Не ми върви в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви в любовта
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2274 пъти
Постигнала съм си всичко сама-имам си жилище, кариера, стабилен доход и да кажеш, че има мъже, които са като златотърсачките, дори и такива не се въртят около мен. Имам приятна външност, старая се да изглеждам добре, поддържам се, обличам се с вкус, а сякаш мъжете се страхуват от мен. Бях споделила на един приятел за това, а той ми беше отговорил, че съм имала излъчване на прекалено силна жена, независима от мъж. И какво- за да си хвана мъж, трябва да се правя на слаба ли? За един мъж няма ли да е по-приятно да стои до такава оправна жена? Каква е причината-егото на мъжа ли е прекалено голямо? Страхува се, че може жена му да го превъзхожда?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: e2d012d589
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да излизаш по дискотеки и да заговаряш мъжете.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: afc49be1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо стоиш и чакаш, а не вземеш ти инициативата, както си я взела във всеки друг аспект от живота си?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ba0d07cba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обличаш ли се секси ?! Мъж няма да тръгне да ти гледа маникюра, обувките или прическата той ще гледа тялото ти и в твоя полза е да е секси. Звучи кофти, но мъжете обичат ПЪРВО с очите.. просто защото с един поглед може да види само това не може да види колко си умна, интелигентна и т.н.

М.47г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e8647134c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми по принцип властните жени с кариера, бизнес или финансови възможности сте такива - изглеждате силни и непокорими, и не сте таргет за много мъже. И да ти кажа честно и аз не бих дошъл при теб да се запознаем, дори да си поговорим. Не знам защо, но не бих дошъл.

Може би ако се попреструваш на по-слаба може да е по-добре.

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 23e09922a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Именно! Страхува се! Мъжете са страхливци! Страхуват се от жена? !? Омг що за бебета.


Ама стане ли дума за секс те могат всичко нали разбираш. Поискат ли секс доти и да им откажеш налитат наглеците. И това е мъжко! Мъжка постъпка, браво!

Надявам се долавяте сарказма във втория абзац.
Приятна вечер на всички!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: eb0bf80e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ти си си отговорила сама на въпросите

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8ce54f99d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Узунов, страшмо изпускаш!
И аз имах подобен на Авторката проблем. От малка бях много амбициозна и съм свикнала да се оправям сама. За мой късмет срещнах своя Майстор - господин от класа, но за да стигнат тази класа, Авторке, такива като Узунов имат нужда просто от 20 години по-дълго, един брак със слаба жена зад себе си и много-много житейски опит. Моят съпруг е така много по-възрастен от мен, но си пасваме във всяко отношение. В интерес на истината сме като разбирания, начин на живот, възгледи на 90% еднакви и много хора търсят скрити мотиви в нашата връзка - пари, секс, връзки и тем подобни, но истината е, че преди него никой мъж дори не намери смелост да ме целуне и си кукувах като теб. От вече 15 години сме семейство, но съм сигурна, че ако не беше той щях да си кукувам като теб.
Затова и ти давам съвет - огледай се към по-зрелите мъже над 40 годишна възраст, които сами са потигнали нещичко в живота и могат да оценят госпожица като теб.
Младоците просто мислят като Узунов, докато не се опарят, не ги ограбят при някой развод и не им дойде акъл в главата. Отделно мъжете 40 са намерили себе си, имат самочувствие и не робуват на майките си и обществото - можеш да живееш според своите възгледи с такъв мъж, които ще стои зад теб и семейството ви, защото просто не е зависим от мама, тати и тем подобни.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a98f7453fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хaхa, дa aвторке! Стрaх е точнaтa думa. Но стрaх от по- слaбите, нисшестоящите, неудaчниците, a нa теб пък зa кaкво ти е тaкъв. Aко отблъсквaш можещите и не/съзнaтелно търсиш внимaние от по- слaбите, тогaвa искaш вероятно пълен контрол във връзкaтa. A колкото по- комплексирaн е мъжът, толковa по- aгресивен стaвa или просто търси други местa, където дa доминирa. Природa!
Не виждaм причинa дa те отбягвaт мъже нa/ нaд твоето положение, освен по същaтa причинa, твърде дa си личи доминaнтният ти хaрaктер. Тaкивa пък сa свикнaли също кaто теб, сaми дa си решaвaт проблемите и въобще опрaвят в животa, ще приемaт рaвнa, но не "шефкa" в личният живот.
Също сaмa съм постигнaлa, кaквото съм постигнaлa. По рaботa съм "злa, строгa и суровa" :) трябвa дa бъдa, инaче ще ме изгризaт.
У домa обaче см aбсолютнaтa лиглa. Не пaзaрувaм сaмa, че видиш ли ми тежaт чaнтите дори сaмо дa ги рaзтовaря от количкaтa в бaгaжникa нa колaтa. Стоя си пред врaтaтa кaто се прибирaме и чaкaм дa ми отвори моят " Мaчо". Дори зa готвенето- " слънчо, рaзфaсовaй месото, че искa силa все пaк. A зелето ще нaрежеш ли, че ти си по- бърз". Aко остaвя колaтa нa сервиз го викaм дa ме прибере с неговaтa, че може пък дa се зaгубя, тук се опрaвдaвaм с липсaтa нa чувство зa ориентaция... a пътувaм и се опрaвям съвсем сaмa често в три зaпaдни държaви:). Товa сa мaлки примери от ежедневието. И слънчо щaстлив, и aз.
A могa дa попрaвя електроуред примерно, но ТОЙ не знaе:). Местя тежки мебели при чистене, когaто го нямa у домa, той не знaе, че могa. Веднъж нa около двa месецa го кaрaм той дa рaзмествa мебелите, че aз дa чистя. Перфектно могa дa се спрaвя и без него, но не искaм. A зa нищо нa светa не бих позволилa ТОЙ дa си мисли, че не ми е нужен кaто мъж, опорa, сигурност и т. н.
Тa... изведи нa повърхносттa женственото, дaже и с мaлки хитрости.
И aвторке, много жени в днешно време сме тaкa, сaмо дето нямaме нуждa мъжете дa го знaят. Помисли си ти зaщо!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a9e5e2a9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   7, госпожица Оправна, защо нападна Узунов и почна да правиш заключения на гол гъз? Нима всички под 40 са хлапета? Колко богата е твоята извадка, че да констатираш като някакъв луд учен? Двама? Трима? Петима? Понеже си 'кукувала' и си решила, че щом има проблем, явно е в мъжете под 40. Нали така? Удобно ли е? По-леко с изказвания и заключения. Пожелавам ти ДЪЛЪГ съвместен живот с МНОГО по-възрастния от теб мъж...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8ce54f99d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н9, госпожа съм и просто споделям опита си. Не съм единствена. Съседка ми завърши МИО и Право паралелно в СУ, по- голям зубър беше и от мен и винаги е била работлива и се е учила, но мъжете не се интересуваха от нея. Днес е омъжена за 30 години по-възрастен от нея мъж, имат две деца, а голямото е на 9 години вече, а той има верига бензиностанции и е повече от заможен. Много ги одумваха в началото, но факт - преди него тя си кукуваше сама и само веднъж я бяхме в виждали с момче и то да я удря на една спирка. После отиде да учи и се върна с този мъж.
Моят съпруг е беше на 39 г., когато се запознахме, а аз студентка. Дълго му се дърпах и заради възрастта, но факт - колегите ми в университета само гледаха и толкоз. После почнах в голяма фирма - същата работа. Просто плаша, знам ли. До ден днешен е така - зяпат и до там. Не ме интересува, но това е положението - ако си като Авторката, само със зрели мъже. Те просто знаят какво искат и как.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6036ae5214
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   На мъжете им трябват жени, а не разни еманципирани създания с които да се конкурират и състезават. Те искат да се грижат за някой и да получават уважение, а не да чуват мрънкания и нареждания...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 31554611de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   здравей, аз съм мъж на 45, ако желаеш бих те поканил на вечеря, разходка да си поговорим за всичко което би те направило щастлива, може и да ти предложа, но трябва да се видим, така като си пишем тук има само тръпка, а химията е важна, не се интересувам от това какво имаш и какво си постигнала, имам си всичко необходимо да живея нормално само ти ми липсваш, изглеждам превъзходно, никога не съм боледувал и ще те даря с близнаци обезателно, чакам отговорът ти, хубав ден

Moдератор - не публикуваме контактни данни и не сме сайт за запознанства.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8ce54f99d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   номер 11, кой е казал, че Авторката се състезавала с мъжете? Просто не е слаба и може да се самоиздържа, голямата работа.
Мрънкат не силните жени, а слабите. Мрънкането е израз на отчаянието, на неспособността да сториш нещо и на това, че си абдикирала от отговорността.
Силните хора НЕ мрънкат. Силните хора действат.
Образованата, успялата в живота си жена не мрънка. Тя ако мрънкаше, просто няма как да е там, където е.
Мъжете често избирате просто по-лесния вариант, жени, които можете да имате срещу елементарно внимание, но после става лошото.
Успялата жена, в това което върши - може да е сервитьорка, готвачка, учителка и така нататък ...има самочувствие и е свикнала да отговаря сама за себе си. Тя не е куха феминистка, а просто човек с цели и желание да ги постигне.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f38fc80a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Страхотна номер 8!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b4af35d098
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се притеснявам от контакта със силна жена, напротив това че си успяла те прави привлекателна.. НО отблъскващото в случая е самоизтъкването прозиращо като начин на мислене при теб дори и от написаното. Скромността и добротата също са важни качества за да има разбирателство в една връзка. Не всичко в живота е състезание и сравняване. Пожелавам ти да намериш сродна душа и да не изпуснеш момента възхищавайки се на огледалото. Аз като един преуспял мъж винаги обръщам внимание на всеки с който живота ме среща било то на улицата или в работата, от всеки човек може да се научи много и всеки човек заслужава внимание. Имам чувството че ако започнеш да обръщаш внимание на мъжете около теб, интересувайки се от тях а не сравнявайки се с това кой какво и как постигнал - ще откриеш твоя човек.
Хубав ден ти желая!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 61b52fc910
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз пък смятам, че подобни, , успели'' жени нямат житейския опит с мъже поради прекомерно високата оценка за себе си. Собствената оценка (прощавайте за повторението) автоматично ще кацне върху профила на мъжа и ще започне едно сравнение... ОК, но съм сигурен, че подсъзнателно, , успелите'' жени генерално си търсят мъж със възможности защото смятат, че това заслужават. Не вярвам спретната мадама да не са я ухажвали, просто авторката не се интересува от по-скромни мъже. Говоря от опит :)) Кариеристките искат, , добра партия'', просто е така, така е може би и при някои мъже, но при нежния пол важи със пълна сила. Искат силен мъж, а това значи такъв, който има финансови възможности, това е алфа мъжа на новото време. Тя знае как да се бори и благополучието е белег на подобна борбеност ( изключвам България ). Та така :)) с пожелания за успех в любовта :)) проблема е по-скоро в теб, знам че подсъзнателно търсиш някой от твоята партия :))) и си мисля че от коментара ти не си личи :))

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0d4282f763
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторката:
Здравейте! Първо, благодаря за коментарите и за това, че сте отделили време да прочетете историята ми!
За кариеристка... не съм, просто с постоянство и усърдна работа успях да се наложа, оцениха ме и така ми потръгна в професионален аспект. Постоянно бях ангажирана, докато си стъпя на краката, поради което нямам много богат любовен живот, имала съм малко връзки. Не знам защо почти всички започнаха да ме оприличават на жените, които се състезават с мъжете. Аз не се състезавам с тях, не съм някаква феминистка-мъжемразка, която иска да тъпче мъжете. Щастлива съм в професионален план, но в личен съм самотна. Посъветвахте ме аз да поема инициативата, но докога аз да поемам инициативата, докога аз да правя първите ходове-омръзна ми вече, всички ме приемат за машина(точна винаги, щом трябва нещо да се свърши, пак мен викат, свикнали са аз да им оправям бъркотиите), а аз искам най-после да се почувствам жена-не робот, не машина, не "силната, непокорима" жена, а просто жена, която има нужда някой пръв да направи крачката към нея.
Браво, номер 8, много ми хареса каментарът ти, успяла си много умело да завъртиш мъжа, така че и той да се чувства пълноценен във връзката! И аз съм опитвала да включвам моите приятели в домакинството, при някои се получаваше, но пък други проблеми възниваха и решавахме да се разделим.
Номер 16, аз търся стойностен човек, а не просто някакъв, който заемал определен висш пост. Разбира се, ако намеря човек, който да олицетворява и двете, какво по-хубаво, но за мен по-важното е да бъде мил човек и да се разбираме. Досега приятелите ми са били все хора с обикновени работи, не особено престижни, но това никога не ми е пречело.
Май само номер 7 ме разбира, защото в това положение се намирам и аз сега. По принцип характерът ми е доста уравновесен, никога не съм се държала лигаво, дори и в тинейджърските си години, с по-възрастен мъж може и да си пасна, но досега не съм ходела с такъв и просто предполагам.
Още веднъж ви благодаря!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cec8f10a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ох aвторке (17), не си ме рaзбрaлa изобщо, 8 съм.
Със или без мен, съпругът ми пълноценен НЕ, следвaщото възходящо. Би бил и сaм. Обaче aз си го искaм с мен. Дa, той и до днешен мисли, че се е борил зa мен, че ме е чaкaл...тaкивa нещa, a aз сaмо женски му подaдох, че съм вaжнa и специaлнa, че с мен би бил щaстлив. Не съм рaзчитaлa сaмо нa химиятa от пръв поглед, знaех, че е той. Но aз примерно не мисля, че трябвa дa поведем ние жените открито, при положение, че си имa чисто женски нaчини. Нямa нищо по- лесно от товa дa бъдеш с някого, по- трудното е дa го зaдържиш...с любов. Когaто нaистинa обичaш безусловно, не може дa сбъркaш, невъзможно е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: feb30c1628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   То и на мен не ми върви, но се развивам в духовен план. :))

Мъж на 25г. :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 75b1c7ec70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 8, разбрах те.
Авторката

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 15fcae1e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   номер 7 за съжаление не е много права. Моя мъж е на 45 и така яко ме клюкари на майка си така слуша нейното мнение че свят да ти се завие. Всичко е до човека. Независимо на колко години си нямаш ли акъл няма и да ти дойде... А колкото до авторката по принцип хората се събират когато са долу-горе на едно ниво иначе вързката претърпява провал. Ако мъжът който си намери е под нейната класа няма да просъществува връзката мое мнение е това

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cba5162426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Да, явно това е отговора, авторке! Ако ти си пример за силна и ненуждаеща се от нищо, мъжете те приемат като жена, на която няма как да бъдат полезни и как да обогатят душевно или другояче. А връзката включва и това да си бъдете опора в трудните моменти и да станете едно цяло, но по-съвършено от това, което сте поотделно. Ако обаче ти изглеждаш завършена и стабилна като скала, тогава защо му е на някой въобще да се доближава? Човешкият мозък е настроен така, че да не мисли за приключената работа и колкото и да е цинично за тях ти си завършена работа - написана дипломна работа, предадено контролно, изиграна игра. Няма никакво предизвикателство, няма какво да ги привлече насам - минало свършено. Покажи им, че има някакъв потенциал в теб и не си последната страница на някоя книга! Не става дума за преструване, защото желанието за връзка не идва при тези, които са си самодостатъчни. За да пишеш тази тема, значи все пак се нуждаеш от нещо - не се притеснявай да го поискаш! Това не е нещо лошо - тъкмо обратното! Ти ще си останеш силна и оправна - просто ще покажеш, че си човек, а не робот.

А дали ги е страх, че жена може да ги превъзхожда (последното ти изречение)? Възможно е, но може би тук грешиш с мъжете. Ако всячески с поведението си им демонстрираш, че си победителка в нещо (и аз не знам какво), вероятно биха страняли от теб. Някои мразят загубите повече от други, но категорично никой не обича да му се натяква с думи или поведение, че е по-низш от теб и по-неспособен. Нито жена, нито мъж. Ако ни харесваше, още щеше да има робство в старовремския смисъл на думата - господари и роби. Защо според теб са били бунтовете и желанието за освобождение, ако е толкова приятно някой да демонстрира, че не заслужаваш дори да се изплюе върху теб? Ако обичахме да губим, нямаше да се дават медали за първите три, а за последните три места. Остави парадите на другите, защото връзката не е себеизтъкване, а отдаване и работа в екип! Искаш ли я наистина или просто си чула, че другите я имат и се дразниш, че ти си силна, а слабаците те превъзхождат в нещо? Ако е второто и просто се състезаваш с тях, тогава няма смисъл да се тревожиш! Ти явно нямаш нужда от това и е все едно да си купиш телевизор София само защото съседът ти от долния етаж го има. Той не ти помага по никакъв начин, но пък ти си мислиш как си му показала, че няма нещо негово, което ти да нямаш. Резултатът е, че нито неговият калпак ще се накриви, нито ти ще станеш по-добра. Всичко е една илюзия в нечий ум.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: feb30c1628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   "Постигнала съм си всичко сама-имам си жилище, кариера, стабилен доход и да кажеш, че има мъже, които са като златотърсачките, дори и такива не се въртят около мен."

Аз съм мъж на 25г. и нямам нищо, което имаш ти, но аз имам чиста Любов и красива душа. Скромен, добър и разбран човек съм..Това, което имаш няма да ме впечатли...Винаги ще бъдете самотни или с грешните - "мъже".
Това е реалността.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker