Липса на секс, страст, любов и аз не знам още какво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на секс, страст, любов и аз не знам още какво
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2516 пъти
Искам да споделя нещо. Искам мнението ви. Мисля че самата аз знам за себе си и мога да анализирам, но искам да прочета и чуждо мнение.
На 28 съм, жена. Гаджето ми е на 27. Заедно сме от около година и половина. След като се запознахме аз се влюбих в него мигновено, той и до ден днешен твърди, че не се е влюбвал в мен. И аз мисля така, разбира се. Това се усеща, разбира се. Но в онзи момент аз се влюбих силно, а той имаше нужда от връзка с момиче, защото дълго време се беше изолирал от отношения с жена, защото е бил нараняван...
Та в продължение на дълго време аз страдах, че чувствата ми не са споделени, но въпреки това се търсехме и станахме двойка в крайна сметка. Чувствата му към мен бяха по-скоро привързаност и приятелство, близост от която имаше нужда и възможността да се разкрие малко и да се отвори към хората, по-точно жените, защото е бил затворен дълго време.
Общо взето аз го гледах като Бог, а на него му харесваше. Сексът беше зле и за съжаление продължава да е такъв. Това е едно от нещата, които ме притесняват. Никога не е имало страст между нас, той никога не ме е пожелавал истински като жена. Знаете да го видя в погледа му, да му искрят очите и да изгаряме от желание един по друг. Нито в началото, нито сега. Дори не ми даваше да го целувам дълго време. Имаше и все още има проблем с ерекцията, защото прекалено много мастурбира. Защо прекалено много ли? Ами мисля, че по 6-7 и повече пъти всеки ден е проблем. И мисля, че определно това влияе на неспособността му да я задържи в момента, в който трябва да ме чука, ако въобще пожелае. Защото аз го желая по-често. На него му е добре да си ръкоблудства. И до днес! Да нещата са по-добре, след хиляди разговори, но под по-добри значи – мастурбиране до 3 пъти наден само (или поне той така ми казва) – но при секс отново има проблем. Не става достатъчно твърд, а с това, което стане, ме оправя за 10 мин макс. И като няма страст, цялото нещо е мъка и напъване от негова страна. Аз оставам желаеща.
Проблемът при мен е, че не съм получавала оргазъм до сега. Имам предвид вагинален. С никой от партньорите ми, които за 10 години сексуалне живот са около 9 мисля. Знам че проблемът е в главата ми, но това не е тема в момента. С предишния си приятел бях на крачка да го постигна, но взехме, че се разделихме. И въпреки липсата на точно този оргазъм, това не влияе на желанието ми за секс. Обичам да правя секс, наслаждавам се, готино ми е и се забавлявам. Това, което ме дразни като кажа на приятеля си, че секса не ми стига и да стегне малко с тая мека пишка, той ми казва ‘е какво от това? Ти и без това не можеш да свършиш. ’ Сякаш това е причина да не правим секс и защо по дяволите искам? ! Разговори сме водили много, повярвайте ми. За него просто това не е толкова важно, няма достатъчно желание. Което за млад мъж ми е доста странно. И не, няма друга. Той просто не държи да прави секс.
Толкова често съм възбудена, и мокра и му се търкам и предлагам и той ми казва ‘о не сега. Бих си чекии и няма да стане’ и подобни. Та сексът много ми липсва, а на него никак. И такаоткакто сме заедно. А какво остава занапред?? Вече фантазирам за други мъже. Има такива, които само ме чакат да им дам знак. И съжалявам, но не знам още колко ще се сдържа.
С приятеля ми не живеем заедно. Само в момента от месец, но то е за кратко. Аз си живея сама, той също. Работим си. Различни сме. Честно да ви кажа не ни виждам заедно като семейство. Просто защото още за някои неща разсъждава като незрял и не знам дали бих могла да го чакам още 5 години примерно.
Освен това хигиената му. Нормално ли е да се къпеш 3-4 пъти седмично? Не. Аз се къпя всеки ден. Той пести от вода. Представяте ли си? Стиснат е. Аз не съм. не понасям мърльовци. Той твърди, че е за да пести. От вода и от душ? Какво по дяволите?? От това ли се пести? ! Изкарва достатъчно пари. Това не е извинение. Сега нали живеем заедно за този месец... е пак не се къпе често, ако не му кажа. Аз ще платя сметките, защото е у нас, какво го спира? Бил си цял ден на работа, потил си се и няма да се изкъпеш? ! И е разхвърлян, а аз съм обратното.
Значи да обобщя – има проблем с ерекцията, откакто го познавам, но проблемът е за мен, не за него, щото не си пада по това да чука хубавата си загоряла приятелка, която му се предлага и го напада със свирка; няма страст, не е и имало; никога не е бил влюбен в мен, по-скоро привикна с мен във времето; сега ме обича де, но е по-скоро както се обичат съпрузи след 5 години брак, сещате се просто обичаш човека, с който си свикнал и ти е близък и приятел и другар и довереник... ; мърльо е – разхвърлян, не се къпе често и не иска, не го смята за нередно, а излишен разход; не може да се говори с него на сериозна тема – вечно е неразбран от мен и въобще от всички, става много трудно за него да говорим каквото и да е сериозно, има чувството, че идва края... ако не можеш да разговаряш с човека, с който си за проблемите ви, а се криеш зад възглавница егати... ; засяга се лесно, ако му направя забележка за нещо все едно е малко дете. Не може така.
Обаче си го обичам някак, може би и аз съм привикнала, не знам. Питам се какво ми дава той. Той е мил, има добра душа, понякога е мил като момиченце. Но не може само да се гушкаш, понякога е добре и да чукаш мамка му! Като сестра му съм, или майка му, гушка ме с часове. То хубаво, ама когато е постоянно и друго няма дотяга. Признавам добри масажи ми прави и ме гали дълго време, но това не може да замени страстта, интимността и шибания секс. Егати на 28 съм и той почти. Млади хора сме, трябва да правим секс. Ако не сега кога? Като съм майка и мразя мъжа си и от грижи няма да искам да ме докосне ли? Някви хора разправят как са по на 40-50, имат 20-30 годишен брак и се чукат по три пъти в седмицата...
Та пак стигам до там, че се питам защо съм с него тогава. Вероятно и вие се питате или? Ами обичам го по някакъв начин. Дава ми близост, някакво внимание, някаква интимност, приятелство. Но има много неща, които се притеснявам да му казвам, защото си мисля, че ще се обиди, защото съм го виждала, че се обижда от тях. Страх го е да говорим сериозни неща. След толкова време ли? С предишния ми приятел съм говорила свободно за всичко. Това е много важно в една връзка, много.
Преди време на няколко пъти се оптивах да се разделя с него. Тогава се държеше като непукист към мен и не му пукаше много, затова след разговори ме разубеждаваше и продължихме да сме заедно. Сега е по-отдаден от преди и повече ме обича, но според мен просто съм му приятелка другар и винаги съм била.
Ако имаш шесто чувство, че може би това няма да е човекът, след който ще спреш да търсиш друг или просто се колебаеш в него и те притесняват толкова неща, има ли въобще смисъл да продължаваш? Ако съм страничел слушател/ наблюдател и т. н. ще кажа ‘не! Няма смисъл. Луда ли си? Стига си губила времето си’. Но просто нещо ме спира.
Съжалявам за дългото излеяние. Благодаря на тези, които са го прочели и биха желали да коментират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 07421a5e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми ти си описaлa типичният чикиджия- в буквaлен и преносен смисъл. Кaкво дa ти кaжa, ти хем си знaеш, сaмa си кaзвaш, че не е човекът, хем се нaтискaш дa си с него.
И кaквa беше зaти глупост зa сексa след 5 години брaк? ! Тa aз съм омъженa от 15 г. и сaмо кaто му видя голият гръб, зaдник, зaмъгленият поглед и му скaчaм. И обрaтно, един поглед от "ония" и вече съм сгрaбченa.
Никогa досегa не съм дaвaлa подобни съвети, но може би в твоят случaй ще е добре дa зaпочнеш дa зaдоволявaш стрaстите си с някой друг. Товa също ще скъсa тaзи емоционaлнa ( прaзнa ) нишкa, която те държи с него.
Хубaво е също сериозно дa aнaлизирaш себе си, кaзвaш, че можеш... но явно не си стигнaлa до отговорa. Дaли пък не те държи сaмо стрaх от сaмотa? ! Билa си влюбенa, хубaво, но вече си прогледнaлa, нaли? !

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9c3db38cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не доизчетох до край, но мисля, че ти самата си стигнала до правилния извод - ти си му майка-заместител.
Изначало си помислих, че ти си проблемът, ти си го обсебила и превърнала в свой син, но колкото повече чета... толкова повече се убедих, че ти ако имаш проблем, то е в това, че те е страх да се раздеиш с него... да бъдеш съвсем сама.
Ти на него не можеш да му помогнеш. Можеш да говориш с психолог и да му споделиш нещата, които написа тук -ще ти каже някакво предположение, но почти винаги такива проблеми като на приятеля ти се коренят в детството. Лъже те, че е заради нещастна бивша връзка. Нищо подобно. Свързано е с майка му, с ранното му детство.
Няма желание към теб, защото ПРАВИЛНО си усетила -ти си му маминка, сестричка, а човек не прави секс с маминка и сестричката си!
И за останалите, чисто битови неща, не си пасвате.

Изводът ми е, че ти си просто нормално момиче, отгледано в нормално семейство или поне с любов отнякъде - може и да си с проблемно семейство, но да си се справила. Просто си нормало. Той има отклонения. Толкова обаче ти се иска да го закриляш, че ти вече търсиш вина в себе си - не била свършвала вагинално... ами всеки гинеколог ще ти каже, че си като повечето жени. Вагината просто няма толкова нервни окончания, защото се ражда през нея - това е детероден път - затова и природата е извела нервните окончания извън тялото и около вагината- в клитора и забележи- той обхваща вагината вътрешно. Така и се свършва вагинално - просто се стимулира вътрешно клитора. Е, разбира се, има жени, които свършват дори при стимулация на маточната шийка и тем подобни - всяка е различна, но вагиналният секс е много важен за общото задоволяване. Сама си забелязала, че се чувстваш задоволена след това, а той се пробва да прехвърли топката в твоята градина, просто защото сам не осъзнава, че има проблем.

И не... не е важно, че се обичате като хора в 5 годишен брак. Вие сте майка-синче. Аз имам 13 годишна връзка и има много страст, секс, любов, ЖЕЛАНИЕ към партньора, а като искам гушкане - имам си плюшени играчки или от скоро котарак.

Знай просто, че той не е наред. Ти можеш да си щастлива с друг мъж, но той и при следващата си приятелка ще е същият, освен ако не се подложи на терапия.
Друг е въпросът, че терапия действа само ако човек желае сам. Ти нищо не можеш да сториш за него - като с къпането и секса е - един човек като иска да живее по един начин, ти си безвластна.

На 28 г. си. Времето си тече за теб. Той може да си играе на синче още 10 г., да се оправи и да си направи семейство, но ти имаш ограничени години за семейство и майчинство (истинско, не да бъдеш майчица на този), но си ги губиш с такъв човек


НЕ можеш да го промениш. Просто не е във властта ти. Ти решаваш дали ще останеш с него, но ЗНАЙ, че проблемите ще се засилят ако той не се терапира и след като родиш дете, съвсем ще те сложи в графа „мама“ и дори е възможно да си намери любовница, с която тайно да изживява страстта си, докато ти си му мамичката у дома.

Ти решаваш дали искаш такава връзка. ...той и сега си има любовница - дясната си ръка. Точно живее като у дома при маминка -тайно бие чикийки и маминка го обичка...копи пейст на семейния модел

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 196be92590
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бягай, докато е време - нямате брак, деца, общо имущество, още си млада и привлекателна. Лошите връзки стават по-лоши с времето. Сега е момента да намериш друг. Да, няма гаранция, че всичко ще е розово, но поне в началото ще бъде. А това е започнало сиво и продължава сиво - искаш ли да видиш всичките 50 нюанса? След 5-10 години няма да си млада и да имаш толкова голям избор, да не говорим, че може да си с едно, две деца, които ще отнемат цялото ти време и внимание, за да отделиш време и енергия за нова връзка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f7dd2b3a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 е много права, ти си вече зряла жена намери си друг!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bba3a815b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо оплюваш човека, за да истъкнеш колко си съвършенна ли? Като не живеете заедно, какво искаш от него? Като не ти харесва и не ти допада, спираш да се виждаш с него и край, пито платено. За какво си запълваш времето с писане и оплюване, хващай езин от тези които те искат и си живей живота. Какъв съвет да ти се даде във форум, да му забраниш да прави чекии ли? Насила хубост не става, щом не вървят нещата, слагаш край и толкоз, с хленчене няма да решиш проблемите си.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fd1378bd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   авторката: до номер 5 - този форум е за това, за да се хленчи и оплаква и иска съвет. никой не оплювам, просто изнасям фактите такива каквито са. вземи се успокой, не говоря за теб, а за човек, който не познаваш.

до останалите - и аз мисля нещата, които пишете, просто ми е трудно да взема окончателно решение. хубаво е да чуеш и странично мнение. благодаря ви.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 04146b184e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещата не са нормални. Сексът не е всичко, но е съществена част от връзката. Добрият секс. А и явно има други неща, които те дразнят от сега. Разговорите обикновено не променят нищо. Да, трябва да се водят, но нищо не променят. Или се напасваш, или се махаш, ако имаш тази възможност. Но тази история с любов към чекиите, а не страст към теб - няма как да живееш по този начин. Разделете се и бъди с човек, който те заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ef80268631
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Хора, вие нямате ли нужда да обичате и да бъдете обичани в истинския смисъл на думата? ! Нямате ли нужда, да погледнете някой и да си мажете "аз го обичам такъв, какъвто е и не искам да променям нищо в него"? Ти нямаш ли нужда да си с човек, който е луд по теб, както и ти по него, същото се отнася и за твоя приятел? Защо си губите един на друг времето, не сте на по 18 години вече? И, не мога да се съглася, че след 5 години брак, хората се обичат по начина, който ти описа. Една връзка е както си я направите вие, тя е взаимност, тя е гледане в една посока, любов, секс, приятелство и още толкова много неща. Ако те присъстват във вашата връзка- супер, стой и се бори, но ако до сега не са дошли тези неща, то кога ще дойдат?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c289488e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бягаййй

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ca8e5926a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Принципен въпрос: Защо си с някой, който не те е искал, не те иска и няма е да те поиска, и на всичкото отгоре си наясно с това изначало? !? Това е някаква висша форма на мазохизъм! Поставила си себе си в ролята на досадна мебел, която някой ползва от мързел да си купи друга! Грубо е, извинявай, но е вярно! Къде ти е себеуважението? Ако си вземеш пън у вас, ще е по-добре - няма да излиза да се цапа... останалото ще е същото!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2498aeb6d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми като не те удовлетворява кой от къде е. Какво си седнала да пишеш романи, в които го оплюваш. Кой се опитваш да убедиш? Намери си друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker