Мисля, че приятелят ми е склонен да ме нарани физически - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че приятелят ми е склонен да ме нарани физически
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1376 пъти
Здравейте, искам да споделя част от моите взаимоотношения с половинката си. И дали имам основание да се притеснявам от физическо посегателство върху мен или просто ме гони параноя.
Живеем с него от почти година, казва че ме обича много, в повечето случаи и ми го показва. Но от известно време се случва нещо и не мога да разбера причината за това.
Изведнъж той изгуби желание за секс, дори почти не му става, отначало обвинявах себе си, мислех си че не го привличам вече, че не го възбуждам, въпреки че полагам много услия да изглеждам и да се поддържам добре, отказах цигарите заради него. Искам да излизаме някъде, той все е изморен, предпочита постоянно да сме на домашно на маса с негови приятели, ядене, пиене , работа и спане. Така му минава живота на него а той е едва на 29г. а аз на 25г. Както се казва най-хубавите години от младостта.
Снощи бяхме отново при негови познати, въпреки че на мен не ми се ходеше, и вярно че аз си мрънкам и критикувам, но така са 90% от жените. Понеже исках да прекараме отпуската заедно и я планувам толкова време, а се оказва че него може да не го пуснат, та затова той казва че съм била мрънкала постоянно, изкарвала съм го извън релси, и както си миех зъбите в банята той почна да блъска силно вратата няколко пъти чак мазилката се отрони, после започна да хвърля едно шише с вода да го блъска силно в земята, после замахна с него към мен, но не го хвърли, и все пак аз много се стреснах беше като обезумял без видима за мен причина да избухне по този начин. Моля ви споделете вашето мнение какво е ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2702a3417f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен имаш известна доза за притеснение. Изчакай още малко и ако продължи да се държи така бягай!!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a74f34d775
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скарахте ли се та се държи така? Няма желание за много неща, искаш ли такава връска, твоите желания се пренебрегват?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b99a89f056
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   МИи има лесно не мрънкай, не го дразни... повечето сте такива, пинякога наистина ни изкаравате извън нерви... ми мислете малко бре... колко ти е лесно да кажеш ''те 90% от жените мрънкали... ''... най-лошото от всичко е това...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3d9aea5a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aу, горилaтa покaзвa кой е шефът. Виж, без дa влизaм в подробности и дa дисекцирaм- изчезвaй яко дим.
Първо нaчинa му нa живот и зaбaвления... тaкa зaпичвaт aлкохолиците. И зa секс веме не стaвa. A сегa вече и физическa силa демонстрирa, белким се свиеш от стрaх и зaмлъкнеш зaвинaги. 15 год. живея с мъжът си, кaрaли сме се, спорили сме, но подобнa глупост никогa не е прaвил, дa блъскa тaкa врaти, дa троши шишетa, че и дa ме зaплaшвa. Не сме обидили дори никогa, a някои, зa мен е стрaнно, но го приемaт зa нормaлно. Предполaгaм в детството тaкa сa виждaли. Товa си е явнa демонстрaция нa кaкъв е той и кaкво следвa от тук нaсетне. Дa, със сигурност е способен и нaй- вероятно ще ти посегне, aко продължaвaш дa изкaзвaш лично мнение. Другият вaриaнт е дa зaмълчиш, дa се изгубиш кaто човек, личност, дa се подчинявaш безпрекословно.
Бягaй без обяснения! Не му дaвaй възможност дa се извинявa и те зaблуждaвa кaк съжaлявa и нямa дa се повтори. Не е във възрaст дa се променя вече, a товa си е хaрaктер, психикaтa му е тaкaвa.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f354990bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имах такъв приятел, няма да се промени, но знаеш ли кое е най лошото че тези признаци се проявяват при мъжете във по късен етап, този е още млад не знам какво ще го чака в бъдеще но ти помисли за себе си. Искаш ли мъж алкохолик, искаш ли мъж насилник? Той не е започнал да се държи така ами той си е такъв по принцип, според мен те приема за даденост и за това не се съобразява вече със теб, на него този живот си му харесва. Следи отношението му след определен период и сама ще се убедиш че това е характер.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f354990bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, до колкото разбирам вие имате различни интереси, след 5 години на него изобщо пък няма да му се ходи никъде, той е свикнал от сега на домашно, вие сте млади хора защо да се държите като пенсионери теб не те устройва, нали? . А за секса щом няма желание може би си има друга, колкото и да се старееш щом не ти обръща внимание как мислиш, сигурно ти изневерява, от среса било друг път това е често срещано оправдание. Едно от бившите ми гаджета така го хванах в изневяра, ние правихме секс но много рядко и без желание от негова страна, проучих го и разбрах, съветвам те да направиш същото. Може да има и друга причина, алкохолът... мъжете които пият системно имат такива проблеми, ще трябва да се разделиш със секса. Аз ако бях на твое място щях да сложа край на тази връзка защото обичам да се забавлявам и излизам, обичам да правя секс, аз имам семейство но не сме се заробили в къщи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker