тъй като тези момичета бяха една след друга. И не мога да се освободя нито от една от тях. Опитвах се много, но безуспешно.
Според мен момичетата си изглеждат нормални, ако не бе тази крайна привързаност.
Не се смятам за нещо повече от останалите, смятам, че има и много по - подходящи хора от мен. Но те явно не разбират това.
Дори се определям като строг във връзките ни, имам някой принципи които държа да се спазват. С което си обяснявам защо повечето момичета не искат да се задълбочават с мен. Но специално тези двете не мога да ги разбера. А пък и понеже са две, тъй като бе само една щях да кажа тази е такава, тя е странна, но когато са две, се чудя дали няма и други подобни случай.
И тъй като не искам да наранявам никоя от тях, бих приел да се сгодя за едната, а другата да ми е любовница. И гледам да избягвам останалите момичета, тъй като смятам, че ако се сближа с тях то ще станат три или четири и не виждам краят.
Трябва ми и отговор или предположение как биха се развили нещата! Какво може да се направи, живота ми да тръгне нормално?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 дни
hash: a4610b0ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Разкарай ги и двете щом не ги обичаш?

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: 0c8cc5c010
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хахах, ти си луд. Представи си да се сгодиш/ ожениш за такава преследвачка, че и такава любовница на главата. Животът ти ще е ад. Я се срещай с нормални жени, които ще ценят твоята и собствената си свобода и няма да избиват комплекси, както правят двете госпожици. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: 54dcb218aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си падаш женкарче явно, опитваш се да не прекъснеш окончателно отношенията си с тези две, а на тях това и им трябва за малко надежда.. Обясни ясно, че си лайно и не ти пука и не наранявай момичетата!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами ако са съгласни няма лошо:D! Не е заболяване.. две влюбени патки!

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Одобрявам идеята ти! Но първо, разбери се с "любовницата"да няма гафове и си карай така. Тук много хора ще коментират и сигурно ще те разубеждават но не ги слушай на прав път си братле. Де такъв късмет има мъже които една нямат а ти ще си уреден със две.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 дни
hash: 411170d28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   леле, аз имах такъв приятел, не гадже, и в момента, в който щяхме да имаме връзка, хубаво че послушах сърцето си, да си тръгна.. Просто никакво уважение не показваш.. и много е трудно, когато обичаш такъв човек, но си тръгнах от този човек.. защото просто не беше честен.. както и ти не си.. Избери си едната и какво ги разиграваш?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 дни
hash: f892a3340d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти сериозно ли- да се сгодиш за едната, а другата да ти е любовница!? !? И то само, защото не искаш да ги нараниш? А, нали каза, че се опитваш да се освободиш от тях...
Така или иначе, рано или късно ще ги нараниш, за това гледай да е по- добре рано, а не да ги въртиш години в омагьосан кръг, само за да може да е чиста твоята съсвет, че не си ги наранил. Така е най- добре и за момичетата и за теб. Така те ще си намерят мъже, които да ги обичат и да се радват на тяхната привързаност, а ти ще си намериш жена, която да се вписва в твоите критерии за нормално държание. Много е грешно да стоиш с някой от съжаление (говоря за идеята да се жениш за едната, а другата да ти е любовница), ти самия би ли искал някоя жена да стои с теб само, защото те съжалява и не иска да те нарани, но не и защото те обича истински?

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: b0e77c1cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   " И тъй като не искам да наранявам никоя от тях, бих приел да се
сгодя за едната, а другата да ми е любовница"
Сериозно? ! Горкият, жив дa те оплaче човек, тaкaвa жертвоготовност... и aз се привързaх, много силно. Къде дa те открия сияйни, живот мой? Нямa дa ме остaвиш сегa тaкa, силно привързaнa и сaмотнa, нaли? !

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: 05b71ea3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мен една ме следи от около 6-7-8 години, още бях 11-ти, 12-ти клас, когато се случиха нещата между нас. Аз я обичам много, ноо... това е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 дни
hash: 7c6a69aa97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пич, аз познавах една такава. Както ти казваше, умираше за този който я остави, но в момента, в който попадна на привързан към нея мъж, който я търсеше и демонстрираше сериозни намерения се изпари за по-малко от месец - вече не го обичала. А пък ти мислиш как да ги ощастливиш и двете - може и да стане - всяка ще знае, че не си само неин и ще умира за теб. Не знам... , на мен ми звучи малко страшно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 72184d58a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   хаахаха последния абзац ме разби ;дддддд виж, ако те чуят как говориш, особено, ако прочетат първото изречения на последния абзац и двете ще изчезнат като куршуми :D Ако искаш да ги разкараш просто им го кажи. ТИ казваш, че не искаш да нараняваш нито една от тях, но ако допуснеш едната да ти е жена, а другата любовница, мислиш ли, че няма да бъдат наранени, когато разберат. Все пак истината винаги излиза на яве ;).... Иначе има такива хора, да, но вместо да се радваш и да оценяваш, че се чувстват по този начин с теб, ти ги наричаш ненормални... Просто оцени това, което имаш до себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз не виждам абсолютно нищо притеснително във създалата се ситуация, просто не искаш да ги нараниш.. нормално е :))! Не разбирам защо търсиш съвети тук, всички жени ще ти се нахвърлят.. почвай да действаш и недей се оплаква, не бъди глупав!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 дни
hash: bbe329235e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Познавам доста такива жени от първо лице, като една част от тях разбиват пароли за фейсбуци, пощи и постоянно ровичкат в телефона ти, а други пък завоелират ревността и тревожността си, и най-често им избива да наказват партньорите си с провокации и обвинения.
За тези жени мога да ти кажа и една закономерност:
Такива жени се чувстват най-добре с мъже, които не обичат. Няма ревност и вкопчване-няма инегативни емоции. Обикновенно осазнават това след 25-30 годишна възтаст.
М37

 
  ...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не мога да се съглася със номер 12, че истината винаги излиза на яве, много мъже си имат любовници и така със години просто трябва да знаеш как да се прикриваш. Ако и двете не могат да живеят без теб ще се примирят щом не им изнася да те оставят.

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 4cc052c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да дам и аз малко обратна връзка, за да се получи нещо като диалог.

Номер 2 - Не съм казал, че не ги обичам. Не знам какво изпитвам към тях, емоциите са ми любов, безразличие, яд че са толкова зависими от мен, в зависимост от периодите. Но аз не казвам, че проблемът ми е, че ги обичам или че не ги обичам, а че те са силно зависими от мен.
Да опитвал съм се да се отърва и от двете особено в периодите на яд, но не съм успявал.

Номер 3 - Не мога да си представя по - нататъшният живот, всяко представяне ме сблъсква със ситуация в която има поне 1 наранен.
В началото и тези две госпожици ми изглеждаха напълно нормални , после и двете проявиха подобен характер. Защо да се срещам с поредната уж нормална?

Номер 4 - Как ме определи като женкар, момичетата с които съм бил се броят на пръстите на едната ръка. А именно че не искам да ги наранявам до крайност, чувствам се отговорен за тяхното поведение, им давам шанс.

Номер 5 - първата с тази която съм сега знае, че обичам силно и втората, нищо не ми казва, рядко проявява ревност. Втората не знае за първата, сигурно би страдала ако научи. Не искам да я наранявам.
Не ми се вижда нормално 1 година изобщо да не са ме виждали, а после да ме обичат толкова колкото и преди, дори по - силно. Аз не мога да ги обичам непрекъснато дори ако съм с тях.

Номер 6 - понякога е доста сложно да си с една та каму ли с две.

Номер 7 - Не аз избирам момичетата, те избират мен. И да аз се опитвам да съм само с едната, но другата не ми позволява това. Жените имат страшни психологически оръжия и ги използват яростно когато желаят да постигнат нещо.

Номер 8 - Аз се опитвах няколко пъти да се освободя от тях, не успях, пак ме намираха, пак се събирахме. Оставих ги да си намерят някой по - свестен и дори им казах да го направят - Първата опита върна се, пак ме молеше да съм с нея. Втората изобщо не се опита. Дори сцена направи, като и казах, че искам да се разделим.
Вече има наранени и мисля, че винаги ще има, но не знам и как да направя така че да няма.
И не не бих ходил с някоя която ме съжалява, никога не бих се унижил така, аз съм силният във връзката. Макар напоследък да си мисля, че може би не аз съм силният. След като получават това което искат, а аз не мога да се противопоставя.

Номер 9 - добър майтап! :D

Номер 10 - разкажи твоята история - всъщност исках да разбера някой в моето положение как са се развили нещата при него.

Номер 11 - И на мен ми звучи страшно това. И искам да са по - самостоятелни, само не знам как да ги науча да са самостоятелни, отдръпването не ми реши проблема. Първата се опита да бъде с друг, дадох и свободата, но пак се върна, зарязала го защото искала мен.

Номер 12 - прочети репликите ми към предишните коментари.

Номер 13 - Ти си единственият които задаваш въпрос, а този въпрос се доближава до същността.
Търся съвети и по - скоро отговори или целенасочени въпроси.
Да някоя да е така силно привързана към теб в началото изглежда просто невероятно яко. Много хора си мечтаят за това, а пък аз съм тръгнал да се оплаквам. Че две момичета били влюбени в мен.

Звучи смешно - но НЕ е - защото при мен тази тяхна привързаност е преминала в крайност и те са щастливи само когато съм до тях, те не могат да вземат самостоятелни решения, относно живота си, ако не се допитат до мен. Те очакват от мен, аз да определя техните цели в живота. Без мен те се оставят сякаш на течението и изпълняват само рутини действия. Между нас почти не съществуват разговори, когато те говорят правят това само с прости изречения. Трябва да им вадя думите с ченгел. Нямат собствено мнение, тяхното мнение зависи от моето одобрение, ако мога да им го кажа аз, биха били най - доволни.
Ако им се даде ЕСЕ на тема коя съм аз? (Която включва, кратка автобиография, какъв е човекът сега, и какъв иска да бъде). Те първата част, ще я напишат в максимално кратък вариант, а за вторите сигурно ще напишат - трябва да питам него, целите са ми да бъда с него.
Ето това ме тревожи, че аз трябва да определям и техният живот, а когато това е продължително е убийствено.

Има още два коментара но не са излезли още - ще им отговоря по - късно.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 3cbed18ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   М37, не си прав - ревността просто няма общо с любовта, а е плод на желанието да притежаваш, на собствената несигурност в собствената си стойност, плод на комплекси и желание да обсебваш... и да - неуважение и недоверие към партньора. Който обича истински, той никога не би наранил личното пространство на човека до себе си.
Един човек е ревнив или не. Дори да не обичат, ревнивите са си ревниви.

Съгласна съм с н. 15. Ако си умен, мислиш стратегически, никой не може да те разкрие дори в съверемения свят.

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 4cc052c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 14 - Моите не показват силна ревност, нито ме заплашват по - някакъв начин, ясно съм дал да се разбере, че подобно поведение не бих търпял. Когато искат да получат нещо, използват слабост, на мен ми става криво и обикновено го получават.

Номер 15 - Не знам какво да ти отговоря, може би си прав.

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 77fd7b4d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Звучиш твърде самоуверено. Привързаността за която пишеш според мен твърде се доближава до майчинската. Човек не ревнува когато не обича. Може би даваш сигурност и внимание от което се нуждае всяка жена. В създалата се ситуация и тази липса на ревност е възможно да има само една причина. Ако човек е обвързан, тогава нямаш право да ревнуваш, приемаш нещата такива каквито са и се радваш на всеки миг, на всяка среща независимо през какъв период.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Виж сега едно е да правиш секс с момичето а съвсем различно е да се ожениш за нея.. едната ще ти бъде любовница а другата годеница, на мен ми звучи малко несправедливо! Ако не искаш да нараниш никоя просто трябва да говориш и със двете, обади им се, виж те се, проведи един нормален приятелски разговор със тях. Ако след това не се получи можеш да си тръгнеш със чиста съвест, на мен ми звучи много егоистично да седнеш и да поговориш със един човек, да му обесниш че не можеш да бъдеш със него и той да почне да ти се тръшка, за това не се чувствай виновен.. виновен ще бъдеш ако не си го направил все още. Като са толкова привързани трябва да очи в очи, може да е по трудно но така правилно и уважително!

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Абе как може толкова да приличаш на човек със който бях преди извесно време, но историята ти е малко по различна.. странно е просто, всичко приключи трагично но са само за мен :(!

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аха, номер 18 вече ми стана ясно защо не си успял да се отървеш но пробвай така както си намислил и ще видиш какво ще се случи по натък, не си в грешка.. разбирам те.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 дни
hash: 411170d28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   ето там ти е грешката, че ТИ трябва да си избереш момичето, а не теб да чакаш да те изберат. Защо им се поддаваш на манипулациите?
Защо не гледаш кое е честната страна и не я следваш? Погледни добре коя е честна, коя е добра, коя е наистина тази, която не манипулира. Прогледни за истината. Не изпадай в заблуда. Търси сърцето си и какво ти казва ТО.

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 23, защото трябва да избира, коя била чесната и тем подобни! Ти да не си една от жените че в момента се опитваш му даваш акъли! По добре да си кара и със двете или да ги отсвири и двете! Това е по чесно според мене!

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 54639beaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Н 24, кaкво знaчи "чеснa"- нaчесaнa, подчесaнa, нa чесънa...? !
Инaче, не мисля, че е чесТно, което пък ти предлaгaш.
Но aвторa си знaе, некa сaм си реши, зaщото кaкто е тръгнaл, нaкрaя ще си пaдне от двaтa столa нa земятa и сaмо неговото дупе ще боли. Тaкa е ЧЕСТНО!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: 1fadf9e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Да си избере само едната от двете ли,ами той човека има чувства и към двете,със сигурност ще нарани само едната ако я кара така както според тебе е честно.Глупости са това което твърдиш,как ще се случи ако се постарае да не се научи,зависи от него..аз например бих могъл да се справя!Освен това той казва че се е опитвал да се отърве и от двете това означава че едва ли има какво толкова да губи.Ако не успее пък ще си намери свясно момиче и няма да има такъв тип проблеми,не знам аз бих рискувал,всичко се случва във този живот хората се рзделят,развеждат се за да бъдат със по подходящият.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 4cc052c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 19 - Да опитвам се да бъда уверен, макар вътрешно да съм тревожна личност, външно това не ми личи. Следващото което казваш (за майчинската привързаност, при мен по - скоро бащинска, аз съм мъжът. ) малко ме тревожи, защото това би означавало, един вид, че родителски и интимни чувства в мен и в тях се сливат. Което леко ме отвращава. Но може би имаш право, те са по - малки от мен с повече от 5г. Не бях го гледал така. Но твърдението, че в мен те търсят баща си, впрочем по характер, много се доближавам до бащите им. А аз от своя страна ги виждам като по - малки сестри, за който трябва да се грижа и това примесено със интимност ме отвращава.
Сигурност едва ли им давам сигурност, тъй като често си меня настроенията, нямам точно определен характер, макар че се стремя в по - голяма част от времето да им отдам нужното внимание, те са важни за мен. Опитвам се да им задоволя повечето нужди. Но в един момент това ми писва, тогава мога да стигна до там, че да ги отблъсквам. След време както се оказа, пак се връщам в първоначалното си положение, на подкрепа и задоволяване на нуждите. И да те се радват на всеки миг със мене.

Номер 20 - Звучи лесно нали. Не е. Опитах се, не се получи. Да говорих открито с тях, и да реакцията бе да се тръшкат, а аз не можах да си тръгна със чиста съвет.

Номер 21 - Разкажи малко какво се е случило.

Номер 23 - Сложно е!

Номер 24 - Не мисля, че някоя ще ме зареже, засега не показват по никакъв начин, че биха го направили. А ако се случи така, че да ме зарежат, ще ми е криво може би 1 месец, после ще си почина малко но до 1г. Ще имам отново подобно момиче. Така че когато се озовеш от два стола на земята, е редно да се изправиш, изтупаш и да се качиш на трети.

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 77fd7b4d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Това със третия стол ме разсмя. Със сигурност не ти липсва самоувереност. Ако намериш отговор на въпроса с ревността или по скоро на липсата и, ще имаш отговорите които търсиш. А до тогава просто се радвай на моментите които имаш с тях. Щом и двете нямат нищо против можеш да се замислиш и за тройка, що не. :) :) :).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: 411170d28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Виж какво, ако си моя бивш приятел, с който нямахме и 1-ва връзка, а ме лъжеше, че ме обичал 5г и ме заряза преди държавния ми изпит, и ми говореше че съм му пречела, и се подведе по акъла на другата, остани си с добро, аз сама се справям с живота от малка!
Съвсем честно ти говоря, аз разбрах да си търся човек, който да ме обича и не искам никакви фалшиви хора около мен, където да си играят с мен.. Остани си с добро. Нагледах се на несериозни хора.. и се поучих от грешките си, но не само се поучих, но и си ги поправих..
И вече не само съм независима, свободна, но и зная какво е истинска ОБИЧ, и да, аз съм много, много честен човек и на никой никога не съм се молила за връзка! Това е под достойнството ми..
Нещо си ме разбрал грешно.. или са ти втълпили някакви неверни неща за мен в мозъка ти..
И се извинявам, ако не си това момче.. и ако съм се объркала.. неволно..

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: ed51586616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   От номер 21. Не мога да разкажа :) не сте една и съща личност! Ти си по зрял и и съвестен а той избига и ме остави да се измъчвам. Аз разбирам когато искаш да приключиш една връзка (и нашата не беше кратка)ако се предполага че имаш някакви чувства това не е начина, а той явно не е имал апсолутно нищо иначе не си го обеснявам това което направи. Не мога да разбера жестокото му отношение, апосолутно нищо не съм му направила на този човек. Всъщност все пак не всички мъже са като него, ти се чувстваш отговорен и за двете и търсиш начини как да се справиш въпреки че не ти изнася.

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 4cc052c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Номер 28 - :)
Номер 29 - Твоето момче те наранило много, не е трябвало да го прави. Съжалявам и се извинявам от негово име!
Но пък е добре, че се е отнесъл така, макар и гадно защото след това си постигнала много.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 411170d28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   №32, Не е нужно да ми се извиняваш от името на чужд човек! Ти не си виновен и не поемай вината му, защото ти нищо не си ми сторил..
Аз винаги съм била много отговорна и с куп задължения, обаче той прекали, защото не стига че ме заряза точно преди държавния ми изпит, ами и слушаше като го настройваше новата му любовница да ме обиждат от друга държава дори и това човек, който не съм имала и 1-ва връзка.

№ 32, затова ти написах, просто бъди честен и бъди с тази, която обичаш, но и да е честна и тя..
Късмет и не се подвеждай по хората, а си избери свястната, но наистина я пробвай дали е свястна наистина, да не се преструва.. , защото има дето се правят на свястни, гледай зад действията, постъпките чу ли? Моралът гледай..

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: d9c87007d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Авторе, извиняваш се от името на чужд човек, искаш тези две момичета да са по-самостоятелни, чудиш се как и двете да са щастливи - което не е твоя, а тяхна работа... , прави впечатление, че системно се нагърбваш с чужди отговорности - това по принцип е лошо и говори за проблем, който ще ти създаде много неприятности.

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: ed51586616
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ако им е дал някакви поводи или надежди за общо бъдеще мисля че е отговорен. Например аз ще те допусна близо до себе осъзнавайки че може да се влюбиш а ти какво ще правиш после със тази любов мен не ме инересува..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 часа
hash: 4cc052c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Номер 34 - Разбирам те за какво говориш.
Не се бях замислял за това, трябваше ми леко подсещане.
И въпреки това, нагърбването е част от моят характер. Но поне успях да разбера къде бъркам в държанието си. Не мога да обещая, че ще го променя, дори да означава, да остана в тази ситуация винаги.

Съветите до тук няма да променят поведението ми, от там не могат да променят и положението в което се намирам, но е добре че разбрах причините поради които съм в това положение.

 
  ...
преди: 9 години, 11 часа
hash: ed51586616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Не е зле като вариант но аз бих ги зарязал и двете:D:D:D. Обаче съжалявам го това момиче че ще бъде само любовница, докато другата със сигурност ще е много щастлива. Пич, един съвет от мен не ощетявай момичето, постарай се и тя да остане доволна:D да не вземе да се разболее. Ий пиши как са се развили отношенията.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ee4ab357f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Moмчета наистина ли това ви плаши?? Аз съм същата леле май трябва да се променяя.. хм

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ee4ab357f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Moмчета наистина ли това ви плаши?? Аз съм същата леле май трябва да се променяя.. хм

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ed51586616
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Авторе, ако мислиш да ги задържиш и двете за да ти бъде по лесно за напреде можеш ги да излъжеш. Аз не те разбрах за коя ще се згодяваш но скрий от нея факта че продължаваш да се виждаш с другата кажи и че тя е единствена, измисли нещо. А другата тя няма как да не знае, ще разбере кажи и че всъщност обичаш нея, но го правиш от съжаление, смисъл ще се згодиш само от съжаление... ако се съгласи да ти бъде любовница си остани така, ако не.. да си гледа работата! Абе не можеш да бъдеш честен и към двете и да се надяваш че ще се оправят нещата без да има жертви.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 411170d28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   а според мен постави се на мястото на едната, постави се на мястото на другата..
Направи ситуция - представяш си, нереално в мислите ти следното:
- 1 час: Ти си първата и ти се случва всичко, което й се е случило. Как се чувстваш?
Надяваш се на любов дълго време.. и тя е споделена, но се появява нова.. и той я приема на драго сърце.
-На 2-рия час: Ти си втората. И ти се случва всичко, което й се случи. Как се чувстваш?
Отиваш с нов и заварваш стара връзка.
- На 3-тия час: Как би реагирал ти ако си първата и ако си втората?
всеки иска истинска любов!
А ти положителен герой ли си във филма??? Или такъв, където се чуди коя е истинската???
Една от двете е, но го виж със сърцето си!
Честното отношение, тази която не ти е искала, а е давала.. без да търси нищо в замяна..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ed51586616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   В момента дори да ти изглежда че няма как да се оправиш, ще ти кажа че не си прав, всичко зависи от теб. Твоят живот сам си го определяш какъв ще бъде, няма невъзможни неща има невъзможни хора! Понякога човек се бърка повлиян от чуждото мнение. Близките и приятелите ти изобщо не ги слушай те ти мислят доброто но не знаят кое всъщност искаш ти, ти сам знаеш с коя искаш да бъдеш. Не можеш да имаш еднакви чувства и към двете, представи си ги.. коя е тази която като видиш осещаш тръпка. Коя е тази която те обича, това е много лесно да се установи, тази която докато сте били заедно се е примирявала с малкото и не е имала някакви изисквания към теб, приемала те е такъв какъвто си.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a63169ea45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   В началото като прочетох какви си ги писал си помислих че искаш да ги въртиш и двете, но след това се замислих и разбирам че не ти е никак лесно. Преди 2 години имах една позната щяха да се женят със приятелят и, но той я заряза и се ожени за друга, няколко месеца по късно тя се самоуби! Не беше психически лабилна но не искам да изгрубявам за да казвам какво е направила и как точно е станало. Хората още свързват момчето със нея, а нейните родители гледат на него като на убиец. История със фатален край и не искам да те плаша но човек трябва да предвиди и подобен вариант, крайно е и ужасно, но ти се подсигури за всеки случай. Изглеждаш свестен човек и съм сигурна че ще намериш разрешение на проблема.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 411170d28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Имах подобен случай- мъжът ме лъжеше с години, че ме обича и ще се оженим, но тъй като работеше в чужбина, нямахме връзка реална, а само приятелска. Като си дойде взе друга и аз му се обадих да го питам какво става с нас, поне приятели да си останем, но другата беше до него и започнаха да ми се подиграват. Обиждаха ме, без причина.
И го изживях доста време, беше ми тъжно, че нищо не съм направила, а ме изкараха черната овца, даже връзка не бях имала и за първи път дори, но... всичко ми мина и преглътнах унижението.
Да не казвам колко нечестно постъпи той, и как съм му имала доверие за изобщо нещо.. , но сега всичко е минало и само мога да кажа- Бог защитава истината и дори да са ви пренебрегнали и обиждали нечестно, вие трябва да продъжите, защото когато си невинен, Бог го е видял.. А когато е писано, ще ни се даде нов по-добър шанс. И реално какво е станало -просто съм се отървала от хора, които са ме използвали.
Хубаво че събрах сили тогава и си взех държавния изпит.. И дори записах и магистратура.. тогава..
Това беше преди години.
ПОяви се и мъж, който да ме уважава, цени и какво по-добро от това? ПрИятелството, когато е истинско, то оцелява на всичко! И да, чувствам го като брат, и много, много по-силна съм от преди.. Защото Господ знае, че добрите хора могат да пострадат от по-лошите, но знае и как да помогне на всеки.. Не е хубаво да се изживяват толкова тежко нещата и да се страда, за това че някой те бил стъпкал.. Да, стъпкал ме беше, обаче.. от други места ми дадоха криле, и станах много, много по-стойностен човек.. и взех още 60 изпита.. А лъжите, които измисли онази, с наглостта си да каже, че дори съм луда, те й се върнаха с нейните камъни по нейната глава.. И съвсем случайно разбрах как й се е върнало.. За жалост я съжалих.. Но ГОспод бави, но НЕ ЗАБРАВЯ!!!!
И не съм аз тази, която преценя постъпките на хората!
Затова, авторе ти написах, гледай свястното момиче..
Всичко добро на теб в избора ти и на всички хора весело лято!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a63169ea45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Авторе, какво стана с жените, да не се сбиха заради тебе:D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker