Да си направя ли 'кефа'? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да си направя ли 'кефа'?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3829 пъти
Здравеите.. Жена съм на 25 г. Ще бъда мн. кратка. Преди шест години случаино се запознах с мъж по голят от мен с десет години. Тои е от София... та... на кратко. Красив, симпатичен с чиство за хумор. Проблема между на беше, че тои е богат а аз не... На него нему пречеше, но на мен ми влияеше зле, чуствах се като бедна мишка... Но тои правеше всико, за да не се чувствам така. Знаех че нищо повече освен секс и страхотни преживяваня.... Та... Просто един ден си казах че, това трябва да приключи... Не след дълго заминах за чужбина, но това не пречеше да се чуваме и подържаме приятелство. В чужбина не след дълго се запознах него 'мъжът ми' тои е стахотен прави всичковсичко, за да се чувствам добре... Обича ме което е наи важното, имаме си доверие с една дума мъж мечта! И така богаташът ми званна един ден и попита искам ли да замина за БГ с него на море, след което аз разбира се отхвърлих. Признавам още испитвам нещо към него, но обич не е. Та въпро сът ми е да замина ли снего на море или не? Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: a339c69689
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не си прави „кефа“, защото ще стане от играчка... плачка. Винаги такива неща се разбитат, а с „мъжЪТ ти“ не виждам как ще градиш семейство на гнила основа. Отделно „богаташът“ и без това няма уважение към теб ако си готова на такива неща. Мъжете винаги предлагат подобни глезории за слабите пеперудки, но само чукат и бягат, а ти си оставаш със споменът и лошото име. Дори другият сезон може приятел на този мъж да ти предложи същото - не се чуди, ще е разказал на всички за приключението ви.
Няма общо тук с богатство и социално положение - винаги има лесни жени за мъжете и не толкова лесни жени. Лесните жени получават повече внимание, предложения като това за морето просто защото... ами са лесни - чукаш със сравнително малко средства и усилия обаче НИКОЙ уважаващ себе си мъж не прави дом и семейство с лека жена, просто защото не можеш да се чувстваш сигурен с такава - нали вчера като си е направила „кефа“ с теб, утре ще тръгне с някой друг на друго моренце да кажем.
Но ти решаваш - ако живееш за кефа действително ще имаш кеф, но кефът е краткосрочно удоволствие
Ако обаче се стремиш към семейство, сигурност, обич, приятелство, дълъг живот с някого и да - повече от кефче, то ти просто не бива да си лесна за останалите мъже навън.
Веднъж поддадеш ли се на „кефа“, край. При всяка възможност ще си правиш кефа, докато животът ти се разпада около теб, защото на хора, отдадени на кефчето, мекото и лекото, не може да се разчита. И не става дума тук за секса като такъв. Става дума тук за принципа, за начина на живот, за ангажиментите, които поемаме към другите и за ДОВЕРИЕТО, което те имат към нас. Твоят човек ти се доверява да се прибереш в България сама, за да видиш близките си, а ти си правиш кефче с друг.
.... и не лъжи поне себе си.
Не си имала проблем с богатството на човека, а просто си осъзнала, че с такъв човек не можеш да си разиграваш твоите си номерца или ще завършиш в канафката.

Намерила си си някакво добро и наивно момченце, което да ти играе по свирката, да продължава да те глези и да ти се подчинява както са го правили родителите ти. Тайно обаче все още мечтаеш за парите и удобствата, които може да ти осигури успелият, но и сложен мъж с претенции и последици за „кефчетата“.
Не можеш да имаш и двете... и съвсем не можеш да имаш „богатият“ вече, защото той явно вече те е преценил в графа „лесни“ иначе нямаше да ти прави такива предложения. И най-добрите момченца все някога се събуждат...
Дори да се съгласиш, ще имаш 1 седмица лесно чу... не, излизане по дискотеки и разни ресторантчета, но до тук. Истински хубавия живот, семейство и така нататък с този мъж, ще има някоя трудна жена тоест... точно жената, която не се хваща на подобни предложения и не мами партньора си.
Никой не е девствен на 25 години, не сексът разваля, а „кефчето“ - лесното, мекото и лекото на гърба на някой друг!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7f853b2a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не го прави... ще съжаляваш

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7a9ba76f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Подкрепям н1, но искaм дa те попитaм нещо-a, зaщо не си нaпрaвиш кефa с човекa, с който си във връзкa?
Инaче, aко пък толкооовa много ти се ще, мен aко питaш- върви. Но бъди сигурнa, че рaно или късно ще те зaстигне, всяко действие/бездействие се проектирa, мaтериaлизирa и в бъдещето зaвръщa кaто бумерaнг. Дa не се чудиш кaто се видиш в същaтa ситуaция, но от позициятa нa "мъжът ти".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 45bb9aa314
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е тва е то жената...

Има мъж до себе си, дето прави всичко за нея, дето я обича, АБЕ ВСИЧКО, като цяло и пак иска да спи с други... жалко много!

Преди да се обадят моралистките ще ви кажа, че и мъжете правят такива неща, но в съотношение жените правят в пъти пъти повече номера...

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8027025358
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   И правописът, и моралът ти са ужасни.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a0c6d5e28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Начинът, по който пишеш и се изказваш, граматиката ти като цяло, са на потресаващо ниско ниво. Извинявай, ако съм груба, но мен лично това ме кара да се чувствам, сякаш ще загубя 10 минути да дам отговор на такъв човек. Както и да постъпиш, имайки предвид какви ценности и качества показа чрез писането си, мисля няма да има особено значение какво ще се случи...
Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d95541326b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да коментар 1. Първо искам да кажа че никога не ме е използвал по какъвто и да било начин! Тои искаше да живеем заедно, но аз исках да замина за да преуспея, за да съм на неговото ниво, но уви.... Има магазини за бижутерии и др. Но никога не съм приемала скъпите подараци от него! Даже скоро се чухме отново. Поиска да се върна в България за да заживеем заедно, но аз вече имам упората до себе си! Да може би ще ме обвинява те че съм омъжена а имам чувства към друг, но и аз съм човек.... Не сме безГРЕШНИ.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b89ef4b90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Божеее, къде се навъдихте такива жени, да неглежиратие мъжете си, бе? !! Никакво уважение, вярност и разум, после защо не вървял бракът...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5f9ecb80dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да разбира се, трябва да си направиш кефа задължително.
Все някой трябва да запълва статистиката на глупавите и разведените, нищо лично.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2cde8d419c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мен ми е странно защо изобщо се замисляш. Ако имаше твърди принципи дори нямаше да се замислиш, а щеше да отхвърлиш предложението веднага. На мен преди няколко години подобен господин с който се бяхме запознали по работа ми предложи да сме ходила на почивка в Боровец. Мен даже ме обиди това, нито съм му правела намеци нито нищо, и естествено не се съгласих. Даже не е имало вариант и за колебание. На мен ми се струва, че ти си се направила на много принципна пред този уж не те интересуват парите му, и си мислела, че ще си счупи краката да те преследва понеже си немеркантилна. Но сега май малко те е яд че си изпуснала кефчето и искаш поне малко да намажеш. Съжалявам но така ми се струва. След като имаш мъж до себе си би трябвало с него да ходиш на море, а не с някакви предишни забежки. Много е жалко че заради такива жени като теб слагат всички под общ знаменател. По-добре ходи си прави кефчето и не се занимавай със сериозни неща, май не си дорасла.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a339c69689
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Oт 1. О, не си ме разбрала, скъпа. Не казвам, че човекът иска да те използва - ти искаш - почивчица на негова сметка, джиджи-биджи, „кефче“ и после пак у дома при благоверния - ни лук яла, ни лук мирисала - и сама знаеш, че няма да ти мигне окото!
Лъжеш обаче себе си, че нямаш и си нямала повече с този човек до сега, заради твоите „принципи“. Ти ако имаше принципи на първо време, нямаше да си правиш „кефа“ като си обвързана. Просто си намерила добро момченце, което да ти изпълнява капризите и да не ти търси сметка, защото сам има страхове - от самота, от провал, от това да те загуби. Идиалният за теб. Много добре знаеш, че можеш да си правиш всякакви кефове - и не става дума тук само за секс, а за това да се налагаш над мъжа, да имаш всичко, което поискаш.
С мъжа „богат“ това няма как да се случи. За да успее един човек в бизнес начинание, той не се занимава с хора като теб ...дългосрочно, твърд е и има принципи - с него не можеш да си разиграваш коня с две думи и това навремето го е елеминирало като възможен партньор. И той те знае каква стока си, но това не му пречи да ..ами да желае кефа.
Може би грешно си си помислила, че отношение ще има към теб, когато „преуспееш“, но истината е, че този мъж никога няма да има уважение към теб - не става дума тук за пари, тук става дума за ниво и класа. И да имаше пари (а хора като теб никога нямат), този мъж пак ще иска от теб кефа, джиджи-биджито и няма да му мигне окото да те препоръча на приятелчетата си дори, за да се посмеят после дружно.

Днес ще ти обещае всичко, утре си минало. Не ме разбирай грешно - не мисля, че някой иска да те използва, а просто иска да ти даде „кефа“, който ти самата желаеш.
Какво те изкушава ли - ами възможността хем да имаш у дома мекото, лекото момченце, което те обича и ти се подчинява безусловно, хем да си имаш „опасния“ кеф първо с този господин, но после с... ами с когото ти хрумне.
Не смятам, че ще бъде и първият, нали? И друг път си си правила кефа при определени ситуации - с колеги, познати, запознати случайни...
Ти от какъвто и да е кеф лесно се въздържаш и правиш каквото ти харесва и ти хрумне без да мислиш много. Е, някои ще кажат, че си импулсивна личност, но пък други биха казали, че просто ти липсва дисциплина и идея за живота - цели, интереси, основи за един подреден, нормален живот.
И не осъждам тук секса, той сам по себе си е хубаво нещо. Осъждам кухият секс, „кефа“ на чужд гръб.

Момченцето те заземява с домашния живот, уют, любов, но това е временно. Жени като теб не се задържат дълго на едно място, с едно нещо, с един мъж.
Успех... живей си живота както си искаш, но като питаш за мнение - бъди готова да се видиш отстрани.
... и приеми съветите горе за граматическите упражнения сериозно! Хвани и прочети една книга най-добре, за да си прочела една книга през живота си. Стига се занимава с глупости - ще си опариш пръстите, но можеш да си изгориш и ръката

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b156250bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А твоят мъж мечта, каква жена мечта има ако знае..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3a68d004d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   12, евала за коментара ти! Никой уважаващ себе си мъж не ви слага под общ знаменател, но е факт, че такива като авторката се навъдиха доста. Обаче хубавото е, че все още има и такива като теб, макар да са малцинство вече. В неморални времена живеем за съжаление.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c0208a8581
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Само като ти прочетох заглавието и ми се изясни какво всъщност представляваш. Една жена, една дама-да говори за "кеф"... Не за любов, не за чувства, не за секс дори-ами бруталното и вулгарно"Да си направя кефа"Отвращаваш ме, авторке... Жалко за мъжът до теб-не го заслужаваш...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 50fed24b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ами всичко е ок, зарязвай мъжа ти, кажи му не си на нивото на бившия ми и си прави кефа ама колкото ти е кеф!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 830e15053b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много точно попадение на коментар номер 6. Освободи мъжа мечта от присъствието си не го заслужаваш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ee2c86c279
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Искам само да ти кажа, че в историята си не обясняваш добре- какво значи, че имаш мъжа мечта до себе си, но някакъв, към който не изпитваш обич, те кани на море и ти се чудиш, дали да не отидеш с него? Не е ли логично какво ще ти каже почти всеки един от коментиращите? Не е ли логично от това написаното, че тук изобщо не би трябвало да имаш никаква дилема? Защо ти е, след като имаш мъжа мечта до себе си (както се изрази), да заминаваш където и да е с човек, който ти сама си оставила в миналото, поради някакви твои си причини? Най- малкото пишеш, че това, което изпитваш към другия мъж не е обич. Защо тогава си склонна да рискуваш хубавата си връзка? Помисли си добре какво чувстваш към тях 2- мата. Дано да вземеш правилното решение.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2779c4f03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Кратък въпрос, кратък отговор: НЕ! Не заминавай на море с богаташа. Ще бъде капитална грешка, за която ще съжаляваш. Инвестирай времето, емоциите и енергията си в сегашната си връзка, щом виждаш в човека перспектива. Онова няма да е "кеф", а "разказ с неочакван край".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2766fcc30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ти си на 25 г. Вече имаш двама мъже. Сттрува ми се, че нямаш достатъчно да определиш новия си като "мечта". Щом се двоумиш, значи все още изпитваш нещо към първия. След време "мечтата" ще си замине и ще съжаляваш за "кефа". Така представяш нещата в момента, че логичният отговор е "Не бъди курва", стой при сегашния. Но аз разбирам, че по-добре ти е било преди да заминеш. Така че се върни и дай шанс на бившия си. Вземи мнението ми в предвид и се допитай до по-близките си приятели, които биха имали повече поглед върху картината. Не се самозаблуждавай с новия!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4db23df791
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Самият факт, че се поддържаш връзка с бивши гаджета и любовници, говори достатъчно! Когато една жена/мъж започнат връзка трябва да прекъснат всякакви контакти с бившите гаджета и секс приятели!! Мъже, един съвет, ако гаджето/жена ви поддържа връзка с "бивши" гаджета, значи изобщо не са бивши!!!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bdf48b9e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ти как би се почувствала ако мъжът, с който си в момента, направи нещо подобно? Ако отгворът е "не ми пука честно казано", то отивай на море и после заживявейте. Ако отговорът е, че не би искала мъжът до теб да ти изневерява по подобен начин, това значи че искаш да си с него и не би следвало и ти да правиш подобни неща.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d95541326b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Благодаря Ви. Ж25

Искам само да добавя че мъжът с които живея вечя 5г нито един път не сме били на почивка в БГ а на мен повярваите че много ми се иска. Всяка година го моля да заминем но тои все има работа и не може и така вече 5 години... От друга страна искам да видя семеиството си приятелите и зазбирасе не на последно място родината си.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a339c69689
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Е и? Нямало почивка - ами събери се с приятелки и отиди ако ти е за една почивка. Да ти имам и проблемите, честно!
...или може би не му се ходи на почивка с теб?
Врънкаш ли му освен другото?
Може да си има любовница и да не му се разделя с нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker