Още го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още го обичам
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1756 пъти
От Америка съм и съм на 24. Баща ми е американец, а майка ми българка. Както и да е. Преди 10 години излизах с едно момче. Постоянно ми подаряваше неща и се обичахме. Но един ден мама и татко се скараха и след около месец се разведоха след което аз и майка ми дойдохме в България. Беше ми трудно да се разделя с приятеля ми, но той ми каза, че ще поддържаме връзка чрез скайп. След 2 седмици с мама вече пристигнахме в София. С приятеля ми си говорихме по скайпа всеки ден и не искахме да приключват разговорите ни. Но след 6 години сякаш той не искаше да говори с мен. Притесних се, че ме забравя. След 6 месеца реших да замина отново за Америка и след 2 седмици вече бях пристигнала. След един месец потърсих адреса, който ми беше. И на улицата за към дома му се зааекохме след което той ме прегърна силно, а аз не можах да се сдържа и се разплаках от радост. Усетих как се връща това чувство което преди 7 години го усещах. Всичко беше както преди - купуваше ми подаръци, излизахме на пикник и др. Но след 1 година си говорехме със неговата майка и тя ми каза че той си има приятелка от 3 години, но аз аи мислех че се шегува. Но след 3 месеца неговият приятел също ми каза, че си има гадже и започнах да се съмнявам. След 6 месца приятелят ми отново се отдалечаваше от мен и един ден докато беше в банята телефона му зазвъня. Вдигнах го и чух женски глас. Попитах я от къде го познава и тя ми отговори, че тя е приятелката за която ми казаха майка му и приятеля му. Аз затворих телефона. След като излезе от банята приятелят ми, му разказах за обаждането. Той се ядоса, че съм вдигнала телефона, но се успокой, защото тайната го измъчвалаи не искал да ме нарани. Той ми обясни всичко. Приех го ужасно, но го разбирам, че му е било трудно да ми каже. Прибрах се в къщата която бях взела под наем. През следващите 9 месеца не си говорих с него, но той ми пращаше извинителни картички заедно със подаръци, но аз му ги връщах с отгорор. Още живея в Америка но не поддържам връзка с него. Знам, че ме обича и аз него го обичам и искам да си го върна. Моля ви помогнете ми. Дайте ми съвет как да си го върна. Ако ли не да продължа живота си и да го забравя.
Благодаря ви предваротелно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5a0708b01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам с какъв манталитет си, Американски или Български.

Но помисли го от логичната страна, човека ти е изневерил, лъгал те е, пак би го направил.

Според мен, за него си поредната, а не "единствената".

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 32c0643642
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти го обичаш, но той - теб - едва ли. Щом постоянно ти праща извинения, а не идва при теб - за него всичко е свършило. Приеми, че това е била детската ти любов и просто погледни напред.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5f4e7a177c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И след като той те обича, защо не е дошъл до България! А си е намерил друга, ако те обичаше, щеше да направи някакво действие! Какви картички, ако бях на твое място да съм го съсипала. Забрави го и продължадай напред, да не е само той единствения, има много други, пожелавам ти всичко най хубаво! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker