Още не мога да повярвам, че ме обича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още не мога да повярвам, че ме обича
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2270 пъти
Преди години един мъж ме лъжеше, че ме обича и аз докато вярвах, правех всичко за него и то години наред. После тръгна с друга и ме обиждаха . Аз вярвах, че не е такъв , но не излезна така..
Нов мъж, с който се запознах наскоро случайно ,започна да ме търси и вече 4 месец, не се отказва от мен и аз чак не мога да повярвам ..и не искам да излезна още с него.. Хубав е, добър е, мил е, разбира ме, но не мога да повярвам още , че ме обича .., а и не искам нови тревоги, добре ми е така , свикнах самичка всичко да правя..Мисля, че по-важно е да работя, и по-спокойно..Ако някой ще ми прави отново психически тормоз след време и ще ме лъже, ще ме обижда неоснователно, по-добре ми е сега с това, което се опитвам да постигна..
Като имате предвид , че не съм разлигавено момиченце.., но съм с нежно сърце, което започнах да пазя и крия , а преди детско и невинно гледах на нещата...
Професията ми е свързана с малки деца, и те са единственото , което ме интересува в момента.., как да се чувстват добре и защитени..Те се радват с всеки ..и са толкова невинни..Трябва да си пазим децата в България..
Но всъщност в момента да се върна на въпроса ми за за новия човек в живота ми, кажете как бихте постъпили вие? Бихте ли дали шанс на този мъж?
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: e090016bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те, при мен положението е подобно: след поредица от лъжливи и провалени връзки станах изключително подозрителна и винаги си имам едно на ум. Ако можеш, подходи по този начин - без огромни очаквания, просто остави нещата да се случат. Може и да излезе нещо, винаги трябва да пробваш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f74414580c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сложи условията ти, направи ги така, че да не си наранена и да го видиш на живо. Чата е едно, на живо е друго.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 93d2f38411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В отговор ще ти разкажа една моя история, авторке. Запознах се с преди време с жена. Интелигентна, целеустремена, обичаща работата си архитектка и при нашите срещи всяка клетка в мен вибрираше. Усещах с цялото си същество, че това е Тя. Разведена, с 2 деца, за които се грижеше и на които посвещаваше живота и времето си. Бях готов да не я изпускам от прегръдките си. След месец, два ми обясни, че не може да изчисти чувствата към мъжа си(изоставил ги преди 2 години), че съм страхотен човек и заслужавам да ме обичат изцяло. Оттогава изминаха 4 месеца, а аз още не мога да забравя нейните черни очи.
Авторке, не са толкова много хората в този наш живот, които ще ти кажат "Харесвам те, изпитвам топли чувства към теб, нека бъдем заедно". Дай шанс на човека и може би утре ще има две щастливи души повече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e2aca88ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да разбира се дай му шанс и не мисли лоши неща. Това че един е постъпил така с теб не значи че всеки ще го направи. Започни нещата без да мислиш и да очакваш лоши неща.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 902a20dc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дa, мaлко нaивничко рaзсъждaвaш. Кaкво знaчи дa те обичa след 4 месецa, в които дaже не е успял дa те опознaе? ! Но изглеждa влюбен или поне силно привлечен от теб. Нaй- голямaтa грешкa, която можеш дa нaпрaвиш е дa си носиш стaрото рaзочaровaние нaгръб нaпред в животa. Кaквото било- било, не посвещaвaй сърцето и въобще животa си нa бившият глупaк.
Дaй си шaнсa зa нещо хубaво, не е зaдължително дa отвaряш широко сърцето си, но и не бъди нaсоченa дa търсиш постоянно нещa от бившият. Може този дa се окaже къжът нa животa ти.
Кой ще си губи 4 месецa дa тичa подир някой, който не покaзвa интерес, освен aко не смятa, че товa може дa е онaзи специaлнaтa? !
Излезте, дaй му възможност дa ти покaже кой и кaкъв е, нaблюдaвaй и си прaви изводи, слушaй и сърцето си, и то ще си кaже.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: aaa108977d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ИСТОРИЯТА МИ - ОТ Авторката:

Ние сме се виждали първо за 1 ден, после за 3 дни.
Той е хубав, но просто като си спомня предишния и как ми говореше години колко ме обича, как ще се оженим, но замина с друга и тя го настрои да ми се подиграват, аз страдах много..
В най-трудните моменти бившият не ме подкрепи, а ме нападаше със словесни нападки.. , по -скоро гс авра или подигравки..
Даже ме нарече "МАЙМУНА", че съм го излъгала, че сме щели да сме заедно, а аз му казах че след като премина едни проблемни неща.. и тогава..
Но той, за да си угоди на ината, сметна дори, че съм умряла и спря да ми говори, или ако ми говореше, беше сякаш не той, а някакъв човек, който ще ме бутне от планината.. да падна.. в скалите..
А на новия уж му имам доверие, но е свързан малко от части с новата приятелка на бившия, в смисъл такъв че не точно пряко, но косвено, те не са се виждали, но новата се опита да настрои на новия ми приятел далечна негова роднина против мен и после той пък сякаш се ядоса и аз ревнах..
Реално ме нападат чрез някакви хора непряко, защото тя започна да ги настройва с измислени неща за мен, едва ли не че съм използвала новия, а аз нищо не им правя, даже не ме познава, а аз даже не можах да спя с него тези 3 дни изобщо.. и това от притеснение, разплаках се.. и той после ме гушна..
Сякаш НОВАТА НА БИВШИЯ да ми развали и И ТАЗИ ВРЪЗКА.. , само защото съм близко до нея, а реално не съм близко защото ние двамата живеем в България, а те в чужбина... Но тези които тя ги настройва да ме мразят, те са в чужбина, но си идват понякога.. при новия ми приятел. Беше написала, че само тя имала право да е приятелка и това на видно място, знаете къде -фейсбук..
Заплетено е.. Но ако ме обича новия, надявам се да не ме остави, защото и аз го харесвам, но ме е страх, и се надявам да не повярва на новата на бившия ми..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cc3fb8070d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ами като те тормозят, защо не се оплачеш в полицията, за да спрат, така много време може да те е страх и да ти провалят и следващите връзки, просто изчисти бившия от живота си и всички около него. справи се с новата на бившия и си прекъсни всякакви отношения с нея

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cc3fb8070d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   това е тормоз психически, и могат да ти навредят дори на здравето.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 93d2f38411
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, защо затормозяваш съзнанието си със странични неща(новата на бившия, някакви хора... нещо им е говорено)? Отдай се на връзката си и бъди щастлива. Толкова е простичко. Не можеш да запушиш устите на хората, но е важно какво Ти ще кажеш на човека до теб. Заедно с него градите връзка и Вие сте важни един за друг.
№3

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: aaa108977d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   автор: Тревожа се, номер 9, защото колкото и честна да съм била, нямало е човек, който да ме защити..
Ако иска новата и тази връзка да ми развали.. , нямам сили да се боря с тази, която ме мрази.. А защо ме мрази - като тя дойде и развали връзката ми.. , не зная..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker