Дали е влюбен в мен, изпитва симпатия или ме смята само за приятелка.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е влюбен в мен, изпитва симпатия или ме смята само за приятелка..
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3196 пъти
Здравейте!
Ето и моята история.. момиче на 19г. съм студентка (завърших първи курс). В общежитието се запознах с въпросното момче на 20г. е (завърши втори курс ) и започнахме да поддържаме връзка веднъж дори излизахме на разходка. Всяка вечер си пишем и отначалото нямаше нищо по сериозно докато той не започна да се интересува дали си имам приятел, защо си нямам, защо съм се разделила с бившият ми искаше и снимка да му пратя на бившият, като му споделя, че имам някакво притеснение веднага ме пита дали може с нещо да помогне, започна да ми изпраща песни-поздрави с любовни текстове, праща ми картинки като "не се съпротивлявай, няма смисъл", говори ми, че когато човек е влюбен е готов на всичко и все такива неща. Аз понеже нямам много опит с мъжете и не знам какво да си мисля, защото официално нищо не ми е признал, а в същото време постоянно се интересува как съм и как е минал денят ми. На скоро ми поиска и телефонният ми номер и ми написа смс "хайде слънце лека нощ ... лека нощ ти казах мила, но лека ли ще бъде тя". Според вас това момче изпитва ли нещо към мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 174cbb8ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Определено има интерес. Времето ще покаже дали е нещо повече от секс.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 258f504165
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   А бе такива копеленца само се задеват! Ако беше сериозен щеше да си кара направо. Без някакви намеци и глупости. Това си е работа на страхливец... Бъзльо. Аз съм по директна от този...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: da1d3e175c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Очевидно е, че има интерес към теб. Авторке, никой не може обаче да ти каже дали момчето е влюбено в теб и има намерения, или е просто краткотрайна авантюра. Пускай се по течението, ако го харесваш, но се постарай да го опознаеш, освен ако не си търсиш емоционални сътресения. :))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1edd934e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пича вероятно е млад и неопитен, но определено те харесва, при това доста. За влюбен, едва ли толкова скоро, но определено те иска за гадже или най-малко за секс. Сега ти си на ход, прецени го добре. Някои мъже сме доста коварни. Например, когато усетим младо и неопитно момиче, че копнее за любов, почваме да ги редим едни красиви слова, само и само да се докопаме до женските гениталии. Ако е такъв случая... Ти не си такова момиче, поне така ми се струва. Ако го харесваш му дай по-явни сигнали, щото много млади мъже без опит с жените не зацепват от малко, не са толкова уверени и са леко колебливи. Често такива момчета се питат повече от необходимото "тя харесва ли ме", вместо просто да действат и да награбят момата. Ако ти харесва пича, покажи му, приеми поканата му за излизане, опознайте се, забавлявайте се и така. Безспорно те харесва! Дали просто като бройка или нещо повече, просто разбери, Времето ще покаже. На 19 си, не си изгубвай лесно ума, но и не ставай прекалено мнителна!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4c23504b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката
Благодаря Ви за мненията!
Номер 2 прав/а си и според мен е страхливец, защото можеше да действа, но той просто ми праща само някакви намеци, които аз не мога да разбера харесва ли ме или просто се опитва по някакъв начин да ме свали за единят секс..

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 258f504165
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами така де. То и аз не мога да разбера. :D
От 2. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4c23504b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Номер 4 да и ти имаш право не е много опитен или поне така мисля, защото не е имал сериозни връзки с момичета, а когато си говорим изглежда сериозно момче и ме изслушва. Да аз не съм много податлива и ако е само за секс да забрави, че ще се получи. Може би и аз съм с остаряло мислене затова и съм имала само един сериозен приятел, но за мен по важното е човека да ме цени на първо място, а секса сам ще дойде след време. Ще действам и аз пък дано да зацепи, че го харесвам и ще се опитам да го опозная, колкото се може по добре.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2c18b5aebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Намеренията му са сериозни и вероятно не му е само за секса. Убеден съм обаче, че ако ти предприемеш нещо, той ще даде назад. Наистина е страхлив подход, не че е виновен, но вероятно няма да се получи. Бъди по-мъж от него и го питай директно дали те харесва, дали му е приятно с теб или нещо от тоя тип. Целта е да не може да ти отговори двусмислено. Ако ти даде правилен отговор - взимай го, ако почне да увърта, да обяснява "в какъв смисъл? " и тем подобни.. не се занимавай.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1cc8de4a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Те повечето са така-пускат намек и очакват жената да им свърши цялата работа, а ако нещо не се получи познай-ще ти лепне етикет че си му се натискала, предлагала и т. н

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1edd934e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 4 съм. Браво! Щом те изслушва е много добър знак. Повечето му връстници не само, че не умеят да изслушат една жена, но и не умеят да говорят, те просто мучат! Ако момчето е добро, интелегентно, другите му качества с времето ще се изградят и ще се усетят. Все пак той е само на 20 години. Самият факт, че ти обръща специално внимание говори добре. Не мис е вярва на 20 години да е толкова хитър и опитен, че да хвърля въдички на много момичета, а и това ти сама ще го разбереш ако не губиш разсъдък. Жените сте много наивни понякога и често лапвате въдицата на най-неподходящия, който на всичкото отгоре използва най-евтината стръв. От разговор с жена веднага разбирам на кое ще клъвне най-много. Колкото по-умна е жената, толкова по-сериозна трябва да е стръвта. Не говоря за леките момичета, които се чукат за добър ден срещу една добре прекарана вечер и мачовско поведение, което ги привлича неудържимо, а за порядъчните, които копнеят за любов и мъж, който да ги обича и желае. Понякога някои жени се мислят за много умни, но... Както и да е, отплеснах се. Хубаво, че си решена да му дадеш шанс. Ако момчето е свестно, може пък и да се ожените, знае ли човек.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2075a66f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката

номер 8 благодаря ти за съвета!
Ще изчакам още малко и ако нищо не ми признае ще го карам директно само да не вземе да си помисли, че му се предлагам, че ги има и такива.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5828d8d657
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има интерес. Но мъжете са странни, не можеш да ги разбереш. Моят съвет е да не мислиш само за него и вече да има надежди и едва ли не мечти. Защото тези неща нараняват. Остави времето дс покаже и се разсейвай с твоите неща. Казвам ти го, защото аз редовно се побъркван с тези въпроси, надявам се искрено ти да не си такъв тип човек като мен емоционален.
на 22 съм.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4c23504b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката

Здравейте! Има малко развитие с момчето. Тази вечер бяхме заедно на разходка, но той явно е много срамежлив (то и аз ;д) и само аз се чудех каква тема да подхвана, че да върви разговора. За довиждане само ме прегърна и нищо повече. След като се прибрахме ми писа, че е много щастлив и аз го попитах защо, но той не искаше да ми отговори.. каза ми, че като му дойде времето ще ми каже защо и защо толкова съм бързала, а аз отговорих, че скоро няма да дойде това време и той каза, че когато дойде тогава, че може да не е скоро, но ще е истинско.
Личи си му от 100 километра, че ме харесва, но не си признава, явно иска нещата да вървят бавно, но това напрежение е побъркващо.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 55135173ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хаха ами сигурно иска да те побърка. Иска да го искаш силно и да го чакаш с нетърпение. Явно момчето не си играе!

Успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cc396ab52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не чакай да ти признае нещо "официално". Искаш да ти доказва любовта си с фанфари под терасата ли? Тези времена отдавна са минали. Ти само се наслаждавай на миговете ви заедно и остави на времето да покаже как ще се развият нещата. И в никакъв случай не го притискай с безсмислени и сериозни разговори. Той каквото има да си каже, ще си го каже рано или късно. И да, интерес опеделено има. И двамата сте малки и явно нямате опит, но то така е най- интересно.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c833f30dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Браво номер 11! :-) Научих нещо днес за вас мъжете. Но може би не подозираш, че и жените прилагат подобни номерца. Да ние също ги наричаме въдици. Например, когато мъж започне да ни сваля звезди, знаем, че той още не е влюбен в нас. Затова ставаме недостъпни, за известно време. Една моя приятелка например ходеше на църква, после четеше книги много, уплътняваше си времето и си прекарваше чудесно и без мъжа, свалящ звезди.

Сега да не си помислиш, че тя не го харесваше този мъж. Ами!

Просто тя е личност, освен красива жена, а тоъ пък стана много ревнив и обсебващ. Тя го разкара после защото се оказа, че е перманентно ревнив, но това е друга история:-)

Виждам, че ти номер 11 си умираш да срещнеш умница, защото така най-малко, че ти е интересно. Но знаеш ли една тайна от мен - цели се в уязвимите жени, тези оставени без внимание от мъжете си, тези без мъже, тези чиято младост е изчезнала. Никой не е толкова богат, че винаги да има скъпа стръв, а и ще ти писне от усилието.

И последно - умните жени са рядкост. Ако срещнеш такава даже може и да не разбереш, защото това е една въдица, която хвърлят умните жени - не дразнят излишно и не се перчат, а използват мъжката сила и ум, защото е по лесно.


Авторке - естествено, че това момче се интересува от теб, но не бързай да се влюбваш моля те. По горе мъдри хора го казаха - време ти трябва, наслаждавай се на компанията му, но се наслаждавай и на своята, ако някое друго момче те грабне, говори и с него, излизай приятелски. Помни, не можеш да опознаеш някой, ако не го видиш в определени ситуации - лоши, добри и неутрални, най-вече лоши.

Например, как реагира при мисълта, че си болна от грип? Ще дойде ли да те гледа или само sms-и?

Как ще реагира, ако вашите не го харесат? Ще те обвини несправедливо или по скоро не?

Как ще реагира, ако не можете да правите секс, защото разстояние ви дели?

Как реагира на това, че понякога си депресирана, уморена, гневна?

Какво иска от живота? Пари, приятели, кариера, религия? Семейство? Нещо съвсем различно от теб? Моя приятелка, друга, искаше дете. Той кариера. Разделиха се и според мен добре направиха.

Разбери също какви жени харесва. Не на външен вид, ами характер.

Още помни - човек се разкрива в действията си и само в действията си

Каквото и да ти говори, гледай действията, дори и да не ти харесват, пак ги гледай и то с широко отворени очи.

Надявам се да съм била полезна:-) има много какво да се пише по темата - какво точно става в съзнанието на един мъж, когато той се навърта край нас :-)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2a176702cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Със сигурност те харесва! Следващият път, когато го прегърнеш, обърни внимание на това как му бие сърцето - ако пулсът му е много ускорен, значи е луд по теб :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker